Author Topic: ΠΑΟΚ - αεκ44 17/5/2009 0:1 21.15 nova (Play Offs)  (Read 5625 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ - αεκ44 17/5/2009 0:1 21.15 nova (Play Offs)
« Reply #200 on: May 19, 2009, 00:07:17 »
Δε ξενερωνουμε κ παμε για το δύσκολο 3x3

Πολυ καλη κερκιδα...με τις σημαιες κ το κύμα...το χαρηκα....αν ημασταν κ λιγο ποιο τυχεροι....

Παντως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει αυτς οι δυο ηττες να ακυρωσουν τη καταπληκτικη χρονια που ειχαμε φετος...γιατι οι περισσοτεροι ειναι του αποτελεσματος κ με τη πρωτη στραβη αρχιζουν να κελαηδανε..

Ετσι πρπει να αντιδραμε μετα απο ηττες..ωριμα κ λογικα

Εμείς μαζί...k στη βροχή...Αϊτέ Αϊτέ Δικεφαλεεεεε

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #201 on: May 19, 2009, 02:00:21 »
Κυριακή
Δες τι μέρα διάλεξαν για να μπω στο χειρουργείο.
4:15 τα ξημερώματα είναι ο αγώνας, ήρθε το φορείο να με πάρει στις 5 η ώρα και φωνάζω στην γυναίκα "Μην ξεχάσεις πήγαινε σπίτι να φέρεις το laptop και το wireless card" με βλέπει που φεύγω στον διάδρομο και γελάει.
Ανοίγω τα μάτια μου με το ζόρι είμαι στο recovery ρωτάω την νοσοκόμα τι ώρα είναι και μου λέει 9 (3,5 ώρες εγχείρηση στο χέρι) κάθομαι 1 ώρα ακόμα και 10 η ώρα με πάνε στον θάλαμο. Με κρατάνε ξύπνιο μέχρι 12 αλλά δεν αντέχω άλλο και ξανακοιμάμε. Δίνω εντολή στην γυναίκα να με ξυπνήσει στης 4, έχουμε αγώνα. Στις 4 με ξυπνάει η κυρά αλλά υποφέρω από τους πόνους, φωνάζω την νοσοκόμα και μου λέει να με χτυπήσει μορφίνη αλλά δεν δέχομαι θα με κάνει να κοιμηθώ, την ζητάω παυσίπονο ένα απλό παυσίπονο να απαλύνω τον πόνο.

Ο αγώνας ξεκίνησε τρόμε τον γκολ και εγώ κλαίω από τον πόνο η γυναίκα φωνάζει να κλείσω τον υπολογιστή και εγώ μαλώνω με την γυναίκα, δεν ξέρω τι πονάει πιο πολύ το χέρι ή η καρδιά; Στο ημίχρονο μπαίνω στο paokworld chat και βλέπω τον αδερφό τον Maestro πάω να τον πω τον πόνο μου αλλά γυρνάει και μου λέει "GENTLESOS γαμιέται ο Τοχούρογλου" τώρα θα μου πείτε αυτό που κολλάει αλλά είναι ένα από τα ξόρκια που κάναμε με τον αδερφό πριν πολλά χρόνια όταν ο μόνος τρόπος για εμάς του εξωτερικού να δούμε ΠΑΟΚ ήτανε βασικά να τον ακούσουμε από το μετρόπολης και για παρέα κάναμε και chat εδώ στο paokworld. Ξαφνικά ξανασχηματίστηκε το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και σκέφτηκα πάμε γερά για το δεύτερο ημίχρονο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ξαναγύρισα στο chat και λέω στον αδερφό μην μασάς ρε θα πάρουμε τρία διπλά ρε.

Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ΑΡΩΣΤΕΙΑ.

Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις

GENTLESOS περαστικα και σιδερενιος! Να σβησουμε το "γαμω το τοχ...." και βουρ για κεντρικη?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #202 on: May 19, 2009, 02:02:36 »
εγω θα πω μονο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον παιχταρα που εδωσε χρηματα χρονο και κοπο για τις 20,000 σημαιες.

ανθρωποι σαν εσενα γραψαν τις χρυσες σελιδες στο βιβλιο της ιστοριας του λαου μας.

Και ηταν κριμα τοσος κοπος και χρημα να εγκαταλειπεται στις λασπες τις Τουμπας.Προσωπικα μαζεψα καμμια δεκαρια να τις ενωσω να φτιαξω μια μεγαλη για παρτη μου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chiltsid

• Guest
« Reply #203 on: May 19, 2009, 02:26:10 »
εδω ρε χομο άλλοι τις παιρναν 10-10,τι να λεμε τωρα!λες και σε καθε δαχτυλο θα βαζαν μια,τεσπα!

μεγαλη τσακαλια απο τον κυριο που εκανε την προσφορα,ΜΠΡΑΒΟ κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

GENTLESOS

• Guest
« Reply #204 on: May 19, 2009, 02:53:19 »
Σας ευχαριστώ πολύ αδέρφια για τα περαστικά σας
@ΗΟΜΟ βάλτο αδερφέ.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #205 on: May 20, 2009, 00:12:54 »
Αδερφέ μου GENTLESOS περαστικά αδερφέ!

Για το ματς δεν ήθελα να γράψω πριν το ξαναδώ στη τηλεόραση, αλλά χθες με τον ΑΣ δεν πρόλαβα.

Δυο τρία σχόλια σε αυτά που διάβασα σε προηγούμενα Posts.
@corrupt
Εγώ αντίθετα από σένα, παρόλο που ήμουν στην 5 δεν άκουσα ούτε μπινελίκι, ούτε κριτική, ούτε μίρλα τίποτα. Ένας μόνο στο τσαφ του Αναστασάκου νόμιζε πως ήταν ο Μουσλίμοβιτς και μόλις έκανε κιχ την άκουσε. Επίσης στη βροχή ΔΕΝ άδειασε η κερκίδα. ΄
Το γράφω για να ξέρεις ότι υπάρχει ζωή και μετά την 4  ;D (και γιατί το ευχαριστήθηκα)

@egoist, gianniwths4
Θεωρώ πως είστε πολύ άδικοι που λέτε πως ο Σάντος επηρρεάστηκε και κατέβασε την ομάδα με επιθετική νοοτροπία. Όπως αν ρίχναμε 4 στην κούλα και έβγαινα και έλεγα "είδατε που είχαμε δίκιο και τόσο καιρό χάναμε βαθμούς που έπαιζε αμυντικά" θα ήμουν γελοίος, έτσι και τώρα θα είναι λάθος και άδικο και γι' αυτόν και για το λαό να πούμε ότι επηρρεάστηκε. Θεωρώ πως ο προπονητής μας, αν μη τι άλλο, έχει αγύριστο κεφάλι και προσωπικότητα τόσο ισχυρή, που δεν αλλάζει πλάνο με τίποτα.

Ο Σάντος απλά έκρινε πως ήρθε η ώρα να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το καβούκι του, για να διεκδικήσουμε τη νίκη και να κάνουμε το άλμα. Η μεγάλη γκαντεμιά μας ήταν πως ακριβώς σε αυτό το ματς που λύθηκαν τα λουριά, έτυχε πολλοί παίχτες του ΠΑΟΚ να βρίσκονται σε κακή μέρα και επιπλέον ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ έτυχε ή πέτυχε στον Μπάγεβιτς να κατεβάσει μία εκρηκτική ομάδα που ήρθε να πάρει το διπλό κι όχι το Χ. Σαν μονάδες χάσαμε από Κουτρομάνο, Γεωργέα, Χετεμάι, Καφέ, Μαντούκα. Όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά γρήγορους.

Η κούλα ήταν καλύτερη τελικά αλλά και τυχερή, γιατί με Γκαρσία παρόντα, Μουσλίμοβιτς σε καλή μέρα και την άμυνα σταθερή θα έχανε σίγουρα. Ακόμα και από την αργή ομάδα μας. Μακροπρόθεσμα θα οφεληθούμε, γιατί όπως είπε κι ο Σάντος παρουσιάζει στα Play off πράγματα που θα δούμε του χρόνου.

Η λυμένη ομάδα που χαρήκαμε όλοι είναι σενάριο από του χρόνου αλλά τότε με εκρηκτικούς παίχτες μέσα, αντί π.χ. του Ίβιτς και του Κονσεϊσάο. Τώρα είδαμε κάποιες χτυπητές αδυναμίες.

Αύριο έστω κι έτσι μπορούμε και πρέπει να απαντήσουμε. Δεν μας αξίζει η 4η θέση ρε γαμώ το φέτος.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω