Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8066 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

όλους εσάς που θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι:

αν δεν έτρωγε την κόκκινη κάρτα ο Γκαρσία αυτόματα θα ήμασταν στους ομίλους το CL !

από βρέφος , απευθείας Παππούς.......
ούτε παιδικά χρονια, ούτε φοιτητικά ούτε τίποτα ενδιάμεσα.
και οποιος κατάλαβε !

billy αυτο πρεπει να το γραψεις και σε αλλα τοπικ
εχω ξενερωσει πιο πολυ με αυτα που διαβαζω παρα για την ηττα ???
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline toy

• Αλλαγή
Μια  ομάδα που με 10 παίκτες για 65 λεπτά επαιζε μονότερμα τον παναθηναϊκό των εκατομυρίων
Μια ομάδα που είχε υστερείσαντες παίκτες κλειδιά για την φετινή πορεία (κονσεισάο-βερόν-ίβιτς-)
Μια ομάδα είχε εκνευρισμό από παίκτες αντιπάλων που πέφτανε κατα ρυπάς
Μια ομάδα που είχε τη ρετσινιά του να χάνει ντέρμπυ

Αυτή ακριβώς η όμαδα έδειξε ότι είναι μεγάλη πλέον και τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Μη βιάζεστε να την ξεγράψετε.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
μπηκα πριν τον αγωνα στο φορουμ και μπαινω και σημερα μια μερα μετα.δεν αντεξα να διαβασω μετα την σελ 8.εχει στοχοποιησει ενα παιχτη του ΠΑΟΚ ολο το συστημα και το 90% εδω μεσα (οσων διαβασα γιατι δεν αντεχα παραπανω εχει πεσει στην παγιδα) κυμαινεται στο ιδιο μηκος.ε λοιπον κι εσεις οι ιδιοι να σφυριζατε χτες τα ιδια σκ@τ@ με τον κακο θα δινατε.τελικα ειναι αντιαθλητικος παιχτης ο γκαρσια που εχασε απο ενα μηνα λογω σιμαο και ντιε?ηθελα να'ξερα ποιος αντιπαλος του γκαρσια εχασε εστω και μια προπονηση απο κλωτσια του?
οσο για την αποβολη:
1>λαθος ο κακος που δεν σφυριζει φαουλ και δεν αποβαλει τον σιμαο.
2>τιμωρηθηκε η προθεση γιατι δυστυχως δεν τον βρηκε την πουσταρα τον σιμαο.δεν μπαινω στην λογικη οτι θα επρεπε να αποβληθει και αυτος γιατι συμφωνα με τους κανονισμους τους οποιους τηρησε αυστηρα ο κακος με γκαρσια επρεπε να δειξει 2 κοκκινες στον αραπη και μια στον βυντρα η τον σαριεγκι(δεν διεκρινα ποιος ετρεξε με προθεση.... 30 μετρα προς τον γκαρσια).
και κατι τελευταιο για τον γκαρσια,εστω κι ενας απο τους υπολοιπους 10 να ειχε τον ψυχισμο και την ιδιοσυγκρασια του τοτε στο 88 το ματς θα ηταν ακομα 0-0
στα αγωνιστικα χθες ημουν στο γηπεδο και δεν εβγαλα κιχ για σαντος κλπ.αλλα δεν μπορεις να αφηνεις την ομαδα αβοηθητη απο ανασες μεχρι το 90.συμφωνω οτι εμεινε με 10 στο ημιχρονο προσπαθησε να τα μαζεψει και μας εκανε σφιχτους με βερον αλλα η φαση στο 87 εκθετει πρωτα αυτον και μετα ολους αυτους που δεν υπερεβαλαν εαυτον για να κοψουν τον καραγκουνη.μετα χριστων προφητες θα μου πει καποιος αλλα....

fatal_invasion

• Guest
σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Σήμερα,και χθες συγκεκριμένα,ένιωσα γιατί αυτή η ομάδα δυσκολεύεται τόσο πολύ να προχωρήσει.
Η αιτία είμαστε εμείς και κανένας άλλος.
Απορώ πώς αντέχουν οι άνθρωποι στη διοίκηση.Οι λέξεις υπομονή και κατανόηση δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο του ΠΑΟΚσή.
« Last Edit: May 11, 2009, 17:52:15 by fatal_invasion »

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
(δεν διεκρινα ποιος ετρεξε με προθεση.... 30 μετρα προς τον γκαρσια).

Το γατακι ο τσεχος ητανε,αδερφε. Αν ειναι ποτε δυνατον.....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
δεν ειχα καταλαβει ποιος απο τους 2 ειναι γιατι και οι 2 πηγαν αλλα τους ειδα μετα την κοκκινη και την συρραξη να γυριζουν πισω στην αμυνα συγχαιροντας ο ενας τον αλλο,μαλλον για το ποσο πουστικα πηραν την κοκκινη

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
ÌðÞêá ëßãï íá äéáâÜóù êáé Ý÷áóá ôï öùò ìïõ… ÐÜíôá óôçí õðåñâïëÞ ñå ðáéäéÜ;;;
¹ «Garcia los poulos» Þ «ÐÜìðëï ÁëÜíé» êëð; ¹ «èåüò ï ÓÜíôïò», Þ «êáñðïõæÜ öýãå áðü ôïí ÐÁÏÊ ôùí ïíåßñùí ìáò»; (ÅíôÜîåé äåí åéðþèçêáí áêñéâþò Ýôóé áëëÜ ÷ïíäñéêÜ åãþ áõôü ôï íüçìá Ýâãáëá)
Äåí ìðïñþ íá îÝñù åÜí ÷Üóáìå ôï ìáôò áðü ôçí áðïâïëÞ ôïõ Garcia, áëëÜ ç áëÞèåéá åßíáé ðùò ðïëý äýóêïëá ìå 11 (êáé ìå áõôüí óõãêåêñéìÝíá ìÝóá ðïõ Þôáí êáëüò) èá ÷Üíáìå áí ü÷é äåí èá êåñäßæáìå. Õðü áõôÞ ôçí Ýííïéá, íáé ìáò «êñÝìáóå» ¼ðùò åðßóçò, Ý÷åé äåßîåé ðùò äåí óõãêñáôåß ôá íåýñá ôïõ óå ðïëëÝò ðåñéðôþóåéò. Ðïõ ãéá ìÝíá åßíáé áíåðßôñåðôï ãéá åðáããåëìáôßá ðïäïóöáéñéóôÞ ôÝôïéïõ åðéðÝäïõ, ôÝôïéïõ âéïãñáöéêïý êáé ôÝôïéáò çëéêßáò óå ôåëéêÞ áíÜëõóç.
Ãéá ôçí áãùíéóôéêÞ ôïõ áîßá äåí ìðïñåß íá ðåé êáíÝíáò êÜôé, áëëÜ ãéá ôç óõíïëéêÞ ôïõ ðáñïõóßá óôçí ïìÜäá ìðïñåß. Êáé öõóéêÜ ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò ðïõ ðáßæåé åßíáé ðïëý êáëüò áëëÜ áõôÝò åßíáé ôåëéêÜ ëßãåò..(ìå áõôÞ ôç ëïãéêÞ ï ðéï ÷ñÞóéìïò ðÜé÷ôçò öÝôïò åßíáé ï ÊëÜïõò ðïõ Ý÷åé Ì.Ï. 1 ãêïë áíÜ 10’ óõììåôï÷Þò) Ãéá ôá êáñáãêéïæéëßêéá ÌÅÔÁ ôçí áðïâïëÞ äåí èÝëù íá ðù ôßðïôá…

ÅðåéäÞ èá ÷Üóù ôï ìõáëü ìïõ, íáé öõóéêÜ êáé Ýðñåðå íá öÜåé êÜñôá ï ÓéìÜï êáé íá áðïâëçèåß êáé áõôü åßíáé áäéêßá åéò âÜñïò ìáò, áëëÜ ü÷é ðùò äåí Ýðñåðå íá öÜåé êüêêéíç êáé ï ÐÜìðëï.

Äéêáéïýìáóôå íá öùíÜæïõìå ãéá áõôü (áëëÜ ãéá ìÝíá ìüíï ãéá áõôü), Üëëç ìáëáêßá äåí Ýêáíå ï ÊÜêêïò êáé åéëéêñéíÜ äåí Ý÷ù ëüãï íá ðéóôåýù ðùò ôïõ «ôçí åß÷å óôçìÝíç». Áöïý äßíåéò äéêáßùìá ôï ðëçñþíåéò. (íáé ìðïñåß ï ìÝóïò äéáéôçôÞò íá åßíáé ðñïêáôåéëçììÝíïò ìå ôïí Garcia áëëÜ ü÷é ÷ùñßò ëüãï. Êáé óå ôåëéêÞ ðüóï ÷ùñßò ëüãï íá åßíáé üôáí ïé ðëåéïøçößá ôùí ÄÉÊÙÍ ÌÁÓ áíáöïñþí óôïí Garcia åßíáé åðéðÝäïõ «öÜôïõ ôï ëáñýããé» «êüø´ôïõ ôçí ìðÜëá» êëð. Êáé ëÝù ôùí äéêþí ìáò ãéáôß åìåßò Ý÷ïõìå äåé ðùò ðáßæåé êáé ìðÜëá. Ïé õðüëïéðïé ðïõ áêïýíå ìüíï áíáöïñÝò óôçí åöçìåñßäá ôé íá ðéóôÝøïõí)
Åãþ èÝëù ôïí ðáßêôç Garcia óôçí ïìÜäá ìáò, áëëÜ íá ðáßæåé ôçí ìðÜëá ðïõ îÝñåé, êáé íá åßíáé ðáñþí óôá ðåñéóóüôåñá ðáé÷íßäéá ôçò óåæüí.

Ãéá ôï ðáé÷íßäé (ùùùð, Ý÷ïõìå êáé ôÝôïéï;) èåùñþ ðùò ïýôå ç êáôáóôñïöÞ Þñèå (ìå ÷ ôùí Üëëùí ôçí ÔåôÜñôç êáé íßêç äéêÞ ìáò, ðïõ åßíáé ñåáëéóôéêüôáôï óåíÜñéï, åßìáóôå ðÜëé ìÝóá. Ãéá ôçí áêñßâåéá ðñéí ôåëåéþóåé ï ðñþôïò ãýñïò äåí åßíáé êáìßá ïìÜäá åêôüò)

Áðü ôçí Üëëç åãþ äåí åßäá íá ðáôÞóáìå ôïí âÜæåëï, áëëÜ óôï óýíïëï íá Ý÷ïõìå õðåñï÷Þ. Äåí èÝëù íá ìéêñáßíïõìå ôçí ïìÜäá ìüíïé ìáò êáé íá âáöôßæïõìå «ðÜôçìá» ôï íá ðáßæïõìå áðëÜ êáëÜ.
Ãéá ôïí ÓÜíôïò åßíáé ôïõëÜ÷éóôïí áíïçóßá íá ôïõ ñß÷íïõìå åõèýíåò óõíïëéêÜ. Íáé Ý÷åé ôá êïëëÞìáôÜ ôïõ, íáé ðáßæåé ìç åëêõóôéêü ðïäüóöáéñï, ÁËËÁ ÁÕÔÏ ÊÁÍÅÉ ÊÁÉ ÔÏ ÊÁÍÅÉ ÊÁËÁ. ÖÝôïò äåí èá ôïõ ðù ôßðïôá áêüìç êáé áí äåí ðÜñïõìå âáèìü Üëëïí. ¼ôáí êÜðïéïò óïõ ëÝåé ðùò èá óå âãÜëù Åõñþðç êáé óå âãÜæåé äåí ìðïñåßò íá ôïõ ðåéò ôßðïôá. Ôïõ ÷ñüíïõ óïõ Ý÷åé ðåé ðùò ðáò ãéá êïýðá (ÐÁÓ, äåí óçìáßíåé ðùò óþíåé êáé êáëÜ èá ôçí ðÜñåéò) Üñá íáé èá èåùñÞóù áðïôõ÷ßá ôï íá ìçí ðÜñù íôÝñìðõ, êáé èá èåùñÞóù áðïôõ÷ßá ôï íá ôåñìáôßóù 15 âáèìïýò áðü ôïí 1ï (¸óôù êáé áí èá åßíáé óçìáíôéêü áðü ìüíï ôïõ íá âãåéò 2 óåñß ÷ñïíéÝò 2ïò)Áñ÷ßæïõìå íá îáíáãéíüìáóôå ÐÁÏÊ, ÄÅÍ Å×ÏÕÌÅ ÎÁÍÁÃÉÍÅÉ ÁÊÏÌÁ! Êáé üôáí ëÝù ÐÁÏÊ ìéëÜù ãéá ÐÁÏÊ ðñùôáãùíéóôÞ êáé ü÷é ôïí ðôù÷ü ðëçí ôßìéï 4ï.

ÁõôÜáááá

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
ÌÜëéóôá. Ï áðïäéïðïìðáßïò ôñÜãïò âñÝèçêå êáé ôï üíïìá áõôïý ÐÜìðëï Ãêáñóßá. Áíáêáëýøáìå ãéáôß ôïõ ÷ñüíïõ äåí èá äïýìå óåíôüíé óôçí Ôïýìðá. Ç åôÞóéá óõíÞèåéá ôçò õðåñïìÜäáò ðïõ óôÞèçêå ìÝóá ó’ Ýíá ÷ñüíï (ìå ôï íïý ìáò) ãéá öÝôïò èá áíáâëçèåß.

Åðßóçò ï óõãêåêñéìÝíïò áèëçôÞò ðñÝðåé íá áðïìáêñõíèåß ðÜñáõôá ãéá áíôéáèëçôéêÞ óõìðåñéöïñÜ. Ìáæß ìå áõôüí ç Äéïßêçóç ôçò ïìÜäáò ïöåßëåé íá áðïìáêñýíåé ôïõò åîÞò: ÊïíóåúóÜï, äéüôé äåí Ý÷åé êÜíåé ëßãá êé áõôüò, ÊïíôñÝñáò, ãéá ôçí êëùôóéÜ óôï ôæéìðïýñ, Ìïõóëßìïâéôò, ãéá ôïõò óõ÷íïýò-ðõêíïýò ôóáìðïõêÜäåò ôïõ êáé üðïéïõò Üëëïõò õðïäåßîåé ôï ëáâùìÝíï áðü ôçí ðñùôïöáíÞ ìç-óõììåôï÷Þ ìáò óôï CL êïéíü ôçò ïìÜäáò êáé ïé ðáíôïãíþóôåò-äçìïóéïãñÜöïé (èïõ êýñéå).

Ïé åí ëüãù ðáßêôåò ðñÝðåé íá áíôéêáôáóôáèïýí ìå éóÜîéïõò, ßóùò êáé êáôþôåñïõò, ìå âáóéêÞ ðñïûðüèåóç ôçí ãíþóç óáâïõÜñ âéâñ, ãáëëéêþí êáé ðéÜíïõ.

Ðñïôåßíåôáé äå ðñïò üöåëïò ôïõ áèëçôéêïý éäåþäïõò ôï ïðïßï ùò ëáüò ðÜíôá õðçñåôïýóáìå, íá áíôéêáôáóôáèïýí ôá óõíèÞìáôÜ ìáò ìå áðëü ÷åéñïêñüôçìá, ôï ïðïßï üôáí ç ïìÜäá áìýíåôáé íá óõíïäåýåôáé áðü ôç ñõèìéêÞ éá÷Þ: defense.

Ïöåßëïõìå äå, ùò ößëáèëïé, íá äéáãñÜøïõìå ôéò ìáýñåò óåëßäåò ôçò éóôïñßáò ôïõ ïðáäéêïý ìáò êéíÞìáôïò (ðïëý ìðáíÜë), üðùò ôéò êáèüäïõò 150 áôüìùí óôï êáñáúóêÜêç, ôçí êáôÜëçøç ôçò èýñáò 3, ôçí ÁëáìÜíá êáé Üëëåò åéäå÷èåßò êáé ðáñáâáôéêÝò óõìðåñéöïñÝò.

Ðñïôåßíåôáé ôÝëïò ï êáèçãçôÞò êýñéïò êáñáãêïýíçò, íá áíáëÜâåé ôçí ðñáãìáôïðïßçóç ôá÷ýñõèìùí ìáèçìÜôùí óôïõò ê.ê. ðïäïóöáéñéóôÝò ôçò íÝáò ïìÜäáò ãéá ôïí ôñüðï ðïõ ðÝöôïõìå êáé ìÝíïõìå óôï ÷üñôï óöáäÜæïõìå óå ðåñßðôùóç êôõðÞìáôïò áêüìç êáé áããßãìáôïò ìå ðïýðïõëï.

Ç áíôéêáôÜóôáóç ôïõ åìâëÞìáôïò ôçò ïìÜäáò ìå Üëëï ðïõ íá ìçí ðñïêáëåß èåùñÞèçêå ðñïò ôï ðáñþí õðåñâïëÞ êáé èá åîåôáóôåß óôï ìÝëëïí.

ÕÓ 1 :ÁðëÜ êáé ìüíï èá ñùôÞóù ãéáôß Ýöôáéãå ðåñéóóüôåñï ï Ãêáñóßá, áðü ôï ÓÝñôæéï ìå ôéò 10 áðïôõ÷çìÝíåò óÝíôñåò, ôï Ëßíï ðïõ óõíáãùíßæïíôáí ôïí áñ÷çãü óå áðïôõ÷ßåò ãåìßóìáôïò óôçí ðåñéï÷Þ, ôïí ÊïíôñÝñáò ìå ôï ëÜèïò ðïõ Ýâãáëå ôï ôåô-á-ôåô, üóïõò  ðáñáêïëïõèïýóáí ôïí êáñáãêïýíç íá âïëôÜñåé ðñéí ôï ãêïë, ôï ×áëêéÜ ðïõ Þôáí äýï âÞìáôá Ýîù áðü ôçí åóôßá ê.ë.ð. Áëëá åßðáìå áðïäéïðïìðáßïò.

ÕÓ 2: ÅÜí ï ÐÜìðëï åß÷å êáèßóåé êáíÝíá ìðïõêÝôï óôï óáëðéããßäç áõôïß ðïõ óÞìåñá êñÜæïõí èá åß÷áí ôçí ßäéá Üðïøç Üñáãå;

ÕÓ3: Åß÷á áêïýóåé êé åãþ üôé ï ðëáíÞôçò èõëçêïðïéåßôáé áëëÜ ìÝ÷ñéò áõôïý ôïõ óçìåßïõ äåí ôï ðßóôåõá

ÕÓ4: Ìðïñåßôå íá ìïõ âñåßôå Üëëïõò 10 ÐÜìðëï ðáñáêáëþ êé áò ìç âãù ðïôÝ óôï CL?

ÕÓ5: ÔåñÜóôéå ÐÜìðëï Ãêáñóßá, ÷ñüíéá ðïëëÜ êáé êïíôÜ ìáò
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Δεν είναι ανάγκη να ψάξουμε για 10 Γκαρσία πάντως. Αν η ειδοποιός διαφορά του με τους άλλους είναι ο τσαμπουκάς φαντάζομαι πως 10 παλικάρια από την κερκίδα θα είναι αρκούντως τσαμπουκάδες. Ή ακόμη καλύτερα για να μην υπερβάλλω ας είναι από το τμήμα πυγμαχίας για να είναι και τυπικά αθλητές του ΠΑΟΚ. Επειδή όμως φαντάζομαι πως θέλεις να ξέρουν και μπάλλα προφανώς εννοείς κάποιον καλό ποδοσφαιριστή που να μην  μασάει. Και εγώ θέλω έναν τέτοιο. Απλά θέλω να παίζει σε περισσότερα από 10-12 παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Ο Λεοντιάδης που αναφέρθηκε από πολλούς σαν παράδειγμα είχε και αυτός τις αποβολές του και είχε εν μέρει στοχοποιηθεί και αυτός από διαιτητές αλλά τα 2/3 του πρωταθλήματος τα έβγαζε.
Για το αν θα του φορτώσουμε και τη δολοφονία του Κέννεντυ προφανώς και δεν συμφωνώ. Εγώ απλά δεν θέλω να πάμε και στο άλλο άκρο της θεοποίησης. 

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τιποτα για το ματς.. δεν με ενδιαφερει και πολυ πλεον...

Εσεις απο πισω απο τον παγκο που τολμησατε να πεταξετε μπουκαλια στον προπονητη του ΠΑΟΚ.. οι ντεμεκ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ...τα καρκινωματα του συλλογου.. ηρθε η ωρα να παρετε κανα μπουλο σιγα σιγα... υπαρχει και η γειτονια της παπαναστασιου και τα καπη του Καυτατζογλειου αν δεν γουσταρετε.. αντε αρκετα...

Υ.Γ. Ζαγορακη τωρα που ειναι τιμωρημενος ο Γκαρσια βαλτον εκει στα επισημα να κοβει κινηση.. και οποιος μαλακας επιχειρησει τιποτα να του πιει το αιμα...

« Last Edit: May 11, 2009, 19:50:35 by biv »

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Δεν είναι ανάγκη να ψάξουμε για 10 Γκαρσία πάντως. Αν η ειδοποιός διαφορά του με τους άλλους είναι ο τσαμπουκάς φαντάζομαι πως 10 παλικάρια από την κερκίδα θα είναι αρκούντως τσαμπουκάδες. Ή ακόμη καλύτερα για να μην υπερβάλλω ας είναι από το τμήμα πυγμαχίας για να είναι και τυπικά αθλητές του ΠΑΟΚ. Επειδή όμως φαντάζομαι πως θέλεις να ξέρουν και μπάλλα προφανώς εννοείς κάποιον καλό ποδοσφαιριστή που να μην  μασάει. Και εγώ θέλω έναν τέτοιο. Απλά θέλω να παίζει σε περισσότερα από 10-12 παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Ο Λεοντιάδης που αναφέρθηκε από πολλούς σαν παράδειγμα είχε και αυτός τις αποβολές του και είχε εν μέρει στοχοποιηθεί και αυτός από διαιτητές αλλά τα 2/3 του πρωταθλήματος τα έβγαζε.
Για το αν θα του φορτώσουμε και τη δολοφονία του Κέννεντυ προφανώς και δεν συμφωνώ. Εγώ απλά δεν θέλω να πάμε και στο άλλο άκρο της θεοποίησης. 

Αδελφέ, βεβαίως και θέλω 10 Πάμπλο που να ξέρουν την ίδια αν όχι καλύτερη μπάλα από αυτόν. Για τα παιχνίδια που έχασε φέτος, απλά και μόνο αναφέρω (γιατί είμαι σίγουρος πως το θυμάσαι) ότι δεν οφείλονταν μόνο σε κάρτες αλλά και στους τραυματισμούς του (σιμάο, ντιέ) που έμειναν αναντίστοιχα ατιμώρητοι.

Το ποστ μου σκοπό είχε να καταδείξει ότι σαν λαός γινόμαστε όλο και περισσίτερο soft και είμαστε έτοιμοι να απεμπολήσουμε τις καταβολές, την ιστορία και τα βασικά χαρακτηριστικά μας προκειμένου να επιτύχουμε αγωνιστικούς στόχους πράγμα που δεν μου αρέσει.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

chiltsid

• Guest
Ο Λεοντιάδης που αναφέρθηκε από πολλούς σαν παράδειγμα είχε και αυτός τις αποβολές του και είχε εν μέρει στοχοποιηθεί και αυτός από διαιτητές αλλά τα 2/3 του πρωταθλήματος τα έβγαζε.

μονο να αναφερω κατι σε αυτο που γραφεις,μην ξεχναμε ο γκαρσια εφαγε μια αγκωνια απο ντιογο,αποτελεσμα 2 σπασμενα δοντια,τιμωρία ποδοσφαιριστη δεν υπηρξε.
ενω ο γκαρσια για τιν μπουνια,τιμωρήθηκε,δικαια για μενα.
ο σιμαο στο πρωτο ματς του σπαει τα πλευρα,τιμωρια του ποδοσφαιριστη δεν υπηρξε,αλλα ο δικος μας εμεινε για ενα μην εξω.
ο ντιε της γριας,δολοφονικο τακλιν,μονο κιτρινη καρτα,ο γκαρσια μενει για αλλο ενα μηνα εκτος.
γκαρσια του ρουλι,στο ματς κυπελλου στην φωλια,δολοφονικο τακλιν με τις ταπες,μπορουσε να του κανει τεραστια ζημια,ουτε καρτα.
χθες παλι ο σιμαο,αναρωτιεμαι πως μερικοι λετε πως ηταν μονο κιτρινη αυτη η σκαρια,με τις ταπες παει να κανει προβολη,ουτε καρτα ο ποδοσφαιριστης.

απο την αλλη ο γκαρσια για οσες βλακειες εκανε,τιμωρήθηκε.
εξαίρεση το ασχημο τακλιν με ρουλι στην τουμπα,που επρεπε να παρει κοκκινη και το ματς με τον θρασυβουλο οπου η δευτερη καρτα ειναι κωμικοτραγική.

θελω να πω,ναι σωστα,ο γκαρσια εχει κανει μαλακιες και για μενα θα επρεπε να τιμωρηθεί απο την διοικηση,γιατι δεν παιζει μονος του,εχει αλλους 10 συμπαικτες και πρωτα αυτους κρεμασε εχθες,αλλα να βλεπουμε και ποσο άδικα αντιμετωπιζεται αυτος ο παικτης απο τα μμε και τους διαιτητες.
εχει τραυματιστει 3 φορες,2 σοβαρα και μια με τα δοντια και κανεις δεν το εχει αναφερει και ολο αυτο γιατι?
επειδη τολμησε να δωσει μπουνια σε εναν γαυρο και απο τοτε τον εχουν ολοι στην μπουκα.

kospatras

• Guest
Κι ομως dj cobra υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες που δεν πιστευουν οτι μπορουμε να παρουμε διπλο στο οακα με βαζελο και χανουμι ή περιμενουν να δουν τι θα κανουμε με το τυρι για να δουν αν θα ερθουν με χανουμι στην ΤΟΥΜΠΑ..ΝΑΙ υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες μεσα στην ΘΥΡΑ 4 που λενε πολλα τετοια κωμικα.υπαρχουν παρα πολλοι ΠΑΟΚτσηδες μεσα στην ΘΥΡΑ 4(ειναι οι ιδιοι) που δεν συμετειχαν σε κανενα απολυτως συνθημα,ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.Εγω χθες ειμουν με την παρεα μου(10 ατομα) ενδιαμεσα απο 4 και 4α.οταν λοιπον ψιλοξεσηκωνοταν η κερκιδα απο κανα κορνερ κτλ τρωγανε καποιοι τοσο σπρωξιμο και ξυλο που τους πηγαιναμε 10 μετρα μακρια.αλλα και παλι δεν νιωθανε,ΔΕΝ καταλαβαιναν που βρισκονται.το σωστο ειναι να αρχιζεις τα μπουνιδια εξαρχης με τα πρωτα συνθηματα οταν βλεπεις οτι υπαρχει πληρης αδιαφορια ΑΛΛΑ ειναι πλεον τοσοι πολλοι αυτοι που φερονται ετσι που αν ξεκιναγαμε βαβουρα θα τις τρωγαμε κιολας.ΔΥΣΤΥΧΩς ΚΑΤΑΝΤΙΑ.οσο για τα αλλα αυτη η σιχαμενη ομαδα-η σιχαμενοτερη ολων μας εκανε παλι με τον τροπο της μπουρδελο.χθες μεχρι να γυρισω πισω ελεγα μπινελικια απο μεσα μου για τον γκαρσια σε ολη την διαδρομη.τωρα που εχω ηρεμησει λιγο και αφου ειδα καποια πραγματα νιωθω οτι θελω να μεινει για παντα.ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ-ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ-ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ...

Offline diegito4

• Αλλαγή
γεια σου ρε κωστακη αλανι σωστα τα είπες ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ..
και εσυ εισαι ρε φίλε..

tilemachos

• Guest
Μεγάλη κουβέντα αυτή και θα την κάνω slogan μου. Θέλει άντερα να είσαι Π.Α.Ο.Κ. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα, γιατί με τα ψέματα, πολύ δουλειά και πολλές θυσίες καταφέραμε να ξαναποκτήσουμε κάτι από τη χαμένη αίγλη μας και τώρα όλα αυτά κάποιοι πάνε να τα πετάξουν στα σκουπίδια, γιατί είναι δεν έχουν άντερα να είναι Π.Α.Ο.Κ. ή γιατί κάποιοι άλλοι δε μας γουστάρουν και μας πολεμάνε -αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Π.Α.Ο.Κ. ΡΕΕΕ!!!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Ο βαζλος χθες ηταν τραγικος και οπως παντα κωλοφαρδος...
Ο πουστροβαζελος ο Κακος εκανε μια χαρα τη δουλιτσα του αλλα εμεις δε μασαμε.
ΟΚ λαθος του Γκαρσια αλλα μη φορτώνουμε σε αυτον την ηττα. Αν εισαι μαγκας και τυχερος με 10 παικτες παιρνεις παιχνιδια.
Με τετοια ομαδα ο βαζελος θα αποκλειστει στανταρ εκτοσ αν η κωλοφαρδια του παλι δρασει εκτοσ και εντος των τειχων...

Γαμιεται ο ΠΑΟ και η Αθηνα...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ με κάθε μέρα που περνά όλο και πιο περήφανος. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο, συνεχίζουμε.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

kostakis_xanthi

• Guest
Συνεχίζουμε...

πρέπει επιτέλους να αφήσουμε την ομάδα να συνεχίσει.

5 παιχνίδια έμειναν ακόμη.

Δηλαδή αν κάτι πάει στραβά να τα διαλύσουμε ΟΛΑ?
Ποιος σοβαρός θα ασχοληθεί με την ομάδα?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μολις γυρισα απο Σαλονικη και η πικρα δεν μαζευεται ακομα. Μερικες παρατηρησεις και δε ξαναμιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδι

- Πολυ τους γουσταρω τους αθηναιους. Σε μερικες μερες σε κανανε μπουρδελο, σπυρανε εμφυλιο, βριζουμε τους παιχτες μας, βριζουμε αυτους που βριζουν τους παιχτες, παλευουν να διωξουν το Ζαγορ, που ηταν #1 στοχος απο το καλοκαιρι, γινανε μαγκες οι ανυπαρκτοι, σε γαμησανε με το γαντι ολα κομπλε. Το γυρισαν απο δω, το γυρισαν απο κει, σε βγαλανε και μαλακα απο πανω.  :thumbok:

- Την 'καυτη' Τουμπα που την ειδανε μερικοι. Απο ποτε Τουμπα ειναι μονο η 4? Εκτος κι αν εγω ειμουν σε αλλο γηπεδο.

- Που πας ρε καραμητρο με πρωην ποδοσφαιριστες και πολιτες β' κατηγοριας να τα βαλεις με το κρατος? Ολοι ξεραμε κατα βαθος τι θα γινει, αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Ανθρωπινο.

- Θα ελεγα και για τις αποδοσεις του τερματοφυλακα της μεικτης χαβουζας οταν αντιμετωπιζει την ομαδα της καρδιας του, αλλα θα πω κακιες. Αστο καλυτερα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
απο τη μια κραζεις αυτους που κραζουν παιχτες μας και στο τελος πετας σποντα για χαλκια....??