Author Topic: Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10  (Read 13084 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Απ: Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10
« Reply #140 on: June 23, 2009, 23:14:36 »
Αν είναι να τον δώσει δανεικό, ο Βιερίνια ούτε στο αεροπλάνο θα μπει για να πάει.Μόνο αν δώσουν λεφτά οι ρουμάνοι στην πόρτο για να τον πάρουν μια και καλή,αλλά πάλι αφού δεν γουστάρει να πάει.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #141 on: June 23, 2009, 23:20:16 »
και του ζαγορα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #142 on: June 23, 2009, 23:21:21 »
γιατι εχω την εντυπωση οτι κατι πρεπει να εχει στραβωσει στις σχεσεις μας με την πορτο ? κατι ο βιερινια κατι ο αντραντε κατι οι υποψηφιες μεταγραφες που θα καναμε ... δεν ξερω. οχι ο πιτσιρικος ειναι πολυ καλος γμτ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #143 on: June 23, 2009, 23:39:34 »
γιατι δεν μας ενημερωνει καποιος δημοσιογραφος ποσα λεφτα δινει η κλουζ?

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #144 on: June 24, 2009, 01:25:00 »
Αυτός ο Λεονάρντο είναι μεγάλος διάολος

+1926

+1974

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #145 on: June 24, 2009, 02:33:43 »
ποια κλουζ ρε σεις αν δεν θελει ο παικτης τελειωνει το παραμυθι.
οσον αφορα την σχεση μας με την πορτο τους δικαιολογω να στραβωσε.
δλδ τι εχουν παρει απο μας για να παιρνουμε εμεις απο αυτους;
ελπιζω τουλαχιστον οταν πηγαινει ο Σαντος να τους παιρνει τριγωνα πανοραματος  :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Photis

• Guest
« Reply #146 on: June 24, 2009, 04:03:28 »
Κάτι βρώμισε ότι έκλεισε, τελείωσε.
Αλλά και να να μην είναι οριστικό θα πάρουμε άλλον καλύτερο. Ζήση έχω και σταυροπόδι είμαι...

paokcure ήμαρτον αδελφέ..μην μας λες πράγματα που δεν υπάρχουν...

mazur-4

• Guest
« Reply #147 on: June 24, 2009, 04:15:04 »
Τα παντα ολα υπαρχουν... χαλαρωσε και κατσε σταυροποδι...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #148 on: June 24, 2009, 14:31:19 »
Κάτι βρώμισε ότι έκλεισε, τελείωσε.
Αλλά και να να μην είναι οριστικό θα πάρουμε άλλον καλύτερο. Ζήση έχω και σταυροπόδι είμαι...

paokcure ήμαρτον αδελφέ..μην μας λες πράγματα που δεν υπάρχουν...
Για να το κλείσω το θέμα παιδιά. Εκείνη τη μέρα μου το είπε κάποιος "στα πράγματα" πως έκλεισε, εγώ ήμουν λίγο περισσότερο χαρούμενος από το συνηθισμένο (από το ποτό) και το έγραψα. Σκυλομετάνιωσα βέβαια, γιατί δεν γουστάρω να γράφω "πληροφορίες"... Sorry αλλά ούτως ή άλλως η κατάληξη του post ισχύει και με το παραπάνω
Ζήση έχω και σταυροπόδι είμαι...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
« Reply #149 on: June 28, 2009, 19:22:22 »
Δεν ξερω που να το βαλω οποτε γραφω εδω.
η περσινη χρονια μου αφησε μια οχι και τοσο καλη αισθηση οσον αφορα το θεμα των αρχηγων της ομαδας μας. για τον ενα η τον αλλο λογο το περιβραχιονιο περασε απο διαφορα χερια. για μενα και πιστευω για τους περισσοτερους το να φοραει καποιος το περιβραχιονιο του αρχηγου στην ομαδα μας ειναι υψιστη τιμη και ως ετσι πρεπει να λαμβανεται.
κατανοω οτι η αποφαση για τους αρχηγους λαμβανεται παιρνοντας υποψιν διαφορες παραμετρους οπως πχ χρονια στην ομαδα , ηλικια κλπ.
προσωπικα θα ηθελα απο εδω και στο εξης ολοι οι αρχηγοι μας να εχουν την ομαδα στο DNA τους και να συμπεριφερονται ως πραγματικοι αρχηγοι και ηγετες. πιστευω οτι ο σερτζιο με την ψυχη και την μαγκια το τα ειχε αυτα αλλα για τους υπολοιπους εχω καποιες επιφυλαξεις.
με λιγα λογια θα ηθελα για αρχηγους περαν του σερτζιο, τους γκαρσια, κοντρερας μουσλιμοβιτς γιατι πιστευω οτι αυτοι πραγματικα αξιζουν αυτον τον τεραστιο τιτλο τιμης. ουτε χαλκιας, ουτε μαλεζας ουτε ιβιτς.
παραλληλα θα ηθελα διαφορες φανελες με συγκεκριμενα νουμερα να μην δινονται μεχρις οτου βρεθει η αποδειχθει στο γηπεδο οτι οι παικτες που τις φορανε ειναι ανταξιοι αυτης της τιμης.
πχ το 7 μετα τον σερτζιο να παει σε καποιον εξισου καλο η να μεινει στη καβατζα
το 10 να μην παρθει απο τον πρωτο τυχοντα
το 5 του γκαρσια κλπ
με αυτα που λεω δε θελω να προσβαλλω κανεναν απο τους τωρινους παικτες, απλα  οπως λεμε οτι στην 4 θα συμπεριφερομαστε με συγκεκριμενο τροπο , θα βγαζουμε τα λαρυγγια μας , θα χορευουμε στη βροχη στα χιονια κλπ, ετσι και απο τους αρχηγους μας και απο αυτους που φορανε συγκεκριμενες φανελες περιμενω συγκεκριμενα πραγματα.
θα ηθελα πολυ να το συζητησουμε τα συγκεκριμενα ζητηματα ειτε εδω ειτε αλλου,
φιλικα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #150 on: June 28, 2009, 20:45:50 »
ο αρχηγος φιλε μου ειναι ενας και ειναι ο Σερτζιο. Τωρα οσον αφορα τους αλλους απλα επρεπε να το φοραει καποιος οποτε ελειπε, το ποιος βγικε 2ος κ 3ος στην ψηφοφορια δεν μου λεει τπτ.

οσον αφορα τα νουμε σγουρα το 7 μετα τον Ζαγορακη και τον Σερτζιο αποκτα μια αλλη σημασια...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #151 on: June 30, 2009, 12:02:47 »
Χαλκιάς                    Χαλκιάς
Γλύκος                     Κρέσιτς
Ρίζος                        Κουτζαβασίλης

Σνάουτσνερ               Σνάουτσνερ
Αραμπατζής               Αραμπατζής
Λίνο                         Λίνο
Δάρλας                     Σαβίνι

Κοντρέρας                Κοντρέρας
Αντόνιο                    Τσιρίλο
Μαλεζάς                   Μαλεζάς
Μπιζέρα                    Μπιζέρα

Γκαρσία                    Γκαρσία
Μπαλάφας                Μπαλάφας
Βερόν                      Βερόν
Ηλιάδης                    Βιτόλο
Βαγγελής                 Φωτάκης
Ίβιτς                        Ίβιτς

Λάκης                     Αμπουμπακαρί (Η θέση του Λάκη περισσεύει όπως και ο παίχτης  ;D )

Κονσεϊσάο                Κονσεϊσάο
Βιερίνια                    Βιερίνια
Κωνσταντινίδης         Κοτσιανικούλης
Σορλάν                    Σορλάν

Μουσλίμοβιτς            Μουσλίμοβιτς
Μπακαγιόκο             Φιλομένο
Αναστασάκος           Αναστασάκος
Αθανασιάδης            Παπάζογλου
Χούτος                   (Αν 1% έρθει κανένας ακόμη εδώ κολλάει)

Κλείσαμε λοιπόν. Ο νέος ΠΑΟΚ έχει:

Ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων που μας δίνει μεγάλη σιγουριά. Αυτό θεωρώ πως είναι αναμφισβήτητο. Δεν νομίζω πως υστερούμε καθόλου από τα αντίστοιχα των γαυροβάζελων. Το αντίθετο.

Δεξιά στην άμυνα έχουμε τη σιγουριά του Σνάουτσνερ ναι και με τα ελαττώματά του, αλλά είναι γκαραντί η παιχτούρα. Ελπίζουμε στην "ανάσταση" του Αραμπατζή αλλιώς θα χρειαστεί να βρει λύση ο Σάντος εκ των έσω.

Αριστερά στην άμυνα είμαστε θαρρώ μακράν η πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα, με έναν σπουδαίο αμυντικά μπακ κι έναν τρελιάρη παιχταρά για να καλπάζει. Για κάθε γούστο δίδυμο.

Στο κέντρο της άμυνας είμασταν πολύ δυνατοί από πέρυσι και το βασικό δίδυμο Κοντρέρας-Μαλεζά παρέμεινε. Αυτό στη περίπτωση που δεν βγει ο Τσιρίλο. Αν όμως αυτός παίξει όπως ξέρουμε τότε είμαστε ακόμα πιο δυνατοί σε μία ούτως ή άλλως δυνατή γραμμή μας.

Στα αμυντικά χαφ ο Σάντος έχει να διαλέξει από μια πληθώρα "σκυλιών". Γκαρσία-Βιτόλο-Σορλέν έχουν προβάδισμα, αλλά έχει να βάλει μέσα και Βερόν, Ίβιτς για κάθετες και Φωτάκη για πιο επιθετικά σχήματα και Αμπουμπακαρί, Μπαλάφα για ανάσες στα σκυλιά και για 4-3-3 και για 4-4-2 και για ό,τι νά' ναι
Δεν νομίζω πως υστερεί κάπου η ομάδα στο χώρο του κέντρου. Ίσως στη δημιουργία λίγο, αλλά από κει λογικά δεν θα περνάει ούτε μύγα.

Στα πλάγια της επίθεσης έχουμε δυο φωτιές δεξιά αριστερά και μπακ απ τον Σέρτζιο. Λογικά θα είναι το μεγάλο στοίχημα του φετινού ΠΑΟΚ και γιατί πρόκειται για δύο πιτσιρικάδες και γιατί από αυτούς τους πιτσιρικάδες θα εξαρτηθούν όλα στην επίθεση. Αν τρυπάνε τις άμυνες όλα καλά, αν όχι θα ψάχνουμε δεκάρι

Στην επίθεση θεωρώ πως είμαστε πολύ δυνατοί. Είτε παίζει ο στάνταρ Μουσλίμοβιτς, είτε τον αντικαθιστά ο Φιλομένο, είτε παίζουν και οι δυο. Είναι πολύ καλοί παίχτες και αν φτάνει φέτος η μπάλα σε αυτούς σε θέση βολής θα έχουμε γούστα.

Το μεγάλο μας όπλο πάντως θα είναι, τουλάχιστον στο πρώτο και σημαντικότερο μισό, η ομοιογένεια και οι αυτοματισμοί. Θεωρώ πως φέτος θα δρέψουμε τους καρπούς της υπομονής και της παραμονής ενός προπονητή για 3 χρόνια στην ομάδα.

Να περιμένουμε λοιπόν έναν ΠΑΟΚ που θα τρέχει πολύ, θα πιέζει ασφυκτικά και θα αλλάζει τακτικές από αγώνα σε αγώνα, κυρίως στο κέντρο. Να περιμένουμε επίσης έναν ΠΑΟΚ που θα επιτίθεται με αυτοματισμούς (και ελπίζουμε όλοι με εκρηκτικότητα) και έναν ΠΑΟΚ ακόμη πιο δυνατό στα στημένα.
Έναν ΠΑΟΚ γεμάτο υγεία και παίχτες που θα ματώνουν γιατί θα γουστάρουν την ομάδα. Ιδίως όταν θα μπούνε στο νέα αθλητικό κέντρο και θα χύσουν, θα έχουν άμεσα 10% πάνω στην απόδοσή τους.
Ο νέος ΠΑΟΚ υπόσχεται ωραίες στιγμές. Δεν ξέρω αν υπόσχεται τίτλο, αλλά ξέρω μέσα μου στα σίγουρα ότι πλέον για να μας βάλει κάποιος από κάτω πρέπει να ματώσει πολύ, να κλέψει ακόμη πιο πολύ και να ξοδέψει τα δεκαπλάσια. Γιατί αυτοί δεν είναι ΠΑΟΚ
(γαμημένη Τετάρτη μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια ώσπου να ρθεις)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #152 on: June 30, 2009, 12:14:33 »
+1926 με κάλυψες απόλυτα!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #153 on: June 30, 2009, 12:19:05 »
κι εμενα το ιδιο. οπως συνηθως δηλαδη... ;D

τα 2 highlights ομως:

Θεωρώ πως φέτος θα δρέψουμε τους καρπούς της υπομονής και της παραμονής ενός προπονητή για 3 χρόνια στην ομάδα.

(γαμημένη Τετάρτη μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια ώσπου να ρθεις)

kostas4

• Guest
« Reply #154 on: June 30, 2009, 12:22:09 »
στα αριστερα και δεξια επιθετικα χαφ εχουμε προβλημα.ο κουτσιανικουλης δεν ειναι ετοιμος ακομα για τοσο υψηλο επιπεδο και τοσους πολλους αγωνες,ο βιερινια ανεβηκε πολυ προς το τελος του πρωταθληματος αλλα και αυτος δεν εχει δειξει οτι μπορει να κανει την διαφορα και τελος ο σερτζιο ειναι ηγετης αλλα ειναι και 35 χρονων.
αριστερα μπορει να παιξει και ο σορλεν και ισως και ο φιλομενο λιγο εξω απο την περιοχη αλλα δεν ειναι η θεση τους εκει.

αν σκεφτουμε οτι εχουμε πρωταθλημα,κυπελο και ουεφα με 3 παιχτες για 2 θεσεις τοτε υστερουμε λιγο.βεβαια ο σαντος ξερει και μπορει του χρονου να δουμε τον σορλεν απο αριστερα να βγαζει ματια και του βιερινια-κουτσιανικουλη να πετανε.
οπως περυσι ειδαμε τον μαλεζα ετσι και φετος καποιος αλλος θα κανει το μεγαλο αλμα.αρκει να δουλεψουν και να ακουν τον προπονητη τους

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #155 on: June 30, 2009, 12:28:16 »
Εντάξει σιγά το τόσο υψηλό επίπεδο...στην σουπερλιγκ παίζεις όχι στην Premier League.Εγω πιστευω μια χαρα θα τραβηξουν κ οι δυο, Κουτσια-Βιερινια. ο Βιερινια ειχε τα σκαμπανεβάσματα λόγω του τραυματισμού του.Φετος με φουλ προετοιμασία κ χωρίς τραυματισμους θα βγάλει μάτια.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #156 on: June 30, 2009, 12:31:52 »
Το μεγάλο μας όπλο πάντως θα είναι, τουλάχιστον στο πρώτο και σημαντικότερο μισό, η ομοιογένεια και οι αυτοματισμοί. Θεωρώ πως φέτος θα δρέψουμε τους καρπούς της υπομονής και της παραμονής ενός προπονητή για 3 χρόνια στην ομάδα.

Συμφωνώ και προσθέτω σε αυτά την πολυχρηστικότητα πολλών παιχτών.
Π.Χ λίνο από μπάκ μέχρι κ έξω αριστερά, Σορλέν (....), φωτάκης, βερόν, σέρζιο-βιερίνια-κουτσια που παίζουν και τις δύο μεριές. Μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #157 on: June 30, 2009, 12:34:55 »
παντως εχουμε 2 μηνες καιρο ακομα για μεταγραφες και μια προετοιμασια μπροστα...δεν νομιζω να κλεισαμε οπως λες αδερφε κιουρ.ουτε ξερω τιποτε ουτε υποννοω...

αλλα ετσι οπως σχεδιαζεται ο ΠΑΟΚ δεν κολλαει το να εχει 8 χαφ τρια εξτρεμ και τρεις σεντερ φορ ιδιο ακριβως στυλ...

κι επειδη δεν θελω να νομιζει κανεις τιποτα,απορια το χω κι εγω να το δω αυτο στο γηπεδο.παντως δεν νομιζω να κλεισαμε...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #158 on: June 30, 2009, 12:37:43 »
Giann, μες το μυαλό μου είσαι μαν......

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #159 on: June 30, 2009, 12:45:47 »
εγω γιατι ειμαι τοσο αισιοδοξος που βλεπω νταμπλ φετος? γιατι γουσταρω να εχω ψηλα την μπαλα ? γιατρε μου ειμαι χαλια ?
ρε γαμηστε τα μουνια του ποκ .μονο πιστη θελει.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ