Author Topic: αεκ44 - Π.Α.Ο.Κ. 3 - 1 (Τετάρτη 20/5/09 19:00, Novasport, Play Offs)  (Read 4373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Τα έλεγε ο Παμπλο πριν λίγο καιρό αλλα εμείς φαγωνόμασταν αν πρέπει να φύγει η οχι!!!!

Ποιος Γκαγκαστης, ο Παμπλο ειναι ο κατάλληλος για αυτήν τη θέση!!!

Offline toy

• Αλλαγή
Κώστας Χαλκιάς:Έκανε ότι μπορούσε
Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:φέρει ευθύνη για τα 2 γκόλ, είναι μπακ της δεκαετίας του 50, αν συζητάμε για υπέρβαση θα πρέπει να αποτελεί την 2η επιλογή για τη θέση.
80' Παντελής Κωνσταντινίδης:αστο καλύτερα
Μασιέλ Λίνο:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚ
Πάμπλο Κοντρέρας:έχει χάσει το χρώμα του
Τζο Μπιζέρα:Δικαίως αποτελεί την τελευταία επιλογή στα μπακ πολυ αργός
Ολιβιέ Σορλέν:έχει κουραστεί , και δεν είναι για την γραμμή.
Βλάνταν Ιβιτς:στο 1 τον χάσαμε λίγο πήρε τα πάνω του όταν μείναμε με 10'
Ρικάρντο Βερόν:Κρύβεται εδώ και καιρό όλο τον β γύρο δεν μου αρέσει πλέον
Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο:Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
Ηλίας Αναστασάκος:φιλότιμος
46' Βασίλης Λάκης:άστο καλύτερα
Αντελίνο Βιεϊρίνια:θέλει παιχνίδια και να συγκεντρωθεί λίγο παραπάνω
80' Στέφανος Αθανασιάδης:επαιξε λίγο το παληκάρι για να κριθεί

Ο αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο κολίνα από το νησί με τις στάμνες που να του ρθει μια στη φαλάκρα να ησυχάσουμε.Χέρι κάρτα στον φραπέ που δε δώθηκε και 1-0, πέναλτυ στον ίβιτς και κάρτα στον μαϊστοροβιτς στην φάση του μπάκα στο α΄ημίχρονο και πάλι δεν δίνεται τπτ και θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά αστο φτάνει τόσο.
Φερνάντο σάντος:Το χάσαμε το κορμί πατριώτ.... Δον δυστηχώς δε πάει καλά το πράγμα, εντάξει φταίει και το κοράκι αλλά μην αδικείς και την ομάδα και την προσπάθεια της όλη την χρονιά αφού το 4-4-2 δε μπορείς να το παίξεις και το ξέρεις δεν έχεις τους παίκτες δεν το βλέπεις? Ψάξε λίγο στο ντουλάπι έχεις ξεχάσει κόσμο εκει μέσα...

Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω του χρόνου θεωρώ ότι από τους 14 που είδαμε εχτές δεν πρέπει να συμμετάσχουν στην ομάδα πάνω από 5-6 .

Δεν στεναχορέθηκα που δεν περάσαμε στα προκρηματικά του cl στα @@ μου
έσκασα που πέσαμε αμαχητί...
Να δω λίγο ψυχή θέλω τίποτα άλλο
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

shaman4

• Guest
θα πω 3 αληθειες, οποιος δεν συμφωνει ας το πει,

1) Φετος επρεπε να παιζουμε τελικο κυπελλου με σερρες.

2) Τα πλευ οφφ κριθηκαν κατα 50 τις εκατο οταν χασαμε με 10 απο βαζελλο.Ομως, θα ετρωγε ποτε κοκκινη ο ΠΑΜΠΛΟ στο υεφα? η το πολυ κιτρινη?

3) χθες με λεει ο αδερφος μου < εφαγε κοκκινη ο σορλεν και ακομα να καταλαβω γιατι> και του απανταω <το χτυπουσαμε το ματς? >...  με λεει ΝΑΙ.  Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ κακο ο οποίος είναι υπάιτιος σε μεγάλο βαθμό για το ότι από το 40 τέθηκες εκτός μάχης στα 2 μεγαλύτερα ματς των playoff τότε θα πω για χθες:

Χαλκιάς, Σνάου και Βερόν ήταν τραγικοί...σημαντική ευθύνη ΚΑΙ Στα 3 λάθη από όλους,
highlight η παιδική ενέργεια του Βερόν να αρχίσει debate με τον διαιτητή στη φάση του χεριού του καφέ, απίθανη η μαλακία του Χαλκιά να βγεί ενώ ο Djeebour πήγαινε για το...κόρνερ στην ίδια φάση.
ΔΡΑΜΑ το διώξιμο του Σνάουτσνερ το οποίο ακολουθησε 4 πλάγια άουτ που έκανε σε χρόνο ρεκόρ 1 λεπτό (τρομάζει να τη δώσει?)!!! και σε τελείωσε ο Μπλάνκο, ΔΡΑΜΑ το λάθος του Σνάουτσνερ που του έφυγε ο Σκόκο λες και του χρώσταγε στο 1-3 ακολουθούμενο από ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος του Χαλκιά...

Ο Βερόν εντάσσεται στα ανταλλάγματα για εργοτέλη ή έχει στραβώσει με κάτι? δεν εξηγούνται οι τωρινές εμφανίσεις του!!!

ΟΣΟ όμως και τραγικοί ποδοσφαιρικα είμασταν χθες γκόλ μπορούσε να μη φάμε! όπως έκοψε το "offside" του Μπάκα έτσι θα μπορούσε να κόψει το "offside" του Μπλάνκο, θα μπορούσε να σταματήσει το χέρι του καφέ, και θα μπορούσε να δώσει βέβαια και το γκολ του Μπλάνκο (αν και για εμενα ΥΠΑΡΧΕΙ φάουλ) για την κάρτα στον Σορλάν δε μπορώ να πω τίποτα. Είναι 100% δικαιολογημένη... σε αγώνα καθωσπρεπισμού στις ιπποδρμίες του Άσκοτ...

ΟΛΑ τα τελείωσε ο ίδιος διαιτητής στο πρώτο ματς με βαζέλα, χθες κατάλαβαν ότι ΙΣΩΣ και να χτυπάγαμε και το ματς με βαζέλα την Κυριακή και αποφάσισαν να μας τελειώσουν...ΞΕΡΑ

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!
σε όσους αναφέρθηκαν σε μιζέριες και δε ξέρω τι με διαιτησίες ας καταλάβουν ότι οι μόνοι ΜΙΖΕΡΟΙ είναι οι μπε - μπε οπαδοί αυτών των 2 ομάων που αντιμετωπισαμε στα Playoff. Εκπρόσωπος αυτών σήμερα το πρωί μου είπε "ο κάκος έδωσε την κάρτα γιατί  όλο το γήπεδο έβραζε που ακύρωσε το καθαρό γκολ..."

ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΝ ΧΘΕΣ ΑΥΤΟΙ...τι ποιο μιζερο ρε?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Καλά σε έκανε ρε ο Κάκος και ο κάθε Κάκος (Δαλούκας, Κουκουλάκης κλπ).
Άντε ρε ΠΑΟΚάκι που θέλεις να σε σέβονται!
Μόνο τον φόβο και το χρήμα σέβονται αυτοί!
Τα εισιτήρια και τα sold out τα έχουν γραμμένα στα παπάρια τους! Φάνηκε και χθες. Άδειο ήταν το ΟΑΚΑ, αλλά πληθωρική η παρουσία του φαλακρού παλιόπουστα.
Αν θέλεις να συμμετέχεις απλά για να συμπληρώνεις το πρωτάθλημα και να πουλάει το γαμωNOVA αποκωδικοποιητές και κάρτες συνδρομών, φάε τα αποφάγια που σε ταϊζουν.

Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ να τον φοβούνται και όχι να προκαλεί την συμπάθεια και τα κολακευτικά σχόλια. Δεν με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό. Θέλω να γίνει!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ πάντα είχε τεράστιο κόσμο.
Είναι όμως η πρώτη φορά στην ιστορία του που έχει πρόεδρο αντάξιο του κόσμου του.

Στηρίζουμε τον Θόδωρο Ζαγοράκη, τα μέλη της διοίκησης του και όποιες επιλογές έχει κάνει ή σκοπεύει να κάνει για να επιτευχτεί ο στόχος και να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ Τούμπας
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ να τον φοβούνται και όχι να προκαλεί την συμπάθεια και τα κολακευτικά σχόλια. Δεν με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό. Θέλω να γίνει!

εγω συμφωνω απολυτα με αυτο @Alamana αλλα στον λαο του ΠΑΟΚ υπαρχει και η ακριβως αντιθετη αποψη και προβλεπω να ανοιγει νεος κυκλος συζητησεων στο φορουμ μετα απο αυτην την τοποθετηση σου....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ο Βερόν εντάσσεται στα ανταλλάγματα για εργοτέλη ή έχει στραβώσει με κάτι? δεν εξηγούνται οι τωρινές εμφανίσεις του!!!

Διάβασα πως Βερόν και ΓΚαρσία νομίζω είναι στην λίστα μαζί με τους άλλους δύο γιατ τον εργοτέλη για Κουτσιανικούλη.

Ότι κατάφερε η ομάδα 9 μήνες δεν το κατάφερε στα play off.
Εκτός από την χθεσινή αποβολή, η ομάδα έκανε τραγικά λάθη στους τελευταίους αγώνες στην άμυνα. Χθες ακόμα και με 11 όταν ήμασταν θα μπορούσαμε να δεχτούμε κι άλλα γκολ. Άδεια εντελώς η άμυνα της ομάδας.
Φυσικά θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς μερικά γκολ με τις ευκαιρίες που είχαμε..
Πόσο κωλόφαρδη ομάδα είναι αυτή η αεκ;;; Όλες μας όλες οι κόντρες στα χανούμια πηγαίνανε.. έλεος.

Ο μπινές ο κάκος σε όλους τους αγώνες μας αφήνει με λιγότερους παίχτες.. Χθες ούτε φάουλ ήταν και φυσικά δεν υπήρχε λόγος για κίτρινη.. Πάλι καλά που δεν έβγαλε και τον Χαλκιά (τραγικός χθες) έξω..

ΠΟΥΤΑΝΑ χανούμισσα είδαμε ποιος επωφελείται από την διαιτησία και ποιος όχι.. ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ..

Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι σαν ομάδα για το Champions league. Μας δόθηκε μία ευκαιρία να πάρουμε κάτι παραπάνω από τον στόχο που είχαμε βάλει, αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό το κάτι παραπάνω..
Χρειαζόμαστε μερικές καλές μεταγραφές να ενισχυθεί η ομάδα σε μερικά σημεία και μετά μπορούμε να πάμε για το κάτι παραπάνω.

Ουέφα πάμε έτσι δεν είναι;; Γιατί άκουγα κάτι μαλακίες αυτές τις μέρες..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

εγω συμφωνω απολυτα με αυτο @Alamana αλλα στον λαο του ΠΑΟΚ υπαρχει και η ακριβως αντιθετη αποψη και προβλεπω να ανοιγει νεος κυκλος συζητησεων στο φορουμ μετα απο αυτην την τοποθετηση σου....

Στα παπάρια σας ρε η "τοποθέτηση μου". Δεν είμαι ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε θέλω να γίνω. Αυτό που θέλω εγώ σαν Γιώργος και ΠΑΟΚτσής, λέω!
gdaou
"γάβροι=κότες"

CLUB LARISA

• Guest
οκ δε θα συμφωνήσουμε σήμερα με μερικούς, δεν πειράζει υπάρχει και το αύριο.

Όσο για δώρα...

Δώρο πήρε αυτός που θέλει τον γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ αυτόν που θα αλλάξει γνώμη μετά το σημερινό και θα θεωρεί τον γκαγκάτση απαραίτητο στον ΠΑΟΚ.

υγ κάπρι γιατί για το β δεν κάνεις λόγο; Πόσα ματς κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο χαλαρό όταν έπαιξε με παίκτη παραπάνω;

γιάννη φίλε το ότι τους δίναμε εμείς την μπάλα το λες για καλό σαν δικαιολογία δηλαδή; ΟΚ βρήκε η μπάλα το χέρι του κόφι αλλά ήταν στο 1 μέτρο. Είναι αντίδραση βερόν και ίβιτς να πιάσουν κουβέντα; Στο κέντρο του κέντρου; Ο κάκος φταίει ή η μαλακία μας;

+1000

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Fuck Off - Play Off
ΑΡχίΔια

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

Στα παπάρια σας ρε η "τοποθέτηση μου". Δεν είμαι ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε θέλω να γίνω. Αυτό που θέλω εγώ σαν Γιώργος και ΠΑΟΚτσής, λέω!

εγω το καταλαβα αλλά...

Diego-4

• Guest
Με πετσοκώβουν ΠΕΡΗΦΑΝΑ !!!!!
Ετσι , πάμε πάλι για το πρωτάθλημα της περηφάνιας....Έχει γεμίσει η τροπαιοθήκη απο αυτά!
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !

Δουλευε σκύλε 25 ώρες το 24 ωρο για να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο , πάρε μετοχές λαέ του ΠΑΟΚ , πάρε διαρκείας λαέ του ΠΑΟΚ , φέρε παίκτες Ζήση , κάνε αθλητικό κέντρο σκύλε , δούλευε εσύ Σάντος με την ομάδα και έρχεται η στιγμή που το κάθε κοράκι ασελγεί πάνω στον ΠΑΟΚ και σου τα ισοπεδώνει όλα ...αλλα πάνω απο όλα ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ...Όταν θα μας γαμούν τον κωλομέρι θα γυρνάμε και τον οφαλό..
Καλή χόνεψη .... έτσι γιατί του Κάκου του αρέση!

BIANCONERO

• Guest
Οντως και χτες εκει που βλεπαμε το ματς τετοιες κουβεντες καναμε κι εμεις!

Εγω κατελειξα στο εξης: 50-50 στην Ελλαδα δεν υπαρχει και ουτε προκειται να υπαρξει με τις παρουσες συνθηκες. 50-50 μπορει να σε παιξουν με το Θρασυβουλα τον Πανιωνιο και τον Εργοτελη, και αυτο ΜΟΝΟ αν δεν εχει το ματς ΤΗΝ σημασια. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση αγωνων στην Ελλαδα το καρπουζι κοβεται παντα σε 2 ανισα μερη.

Παρακολουθω τον ΠΑΟΚ 25 χρονια και εχω βαρεθει να παιρνω παντα το μικρο κομματι και στο τελος να προσπαθουν να με πεισουν οτι πρεπει να ειμαι και ευχαριστημενος και οτι εγω το βλεπω μικρο!
Κουραστηκα.....μου αρκει και θελω το 50-50 αλλα εφοσον αυτο δεν μπορει να ερθει γιατι στο Ελλαδισταν εχουν χαλασει οι ζυγαριες θελω το 60-40 υπερ μου! Φτανει πια!!

Ακουγα χτες στην ερα σπορ μεταδοση του 5 τελικου  Βουλιαγμενη-Γαυρος στο ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!! Οι καυμενες οι παιχτριες τις βουλιαγμενης που αποτελουν την Εθνικη ομαδα τρελλαθηκαν με αυτα που γινοταν στην εδρα τους για να παρει τελικα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ο Γαυρος το πρωταθλημα!!!! ΠΟΥ? ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!! Ακομα κι εκει τα ιδια και χειροτερα γινονται! Αυτοι δεν εχουν σκοπο να αφησουν ΤΙΠΟΤΑ να παιχτει σωστα!

Οποτε, Η συνεχιζεις και κανεις το μαλακα συνειδητα λεγοντας οτι ετσι ειναι η μοιρα μας (ΑΛΛΑ παρολο που θα αδικεισαι θα σου λεν οι κατω αλλα και οι συμπολιτες οτι ΕΥΝΟΕΙΣΑΙ - εκει ειναι που θα τρελλαινεσαι....η προσπαθεις να αλλαξεις την κατασταση!
Και συμφωνω με οποιον τροπο φτασει στην αναγκη να χρησιμοποιησει η διοικηση η εμεις για να το πετυχουμε αυτο.
Δε με νιαζει αν πρεπει να προσληφτει ο Γκαγκατσης η ο Τζορτζ Μπους Τζουνιορ, αν πρεπει εμεις σαν κοσμος να κανουμε κατι η αν πρεπει καποιον Κακο για παραδειγματισμο "να τον βρουν στις Βατιωνες" που λεν και στο χωριο μου......ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

Offline makis

• Αποστολή
  • **
45 χρόνoν πήγα και μια ζωή ακούω τα ίδια και τα ίδια
για κατεστημένα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας
ας το βάλουν στον κόλο τους το πρωτάθλημα
πάνε ευρώπη κανε μια πορεία γαμάτη σηκώσετε
και ας τους γαύρους να τον περνούν αλλα 13 χρονια
στο basket το κάνομε
 του χρόνου ενωμένη μπορούμε" να κάνουμε την υπέρβαση με προγραμματισμό
όλο φταίνε οι άλλοι εμείς ποτε
 όσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις εντάξει
του χρόνου ο κακός ούτε φωτογραφία του πρέπει να στείλει στην τούμπα αυτό μπορεί να το κάνει ο σκύλος τα αλλα τα ακούω φέρεσαι

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
προσωπικα δεν ψαχνω κανενα αλλοθι στην διαιτησια...αν θες να παρεις πρωταθλημα αν θες να γινεις πρωταθλητης πρωτα πρεπει να κοιτας
ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ το ποιος εισαι και τι παικτες εχεις και πως θα γινει να δυναμωσεις και μετα να ασχοληθεις με διαιτησια.δεν ειναι θεμα περηφανειας αλλα λογικης

ειναι ανεπιτρεπτο να τρως το 3ο γκολ και να λες ποτε θα παει 90 να μην φαω κι αλλα...ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για μια ομαδα που εχει στοχο το πρωταθλημα

ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σκουληκι να περιμενει υπομονετικα την μοιρα του.δεν ειναι μικρη ομαδα για να λες το δευτερο ημιχρονο δεν κρινεται γιατι εμεινε με 10

εκτος κι αν ο στοχος μας δεν ειναι το πρωταθλημα αλλα το αλλοθι της ηττας...

αδιανοητο σε μενα παικτης μας να μιλαει με τον διαιτητη οταν ο αντιπαλος κατεβαινει να σου βαλει γκολ

λαθη παιδικων πρωταθληματων του σναουτσερ

και μετα το 60 μονο ο χαλκιας δικαιολογουσε τα λεφτα που παιρνει και την φανελα που φοραει

αν σ'αυτα εμεις βλεπουμε υπευθυνο το καραφλο παγανελι τοτε δεν θα δουμε ποτε αυτο που θελουμε.δλδ τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη.

Offline maria-mtb

• Βασικός
+1926 ΚΑΙ ΒΑΛΕ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ok ωραία όλα αυτά αλλά κάποια στιγμή προσγειωθείτε στην πραγματικότητα......

Ματς με 10 εκτός έδρας μόνο η μπάρτσα γυρνάει κ αυτή με το κοράκι......

Συνεχίστε την φιλολογία και τα ωραία λόγια
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή

Μόνο τον φόβο και το χρήμα σέβονται αυτοί!

το χρημα μας δεν θα το σεβαστουν ποτε,γιατι ποτε δεν θα εχουμε περισσοτερο απο τους αλλους,αρα.....

Hijo de puta

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φιλολογια και ωραια λογια ειναι ρε αδερφε οτι ο ΠΑΟΚ παρατησε το ματς;αν ετρωγες 6(που θα μπορουσε να γινει) η διαιτησια θα εφταιγε;
οκ κακος ο κακος αλλα χειροτερος ο ΠΑΟΚ του β ημιχρονου.ειναι αυτη ομαδα που θα χτυπησει πρωταθλημα;

θα παραταει τα ματς και δεν θα τα παλευει επειδη δεν την παιζει καλα ο διαιτητης;μην ζητας να μικρυνω τις απαιτησεις μου...

θυμαμαι πριν καποια χρονια και τον τραπατονι να γυρναει ματς με 10 στην φιορεντινα...θυμαμαι και την λατσιο σε ντερμπι με την ρομα

και η αεκ δεν ειναι τσελσι...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ούτε κ ο ΠΑΟΚ μπάρτσα

μπίλυ εμένα με νοιάζει να δώ το δάσος κ όχι το δέντρο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ