Author Topic: αεκ44 - Π.Α.Ο.Κ. 3 - 1 (Τετάρτη 20/5/09 19:00, Novasport, Play Offs)  (Read 4375 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Γιαννιωτη συμφωνω εν μερει.Αλλα η αδικια της αποβολης για ακομη μια φορα ηταν πιστευω που εκανε τους παιχτες αδιαφορους..
Ε λογικο γιατι σιγουρα θα σκεφτονταν οτι τσαμπα παιζουμε στο κατω κατω...
Ελπιζω αν και τρομερα δυσκολο να μην παρουσιαστουν αδιαφοροι με βαζελο...
ΠΑΟΚ G4Α

Diego-4

• Guest
μπίλυ εμένα με νοιάζει να δώ το δάσος κ όχι το δέντρο

Έτσι ακριβώς .

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
για αυτην την ταναπου την νοοτροπια που λεγαμε επιβαλλεται να μην ειμαστε αδιαφοροι με τον βαζελο

παρα τις ελλειψεις η αδυναμιες στο ροστερ μας, παρα τον λανθασμενο τροπο που κατεβηκαμε να παρουμε το ματς (γνωμη μου) μετα το 1-0 την πατησαμε την αεκ και παγωσαμε ολο το γηπεδο.με ενοιαζε να μην ξευτυλιστω στο δευτερο αλλα δεν μπορουσα να ζητησω κατι παραπανω απο τους παιχτες.ο βερον κι ο ιβιτς αυτοι ειναι.δεν ειναι εσσιεν.ο φερναντο ποτε θα το καταλαβει και δεν θα τους εκθετει?

Offline tsag

• Αλλαγή
αεκ              1-1, 0-1 (κοκκινη Κοντρερας), 0-1, 1-3 (κοκκινη Σορλεν)

βαζελος        0-0, 0-3 (2 γκολ Βυντρα...), 0-1 (κοκκινη Γκαρσια)

γκει             0-2 (κοκκινη Γκαρσια), 1-0 (κυπελλο), 0-2 (κοκκινη Ιβιτς, Κοντρερας), 0-0

Αρα, 3-14 οχι 4-24
Όταν έχεις 4-24 γκολ

Αυτο απο που προκυπτει ρε αδερφε? Το ακουσα και στην του βου αλλα οσες φορες κι αν τα μετρησω δεν τα βγαζω τοσα... Ισως να εχασα τ αυγα και τα πασχαλια  :-[

Περσινή σαιζόν

29/07/07: βαζέλα-ΠΑΟΚ 2-0
03/11/07: γαυρος-ΠΑΟΚ 2-1
30/12/07: χανούμι-ΠΑΟΚ 2-0
27/01/08: ΠΑΟΚ-βαζέλα 0-1
23/02/08: ΠΑΟΚ-γαυρος 1-1
13/04/08: ΠΑΟΚ-χανούμι 0-4

Φετινή σαιζόν

2η αγων: ΠΑΟΚ-χανούμι 1-1
6η αγων: ΠΑΟΚ-βαζέλα 0-0
10η αγων: γαυρος-ΠΑΟΚ 2-0
17η αγων: χανούμι-ΠΑΟΚ 1-0
21η αγων: βαζέλα-ΠΑΟΚ 3-0
25η αγων: ΠΑΟΚ-γαυρος 0-0

Play-off

1η αγων: ΠΑΟΚ-βαζέλα 0-1
3η αγων: ΠΑΟΚ-χανούμι 0-1
4η αγων: χανούμι-ΠΑΟΚ 3-1

Σύνολο: 0 νίκες, 4 ισοπ, 11 ήττες
Τέρματα: 4-24

Βέβαια δεν ξέρω σε πόσα από αυτά παίζαμε με παίκτη-ες λιγότερους. ΑΝ μπορεί κάποιος να το βρει ή αν θυμάται ας μας πει.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ βαρέθηκα...συζητάτε τόση ώρα για το δέντρο και συμφωνώ με τον Capri... το δάσος δεν το βλέπουμε.
Έχετε δίκιο όλοι να μιλάτε για νοοτροπία μικρής ομάδας με παιδαριώδη λάθη και δε ξερω τι άλλο και παρουσία για κλαρίνα χθες ΑΛΛΑ αφήνετε στο απυρόβλητο ένα ΣΥΣΤΗΜΑ που μέσω ενός διαιτητή (χθες) σας έφτασε στο σημείο να είστε τώρα και δυσσαρεστημένοι με την ομάδα σας!
ΠΩΣ?
απλα με τον ΊΔΙΟ διαιτητή σε διατεταγμένη υπηρεσία έπαιξες τα 2 σημαντικότερα ματς με 10 από το 40'. Εντάξει τι να κάνουμε ο ΠΑΟΚ δεν κοιτάει στον πάγκο και βγάζει Ετό και να βάζει Κρικιτς...Παντέλο έχει και αυτοί που το οργάνωσαν το ξέρουν αυτό. Γιατι ρε μάγκες πως να γίνει και ο Γκαρσία και ο Σορλάν είναι νευραλγικοί παίκτες για τον ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΟΚ...του χρόνου ίσως έχουμε καλύτερους τι να γίνει!
Κάτσαμε εδώ και αναλύσαμε ενδελεχώς το γιατί ο Γκαρσία έτσι και γιατι γιουβέτσι...ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ για τα Playoff που στηριζόντας πάνω στα συστήματα μόνο αυτός το ξέρει...και παρε τώρα και τη γκρίνια
ΤΟ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΡΛΑΝ πάμε για πανωλεθρία καθώς χάσαμε και άλλα δυο - τρία συστήματα λίγη σημασία έχει?

τελικά αυτοί καλύτερα από εμάς το ξέρουν το παραμύθι! ΑΕΡΑ στο ch l ο βαζέλας και εσύ κάτσε να μιλάς για σνάου και δε ξέρω εγώ τι!
λες και ο μαιστοροβιτς δεν έκανε τσαφ στι φάση με το μπακαγιόκο...ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "offside" στην αμέσως επόμενη φάση εφαρμόστηκε ο κανονισμός! και ο Σνάουτσνερ είναι το εξιλαστήριο θύμα μιας και φταίει που χάσαμε (που φταίει προφανώς ΚΑΙ αυτός)

εγώ βαρέθηκα! θα μιρλίζω λίγο ακόμα! Μέχρι να δω όχι Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ (παραφράζω τα λεγόμενα αδερφού από εδώ μέσα) GEORGE W.  BUSH JUNIOR KAI DONALD RAMSFELD....

άντε γιατί τσουρεκιάσαμε

CLUB LARISA

• Guest
To mats το είδα σήμερα πρώτη φορά το πρωί. Ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ που έκανε ο,τι μπορούσε τη φετινή σεζόν. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, μιας κ ο στόχος της αρχής έγινε πραγματικότητα......Κυρίως ευχαριστώ τον Δον, γιατί δούλεψε σκληρά κ μου 'δωσε όραμα.

Για το χθεσινό ματς, θα διαφωνήσω με πολλούς κ θα πάω κόντρα στο ρεύμα, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα ματς ντερμπυ για αυτή τη δήθεν αδυναμία του ΠΑΟΚ με το τέως ΠΟΚ.
ΝΑΙ ο Κάκος ο μπινές σε 'παιξε κόντρα, κάνοντας νταβατζηλίκια κ παίζοντας το υπεράνω, πέφτοντας δλδ στα δημοσιεύματα - μυθεύματα περί Γκαγκάτση που τόσο κακό έκαναν στην ομάδα εξω - αγωνιστικά....Εγω δεν περιμένω τίποτα λιγότερο...Αυτό ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ , ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Για αυτό πάντα θα το κράζω, γιατί είμαι οπαδός κ όταν αδικείται η ομάδα μου θα φωνάζω και θα την προασπίζομαι....
Αυτό βέβαια, δε σημαίνει οτι περιμένω το ίδιο και απο τους παίκτες μου....Μάλλον το αντίθετο περιμένω....Είναι ανεπίτρεπτο τσακάλια παίκτης του ΠΑΟΚ να αφήνει τη φάση, ενω δεν υπάρχει διακοπή, για να διαμαρτυρηθεί στο κοράκι. Εμένα αυτό με δείχνει ασέβεια στον Σύλλογο, ωχαδερφισμό κ αντιεπαγγελματισμό. Εγώ ξέρω οτι ο παίκτης που αδικείται ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ και ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ παλεύει και δίνει 10000% παραπάνω απ' ό,τι έχει για να αποδείξει οτι τον γράφει στ' αρχίδια του το κοράκι. Κ στο τέλος, ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΦΑΖΟΥΝ πάει στην καταπακτή κ τον δίνει κ ένα ρόχαλο, σαν αυτές τις ωραίες και επικές που δίνει ο zakynthos 4.
ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ χθες σε έσφαξε δεν αλλάζει, ούτε το αμφισβητεί κανείς. Άλλο όμως αυτό το θέμα και άλλο πως ΕΣΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ.....ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΟΣΟ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ για να μιλήσεις στον καραφλόπουστα, δε δείχνει ούτε μαγκιά, ούτε ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ Κ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. Άλλο τι θα έκανα εγώ και άλλο τι κάνει ο Βερόν, γιατί ο Βερόν και κάθε Βερόν πληρώνεται στον ΠΑΟΚ κ δεν είναι οπαδός του. Ούτε συμφωνώ με αυτά "τους έκοψε τα πόδια" γιατί και αυτά δεν ταιριάζουν σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ δεν μενεις σε αυτήν. Παίζεις για να βγάλεις μάτια κ να τους την μπεις χειρότερα στο μάτι. ΆΛλο πως θα  αντιδράσει επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ αλλο οι ποδοσφαιριστές της που άλλο ρόλο έχουν κ σκοπός τους ειναι Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Ξαναλέω οτι απο το υπάρχον υλικό , αλλά κυρίως απο τον προπονητικό τιμ, είμαι ενθουσιασμένος με όσα είδα φέτος κ ευελπιστώ οτι του χρόνου θα τα χάσω εντελώς τα μυαλά μου....
Δεν δέχομαι όμως να σταματάει ποδοσφαιριστής μπροστά στο κοράκι και να του παρλάρει ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΠΤ, ούτε η σφυρίχτρα μπαίνει στον κόλο του...Αυτό γίνεται με άλλους τρόπους κ όχι έτσι όπως έγινε χθες.....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ποιος Κολινα ρε.....

.... ΠΩΛΙΝΑ?!

Και λιγα μαθηματα ιστοριας.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82

Κάκος
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Στην ελληνική μυθολογία ο Κάκος ήταν γιος του θεού Ηφαίστου, μεγάλος ληστής και κακούργος. Ο Κάκος ήταν μισός γιγάντιος άνθρωπος και μισός σάτυρος (Ελεγχεται αν ηταν παθητικος κυριως, μιας και δεν υπαρχουν μαρτυριες για Νυμφες). Κατοικούσε πάνω στον Αβεντίνο ή τον Παλατίνο Λόφο, μέσα σε μια σπηλιά «στολισμένη» με τα ματωμένα μέλη (καταλαβαινετε τι εννοει ο ποιητης..) των θυμάτων του και τα κεφάλια τους καρφωμένα στην είσοδο. Επιστρέφοντας ο Ηρακλής (ποια γρια ρε, ο ΠΑΟΚ ηταν) από την Ισπανία μετά τον άθλο με τα βόδια του Γηρυόνη, έφθασε στην κοιλάδα του Τίβερη και έπεσε να κοιμηθεί. Ο Κάκος τότε του άρπαξε (τι αλλο θα εκανε..? πουστικα μια ζωη) 4 ταύρους και 4 δαμάλες, σέρνοντας τα ζώα από την ουρά, ώστε να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους. Τα μουγκανίσματα όμως των ζώων οδήγησαν τον Ηρακλή (ποια γρια ρε, ο ΠΑΟΚ ηταν) στη σπηλιά. Ο Κάκος, φοβισμένος (επειδη θα ξαναερθει Τουμπα), έφραξε την είσοδο με ένα τεράστιο βράχο, υποχρεώνοντας τον Ηρακλή (ΠΑΟΚ εισαι) να σκάψει από πάνω. Ο Κάκος άρχισε να φτύνει φωτιά (ειναι αλληγορικο, εννοει κοκκινες καρτες) και καπνό (για παραπλανηση - κιτρινες καρτες), οπότε ο Ηρακλής (ποια γρια ρε, ο ΠΑΟΚ ηταν) άρχισε να του πετά κλαδιά και μεγάλες πέτρες (Μαγος εισαι?). Στο τέλος ο ήρωας έπνιξε τον ληστή. Ολόκληρη η γύρω χώρα υποδέχθηκε τον Ηρακλή (ποια γρια ρε, ο ΠΑΟΚ ηταν) θριαμβευτικά για το κατόρθωμά του αυτό. Σε μία δευτερεύουσα εκδοχή, η (πουτανα και ρουφιανα καθως φαινεται)  αδελφή του Κάκου, η Κάκα, τον πρόδωσε στον Ηρακλή (ειπαμε ναουμ', Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ).

Γλυπτό που παριστάνει τον Ηρακλή (ΠΑΟΚ ΡΕ) με τον Κάκο. Βρίσκεται έξω από Palazzo Vecchio της Φλωρεντίας.

Σημειωση (δικια μου): Στην πιπα θα σε εχω Κακο.

ΥΓ σορρυ για τα εντιτ, δεν μου εβγαζε την φωτογραφια με τον "γονατισμενο"
« Last Edit: May 21, 2009, 15:23:39 by PAOK_Piraeus »
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
διαβάζοντας τη εφημερίδες σήμερα τις σύγκρινα με τα πρωτοσέλιδα της δευτέρας !!! Σφαγή της άεκ, ανύπαρκτες οι κόκκινες, έπνιξε πέναλτυ ο δαλούκας, κόντρα και στην διαιτησία η ένωση με πηχιαίους τίτλους και ξύλινα γράμματα. Αντίθετα σήμερα βλέπουμε μεγάλη μπάλα η άεκ , πάει για σεντόνι , πάτησε τον ΠΑΟΚ και με μικρούτσικα γραμματάκια από κάτω άδικη κόκκινη στον σορλέν, χέρι το πρώτο γκόλ , τι θέλει μωρε΄ο ΠΑΟΚ αφού δεν μπορεί να κερδίσει ντέρμπι και αναρωτιέμαι αν η άεκ έπαιζε με μια ξένη ομάδα, ποια θα ήταν η διαφορά στα πρωτοσέλιδα??? Μήπως είμαστε τελικά ξένοι?? Μήπως δεν είμαστε εμείς έλληνες και ο ΠΑΟΚ δεν είναι εληνική ομάδα και δεν αξίζουμε αντικειμενικό σχολιασμό, από τηλεοπτικά κανάλια και φυλάδες!!! Δηλαδή το ουσιώδες χτες ήταν ότι νίκησε η άεκ ή ότι ο διαιτητής έκανε 5 λάθη και τα πέντε ήταν κατά του ενός??? Νομίζω το ελλάς ελλάς η χώρα της πουστιάς είναι μικρό για να εκφράσει τον θυμό μου!! Δεν φτάνει δηλαδή που μας βιάζουν , προσπαθούν να μας πείσουν ότι εμείς φταίμε κι όλας κι αυτό είναι το χαρακτηριστικό του έλληνα, η ΠΟΥΣΤΙΑ γι' αυτό λοιπόν εγώ σαν μακεδόνας δεν θα πάρω.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ !!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Σε ένα γολγοθά 6 αγώνων μέσα σε 20 ημέρες, που βρίσκεται μάλιστα στο τέλος του πρωταθλήματος, έχεις (εκτός από το λιγότερο καλό, ως προς τους άλλους πάγκο) 2 κόκκινες κάρτες από το πρώτο ημίχρονο.
Με μείον παίκτη από το 40', καλούνται οι ποδοσφαιριστές να σπαταλήσουν για 60 περίπου λεπτά πολλαπλάσιες δυνάμεις και η κούραση δεν έρχεται αναλογικά, αλλά λογαριθμικά επειδή υπάρχουν τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Η κούραση που επέρχεται στην ομάδα, δεν είναι απλά σωματική λόγω των παραπάνω, αλλά και ψυχολογική, αφού βλέπουν πως δεν τους αφήνουν να παλαίψουν με ίσες πιθανότητες για την νίκη.
Απορώ που ορισμένοι συνΠΑΟΚτσήδες φορουμίτες, δεν σκέφτονται τα παραπάνω, τα υπερπηδούν και υιοθετούν τα δημοσιεύματα δημοσιογράφων που υπηρετούν με το αζημίωτο τα αφεντικά τους, μιλώντας για την απόδοση της ομάδας και πιθανό κόμπλεξ του Σάντος στα ντέρμπι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

2η version της ιστοριας του κακκοκολινα....  ;D

Offline bane

• Αλλαγή
την νοοτροπια την κανουν οι νικες. οταν καθε μουνακι απο τα παικτακαι τους ξερει οτι θα σπρωχθει παιζει και αναλογα. τα ιδια γινονται χρονια τωρα με τον γαβρο και γινανε ψευτομαγκακια οι παικτες του.
απλα να ξερετε οτι εδω στην αθηνα δεςν τους ενδιαφερειτο πως αλλα το να κερδιζουν .για τα υπολοιπα υπαρχει το κορακι και η προπαγανδα . για να επιβιωσουμε πρεπει να μαθουμε να σκεφτομαστε οπως αυτοι.
ΠΟΛΥ ΑΘΩΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ -ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Σε ένα γολγοθά 6 αγώνων μέσα σε 20 ημέρες, που βρίσκεται μάλιστα στο τέλος του πρωταθλήματος, έχεις (εκτός από το λιγότερο καλό, ως προς τους άλλους πάγκο) 2 κόκκινες κάρτες από το πρώτο ημίχρονο.
Με μείον παίκτη από το 40', καλούνται οι ποδοσφαιριστές να σπαταλήσουν για 60 περίπου λεπτά πολλαπλάσιες δυνάμεις και η κούραση δεν έρχεται αναλογικά, αλλά λογαριθμικά επειδή υπάρχουν τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Η κούραση που επέρχεται στην ομάδα, δεν είναι απλά σωματική λόγω των παραπάνω, αλλά και ψυχολογική, αφού βλέπουν πως δεν τους αφήνουν να παλαίψουν με ίσες πιθανότητες για την νίκη.
Απορώ που ορισμένοι συνΠΑΟΚτσήδες φορουμίτες, δεν σκέφτονται τα παραπάνω, τα υπερπηδούν και υιοθετούν τα δημοσιεύματα δημοσιογράφων που υπηρετούν με το αζημίωτο τα αφεντικά τους, μιλώντας για την απόδοση της ομάδας και πιθανό κόμπλεξ του Σάντος στα ντέρμπι.
+1
Εδω εγω σαν οπαδος ηθελα να σπασω την Τιβι, ο αλλος που του παιρνεις το ψωμι και τον ιδρωτα πως να αντιδρασει? Πως να μην καταρρευσεις? Καλα θα ηταν να ηταν οι παιχτες υπερηρωες αλλα αυτα δεν γινονται ουτε στο σινεμα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GENTLESOS

• Guest

Μπες στην ψυχολογία τους...
ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ;;;