Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8077 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τον Χαλκια κ 2-3 αλλους των οποιων η αποδοση ηταν πολυ κατωτερη της περιστασης και οχι για πρωτη φορα. Αλλα δε το συνεχιζω. Οι παιχτες περασαν σε δευτερη μοιρα στο συγκεκριμενο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Συμφωνώ ότι 2-3 παίκτες μας είχαν κακή απόδοση, διαφωνώ όμως για τον Χαλκιά.
Το πλασέ δεν πιάνονταν.
Τα 2 μέτρα που ήταν πιο έξω ήταν για να βλέπει πού είναι η μπάλα... Είχε 20 παίκτες μπροστά του. Άσε που δε μπορούσε να φανταστεί ότι ο γκούνης θα κάνει κούρσα 15 μέτρα και θα περάσει 3 παίκτες μας λες και πήγαινε βόλτα στο πάρκο...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

kostas4

• Guest
εχω δει την φαση της αποβολης ξανα και ξανα.η κοκκινη ειναι σιγουρο οτι ηταν προκαθορισμενη.ο κακος ηξερε πολυ καλα τι εκανε και για ξεκαρφωμα εδωσε καρτες και στους υπολοιπους παιχτες.
η κοκκινη του γκαρσια δεν ηταν με τιποτα κοκκινη!με τιποτα!

μας κλεψανε την 2η θεση και εσεις ακομα καθεστε και λετε για τον γκαρσια και τον σαντος.

mosxos

• Guest
Εσεις απο πισω απο τον παγκο που τολμησατε να πεταξετε μπουκαλια στον προπονητη του ΠΑΟΚ.. οι ντεμεκ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ...τα καρκινωματα του συλλογου.. ηρθε η ωρα να παρετε κανα μπουλο σιγα σιγα...(BIV)

αδερφε ΒΙV τα ειπες ολα σε μια και μονο προταση,να αγιασει το στομα σου...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
στις ηττες μας αντεχεις τα παντα,να συνελθεις να σταθεις στα ποδια σου(γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ μαθαμε στα δυσκολα)αλλα δεν αντεχεται αυτο η κλαψα η μουρμουρα και ολη αυτη η κατασταση η μιζερη.Ηθελα να γραψω απο την αρχη αλλα απελπιστηκα τοσο πολυ απο μερικους εδω μεσα..

εγω ενα θα πω,μπορει να μην κολαει ακριβως με το χθεσινο ματς αλλα κολαει γενικα.

Εχθρος του συστηματος δεν ειναι η ομαδα μας αλλα ο κοσμος μας.Οι 2 ομαδες που εχουν μαθει να δουλευουν ετσι,σαν επιχειρησεις και η παρατρεχαμενη τους,οι προεδροι τους ειδικα,οι δυναστες και τα αφεντικα της χωρας μας δεν θα αφηναν ετσι ποτε στο αψηφιστο μια ομαδα που προκαλει πραγματικα συναισθηματα απιστευτα και λατρευεται σαν θρησκεια και οχι σαν απλη ομαδα,μια ομαδα ιδεολογια ολοκληρη κοντρα στις απαιτησεις του συγχρονου ποδοσφαιρου και την αγορα της δευτερης μεγαλυτερης πολης της Ελλαδας ετσι

στοχος μας ειναι η πουτανα η ενοτητα στα δυσκολα και η απολυτη αφοσιωση στα 4 γραμματα και αφηστε τους αλλους μια ζωη να προσπαθουν να μας ξενερωσουν

το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο που ζουμε καθε κυριακη θα το νιωσουν αν μια μερα παρουν το τσου λου

το μονο σιγουρο ειναι οτι μια νυχτα απτις δικιες μας ολοκληρη η ζωη τους

το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαστε ΠΑΟΚ,οποτε αφηστε τα βρισιδια,το κραξιμο,τις ευθυνες παντου και νιωστε απλα.σε αυτην την χωρα ειμαστε οι εκλεκτοι,το ιδεατο και το απολυτο.Και η ομαδα θα παει μπροστα..

δεν τελειωσε τιποτα,ολα τωρα αρχιζουν
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **

- Θα ελεγα και για τις αποδοσεις του τερματοφυλακα της μεικτης χαβουζας οταν αντιμετωπιζει την ομαδα της καρδιας του, αλλα θα πω κακιες. Αστο καλυτερα.

Εισαι πολυ αδικος αδερφε μου με τον Χαλκια...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

- Θα ελεγα και για τις αποδοσεις του τερματοφυλακα της μεικτης χαβουζας οταν αντιμετωπιζει την ομαδα της καρδιας του, αλλα θα πω κακιες. Αστο καλυτερα.

οχι ρε φιλε πες, επικοδομιτικη κριτικη κανεις...
Γαμω την ανωμαλια μας, δλδ

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Τάσος Κάκος στην Goal News: "Έπρεπε να αποβάλω τον Σιμάο"

Λίγο αργά δεν το θυμήθηκε?
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ναι! αλλά αυτόν δεν θα τον πυροβολούσε...κουφάλα σιμάο τη γλίτωσες να πούμε!

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε παιδια , εκατσα κ ειδα 100 φορες την επιμαχη φαση...ειμαι τρελη ή μονο εγω πιστευω οτι εκτος του σιμαο επρεπε να ειχε αποβληθει κ ο βυντρα??
δηλ το να παιρνεις φορα κ να στελνεις το μουσλιμοβιτς στην γραμμη του πλαγιου, πως τιμωρειται βαση των κανονισμων? μπορειτε να μου πειτε, γιατι δεν τους γνωριζω καλα?  :gruebel:
και κατι που δεν ξερω αν το αναφερατε, ο γκαρσια φορτωσε με το αντιαθλητικο παιχνιδι του σιμαο και επειδη ηταν αυτος που στον 1ο γυρο τον ειχε βγαλει εκτος αγωνιστικης δρασης με παρομοιο χτυπημα.

Offline tsag

• Αλλαγή
Κοιτάμε μπροστά λέμε. Δεν οφελεί σε τίποτα να συνεχίζουμε να μιλάμε για αυτό το παιχνίδι. Μην αφήνετε τις πουτάνες της Αθήνας να μας κάνουν μπουρδέλο ρε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline toy

• Αλλαγή
+1000000000000000000
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

GeorgT

• Guest
ολα τα λεφτά ο μουσλι, τσαμπουκάς πάντα αλλά με μυαλό!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Τάσος Κάκος στην Goal News: "Έπρεπε να αποβάλω τον Σιμάο"

Λίγο αργά δεν το θυμήθηκε?
Εντάξει.... να χαμε να λεγαμε...
Αν είχες πιστόλι ομως σε κάποιον άλλο  θα έριχνες . . .

πουτανας γιε συνδεσμίτη παναθηναικε

Offline spartiatis

• Αλλαγή
XXXXXXXXXXXXXXXXX εγκεφαλικό θα πάθω έφυγα απο το γήπεδο στο ημίχρονο.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΑΛΛΟΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΣΕ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Φίλε αυτές οι δυο σου φράσεις με ενόχλησαν.
Αν είναι να ξαναφύγεις απ το ημίχρονο καλύτερα μην αγοράζεις εισιτήριο. Μη το στερείς απο το διπλανό σου ένα άδειο καθισμα. Μη του στερείς την ευκαιρία που δεν εχει που να ακουμπήσει το νερό το καφέ τη κοκακολα και το ταπεράκι με τα κεφτεδάκια απ το σπιτι. 

Φτάσαμε να λέμε μακάρι οι παίχτες μας να πέφτουν σα τους καραγκούνηδες...
ο σκοπος αγιαζει τα μεσα δηλαδη...

- - - -

δε μπορώ να καταλάβω πως έχουν καταφέρει να μας άλλαξουν έτσι τόσο πολύ τα μυαλά μας σε αυτό το λαο. για το λαο του ΠΑΟΚ μιλαμε. Πως μας κατάφεραν ετσι...
Να φευγουμε απ το ημίχρονο, να φευγουμε να προλαβουμε να ξεπαρκάρουμε απο το 80, να μην ειμαστε πιστοί στην υποχρέωσή μας να φωνάζουμε για την ομάδα μας μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.
------
Δε μπορώ επίσης να καταλάβω πως οι ίδιοι θάβουμε το παίχτη μας για μια φάση που όσο τη βλέπω και την ξαναβλέπω δεν ήταν παραπανω απο κιτρινη καρτα...
Ακόμα και οι βαζελοι μιλούν για υπερβολική κόκκινη και εμείς να τον απελάσουμε...
------
ο καθένας με τα γούστα του. Σεβαστά τα γούστα του καθενός, σεβαστά και τα δικά μου και μακάρι να είναι λάθος...

CLUB LARISA

• Guest
Συμφωνώ ότι 2-3 παίκτες μας είχαν κακή απόδοση, διαφωνώ όμως για τον Χαλκιά.
Το πλασέ δεν πιάνονταν.
Τα 2 μέτρα που ήταν πιο έξω ήταν για να βλέπει πού είναι η μπάλα... Είχε 20 παίκτες μπροστά του. Άσε που δε μπορούσε να φανταστεί ότι ο γκούνης θα κάνει κούρσα 15 μέτρα και θα περάσει 3 παίκτες μας λες και πήγαινε βόλτα στο πάρκο...

Στη φάση του γκολ, φταίει πάνω απ' όλα κ όλους το πουλί. Ως γνωστός έξω απο την περιοχή μαρκάρει το χαφ κ οχι το μπακ, ε, το πουλί συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται 50αρης παπούς που ανακάλυψε τα 5χ5: κάθεται κ παρακολουθεί θεατής...Αφού τον χάνει ο Ίβιτς, φταίει ΚΑΙ ο χαλκιάς που ναι εντελώς εκτός θέσης κ για ακόμη ένα ματς ντεφορμέ. Εγώ πάντως Mod, δεν βλέπω σώματα μπροστά τη στιγμή του σουτ, πλην της κόντρας που προσπαθεί με προβολή να πάρει ένας δικός μας...Κ μη πει κανείς οτι ο Ιβιτς "κουράστηκε"...Μίνι προετοιμασία για αυτό κάναμε, ο Πολωνός στα μπακ έτρεχε σαν μουρλός μέχρι που σφύριξε το κοράκι....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Club αυτό λέω κι εγώ, ότι ήταν εκεί που ήταν για να μπορεί να βλέπει. Εάν έβγαινε 5 μέτρα και καθόταν και πίσω από παίκτες τότε εκτός από εκτός θέσης θα ήταν και βλάκας. Βρίσκονταν σε σημείο που να μπορεί να βλέπει, όντως πιο έξω από αυτό που πρέπει, αλλά σε οπτική επαφή για να επέμβει εάν γίνει δυνατό σουτ. Την λόμπα μάλλον τη χαρακτηρίζω ΓΚΟΛΑΡΑ παρά λάθος του Χαλκιά...
Ο οποίος έκανε και 2 αποκρούσεις...
Δεν τον είδα ντεφορμέ.

υγ/ η φάση φυσικά ξεκινάει από το "παρακαλώ περάστε" του Ίβιτς
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
η φαση ξεκιναει απο το παρακαλω περαστε ενος παιχτη που ουτε και προχθες ακουμπησε:ζλαταν μουσλιμοβιτς

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Διαφωνω ο μουσλι ηταν εντελως αποκομενος μπροστα,εγω τον ειδα να προσπαθει παρα πολυ αλλα ηταν μονος του απεναντι σε 4 αμυντικους...Θα τον δεις στα υπολοιπα ματς...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
στις 2 φασεις που επρεπε να κανει εστω σουτ την μια παραπατησε και στην αλλη πατησε την μπαλα στον σορλεν.τουλαχιστον απο εκει που εβλεπα το ματς μου φανηκαν πολυ καλες οι προυποθεσεις.και σε καποιες περιπτωσεις δεν πεταχτηκε μπροστα στο πρωτο δοκαρι με χαρακτηριστικη μια παραλληλη στο 2ο ημιχρονο

δεν λεω οτι δεν παλεψε αλλα τις περισσοτερες μονομαχιες τις εχασε