Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8159 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

senag2

• Guest
Ο ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ
ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ.
ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ.
ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΜΑΧΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ.
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ε?
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΧΗΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

Ρε μεγάλε, θα μας τρελάνεις; Ποιός κάνει κακό στον ΠΑΟΚ βρίζοντας τον Γκαρσία; Και ποιός τον γαμάει τον Ραπτόπουλο ρε; Τι είναι αυτά που λές; Ξέρεις πόσα πέρνει ο Γκαρσία; Ξέρεις πόσες αγωνιστηκές έχασε απο τις βλαχομαγκιές τού; Ξέρεις πόσο στοίχησε στην ομάδα μας ο Γκαρσία σε λεφτά, βαθμούς με την απουσία του και τα play off τώρα; ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΙΣΣΑ;;;;

Μη μπερδευτε τον τσαμπουκά ρε με την ηλιθιότητα. Ο ΠΑΟΚ θέλει παίχτες να μασάνε σίδερα αλλά να έχουν αυτοέλεγχο και συγκροτημένο μυαλό στον αγωνιστικό χώρο. Να δείχνουν τον τσαμπουκά τους με πράξεις μες το γήπεδο, να τρώνε καροτίδες, να μην περνάει μπάλα, ΑΛΛΑ με ΜΥΑΛΟ. Όχι εις βάρος α) των 30.000 τρελαμένων που βρέθηκαν εκεί β) των συμπαικτών του γ) του προπονητή δ) του Βρύζα και του Τέο που τον εμπιστεύτηκαν ε) των 4άρων γραμμάτων ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ.

Ποιός είναι ο Γκαρσία ρε που σπρόχνει τον προπονητη και τον αρχηγό της ομάδας και κλοτσάει μπάλες ρε πάτε καλά να πούμε;;; Που νομίζει ότι παίζει στον αρούλη;;; Μερικοί νομίζω έχετε αφήσει κυριολεκτικά τα μυαλά σας στα κάγκελα.

aggelidi

• Guest
Ο Κάκος δεν είδε την σκαριά του Σιμάο, αλλά είδε την αντίδραση του Γκαρσία στον Σιμάο και δεν σφύριξε για να δώσει κίτρινη ή κόκκινη στον Γκαρσία. Άφησε το παιχνίδι και σφύριξε φάουλ στην φάση με τον Κονσεισάο.

1. Ο Κάκος ήταν σε λάθος θέση. Έπρεπε να είναι προς το κέντρο για να δει την σκαριά του Σιμάο.

2. Ο Κάκος δίνει κόκκινη στον Γκαρσία επειδή είναι προκατελημμένος μαζί του και επειδή έχασε τον έλεγχο μετά την συμπλοκή. Επαναλαμβάνω ότι στο video φαίνεται ότι βλέπει τι κάνει ο Γκαρσία στον Σιμάο μετά την σκαριά και δεν σφυρίζει τίποτα. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα για τον βάζελο για να αφήσει την φάση να εξελιχθεί.

Ο στόχος του διατητή είναι να προλαμβάνει κα να σβήνει τη φωτιά. Εδώ ο Κάκος πιάστηκε κοιμώμενος και προσπάθησε να τα μπαλώσει με τις κίτρινες και την κόκκινη στον δακτυλοδεικτούμενο Γκαρσία.

Η αντίδραση του Γκαρσία είναι δικαιολογημένη γιατί αδικείτε στη φάση με κόκκινη!!! και επειδή θεωρεί και όντως έτσι είναι ότι ο Κάκος είναι προκατελλημένος μαζί του.

Οι αντιδράσεις του Γκαρσία μετά την κόκκινη είναι υπερβολικές λόγω του χαρακτήρα του και της αδικίας που νιώθει, αλλά δεν φταίει αυτός για την κόκκινη και την ήττα.

ΠΑΟΚΑΡΑ με τσαμπουκά, ενότητα και δουλειά, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση στα play-offs

Offline lik4

• Αλλαγή
Άμα οι μαλακίες που ξεστομίζουν τα φυτά και οι εντολοδόχοι της αλήτικης Κυριακής και δεν ξέρω γω ποιανού άλλου μεταφέρονται στα οπαδικά sites του ΠΑΟΚ να το κλείσουμε το μαγαζί!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Ο Κάκος δεν είδε την σκαριά του Σιμάο, αλλά είδε την αντίδραση του Γκαρσία στον Σιμάο και δεν σφύριξε για να δώσει κίτρινη ή κόκκινη στον Γκαρσία. Άφησε το παιχνίδι και σφύριξε φάουλ στην φάση με τον Κονσεισάο.

1. Ο Κάκος ήταν σε λάθος θέση. Έπρεπε να είναι προς το κέντρο για να δει την σκαριά του Σιμάο.

2. Ο Κάκος δίνει κόκκινη στον Γκαρσία επειδή είναι προκατελημμένος μαζί του και επειδή έχασε τον έλεγχο μετά την συμπλοκή. Επαναλαμβάνω ότι στο video φαίνεται ότι βλέπει τι κάνει ο Γκαρσία στον Σιμάο μετά την σκαριά και δεν σφυρίζει τίποτα. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα για τον βάζελο για να αφήσει την φάση να εξελιχθεί.

Ο στόχος του διατητή είναι να προλαμβάνει κα να σβήνει τη φωτιά. Εδώ ο Κάκος πιάστηκε κοιμώμενος και προσπάθησε να τα μπαλώσει με τις κίτρινες και την κόκκινη στον δακτυλοδεικτούμενο Γκαρσία.

Η αντίδραση του Γκαρσία είναι δικαιολογημένη γιατί αδικείτε στη φάση με κόκκινη!!! και επειδή θεωρεί και όντως έτσι είναι ότι ο Κάκος είναι προκατελλημένος μαζί του.

Οι αντιδράσεις του Γκαρσία μετά την κόκκινη είναι υπερβολικές λόγω του χαρακτήρα του και της αδικίας που νιώθει, αλλά δεν φταίει αυτός για την κόκκινη και την ήττα.

ΠΑΟΚΑΡΑ με τσαμπουκά, ενότητα και δουλειά, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση στα play-offs

ετσι ακριβως
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Geo

• Αλλαγή
Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες...έτσι μας έχουν μάθει από αρχαιοτάτων χρόνων.

Είναι τουλάχιστον φαιδρό να ακούγεται στα ράδια..και όχι μόνο... ότι ο κακός κάκος δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Το μήνυμα των play-offs ελήφθει πολύ νωρίς..στο τέλος του 1ου ημιχρόνου του 1ου αγώνα των γελοίων play-offs της
σούπερ λίγδας.

Μπορούμε να γυρίσουμε πλευρό τώρα...να ονειρευτούμε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο...και καλημέρα μας.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **

Ρε μεγάλε, θα μας τρελάνεις; Ποιός κάνει κακό στον ΠΑΟΚ βρίζοντας τον Γκαρσία; Και ποιός τον γαμάει τον Ραπτόπουλο ρε; Τι είναι αυτά που λές; Ξέρεις πόσα πέρνει ο Γκαρσία; Ξέρεις πόσες αγωνιστηκές έχασε απο τις βλαχομαγκιές τού; Ξέρεις πόσο στοίχησε στην ομάδα μας ο Γκαρσία σε λεφτά, βαθμούς με την απουσία του και τα play off τώρα; ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΙΣΣΑ;;;;

Μη μπερδευτε τον τσαμπουκά ρε με την ηλιθιότητα. Ο ΠΑΟΚ θέλει παίχτες να μασάνε σίδερα αλλά να έχουν αυτοέλεγχο και συγκροτημένο μυαλό στον αγωνιστικό χώρο. Να δείχνουν τον τσαμπουκά τους με πράξεις μες το γήπεδο, να τρώνε καροτίδες, να μην περνάει μπάλα, ΑΛΛΑ με ΜΥΑΛΟ. Όχι εις βάρος α) των 30.000 τρελαμένων που βρέθηκαν εκεί β) των συμπαικτών του γ) του προπονητή δ) του Βρύζα και του Τέο που τον εμπιστεύτηκαν ε) των 4άρων γραμμάτων ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ.

Ποιός είναι ο Γκαρσία ρε που σπρόχνει τον προπονητη και τον αρχηγό της ομάδας και κλοτσάει μπάλες ρε πάτε καλά να πούμε;;; Που νομίζει ότι παίζει στον αρούλη;;; Μερικοί νομίζω έχετε αφήσει κυριολεκτικά τα μυαλά σας στα κάγκελα.
Έτσι, ηλίθιος είναι.Μπορεί να είναι παικταράς αλλά θέλει και μυαλό....

Offline diegito4

• Αλλαγή
senag ολα τα post σου πολυ ακυρα μεχρι εκει που δεν παει..
εχω τοσα να σου αντιπαραθεσω αλλα ουτε την χαρη δεν σου κανω.συνεχισε..

(απλα στο λεω μην νομιζεις οτι εχεις και δικαιο επειδη δεν στην λεει κανεις..)

Offline bane

• Αλλαγή
την μια θεος ο γκαρσια την αλλη τον μπουλο
την μια θεος ο σαντος την αλλη μπουκαλια και go village
την μια θεος ο σερτζιο την αλλη αντε γαμ... με τις μλκς σοτ ματς με αρη
την μια πληρη  συστρατευση με τεο την αλλη γιατι ανακατευεται στον ασ
την μια θεος ο χαλκιας την αλλη τον μπουλο
την μια χαλαρα στο τσ .λ την αλλη αμα βγουμε 3οι εχουμε προκριματικα
την μια γιατι δεν βγαζει ανακοινωση η παε την αλλη γιατι εβγαλε

και να μην συνεχισω ,ατελειωτος ο καταλογος θα ειναι
καποτε ο ΠΑΟΚΣΗΣ ειχε αποψη, τωρα του την διαμρφωνουν αλλοι .αναμασατε ραδια , τιβι , καφενεια , συναισθηματα  και δεν ξερω εγω τι αλλο
γι αυτο και μας εχουνε παντα του χεριου τους .γι αυτο μας κανουνε οτ θελουνε. και γι αυτο θα συνεχισουν να μας το κανουνε και θα γελανε με την παρτη μας
η λογικη και η σκεψη ειναι πραγματα αγνωστα σε μας .και μολις βρηκαμε ανθρωπους να τα εχουνε δεν ξερουμε να τα αξιοποιησουμε.
γι αυτο δεν θα δουμε ασπρη μερα. ειμαστε η ευχη και η καταρα μαζι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline zouvalos

• Αλλαγή

φιλε σεναγκ εχεις το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.......! κιτρινη καθαρη ειναι στον παμπλο και δευτερη κιτρινη στον σιμαο.....κριμα για σενα που δεν εχεις καθαρο μυαλο να δεις τα πραματα πως εχουν και βγαζεις οτι να ναι συμπερασματα...... εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι ουτε το ζινταν δε θα ηθελες στον ΠΑΟΚ.......αν ειναι δυνατον να παρασυρεσαι απο το αδικο......ΣΗΜΕΡΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ .........ΚΡΙΜΑ........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

chiltsid

• Guest
την μια θεος ο γκαρσια την αλλη τον μπουλο
την μια θεος ο σαντος την αλλη μπουκαλια και go village
την μια θεος ο σερτζιο την αλλη αντε γαμ... με τις μλκς σοτ ματς με αρη
την μια πληρη  συστρατευση με τεο την αλλη γιατι ανακατευεται στον ασ
την μια θεος ο χαλκιας την αλλη τον μπουλο
την μια χαλαρα στο τσ .λ την αλλη αμα βγουμε 3οι εχουμε προκριματικα
την μια γιατι δεν βγαζει ανακοινωση η παε την αλλη γιατι εβγαλε

και να μην συνεχισω ,ατελειωτος ο καταλογος θα ειναι
καποτε ο ΠΑΟΚΣΗΣ ειχε αποψη, τωρα του την διαμρφωνουν αλλοι .αναμασατε ραδια , τιβι , καφενεια , συναισθηματα  και δεν ξερω εγω τι αλλο
γι αυτο και μας εχουνε παντα του χεριου τους .γι αυτο μας κανουνε οτ θελουνε. και γι αυτο θα συνεχισουν να μας το κανουνε και θα γελανε με την παρτη μας
η λογικη και η σκεψη ειναι πραγματα αγνωστα σε μας .και μολις βρηκαμε ανθρωπους να τα εχουνε δεν ξερουμε να τα αξιοποιησουμε.
γι αυτο δεν θα δουμε ασπρη μερα. ειμαστε η ευχη και η καταρα μαζι
τα ειπες ολα μπανε :thumbok: :thumbok:,ετσι ειναι,απλα και ωραία!

Offline gagas

• Αλλαγή
ολοι στον ΠAOK βγαζουμε την εξυπναδα μας..δεν κοιταμε πως εχουμε καταντησει την κοινωνια μας και δεν κανουμε την αυτοκριτικη μας τα περιμενουμε ολα σε δυο χρονια απο μια διοικηση πρωτοδικειου.
« Last Edit: May 11, 2009, 03:14:40 by Capricorn »

Offline tsag

• Αλλαγή
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση πολλών για το αποτέλεσμα και τον τρόπο με τον οποιο ήρθε. Σαν λογικός άνθρωπος δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον Γκαρσία για το γεγονός ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι τα κοράκια αντιμετωπίζουν καταστάσεις με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Αν το κοράκι απέβαλε τον βάζελο για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Γκαρσία θα κάναμε διαφορετική κουβέντα τώρα. Για μένα το πρόβλημα είναι ότι προπονητής και διοίκηση δεν έχουν καταφέρει να αναγκάσουν τον Γκαρσία να βάλει την λογική πάνω από το συναίσθημα. Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη και θα έπρεπε να έχει ήδη βρεθεί μια λύση για αυτό το θέμα. Φυσικά δεν περιμένω να γίνει κάτι εν μέσω play off αλλά πιστεύω ότι με το που θα τελειώσει η σαιζόν θα αλλάξουν πολλά πράγματα, μαζί και το θέμα συμπεριφοράς του Γκαρσία.

Για όλους εσάς που βρίζετε τον Γκαρσία και μάλιστα με τέτοιο τρόπο απλά δεν έχω λόγια!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που τα χώνουν του Garcia...

λέτε ότι μας κρέμασε κτλ...

μα ρε παιδιά ο τύπος βλέπει να τρώει κάρτα κόκκινη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ
από εκεί που έπρεπε να κερδίσει φάουλ τρώει κόκκινη το καταλαβαίνετε???
αντί να τα έχουμε με τον κακό τα έχουμε με τον Garcia???
επειδή ο άλλος αποφάσισε με το έτσι θέλω να τον βγάλει??
επίσης δεν δέχομαι αυτά που έκανε μετά την αποβολή αλλα τον δικαιολογώ 100% όταν κατάλαβε ότι χωρίς λόγο άφησε την ομάδα με 10 παίχτες και στην ουσία κρέμασε τους συμπαίχτες του, έχασε τον κόσμο
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Ρε αδέρφια, δεν μπορούμε να διαφωνούμε? Για άλλους ο Γκαρσία είναι δικαιολογημένος, για άλλους (και για εμένα) ως ενήλικας και επαγγελματίας είναι αδικαιολόγητος. Με το που έφαγε την κλωτσιά όρμηξε αντί να κερδίσει την κόκκινη του Σιμάο.Οκ, ο Κάκος μάλλον δεν θα την έδινε τη δεύτερη στο Σιμάο και μας την είχε στημένη να μας αφήσει με 10. Ο Πάμπλο τι έκανε γι'αυτό? Εμένα αδέρφια με ενοχλεί να το παίζω αδικημένος. Μου τη σπάει η κλάψα.Φτάνει η κλάψα. Οι άλλοι καλύτεροι δεν ήταν αλλά ήταν πιο έξυπνοι (πάλι). Η ουσία είναι ότι έχουμε Διοίκηση η οποία θα αποφασίσει.
Είναι όλοι τους (διαιτητές,ΠΟΚ κτλπ) για κλωτσιές. Με την κλάψα (χρόνια τώρα) όμως τίποτα δε γίνεται. Αν είσαι καλύτερη ομάδα κανένας Κάκος ή Κόλος δεν μπορεί να σε κερδίσει. Μπορεί να είμαι και λάθος,αλλά και εσείς επίσης... 

senag2

• Guest
senag ολα τα post σου πολυ ακυρα μεχρι εκει που δεν παει..
εχω τοσα να σου αντιπαραθεσω αλλα ουτε την χαρη δεν σου κανω.συνεχισε..

(απλα στο λεω μην νομιζεις οτι εχεις και δικαιο επειδη δεν στην λεει κανεις..)

Τι "έγκυρο" θέλεις να σου πώ ότι μας αδίκησε η διαιτησία; Έδωσε δικαίωμα να του δείξει την κόκκινη η όχι; Γνωρίζει ο ιδιος ότι τον έχει στην μπούκα ο συγκεκριμένος "διαιτητής"; Γιατί προσπαθείτε ρε παιδιά να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα;  

Λίγο λογική δεν βλάπτει. Άν συγκρατούσε τα νεύρα του και δεν έβγαζε 2η κίτρινη ο κάκος στο σιμαο τότε ναι να μιλήσουμε για χειρουργείο. Ο Γκαρσία έδωσε απλόχειρα το δικαίωμα στον κάκο να μας τελειώσει απο το 1ο ημίχρονο του πρώτου ματς γιατι αλλιώς ο βάζελος 6 μέρες να έπαιζε δεν θα μας κερδιζε, φίλε Diegito. ;

Όπως και να το κάνουμε είναι όλοι εναντίον μας και ώς γνωστο αν γινόταν αυτο σε παίχτη γάβρου η βάζελου θα το έκαναν γαργάρα, όπως κάτι μπουνίδια που έτρωγε ο Καφές.

Σήμερα όμως βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας.

Υ.Γ Το μόνο θετικό είναι η απόδοση της ομάδας έστω και με 10 παίχτες που μπορούσαμε και απειλούσαμε.

senag2

• Guest
Ρε αδέρφια, δεν μπορούμε να διαφωνούμε? Για άλλους ο Γκαρσία είναι δικαιολογημένος, για άλλους (και για εμένα) ως ενήλικας και επαγγελματίας είναι αδικαιολόγητος. Με το που έφαγε την κλωτσιά όρμηξε αντί να κερδίσει την κόκκινη του Σιμάο.Οκ, ο Κάκος μάλλον δεν θα την έδινε τη δεύτερη στο Σιμάο και μας την είχε στημένη να μας αφήσει με 10. Ο Πάμπλο τι έκανε γι'αυτό? Εμένα αδέρφια με ενοχλεί να το παίζω αδικημένος. Μου τη σπάει η κλάψα.Φτάνει η κλάψα. Οι άλλοι καλύτεροι δεν ήταν αλλά ήταν πιο έξυπνοι (πάλι). Η ουσία είναι ότι έχουμε Διοίκηση η οποία θα αποφασίσει.
Είναι όλοι τους (διαιτητές,ΠΟΚ κτλπ) για κλωτσιές. Με την κλάψα (χρόνια τώρα) όμως τίποτα δε γίνεται. Αν είσαι καλύτερη ομάδα κανένας Κάκος ή Κόλος δεν μπορεί να σε κερδίσει. Μπορεί να είμαι και λάθος,αλλά και εσείς επίσης... 

αμήν.

Offline bane

• Αλλαγή
ευτυχως γι αυτους και δυστυχως για μας αλλο ποδοσφαιρο μαθαινουνε στην νοτιο αμερικη. το αντρικιο το δυνατο το αντιαθλητικο γιατι ο ποδοσφαιρο δεν ειναι ενα παιχνιδι αλλα πολεμος. το μοναδικο αθλημα που ξυπναει παθη .ειναι συγκρουση λαων και οποιος το βλεπει διαφορετικα καλλιστα θα μπορει να πηγαινει σε αλλα αθληματα ,σε θεατρο και εγω δεν ξερω που. θα μπορουσε να κανει θεατρο στη συγκεκριμενη περιπτωση ,να σφαδαζει να παρει και 2η κιτρινη ο σιμαο και ολε ο παμπλο ο παικταρας .τετοιος λαος ειμαστε τετοια θελουμε. πουστια. γιανακοπουλος,καραγκουνης και αγιος ο θεος. πεφτετε κατω κι οταν φτασετε στο τελος της καριερας πειτε και ενα συγνωμη και καθαρισατε. οπως ο γιαννακοπουλος. και να διθυραμβοι μετα .το μετανιωσε το παληκαρι και αλλα δακρυβρεχτα λιβελογραφηματα.τετοιοι ειμαστε τετοια αξιζουμε. εγω θυμαμαι εναν λαο περηφανο , που δεν τα σηκωνε αυτα. που η ντομπροσυνη ξεκινησε απο την θεσ/νικη απο αρχαιοτατων χρονων . μαρουλια ειμαστε.
εχουμε αναγαγει την πουστια σε προτερημα του λαο μας. δεν αντεχω . θα πω πολλα και θα με βρισετε στο τελος.
στην νοτιο αμερικη λενε οτι το σεξ και το ποδοσφαιρο πρεπει να ειναι βρωμικα .οι νοτιοαμερικανοι ειναι ανθρωποι που ζουνε με παθος ,πεθαινουν με παθος ,ερωτευονται με παθος. και ολα γενικα τα πραγματα ειναι ετσι. εμεις αντιμετωιζουμε τα πραγματα με την δικη μας κουλτουρα. μια ετσι μια αλλοιως .οπως μας βολευει.
ενταξει . βρεθηκε το μαυρο προβατο. να φυγει ο γκαρσια και να ερθει ενας τυπας αλα καραγκουνη. .πεσε ρε πεσε . αντε ρε με τον κολοτουμπα. πεσε σου ειπα.
καληνυχτα

giannis80

• Guest
''Αυτόν τον ΠΑΟΚ θα δούμε στα πλέι οφ'',  ''Στα πηγάδια διορθώσαμε κάποια πράματα τα οποία και θα τα δούμε του χρόνου'',  ''4-3-3 με μούαλι, βιερίνια, σέρτζιο να πιέζουν την πρώτη πάσα'', ''Θα πιέζει ψηλά ο ΠΑΟΚ να κλέβει πάσες για να εκμεταλλευτεί τα ...ξέρω γω τι''. Η' οι δημοσιογράφαρες του ΠΑΟΚ και ο προπονητής του μας δούλευαν ή οι παίκτες δεν εφάρμοζαν σήμερα τις εντολές του προπονητή. Το δέυτερο λίγο δύσκολα να συμβαίνει, αφού ο προπονητής καθόταν ήρεμος στον πάγκο στο Α΄και δεν ωρυόταν που το σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έπαιζε άμυνα από το κέντρο...Άρα ο προπονητής και οι δημοσιογραφάρες μας δούλευαν για τα Πηγάδια. 0 στα 4 φέτος στο γήπεδο σου με 35 χιλιάδες ουρουκ χάι να βγάζουν τα λαρύγγια αλλά εσύ μπαίνεις να πάρεις το χ κι οτι κάτσει μπροστά.Και μετά μας φταίει ο κάκος,ο γκαρσία και ο ίβιτς που έχασε την κεφαλιά.Δυστυχώς η αλήθεια είναι, κι όποιος θέλει τη δέχεται,αλλά αυτή είναι η άποψη μου και αυτό αποδεικνύεται, οτι ο προπονητής σου για ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ δεν κάνει.Όλα τα άλλα είναι για λαΪκη κατανάλωση.Καλός,χρυσός,στην τακτική,στη νοοτροπία (στα μικρά ματς), αλλά σήμερα έπαιζες με το μεγαλύτερο καφενείο βάζελου που πέρασε από την ΤΟΥΜΠΑ και ο μουσλίμοβιτς μάρκαρε στο ημικύκλιο του κέντρου.
Υ.Γ 2 μέρες πριν αρχίσουν τα πλέι οφ κι ενώ ο Πατέρας μιλάει για γκαγκάτσηδες, εσύ ασχολείσαι με τον γιάννη τον παπαδόπουλο και τις εκλογες του Α.Σ. Κάτσε παοκάκο τώρα να μην σηκώσεις κεφάλι και άσε τα Τσου λου στους επιστήμονες του παρασκηνίου.
Υ.Γ.2 Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο Γκαρσία προκλήθηκε σε σημείο κόκκινης κάρτας σε όλες τις αποβολές του (εννοώ κόκκινης για τον αντίπαλο). Αντί να μείνει ο αντίπαλος με 10,μένεις εσύ. Συμφωνώ οτι δεν συγκρατεί τα νεύρα του, αλλά τέτοιο αμυντικό χαφ δύσκολα βρίσκεις. Αν προκαλούσε αυτός,θα έλεγα να τον διώξεις με τις κλοτσιές.Αλλά την μια ο ένας του σπάει πλευρά, ο άλλος δόντια και σήμερα τον κλωτσάει από πίσω.Έλεος.

senag2

• Guest
ευτυχως γι αυτους και δυστυχως για μας αλλο ποδοσφαιρο μαθαινουνε στην νοτιο αμερικη. το αντρικιο το δυνατο το αντιαθλητικο γιατι ο ποδοσφαιρο δεν ειναι ενα παιχνιδι αλλα πολεμος. το μοναδικο αθλημα που ξυπναει παθη .ειναι συγκρουση λαων και οποιος το βλεπει διαφορετικα καλλιστα θα μπορει να πηγαινει σε αλλα αθληματα ,σε θεατρο και εγω δεν ξερω που. θα μπορουσε να κανει θεατρο στη συγκεκριμενη περιπτωση ,να σφαδαζει να παρει και 2η κιτρινη ο σιμαο και ολε ο παμπλο ο παικταρας .τετοιος λαος ειμαστε τετοια θελουμε. πουστια. γιανακοπουλος,καραγκουνης και αγιος ο θεος. πεφτετε κατω κι οταν φτασετε στο τελος της καριερας πειτε και ενα συγνωμη και καθαρισατε. οπως ο γιαννακοπουλος. και να διθυραμβοι μετα .το μετανιωσε το παληκαρι και αλλα δακρυβρεχτα λιβελογραφηματα.τετοιοι ειμαστε τετοια αξιζουμε. εγω θυμαμαι εναν λαο περηφανο , που δεν τα σηκωνε αυτα. που η ντομπροσυνη ξεκινησε απο την θεσ/νικη απο αρχαιοτατων χρονων . μαρουλια ειμαστε.
εχουμε αναγαγει την πουστια σε προτερημα του λαο μας. δεν αντεχω . θα πω πολλα και θα με βρισετε στο τελος.
στην νοτιο αμερικη λενε οτι το σεξ και το ποδοσφαιρο πρεπει να ειναι βρωμικα .οι νοτιοαμερικανοι ειναι ανθρωποι που ζουνε με παθος ,πεθαινουν με παθος ,ερωτευονται με παθος. και ολα γενικα τα πραγματα ειναι ετσι. εμεις αντιμετωιζουμε τα πραγματα με την δικη μας κουλτουρα. μια ετσι μια αλλοιως .οπως μας βολευει.
ενταξει . βρεθηκε το μαυρο προβατο. να φυγει ο γκαρσια και να ερθει ενας τυπας αλα καραγκουνη. .πεσε ρε πεσε . αντε ρε με τον κολοτουμπα. πεσε σου ειπα.
καληνυχτα

Έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως μας βολεύει είναι. Σήμερα ειδικά θα με βόλευαν οι 3 βαθμοί και τον Ιούλιο προκρηματικά CL. Αλλά πρέπει να χειροκροτήσω τώρα και να βολευτώ με το πάθος και την "ντοπροσύνη" του Γκαρσία, αλλιώς δεν είμαι Παοκτσής, είμαι μαρούλι και πρέπει να αλλάξω ομάδα και να βλέπω θέατρο.  

Offline bane

• Αλλαγή
μηπως ησουνα απο αυτους που βριζουνε τον σερτζιο οταν πεφτει? ή το χειροκροτεις?και γιατι να μου φταιει αοκλεισιτκα ο γκαρσια και οχι κανεις αλλος?και γιατι πρεπει ρε φιλε να φταιει αποκλεισιτκα καποιος αν δεν κερδιζεις? γιατι πρεπει να ξεσπασεις καπου σωνει και καλα?

αν αυτο καταλαβες καλα κανεις.αλλα γραφω. δεν νομιζω να σου ειπα κατι προσωπικα