Και τι δεν άκουσασν απόψε τα αυτάκια μου, σε τέτοιο βαθμό που λιγότερο με πείραξαν αυτά παρά η ήττα καθαυτή...
1. Ότι ο Μουσλίμοβιτς είναι Τούρκος και ότι θα πρεπε να τον φωνάζουν Φατίχ Ακιέλ (και καλά είναι Βόσνιος, άρα Μουσουλμάνος, οπότε Τούρκος-τον πιάσατε το συλλογισμό ή είναι way too complicated για σας;)
2. Επίσης επειδή ακριβώς είναι Τούρκος, έχει να σκοράρει από το Γενάρη, συνεπώς μαλακία του Ζαγοράκη που δεν τον πούλησε στο βάζελο τα Χριστούγεννα να πιάσει καλή τιμή, γιατί τώρα πάει, με τέτοια αφλογιστία ούτε ταλεφτά που δώσαμε δεν βγάζουμε...
3. Άνθρωπος μετά το "ΠΑΟΚ ολέ ολέο" φώναζε "Μάντσεστερ", και καλά ως χιουμοράκι για το "Παρτιζάν" της υπόλοιπης κερκίδας... Επίσης μετά απ αυτό επιχείρησε να πουλήσει μαγκιά σε κάτι πιτσιρίκια πιο κει που και αυτά φώναζαν Παρτιζάν, και χάρη στο ότι εγώ και οι φίλοι μου είμαστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι άνθρωποι στο τσακ γλίτωσε τα σούτια... 40 χρονώ άνθρωπος πήγε να τσαμπουκαλευτεί με παιδάκια 16-17 χρονών.
4. Μια άκυρη παρέα ξεκινούσε στο άκυρο συνέχεια συνθήματα εναντίον του Μπάγιεβιτς, του Καφέ και όποιου άλλου θυμόταν. Συνέχεια όμως...
5. Ο Μαλεζάς ο Κοντρέρας και ο Κονσεισάο επίσης είχαν την τιμητική τους, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς ειπώθηκε για να το μεταφέρω με υπευθυνότητα και ακρίβεια. Too bad...
Και όλα αυτά τα όμορφα παραπάνω συνέβησαν στην 4, στην καρδιά του πυρήνα μας. Ούτε στην 2, ούτε στην 3, ούτε στην 5 ούτε στην 6. ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4 ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα και υπήρχε τέτοιο χάλι, αλλά για μένα τουλάχιστον μακράν η χειρότερη ποιότητα κόσμου (οπαδική πάντα) για φέτος, πραγματικά απόψε η κατάσταση ήταν τελείως σουρεάλ, καμμιά σχέση με άλλα ντέρμπι φέτος...
Προτείνω στη διοίκηση από του χρόνου να εφαρμοστεί νέα μέθοδος ελέγχου του κόσμου που εισέρχεται στο γήπεδο. Θα πρέπει να απογορεύεται η είσοδος στην Θύρα 4 και 4α σε όσους φοράνε φούξια, κίτρινα και λαχανί μπλουζάκια, σε όσες γκόμενες είναι ενδεδυμένες και βαμένες οσάν πηγαίνουν στα μπουζούκια (η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε κοπέλες με οπαδική ενδυμασία), σε όσους φοράνε 5 κασκόλ, 4 παλαιστινιακά, 3 περικάρπια, 2 καπέλα και δε ξέρω γω τι άλλο καραγκιοζιλίκι κλπ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ 4 ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!! ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ ΣΤΗΝ 4 ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΤΕΡΜΠΙ! ΦΤΑΝΕΙ!!!
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά δεν γίνεται να μαστε και του χρόνου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου μετά από ήττα είμαι περισσότερο φορτωμένος με αυτούς που καθόντουσαν γύρω μου παρά με το αποτέλεσμα. Και ΤΙ ΗΤΤΑ ρε πούστη μου, που 100 φορές να το ξαναέπαιζαν δεν θα ερχόταν έτσι το ματς...
Τέλος πάντων, όσον αφορά στα της ομάδος προσωπικά έχω χάσει κάθε ελπίδα για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ειλικρινά στα @@ μου. Η χρονιά είναι απολύτως επιτυχημένη, ειδικά αν αναλογιστούμε σε τι κατάσταση βρισκόμασταν πέρσι τέτοιο καιρό. Πάω στοίχημα του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε πέσει με τα μούρα σε μεταγραφολογία, προετοιμασία κλπ. και θα γελάμε με το χάλι των 3 του κέντρου στα playoffs!