Author Topic: ΠΑΟΚ - αεκ44 17/5/2009 0:1 21.15 nova (Play Offs)  (Read 5751 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: ΠΑΟΚ - αεκ44 17/5/2009 0:1 21.15 nova (Play Offs)
« Reply #140 on: May 18, 2009, 01:16:32 »
Μ΄αρεσει αυτο που διαβαζω εδω μεσα γιατι με τη ληξη σαλταρα εκει στη θυρα 5: ακουσα εναν να λεει οτι "οι παιχτες μας ειναι ψοφιμια και δεν εχουν παθος"  (!)και εναν αλλον να λεει "αντε ρε τα μαλακισμενα τα κοπροσυλα τα καναμε κι ανθρωπους"  :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #141 on: May 18, 2009, 01:17:13 »
Σημερα χασαμε για 3 λογους
1.τα λαθη μαλεζα,παμπλο,λινο
2.την γκαντεμια μας - κολωφαρδια αεκ
3.το αγχος του μουσλι και γενικα την σχεση του ΠΑΟΚ με το γκολ στα ντερμπυ.
  Αξιζαμε νικη με 3 γκολ διαφορα αλλα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι γραφει το ταμπλο,εχουμε την καλυτερη ομαδα στα πλευ οφ που απλα τα κανει σκατα στα πιο κρισιμα παιχνιδια ως τωρα.Ελπιζω οτι απο το επομενο ματς αυτο θα αλλαξει και το πιστυω κιολας.Ενα μπραβο σε ολη την ομαδα (πλην παμπλο,λινο,στελιο και μουσλι αν και τους εκτιμαω και αγαπαω) και ειδικα στον μηχανικο μας που ειναι στον παγκο.Ωραια κερκιδα ωραιο ματς δυστυχως χασαμε,τα εχει αυτα η μπαλα ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΤΕ.

SALPARADISE

• Guest
« Reply #142 on: May 18, 2009, 01:19:47 »
πάλι πίκρα!! δεν μπορέσαμε να νικησουμε τα δεύτερα της άεκ!!!!!!! 0 νίκες σε 8 ντέρμπι. Κάτι πρέπι να συμβαίνει!!!!

Όχι τα δεύτερα , με τα τρίτα έπαιζε η αεκ

ναι τα τριτα της αεκ είναι ο τζιμπουρ που τον πηρε ΤΡΙΑ μυρια και ο μαιστοροβιτσ που τον δίνει 1 ΜΥΡΙΟ τον χρόνο.

Diego-4

• Guest
« Reply #143 on: May 18, 2009, 01:27:26 »
το ξέρω....αυτο του λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #144 on: May 18, 2009, 01:28:28 »
Προσπαθεια και φιλοτιμο ειχαμε. Και καποια καλα διασηματα. Η ουσια ελειπε.
Παντως εγω ομολογω οτι δεν περιμενα την αεκ τοσο καλη. Παρα πολυ γρηγορη, τεχνικη, με καλη κυκλοφορια. Αυτος ο παλιοπουστας ο τζιμπουρ ηταν ασταματητος η χαμουρα. Παντως απορω πως γινεται και στα ντερμπυ δεν τραβανε τα ατου του ΠΑΟΚ, ειναι ανεξηγητο. Ο Στεργιος π.χ που σε 90 λεπτα εβγαλε μονο 2 σεντρες της προκοπης. Οι κεντρικοι αμυντικοι δε, εκαναν σημερα  μαζεμενα οσα λαθη δεν ειχαν κανει ολη τη χρονια.Μεγαλο το κενο του Γκαρσια, ο Βερον δε βοηθησε ουτε καν αμυντικα.Γενικα παντως τιποτα δεν μας εβγαινε σημερα.
Κι ομως πιστευω οτι ακομα μπορουμε να κανουμε την ανατροπη.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #145 on: May 18, 2009, 01:34:46 »
Μπράβο στα παιδιά.Συνεχίζουμε

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #146 on: May 18, 2009, 01:46:01 »
Εγώ σήμερα απογοητεύτηκα μόνο από ένα πράγμα: Την έλλειψη φαντασίας στο παιχνίδι μας.
Τα παιδιά είχαν τρομερή διάθεση να το παλέψουν το παιχνίδι και παρά τα τεράστια κενά στο κέντρο που πιστεύω οφείλονται στο ότι Βερόν και Ίβιτς ήταν πάρα πολύ αργοί σε σχέση με τα χαφ της κούλας, είμαι σε γενικές γραμμές τσαντισμένος, πράγμα που σημαίνει ότι πιστεύω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα ;)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

apaoki13

• Guest
« Reply #147 on: May 18, 2009, 01:52:28 »
Και στο pro evolution να χάσεις αυτά που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο είναι φυσιολογικό να γαμηθεί η ψυχολογία σου στο δεύτερο. Το παλέψανε και δεν μας βγήκε. Πάμε για διπλά στην Αθήνα. Χειρότεροι απ' αυτούς δεν είμαστε και αν γελαστούν να ξανοιχτούν θα τους πηδήξουμε.

Πολύ γκαντεμια σήμερα, πάντως. Μαρία ρίξε το ξεμάτιασμα σ' όλη την ομάδα γιατί μόνο στο Μούσλι δεν πιάνει.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #148 on: May 18, 2009, 01:56:00 »
Όπως φάνηκε ΚΑΙ σήμερα, έχουμε την καλύτερη ομάδα στη χώρα, είτε αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα είτε όχι. Μπράβο στην ομάδα και σε όλους τους συντελεστές της για όσα πέτυχαν έως τώρα και ευελπιστούμε βραχυπρόθεσμα να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα.

Το 4-1 έγινε 0-1 ..Απο τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ σε ντέρμπυ , εμφάνιση που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Μπράβο στα παιδιά.Συνεχίζουμε1

Θεωρώ ότι αποψεις όπως αυτές, άσχετα εάν γίνονται από αισιοδοξία και καλή προαίρεση, δεν αντέχουν σε λογικό έλεγχο.
Το να λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι για εσωτερική κατανάλωση δεν βοηθάει.
Η ομάδα έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της, την ευχαριστούμε για την επιτυχημένη σαιζόν που μας χάρισε, αλλά έχει ακόμη δρόμο να διανύσει έτσι ώστε να ισχυριστούμε ότι είναι η καλύτερη στη χώρα και ότι μπορεί να ρίχνει ντόρτια στις ομάδες των Αθηνών.

Δυστυχώς, κάτι που λέγαμε αρκετά χρόνια τώρα (ας παίρνω τα λεγόμενα "μικρά" ματς και ας μην πάρω ούτε ένα ντέρμπι) έγινε πραγματικότητα και μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση.

Οι παίκτες έχουν δώσει πάρα πολλά και σίγουρα δεν τους αξίζει κάτι άλλο από το χειροκρότημα, ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν υπήρχε ο ανώμαλος θεσμός των Play-offs που κάνει το ταγαροπρωτάθλημά μας ακόμη πιο γελοίο, τώρα θα προετοιμαζόμασταν για τον προκριματικό γύρο του champion's league.

Aυτό είναι το "γαμώτο" για την φετινή χρονιά, ότι μπορούσα αντί για το βήμα να πετύχω ρεαλιστικά το άλμα. Ας μην ακυρώνουμε όμως το βήμα αυτό.

Παρόλαυτά, χρειαζόμαστε ενίσχυση για να μπορούμε να λέμε του χρόνου ότι θα φτάσουμε κοντά στην πρωτιά.
Δεν μπορούμε να λέμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα όταν ο εγκλέφαλος του κέντρου μου είναι ο Ίβιτς και ο αντίπαλός μου για την κούπα θα έχει τον Γκαλέτι.
Δεν μπορώ να βλέπω τον Σάντος να μετράει τους παίκτες στον πάγκο του και να βάζει σε ντέρμπι αλλαγή τον Λάκη ή τον Παντέλα Κωνσταντινίδη.
Κοιτάς όμως και πίσω βλέποντας ότι ο περσινός ΠΑΟΚ απέχει πάρα πολύ από τον φετινο. Και ελπίζεις ότι η ανοδική αυτή πορεία θα συνεχιστεί και του χρόνου, κάνονταςκαι τις κατάλληλες κινήσεις για να φτάσουμε στο σημείο αυτό.

Σε χαρές ανδρωθήκαμε σε αυτό το σύλλογο, αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε λύπες.
Οπότε δε μασάμε.

northeagle_4

• Guest
« Reply #149 on: May 18, 2009, 01:59:25 »

Σε χαρές ανδρωθήκαμε σε αυτό το σύλλογο, αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε λύπες.
Οπότε δε μασάμε.
ETΣΙ !!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #150 on: May 18, 2009, 02:15:50 »
Πολύ γκαντεμια σήμερα, πάντως. Μαρία ρίξε το ξεμάτιασμα σ' όλη την ομάδα γιατί μόνο στο Μούσλι δεν πιάνει.

Φίλε στο 6ο λεπτό μπορεί να έχανες και 0-2... όχι και γκαντέμης σήμερα επειδή είχες 1 δοκάρι, 3 φάσεις και 3 ζεμπεκιές των επιθετικών σου...

Ωραίο ποστ petrovgr συμφωνώ απόλυτα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
« Reply #151 on: May 18, 2009, 02:21:28 »
σιγα μην κουραστω απο ηττες και τετοια.σιγα να μην σκεβρωθω και αφησω τους καναπεδακηδες να λενε για ομαδα και προπονητη και παιχτες και να τους αφησω να λενε μα..ιες για τακτικες.οσοι δεν μπορουν πουλο!η ομαδα επαιζε σημερα,οπως και στα 93 χρονια ιστοριας της, εκτος γκαζον.στην κερκιδα!οσοι δεν μπορειτε σπιτια σας.και του χρονου,οσοι ειπαν και το παραμικρο σημερα,να μη σωσουν να ερθουν στη ΤΟΥΜΠΑ.ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙ ΑΜΝΩΝ.
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

SALPARADISE

• Guest
« Reply #152 on: May 18, 2009, 02:24:01 »

Οι παίκτες έχουν δώσει πάρα πολλά και σίγουρα δεν τους αξίζει κάτι άλλο από το χειροκρότημα, ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν υπήρχε ο ανώμαλος θεσμός των Play-offs που κάνει το ταγαροπρωτάθλημά μας ακόμη πιο γελοίο, τώρα θα προετοιμαζόμασταν για τον προκριματικό γύρο του champion's league.

[/quote]

Ενταξει δεν είναι και 100% σίγουρο αυτό. Ισως κι ο βάζελος να έδινε περισσότερη σημασία σε ματς όπως με σέρρες και να μας καβάτζαρε στη βαθμολογία.

Πιστεύω οτι είναι πολύ λάθος που κράζουν όλοι τα paly off. απ' την αρχή το ξέραμε...

rounos

• Guest
« Reply #153 on: May 18, 2009, 02:47:21 »
Οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,διπλο στα επομενα...Αυτη τη θαυμασια χρονια φετος,οτι και να γινει στα γαμωπλειοφ,δε προκειται να τη ξεχασω.Και ειμαι σιγουρος οτι ειναι μονο η αρχη,το πρωτο βημα.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #154 on: May 18, 2009, 03:24:20 »
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ορισμένες φορές θα παίξεις καλά και θα χάσεις.
Εγώ παράπονο από την ομάδα δεν έχω σήμερα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν καλά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δε μπήκε για τη νίκη. Σιγά σιγά φτάνεις στην κορυφή, του χρόνου συνεχίζουμε την προσπάθεια. Οφείλουμε να είμαστε χαρούμενοι εφέτος. Από την ανυποληψία περάσαμε στο σεβασμό. Ο ΠΑΟΚ έγινε πάλι πρωτοσέλιδα, θέμα συζητήσεων.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος λαός του κόσμου. Μπορεί να είναι αντιδραστικός, γκρινιάρης ορισμένες φορές, τσαμπουκάς, αλλά το μεγαλείο του δε το φτάνει κανείς. Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ γατάκια αλλόθρησκοι.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #155 on: May 18, 2009, 03:47:19 »
Και τι δεν άκουσασν απόψε τα αυτάκια μου, σε τέτοιο βαθμό που λιγότερο με πείραξαν αυτά παρά η ήττα καθαυτή...

1. Ότι ο Μουσλίμοβιτς είναι Τούρκος και ότι θα πρεπε να τον φωνάζουν Φατίχ Ακιέλ (και καλά είναι Βόσνιος, άρα Μουσουλμάνος, οπότε Τούρκος-τον πιάσατε το συλλογισμό ή είναι way too complicated για σας;)

2. Επίσης επειδή ακριβώς είναι Τούρκος, έχει να σκοράρει από το Γενάρη, συνεπώς μαλακία του Ζαγοράκη που δεν τον πούλησε στο βάζελο τα Χριστούγεννα να πιάσει καλή τιμή, γιατί τώρα πάει, με τέτοια αφλογιστία ούτε ταλεφτά που δώσαμε δεν βγάζουμε...

3. Άνθρωπος μετά το "ΠΑΟΚ ολέ ολέο" φώναζε "Μάντσεστερ", και καλά ως χιουμοράκι για το "Παρτιζάν" της υπόλοιπης κερκίδας... Επίσης μετά απ αυτό επιχείρησε να πουλήσει μαγκιά σε κάτι πιτσιρίκια πιο κει που και αυτά φώναζαν Παρτιζάν, και χάρη στο ότι εγώ και οι φίλοι μου είμαστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι άνθρωποι στο τσακ γλίτωσε τα σούτια... 40 χρονώ άνθρωπος πήγε να τσαμπουκαλευτεί με παιδάκια 16-17 χρονών.

4. Μια άκυρη παρέα ξεκινούσε στο άκυρο συνέχεια συνθήματα εναντίον του Μπάγιεβιτς, του Καφέ και όποιου άλλου θυμόταν. Συνέχεια όμως...

5. Ο Μαλεζάς ο Κοντρέρας και ο Κονσεισάο επίσης είχαν την τιμητική τους, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς ειπώθηκε για να το μεταφέρω με υπευθυνότητα και ακρίβεια. Too bad...

Και όλα αυτά τα όμορφα παραπάνω συνέβησαν στην 4, στην καρδιά του πυρήνα μας. Ούτε στην 2, ούτε στην 3, ούτε στην 5 ούτε στην 6. ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4 ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα και υπήρχε τέτοιο χάλι, αλλά για μένα τουλάχιστον μακράν η χειρότερη ποιότητα κόσμου (οπαδική πάντα) για φέτος, πραγματικά απόψε η κατάσταση ήταν τελείως σουρεάλ, καμμιά σχέση με άλλα ντέρμπι φέτος...

Προτείνω στη διοίκηση από του χρόνου να εφαρμοστεί νέα μέθοδος ελέγχου του κόσμου που εισέρχεται στο γήπεδο. Θα πρέπει να απογορεύεται η είσοδος στην Θύρα 4 και 4α σε όσους φοράνε φούξια, κίτρινα και λαχανί μπλουζάκια, σε όσες γκόμενες είναι ενδεδυμένες και βαμένες οσάν πηγαίνουν στα μπουζούκια (η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε κοπέλες με οπαδική ενδυμασία), σε όσους φοράνε 5 κασκόλ, 4 παλαιστινιακά, 3 περικάρπια, 2 καπέλα και δε ξέρω γω τι άλλο καραγκιοζιλίκι κλπ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ 4 ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!! ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ ΣΤΗΝ 4 ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΤΕΡΜΠΙ! ΦΤΑΝΕΙ!!!

Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά δεν γίνεται να μαστε και του χρόνου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου μετά από ήττα είμαι περισσότερο φορτωμένος με αυτούς που καθόντουσαν γύρω μου παρά με το αποτέλεσμα. Και ΤΙ ΗΤΤΑ ρε πούστη μου, που 100 φορές να το ξαναέπαιζαν δεν θα ερχόταν έτσι το ματς...

Τέλος πάντων, όσον αφορά στα της ομάδος προσωπικά έχω χάσει κάθε ελπίδα για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ειλικρινά στα @@ μου. Η χρονιά είναι απολύτως επιτυχημένη, ειδικά αν αναλογιστούμε σε τι κατάσταση βρισκόμασταν πέρσι τέτοιο καιρό. Πάω στοίχημα του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε πέσει με τα μούρα σε μεταγραφολογία, προετοιμασία κλπ. και θα γελάμε με το χάλι των 3 του κέντρου στα playoffs!  ;)

chiltsid

• Guest
« Reply #156 on: May 18, 2009, 03:55:00 »
με κάλυψε απόλυτα ο πετροβ!!

επίσης θα συμφωνήσω και θα επιβεβαιώσω τον κορουπτ,ειναι να τρελαίνεσαι με ορισμενους!!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #157 on: May 18, 2009, 08:20:22 »
αεκ ΠΑΟΚ
λαρισα παο

παο ΠΑΟΚ
λαρισα αεκ

αεκ παο
ΠΑΟΚ λαρισα

σεναρια        4η  5η  6η
1 παο       9  12  12  13
2 αεκ       8   8   11  13
3 ΠΑΟΚ    6   9   12  15
4 λαρισα   0   0   0    0

1 παο       9  12  12  13
2 αεκ       8   9   12  13
3 ΠΑΟΚ    6   7   10  13
4 λαρισα   0   0   0    0

1 παο       9  12  13  14
2 αεκ       8  8    11  12
3 ΠΑΟΚ    6  9    10  13 
4 λαρισα   0  0    0    0

1 παο       9  9   10  11
2 αεκ       8  8    11  12
3 ΠΑΟΚ    6  9    10  13 
4 λαρισα   0  0    0    0

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #158 on: May 18, 2009, 08:27:38 »
Αποθέωση της αποστολής της ΑΕΚ στο «Μακεδονία»

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα. Περίπου 50 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν εκεί και χειροκρότησαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, φανερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή τους για την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=96693

:trelos: :trelos: :trelos: :trelos:

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #159 on: May 18, 2009, 08:34:11 »
3 x 3 = 9
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ! ! !

....Και στο περασμά σου τρέμει όλη η γή....
Το ταξίδι συνεχίζετε....μην μας παίρνει απο κάτω....
ΠΑΟΚ ΖΩΗ ΜΟΥ .-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo