Author Topic: Εμφανίσεις περιόδου 2009/2010  (Read 11850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Εμφανίσεις περιόδου 2009/2010
« Reply #220 on: August 05, 2009, 12:55:51 »
Ο Κυριακος ειπε οτι για να πωληθουν οι ριγε θα πρπει να τις φορεσει πρωτα η ομαδα. Για να τις φορεσει πρεπει να δωσει το οκ ο διαιτητης, ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #221 on: August 05, 2009, 14:42:47 »
Από ότι έμαθα είναι πολύ όμορφη. Μοιάζει πολύ με αυτήν που σας είχα βάλει σε φώτο πριν 1-2 σελίδες και έχει ανάφλυφα μικρά δικεφαλάκια παντού.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #222 on: August 05, 2009, 17:33:30 »
Του συνδέσμου βγήκε;

GeorgT

• Guest
« Reply #223 on: August 05, 2009, 17:39:04 »
Βλέπω να τρέχω στη μπουτίκ να τους πρήξω να μου τη δείξουν (θα σκάσω μεχρι αύριο αν δεν την δω  ;D ;D)

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #224 on: August 05, 2009, 20:03:17 »
Στο σαιτ της παε κοιταξτε κατι εβγαλαν θελω να πιστευω να μην ειναι αυτη κατι σαν της καρδουλες της χερενφεν μου θυμησε... ας τη δει και καποιοσ αλλος μηπως εφαγα τιποτα ληγμενο και δεν εβλεπα καλα. εμενα παντως χωρης τους μικρους δικεφαλους  θα μου αρεσε ετσι :'(
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

BIANCONERO

• Guest
« Reply #225 on: August 05, 2009, 20:09:15 »
Δεν ειναι ασχημη, περιμενα καλυτερη παντως..στην ριγε θα ηθελα τα μανικια να μην ηταν σκετο ασπρα!

http://www.paokfc.gr/webpics/Jun09/fanela.jpg

θα τη δουμε κι απο κοντα καθως ειναι απλως σχεδια αυτα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #226 on: August 05, 2009, 20:28:34 »
Αυτό είναι το σχέδιο της ΠΑΕ; Ωιμέ... Ε γι' αυτό το λόγο η πούμα έκανε δεκτό το σχέδιο... :P Τι κιτσαρία είναι αυτή ρε; Ειδικα η ολόμαυρη σαν πιτζάμα είναι...

kostas4

• Guest
« Reply #227 on: August 05, 2009, 20:42:06 »
ποτε ληγει η συμφωνια με την puma??

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #228 on: August 05, 2009, 20:53:07 »
πρεπει να ναι για 1-2 χρονια ακομα.

Kardasi

• Guest
« Reply #229 on: August 05, 2009, 20:56:58 »
Καλησπερα σε ολους.
Τυχαινει να διαβαζω πιο πολυ παρα να γραφω...αλλα επειδη ετυχε να ειμαι στην μπουτικ σημερα πρεπει να σας πω τα ασχημα νεα!!
1ο) Μακαρι να ειτανε ετσι η ριγε διοτι ετσι οπως ειναι στο σχεδιο τρωγετε...Βεβαια στην πραγματικοτητα η ΡΙΓΕ δεν εχει καμια σχεση με το σχεδιο..ειναι πολυ πιο αθλια!

Τετιο εκτρωμα ειχα καιρο να δω...καταρχας δεν μοιαζει με επισιμη εμφανιση...μολις την πηρα στα χερια μου (απο γυαλιστερο υφασμα) μου θυμισε καποιες εμφανισεις που πουλουσανε παλιοτερα στον λευκο η στην αμερικανικη αγορα!

ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ η ΦΕΙΚ πειτε οπως θελετε....
Εχει μαυρο γιακα..τσαλακωμενος στο φουλ..αναμεσα σε γιακα κ φανελα υπαρχει αυτο το υφασματακι που κρυβει τον λαιμο(ΑΙΣΧΡΟ)!

Παμε στο κυριος γευμα...μια φαρδια ΡΙΓΑ στο κεντρο της φανελας..κ απο μιση ριγα αριστερα κ δεξια...τα μολτο-δεπα-δελτα δεν λειπουνε απο την φανελα κ ειδικα το τελευταιο ειναι φετος ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

κ εχει μικρους δικεφαλους σε ολη την φανελα μπρος πισω...

Μακραν για μενα η χειροτερη φανελα ΡΙΓΕ που ειδα ποτες μου στον ΠΑΟΚ..η περυσινη που φορεσαμε σε μερικα ματς μακραν ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!

Κ το χειροτερο στην υποθεση ειναι ,οτι σχεδιαστικε απο την ΠΑΕ παρακαλω!!!

Οριστε...δειτε τα προχειρα σχεδια(που ειναι κ γαμω) αλλα δυστηχως δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτιτα...προκειτε για παραπληροφορηση!!

Κ το χειροτερο στην υποθεση ειναι ,οτι σχεδιαστικε απο την ΠΑΕ παρακαλω!!!

-Η ασπρη ειναι οντως ετσι οπως ειναι στην φωτο κ ειναι αρκετα καλη
-Η μαυρη δεν εχει τους δικεφαλους πανω...(ΜΕ ΤΠΤ)!!!
-Η ριγε ρε παιδια..την ειχα πριν καμια ωρα στα χερια μου δεν εχει 3 ριγες..

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #230 on: August 05, 2009, 21:18:33 »
και bikes να κανεις πρώτο post για την φανέλα..μάστα..που την έκανε η ΠΑΕ!! η κακια ΠΑΕ....βρε την ΠΑΕ....
My Own WoRST ENeMy.....

BIANCONERO

• Guest
« Reply #231 on: August 05, 2009, 21:19:53 »
Ειναι δηλαδη (η ριγε) σαν μια αλλη που ειχαμε πριν μερικα χρονια με μια μαυρη χοντρη ριγα στο κεντρο? Θυμαμαι το φουτσινι να τη φοραει τωρα στο μυαλο μου! Αν ειναι αυτη κι εμενα δε μ'αρεσε τοτε..
παντως αυτη στη φωτο (το σχεδιο) δεν ειναι τοσο κακη και απορω που τα εχουμε βαλει ολοι με την Πουμα τι θα περιμεναμε αν δηλαδη μας ειχε η αντιντας ή η Ναικ..και σε 2 χρονια ασχετως σχεδιων τα ιδια θα λεμε..ΠΑΟΚ εισαι!
Εχω δει κι εχω δει τραγικες φανελες να φοραμε και το χειροτερο για μενα ειναι οτι τις συνδιαζουμε με ασπρα σορτσακια πραγμα που κανει τη στολη να μοιαζει απο πιτζαμα εως φορμα εργασιας (Σκετο μαυρα με λιγο εως καθολου ασπρο ηταν οι πρωτες φανελες στην Ιστορια του ΠΑΟΚ και Μαυρο ειναι το βασικο χρωμα μας, το λευκο ειναι συνοδευτικο οπως εχει και ο Γαυρος στο κοκκινο η ο Βαζελος στο πρασσινο η αλλες 100.000 ομαδες)

Οπως και να χει θα περιμενω να τις δω αυριο και θα μιλησω με σιγουρια μετα..με ανησυχησε λιγο ο αδερφος πιο πανω που ειπε οτι τις ειδε απο κοντα . (PanicTaz.....2 φορες αλλα ας μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι, ματς εχουν τωρα  ;D)
Ετσι κι αλλιως για φετος προβλεπεται αγορα της φανελας προπονησης και οχι της κανονικης για μενα..ανευ διαφημησεων!

stelukos

• Guest
« Reply #232 on: August 05, 2009, 21:23:36 »
και bikes να κανεις πρώτο post για την φανέλα..μάστα..που την έκανε η ΠΑΕ!! η κακια ΠΑΕ....βρε την ΠΑΕ....

η ΠΑΕ την σχεδίασε... Ετσι ξερω και εγώ!

Kardasi

• Guest
« Reply #233 on: August 05, 2009, 21:29:37 »

Ακυρος φιλε...ακυρος λεμε!

Kardasi

• Guest
« Reply #234 on: August 05, 2009, 21:31:50 »

η ΠΑΕ την σχεδίασε... Ετσι ξερω και εγώ!

Ισχυεει..φιλε!
Παντως δεν εχω τπτ με την ΠΑΕ προς θεου..αλλα περιμενα καλυτερο γουστο!
Τεσπα..η φανελα (ΡΙΓΕ) στο σχεδιο με την φανελα που εχει στην μπουτικ εχει διαφορα μερα με νυχτα...εκτος κ εαν βγαλουνε αλλη..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #235 on: August 05, 2009, 21:37:43 »
Εάν είναι αυτή η ριγέ, είναι άθλια :))
Για τη μαύρη δε το συζητώ καν ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kostas4

• Guest
« Reply #236 on: August 05, 2009, 21:57:56 »
αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω...πως η ΠΑΕ σχεδιασε την φανελα??ολα τα οργανωμενα σωματεια στον κοσμο εχουν τμηματα μαρκετινγκ που ασχολουνται με αυτα τα θεματα και ο σχεδιασμος της φανελας ειναι μερος μιας ευρυτερης στρατηγικης.
η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν νομιζω οτι ειναι ετοιμη ακομα σε αυτο το θεμα και φυσικα δεν περιμενα να εχουμε προοδευσει τοσο πολυ μεσα σε 2 χρονια.
αρα η puma θα επρεπε να προτεινει καποια σχεδια στην ΠΑΕ και εμεις να επιλεξουμε το καλυτερο.οταν λεμε οτι η ΠΑΕ σχεδιασε την φανελα,πως ακριβως εγινε αυτο?ποιος την σχεδιασε ή ποιος εριξε τις ιδεες?

ενα μεγαλο στοιχημα που πρεπει να κερδισει η ΠΑΕ και πρεπει να ξεκινησει απο φετος, ειναι η οργανωση ενος τμηματος μαρκετινγκ που θα εγκατασταθει μονιμα στα γραφεια της ΠΑΕ και θα ασχολειται μονο με τετοια θεματα.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #237 on: August 05, 2009, 22:14:08 »
Συμφωνω απολυτα Κωστα....αν και δυστυχως παρατηρω σε παρα πολλες ομαδες οτι το θεμα της φανελας δεν ειναι πλεον τοσο θεμα του τμημματος μαρκετιγκ οσο της εταιριας που τους ντυνει. Για αυτο βλεπεις ακομα και μεγαλες ομαδες της ευρωπης να φορανε τις ιδιες φανελες (με μονη διαφορα τα χρωμματα καθε χρονο)

παντως εδω στο ρεπορταζ της εξεδρας αναφερει αλλα..της Puma ειναι το σχεδιο της ριγε λεει!

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=32935

Μηπως τελικα το φουσκωσαμε εμεις το θεμα στο λεγε-λεγε? Πιθανον η Πουμα να εδειξε καποια σχεδια και στην ΠΑΕ να επελεξαν ποιο προτιμουν απο ολα. Αυτο φυσικα απεχει παρασαγκας απο το "σχεδιασαν τις νεες φανελες"! Μεχρι και οτι ηταν σχεδιο του Ζαγορακη διαβασα..σιγα μην εκατσε και τις εραψε παρεα με την Ιωαννα λεω εγω  ;D

ΥΓ Η μαυρη που λετε οτι μοιαζει με πυτζαμα στη φωτο στο Σαιτ ειναι η ιδια με αυτη που φοραει ο Φωτακης στην ιδια φωτο στα δεξια στο ματς στη Νορβηγια!!!! Αρα το σχεδιο οντως καμμια σχεση, τα υδατογραφηματα πρεπει να ειναι πολυ διακριτικα και για αυτο δεν τα ειδε καν ο kardasi στη μπουτικ σημερα!

« Last Edit: August 05, 2009, 22:34:17 by BIANCONERO »

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #238 on: August 05, 2009, 22:14:27 »

paokmania.gr

Μ αρεσει έτσι όπως είναι χωρίς τους χορηγούς.

Οι φανέλες μαλλον δεν θα έχουν καμία σχεση με τα σχέδια που ανέβηκαν στο -ας το πούμε site-της παε ΠΑΟΚ.
« Last Edit: August 05, 2009, 22:23:55 by PAOK_VOLOS »

Kardasi

• Guest
« Reply #239 on: August 05, 2009, 22:33:02 »

paokmania.gr

Μ αρεσει έτσι όπως είναι χωρίς τους χορηγούς.

Οι φανέλες μαλλον δεν θα έχουν καμία σχεση με τα σχέδια που ανέβηκαν στο -ας το πούμε site-της παε ΠΑΟΚ.

Δυστιχως φιλε μου δεν εχει καμια σχεση η παραπανω με την ΡΙΓΕ φανελα που ειδα εγω σημερα το απογευμα στα ραφια της μπουτικ...κ οχι μονο αυτη αλλα ουτε καν στην μαυρη δεν φαινοντε οι μικροι δικεφαλοι