Χαλκιάς Χαλκιάς
Γλύκος Κρέσιτς
Ρίζος Κουτζαβασίλης
Σνάουτσνερ Σνάουτσνερ
Αραμπατζής Αραμπατζής
Λίνο Λίνο
Δάρλας Σαβίνι
Κοντρέρας Κοντρέρας
Αντόνιο Τσιρίλο
Μαλεζάς Μαλεζάς
Μπιζέρα Μπιζέρα
Γκαρσία Γκαρσία
Μπαλάφας Μπαλάφας
Βερόν Βερόν
Ηλιάδης Βιτόλο
Βαγγελής Φωτάκης
Ίβιτς Ίβιτς
Λάκης Αμπουμπακαρί (Η θέση του Λάκη περισσεύει όπως και ο παίχτης

)
Κονσεϊσάο Κονσεϊσάο
Βιερίνια Βιερίνια
Κωνσταντινίδης Κοτσιανικούλης
Σορλάν Σορλάν
Μουσλίμοβιτς Μουσλίμοβιτς
Μπακαγιόκο Φιλομένο
Αναστασάκος Αναστασάκος
Αθανασιάδης Παπάζογλου
Χούτος (Αν 1% έρθει κανένας ακόμη εδώ κολλάει)
Κλείσαμε λοιπόν. Ο νέος ΠΑΟΚ έχει:
Ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων που μας δίνει μεγάλη σιγουριά. Αυτό θεωρώ πως είναι αναμφισβήτητο. Δεν νομίζω πως υστερούμε καθόλου από τα αντίστοιχα των γαυροβάζελων. Το αντίθετο.
Δεξιά στην άμυνα έχουμε τη σιγουριά του Σνάουτσνερ ναι και με τα ελαττώματά του, αλλά είναι γκαραντί η παιχτούρα. Ελπίζουμε στην "ανάσταση" του Αραμπατζή αλλιώς θα χρειαστεί να βρει λύση ο Σάντος εκ των έσω.
Αριστερά στην άμυνα είμαστε θαρρώ μακράν η πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα, με έναν σπουδαίο αμυντικά μπακ κι έναν τρελιάρη παιχταρά για να καλπάζει. Για κάθε γούστο δίδυμο.
Στο κέντρο της άμυνας είμασταν πολύ δυνατοί από πέρυσι και το βασικό δίδυμο Κοντρέρας-Μαλεζά παρέμεινε. Αυτό στη περίπτωση που δεν βγει ο Τσιρίλο. Αν όμως αυτός παίξει όπως ξέρουμε τότε είμαστε ακόμα πιο δυνατοί σε μία ούτως ή άλλως δυνατή γραμμή μας.
Στα αμυντικά χαφ ο Σάντος έχει να διαλέξει από μια πληθώρα "σκυλιών". Γκαρσία-Βιτόλο-Σορλέν έχουν προβάδισμα, αλλά έχει να βάλει μέσα και Βερόν, Ίβιτς για κάθετες και Φωτάκη για πιο επιθετικά σχήματα και Αμπουμπακαρί, Μπαλάφα για ανάσες στα σκυλιά και για 4-3-3 και για 4-4-2 και για ό,τι νά' ναι
Δεν νομίζω πως υστερεί κάπου η ομάδα στο χώρο του κέντρου. Ίσως στη δημιουργία λίγο, αλλά από κει λογικά δεν θα περνάει ούτε μύγα.
Στα πλάγια της επίθεσης έχουμε δυο φωτιές δεξιά αριστερά και μπακ απ τον Σέρτζιο. Λογικά θα είναι το μεγάλο στοίχημα του φετινού ΠΑΟΚ και γιατί πρόκειται για δύο πιτσιρικάδες και γιατί από αυτούς τους πιτσιρικάδες θα εξαρτηθούν όλα στην επίθεση. Αν τρυπάνε τις άμυνες όλα καλά, αν όχι θα ψάχνουμε δεκάρι
Στην επίθεση θεωρώ πως είμαστε πολύ δυνατοί. Είτε παίζει ο στάνταρ Μουσλίμοβιτς, είτε τον αντικαθιστά ο Φιλομένο, είτε παίζουν και οι δυο. Είναι πολύ καλοί παίχτες και αν φτάνει φέτος η μπάλα σε αυτούς σε θέση βολής θα έχουμε γούστα.
Το μεγάλο μας όπλο πάντως θα είναι, τουλάχιστον στο πρώτο και σημαντικότερο μισό, η ομοιογένεια και οι αυτοματισμοί. Θεωρώ πως φέτος θα δρέψουμε τους καρπούς της υπομονής και της παραμονής ενός προπονητή για 3 χρόνια στην ομάδα.
Να περιμένουμε λοιπόν έναν ΠΑΟΚ που θα τρέχει πολύ, θα πιέζει ασφυκτικά και θα αλλάζει τακτικές από αγώνα σε αγώνα, κυρίως στο κέντρο. Να περιμένουμε επίσης έναν ΠΑΟΚ που θα επιτίθεται με αυτοματισμούς (και ελπίζουμε όλοι με εκρηκτικότητα) και έναν ΠΑΟΚ ακόμη πιο δυνατό στα στημένα.
Έναν ΠΑΟΚ γεμάτο υγεία και παίχτες που θα ματώνουν γιατί θα γουστάρουν την ομάδα. Ιδίως όταν θα μπούνε στο νέα αθλητικό κέντρο και θα χύσουν, θα έχουν άμεσα 10% πάνω στην απόδοσή τους.
Ο νέος ΠΑΟΚ υπόσχεται ωραίες στιγμές. Δεν ξέρω αν υπόσχεται τίτλο, αλλά ξέρω μέσα μου στα σίγουρα ότι πλέον για να μας βάλει κάποιος από κάτω πρέπει να ματώσει πολύ, να κλέψει ακόμη πιο πολύ και να ξοδέψει τα δεκαπλάσια. Γιατί αυτοί δεν είναι ΠΑΟΚ
(γαμημένη Τετάρτη μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια ώσπου να ρθεις)