Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
χκαι γω χτες όπως πολλοί στράβωσα με santos και πως διαχειρίστηκε το mats.apo την αρχή μέχρι το τέλος(έτσι "κιαλιος" χάσαμε δεν έχει νόημα να λέμε τίποτα)..

Φίλε συγνώμη, επειδή το φαρμακείο δεν με δίνει χάπια χωρίς συνταγή, μπορείς να μας εξηγήσεις στο κατάλληλο τοπικ πώς κατά την γνώμη σου λαθεμένα διαχειρίστηκε ο Σάντος το ματς? Κ επίσης ποιοί είναι οι πολλοί άλλοι που συμφωνούνε μαζί σου?

guest4

• Guest
Ήταν κάρτα που τη βγάλανε τα ΜΜΕ και οι "καθωσπρέπει" δημοσιοβλάχοι.
Το μάτς μεχρι εκεινη τη στιγμή ήταν απόλυτα ήρεμο και ο Κάκκος
θα μοπρούσε να του βγάλει κίτρινη κάρτα και να του κάνει αυστηρή σύσταση.
(Γιατί το παιχνίδι ήταν απολύτως ήρεμο χωρις καμια επικίνδυνη φάση)
Κανείς δε θα του λεγε τίποτα.
Όταν βλέπεις ότι όλοι οι παίκτες του βάζελου τρέχουν διαμαρτυρόμενοι
στην αντίδραση του Πάμπλο, τότε μια λέξη υπάρχει:ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.

Ο Γκαρσία ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα μέχρι την αποβολή.
Ήταν απροσπέλαστος στο κέντρο με το πολύ δυνατό παιχνίδι του
κι αυτό δημιούργησε εκνευρισμό στους βάζελους που δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν
απέναντι του
Του τη φυλάγανε.
Αν παίζανε όλοι με το πάθος του Γκαρσία χθές, καμία κόκκινη δε θα βγαινε
και το ματς θα το παίρναμε χαλαρά.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε μαλακα ασχετε Σαντος, εκει που παιζεις με 10 βαλε μπακαγιοκο στην ευθεια χαφ μαζι με Βερον βγαλε το παλτο τον Ιβιτς και πετα κι εναν Κλαους να χτυπησεις το ματσακι απο το 50'.. δεν ξερεις που σου πανε τα τεσσερα.. Κι αν φας 4 μαλακα Σαντος παρε μπουλο ρε. Ρε σοβαρα ρωταω, ειστε σοβαροι?

Ρε σεις τα λετε κι εξω αυτα η μονο εμας πονανε τα μυαλα μας με αυτα που διαβαζουμε? Επιτηδες μετα απο ηττα δεν μπαινω να διαβασω για να μην ψαχνω φαρμακειο να διανυκτερευει και παλι πρωινιατικα πιεση 30 εχω..

PAOK WORLD Official Forum > ΠΑΟΚ > Ποδόσφαιρο - Football

Πω ρε κερατο, ωρες ωρες νομιζω οτι διαβαζω thread για το τεννις..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
13 σελίδες έγραψε κανεις κάτι τέτοιο?

χκαι γω χτες όπως πολλοί στράβωσα με santos και πως διαχειρίστηκε το mats.apo την αρχή μέχρι το τέλος(έτσι "κιαλιος" χάσαμε δεν έχει νόημα να λέμε τίποτα)..
Φίλε συγνώμη, επειδή το φαρμακείο δεν με δίνει χάπια χωρίς συνταγή, μπορείς να μας εξηγήσεις στο κατάλληλο τοπικ πώς κατά την γνώμη σου λαθεμένα διαχειρίστηκε ο Σάντος το ματς? Κ επίσης ποιοί είναι οι πολλοί άλλοι που συμφωνούνε μαζί σου?
φιλε please μην ironevese.tis απόψεις μας καταθέτουμε.δεν τρέχει..δεν ξαναγράφουμε άμα είναι...σου έστειλα pm τι εννοώ
My Own WoRST ENeMy.....

guest4

• Guest
Όσο για το Σαντος,
ο άνθρωπος χρησιμοποίησε τη γνωστή τακτική στο παιχνίδι.
Σφιχτή άμυνα, οι γραμμές κοντα η μια στην άλλη.
Με το χρόνο όλες οι γραμμές ανεβαίνουν πιο μπροστά (ειδικά μετα το 60)
μεχρι να μπει το γκολ.
Μ'αυτη τη τακτική μας έφερε στη 2η θέση. είναι πετυχημένη.
Όταν έχεις 10 παίκτες, το παιχνίδι θέλει 5 λεπτά, κρατας ανετα το 0 και κανεις
σημαντικές ευκαιρίες, θα ρισκάρεις? Κανείς λογικός δε θα τόκανε.
Το 0 με 10 παικτες ήταν καλό απότέλεσμα. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα.

Ο Ζαγορ έβαλε περιφρούρηση για τουσ τζαμπατζήδες.
Μήπως να βάλει και για τους προπονητές της κερκίδας?
Αηδία...

kestrel

• Guest
Περσυ σπασανε αυτοκινητα παικτων γιατι τους θεωρησαν υπευθυνους για ασχημα αποτελεσματα,και μαλιστα σε εποχη που δεν ειχες κανενα στοχο, τωρα που ενας κυριος για να ικανοποιηση τον εγωισμο του και μονο αυτο, σου στερει τη χαρα του τσου λου και την πιθανοτητα να εισπραξεις εκατομυρια ευρω τι πρεπει να του κανουν.
Για το Σαντος που του την επεσαν λεμε συχνα οτι ολα και ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα. Ο προπονητης αυτος λοιπον σου εσπασε τα ρεκορ φετος σε εφερε 2ο μετα απο χρονια, και χθες φαινοταν δια γυμνου οφθαλμου μεχρι την αποβολη του ψυχακια οτι το βαζελο τον ειχαμε στα σιγουρα ...το ιδιο αποτελεσμα το μοιραζετε με την διοικηση φυσικα οποτε καλος και αξιος ο Σαντος και ο Ζαγοράκης.
Τωρα για την μαφια τον γκαρσια τι αποτελεσμα εχουμε.....ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΔΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕΙΟΝ...
ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΦΙΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
Οσο γι αυτους που τον δικαιολογουν ειναι αθελα τους φυσικα ..εχθροι του ΠΑΟΚ δεσμιοι του ιστορικου οπαδικου παρελθοντος της ομαδας που εχουν την τυχη να δουν τον ΠΑΟΚ να κανει την υπερβαση να περασει το μαντρι της σαλονικης να απλωσει τα φτερα του στα σαλονια και αυτοι καθονται και μιζεριαζουν με διαιτησιες με ψευτοπαληκαριες και με τσε γκεβαρες του χορταριου και των σουιτων ξενοδοχειων πολυτελειας. Του χρονου λοιπον που θα βλεπετε εσεις κυριοι το βαζελο, ελπιζω σε κανενα θαυμα και να ειμαστε εμεις, διπλα στην τηλεοραση κρεμαστε απο την μια την αφισα του τσε γκεβαρα και απο την αλλη του γκαρσια και απο πανω γραψτε ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Εγω πιστευω οτι για 2ο ματς φετος με τον Παναθηναικο στην τουμπα αδικηθηκαμε απο τους διαιτητες. Ο Γκαρσια εχει στοχοποιηθει απο τα ΜΜΕ της Αθηνας και οποτε θελουν τον αποβαλουν με τη δικαιολογια οτι γενικα και αοριστα ειναι ζωηρος. Ειμαι σιγουρος πως αν επαιζε σε ομαδα του ΠΟΚ δεν θα ετρωγε ποτε κοκκινη και θα τις τρωγανε οι αντιπαλοι που τον προκαλουνε...
Απο κει και περα, και χωρις να θελω να ακυρωσω το τεραστιο φετινο εργο του προπονητη μας, θεωρω λαθος του Σαντος οτι ξεκινησε Ιβιτς και αφησε τον Βερον στον παγκο γιατι ειναι ο μονος παικτης σ'αυτη την ομαδα που βγαζει καθετες για γκολ, πραγμα που εκανε εχθες στο 2ο ημιχρονο. Ο ιβιτς ολη τη χρονια δεν εβγαλε ουτε μια φαση ενω ειναι θεωρητικα το δεκαρι της ομαδας.
Τελος, πιστευω οτι πρεπει να απολογηθουν τα ΜΜΕ της πολης που μας ψησανε οτι τα play off μας συμφερουν γιατι παντα οι ομαδες της πολης τερματιζουν εκτος θεσεων τσαμπιονς λιγκ. Στην πραξη ομως αποδεικνυεται οτι τα play off συμφερουν τον Παναθηναικο που για 2η συνεχομενη χρονια φαινεται να παιρνει 2η θεση μεσω play off...

CLUB LARISA

• Guest

φιλε please μην ironevese.tis απόψεις μας καταθέτουμε.δεν τρέχει..δεν ξαναγράφουμε άμα είναι...σου έστειλα pm τι εννοώ

Φίλε δεν ειρωνεύομαι. Το pm σου στο απάντησα, διάβασέ το. Διατύπωσες μια άποψη κ σου ζήτησα ευγενικά να την κάνεις πενηνταράκια να την καταλάβω. Είναι κρίμα να τα ακούει ο προπονητής που χθες δεν έφταιξε καθόλου στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Κ σαφώς λες την άποψη σου, έχω κ γω το δικαίωμα όμως να την σχολιάσω...

Offline Suicidal

• Βασικός
σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

όλους εσάς που θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι:

αν δεν έτρωγε την κόκκινη κάρτα ο Γκαρσία αυτόματα θα ήμασταν στους ομίλους το CL !

από βρέφος , απευθείας Παππούς.......
ούτε παιδικά χρονια, ούτε φοιτητικά ούτε τίποτα ενδιάμεσα.
και οποιος κατάλαβε !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline KATISI4

• Αλλαγή
+70000

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
και οποιος δεν καταλαβε bill μαλλον δεν θελει να καταλαβει...  ;)

Offline dave

• Αλλαγή

αν δεν έτρωγε την κόκκινη κάρτα ο Γκαρσία αυτόματα θα ήμασταν στους ομίλους το CL !

αλμα λογικης κανεις εδω billy. αν ο γκαρσια δεν εβγαινε δε θα χαναμε το ματς. αυτο ειναι το βεβαιο.

τους εξωθεν εχθρους μας τους ξερουμε ολοι, βλεπω οτι πολλοι εκφραζετε ανησυχια για αυτο...οι εξωτερικοι εχθροι ειναι οι πιο φανεροι και θα παραμεινουν οι εχθροι. το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις για να τους νικησουμε και σε αυτο επικεντρωθηκε πολυς κοσμος μετα τη πολλοστη φορα που πεφτουμε στη παγιδα σα μαλακες.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Αιχμηρή απάντηση του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/238687.html
oooooooo PAOKara exo trela...

kestrel

• Guest
σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

όλους εσάς που θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι:

από βρέφος , απευθείας Παππούς.......
ούτε παιδικά χρονια, ούτε φοιτητικά ούτε τίποτα ενδιάμεσα.
και οποιος κατάλαβε !

Εμεις να δεις ποσο σας σιχαθηκαμε ολους εσας που απο βρεφοι μενετε παντα βρεφοι ....και παντα κλαψουριζουν τι μια για διαιτητες την αλλη για κατεστημενα και στημενα πλει οφ την αλλη για διοικησεις για προπονητες και παει λεγοντας....

Offline Suicidal

• Βασικός
dave, το άλμα λογικής το κάνουν όλοι αυτοί που ΣΙΧΑΘΙΚΑ ! ! !
τέλος πάντον....δεν έχει νόημα....

.-

kestrel, το έχουμε χάσει τελείος έτσι?
οκ, έχεις δίκιο ρε σύ. (σαν τα χιόνια.... btw)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

ive4

• Guest
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ
ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ: ΑΠΕΛΑΣΗ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ:
http://www.youtube.com/watch?v=ZRfBQDEfGRs

Πόσα πρωταθλήματα πήραμε από τότε που μεγάλωσες ;
τσαμπουκάδες θυμάμαι πάρα πολλούς, πρωτάθλημα ένα κιαυτό ήμουν μικρός.
Οι εποχές αλλάζουν. Κάποτε αποθέωναν λιοντάρια στο Κολοσσέο, κάποτε ο Βουλινός έπαιρνε την ομάδα και έφευγε και δεν έτρεχε τίποτα αφού δεν υπήρχε τιμωρία.
Σήμερα ξέρουμε όλοι ότι ο Γκαρσία με το παραμικρό θα φάει κάρτα και το ξέρει και ο Γκαρσία και συνεχίζει να κάνει τα δικά του. Οπότε αναλαμβάνει και την ευθύνη του.

Πάντως σαν ομάδα είμαστε πολύ καλύτερη από τις υπόλοιπες και θα είναι άδικο να χάσουμε την πρώτη θέση.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
χθες απο το πρωι που σηκωθηκα δεν ειχα καλο προαισθημα για το ματς...αν και συναντηθηκα με πολλα μελη του φορουμ πριν το ματς δεν εξωτερικευσα τα συναισθηματα μου.και σε ολους ελεγα οτι θα το παρουμε το ματς.ασχετα αν κατι μου ελεγε οτι αυτο δεν θα συμβει.
και πιο πολυ απ'ολα με φοβιζε η κατασταση που θα δημιουργηθει σε περιπτωση αρνητικου αποτελεσματος...οπως κι εγινε...
οταν εφυγα απο το γηπεδο στο μυαλο μου ηρθε κατευθειαν το περιβοητο ματς με την μακαμπι και το ολο κωλοκλιμα που δημιουργηθηκε τοτε αμεσως μετα την ηττα(δεν μιλαω για τα οσα ακολουθησαν αργοτερα-μιλαω για το καθαρα αγωνιστικο μερος)....
ολοι χθες απο τη 1 το μεσημερι που ημουν εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ μιλουσαν για cl,φορουσαν μπλουζακια cl και αλλα τετοια....και τελικα τα πραγματα δεν πηγαν οπως ολοι ελπιζαν...
το προβλημα ομως ειναι οτι ακομη δεν μπορουμε να ελεγξουμε τους εαυτους μας εμεις οι ιδιοι....η νοοτροπια μας δυστυχως ειναι νοοτροπια οπαδου μικρης ομαδας...με μια νικη ολοι ειναι θεοι και σε περιπτωση ηττας φταινε οι παντες και τα παντα και πεταμε μπουκαλια στον προπονητη μας που πριν δεκα μερες φωναζαμε ρυθμικα το ονομα του...

CLUB LARISA

• Guest
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ
ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ: ΑΠΕΛΑΣΗ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ:
http://www.youtube.com/watch?v=ZRfBQDEfGRs

Εγώ δεν μεγάλωσα με τον Λεοντιάδη, αλλά ευτυχώς τον πρόλαβα. Μόνο που αδερφέ, ο Λεοντιάδης τα έπαιζε ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με την απαράμιλλη λεβεντιά του , δεν έλειπε απο τα 3/4 τους....
Για να μην παρεξηγηθώ, την άποψή μου για τον Γκαρσία την έγραψα, απλά ποστάρω γιατί μου θύμισες εκείνον τον παλίκαρο με τα μεγαλύτερα κάκαλα που έφερε ποτέ ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (μαζί με τον Αρίσταρχο)
« Last Edit: May 11, 2009, 14:15:33 by CLUB LARISA »

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Eγώ ρε μάγκες δεν θα μιλήσω ούτε για τον Σάντος, ούτε για τον Κάκο, ούτε για την κόκκινη του Γκαρσία, ούτε για τίποτα. Ένα μόνο πράγμα θέλω να πω. Επιτρέπεται να υπάρχουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και μάλιστα στην 4 που να πιστεύουν ότι η ομάδα δεν μπορεί να πάρει διπλά μέσα σε ΠΑΟ και ΑΕΚ; Δεν μπορεί ΠΑΟΚΤΣΗΣ κατά τη γνώμη μου να γυρνάει και να λέει: "Όλα χάθηκαν. Σιγά μην πάρεις διπλό στην Αθήνα" και τέτοιες γελοιότητες.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **

Μιας και μου εδειξες το δεντρο αδερφε μου παω να το κανω copy paste στο τοπικ του Σαντος (η του εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ) για να ειμαι μεσα εσαει...

[/quote]
Περσυ σπασανε αυτοκινητα παικτων γιατι τους θεωρησαν υπευθυνους για ασχημα αποτελεσματα,και μαλιστα σε εποχη που δεν ειχες κανενα στοχο, τωρα που ενας κυριος για να ικανοποιηση τον εγωισμο του και μονο αυτο, σου στερει τη χαρα του τσου λου και την πιθανοτητα να εισπραξεις εκατομυρια ευρω τι πρεπει να του κανουν.
Για το Σαντος που του την επεσαν λεμε συχνα οτι ολα και ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα. Ο προπονητης αυτος λοιπον σου εσπασε τα ρεκορ φετος σε εφερε 2ο μετα απο χρονια, και χθες φαινοταν δια γυμνου οφθαλμου μεχρι την αποβολη του ψυχακια οτι το βαζελο τον ειχαμε στα σιγουρα ...το ιδιο αποτελεσμα το μοιραζετε με την διοικηση φυσικα οποτε καλος και αξιος ο Σαντος και ο Ζαγοράκης.
Τωρα για την μαφια τον γκαρσια τι αποτελεσμα εχουμε.....ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΔΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕΙΟΝ...
ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΦΙΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
Οσο γι αυτους που τον δικαιολογουν ειναι αθελα τους φυσικα ..εχθροι του ΠΑΟΚ δεσμιοι του ιστορικου οπαδικου παρελθοντος της ομαδας που εχουν την τυχη να δουν τον ΠΑΟΚ να κανει την υπερβαση να περασει το μαντρι της σαλονικης να απλωσει τα φτερα του στα σαλονια και αυτοι καθονται και μιζεριαζουν με διαιτησιες με ψευτοπαληκαριες και με τσε γκεβαρες του χορταριου και των σουιτων ξενοδοχειων πολυτελειας. Του χρονου λοιπον που θα βλεπετε εσεις κυριοι το βαζελο, ελπιζω σε κανενα θαυμα και να ειμαστε εμεις, διπλα στην τηλεοραση κρεμαστε απο την μια την αφισα του τσε γκεβαρα και απο την αλλη του γκαρσια και απο πανω γραψτε ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.

Ξεκινησα να σου απανταω φιλε μου αλλα δεν καταφερα να ποσταρω λογω προβληματος και δεν θα κατσω να το ξαναωγραψω γιατι τελικα αποφασισα οτι δεν υπαρχει λογος. Θα πω μονο οτι δεν δικαιολογω τον Γκαρσια, αλλα δεν στεκομαι εκει.

Μιας και ειμαι μιζερος με την διαιτησια και αθελα μου εχθρος του ΠΑΟΚ θα κανω τουμπεκι και θα στηθω στον καναπε μου να δω τις περηφανες κι αντρικιες προκρισεις των γαυροβαζελων στας Ευρωπας. Το γεγονος οτι ειμαι μουσκεμα απο χθες Μαη μηνα ειναι μαλλον γιατι αρχισε η περιοδος των μουσσωνων στην Ελλαδα και οχι για αλλο λογο.

Μιας και το ανεφερες, προτιμω Τσε Γκεβαρες του χορταριου παρα ΠΑΟΚτσηδες της δεκαρας στις κερκιδες.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."