Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
λυπαμαι για την καταντια του λαου μας.τιποτα αλλο

Offline geros

• Αποστολή
  • **
πετζα επιμενω οτι η χοντρη μαλακια του ειναι οσα ακολουθουν την αποβολη, αυτη ειναι η μεγαλη ασεβεια για το λαο και την ομαδα. νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο πως πανω απο τη φανελα, πανω απο το λαο βαζει την προσωπικη του μαγκια και τιποτα αλλο. αν πλακωνεται στο ξυλο δεν το κανει για την ομαδα αλλα για την παρτι του. για μενα αυοτ εδειξε σημερα
επισης εδειξε οτι ειναι μεγαλος παιχτης καθως μεχρι εκεινο το λεπτο δεν περνουσε απο το κεντρο ουτε κουνουπι

για την φαση ειπα και το ξαναλεω οτι πρωτα γινεται φαουλ για κιτρινη απο τον σιμαο, και αντε την καρτα γαματην σφυριζει το πεντακαθαρο φαουλ και τελειωνει η φαση, αυτος ομως αφηνει το προκλητικο παιχνιδι του μαυρου, οδικος μας πεφτει στην παγιδα κανει μια ενεργεια που του δινει το δικαιωμα να δωσει καρτα
και παπαλα το ματς

επισης ο βυντρα που τρεχει απο την αμυνα για τσαμουκα και το παιζει μαγκαιβερ εκ τους ασφαλους τιμωρειται μονο με κιτρινη

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι φέτος για την ομάδα μας.Ήταν κομβικό για την ιστορία μας,κερδίζοντας θα είχαμε τις περισσότερες πιθανότητες για τη 2η θέση. Η συμπεριφορά του Garcia ήταν απαράδεκτη,κρέμασε τους συμπαίκτες του σε ενα αγώνα που από την αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά και τον κόσμο που βρίσκεται διακρώς στο γήπεδο.Και ο αντίπαλος του σε εκείνη τη φάση έπρεπε να δεχτεί τη 2η κίτρινη η την απευθείας κόκκινη λίγο αργότερα που πέταξε μια μπάλα σε ενα ball boy.(το ίδιο είχε γίνει όταν παίκτης της τρίπολης έβαλε τρικοποδιά σε ένα φίλαθλο που μπήκε στο γήπεδο, στο οακα,όπως το ίδιο είχε γίνει με τον Conseisao όταν πέταξε τη πέτρα στα σκουλήκια)

Αν του μιλήσει Ζαγοράκης-Βρύζας-Santos σε κλίμα παρείστικο και να του εξηγήσουν μερικά πράγματα.οτι παίζει βλακωδώς και το χωνέψει ας τον κρατήσουν στην ομάδα γιατί είναι καλός αλλιώς στο καλό.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

kostakis_xanthi

• Guest
Ο Κάκος συνέχιζε το παιχνίδι.

Ρε μάγκες όσοι έχετε παίξει μπάλα ακόμη και σε αλάνα ή σε 5 χ 5 τί θα κάνατε αν ερχόταν έτσι με την σκαριά πάνω στο πόδι σας κάποιος?
Θα κλαιγόσασταν???

Αν βάζαμε γκολ με την κεφαλιά του Ιβιτς κανένας δεν θα έλεγε τίποτα για τον Γκαρσία.

Δεν λέω ότι καλά έκανε που ξέσπασε έτσι όμως όμως τον προτιμώ από τους φιλότιμους αμυντικούς που πέρασαν κατά 10άδες από τον ΠΑΟΚ και μόνο που δεν στήναν το κω....κι τους σε τέτοιες φάσεις.

ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΆΝΤΡΕΣ!

Η το χεις ή δεν το χεις!!!

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
λυπαμαι για την καταντια του λαου μας.τιποτα αλλο

Επιτέλους το είπε κάποιος...

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΡΑ.
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Ο ΣΙΜΑΟ ΚΑΝΕΙ 2Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ
ΠΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.
ΤΙ ΠΑΙΚΤΗ ΘΕΛΑΤΕ?????????????????????????
ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ????????????
Ο ΚΑΚΟΣ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΣΙΜΑΟ
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

ετσι ειναι ..........ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΕ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ......και εσεις βριζεται παικτη ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ στο στηθος  .............τωρα συνεχιστε  το εργο των ραδιοφωνατζηδων να βριζεται Γκαρσια Σαντος κτλ.........εμενα η ομαδα με 10  μου εδειξε χαρακτηρα  και αξιζε τη νικη και αντε τη ισοπαλια .......... τα παιδια ΠΑΛΕΨΑΝΕ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

bagos1

• Guest
ο κάκος για εμενα μια χαρά μας έπαιξε, και την κοκκινη ουσιαστικά την έδωσε ο επόπτης μιας και ο κακος δεν ειδε τιποτα, αλλού να ψάξουμε την αιτία για την ηττα, στο πρώτο ημιχρονο αν και ειχαμε υπεροχή δεν δημιουργήσανε ούτε υποψία ευκαιρίας με τον κλασικό μούσλι αποκομένο και απελπιστικά  μόνο

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Λοιπόν coolαρετε ΟΛΟΙ
ας γεμίσουμε το γήπεδο στα υπόλοιπα ματς και να βοηθήσουμε να αλλάξουν τα πράγματα
έστω και από του χρόνου

και από ότι καταλάβατε του χρόνου ΟΛΑ θα αλλάξουν προς το καλύτερο!
φέτος ήταν η αρχή!

kestrel

• Guest
Ερωτηση? ο γκαρσια ειναι μαλάκας? ...οχι στα αρχιδια του λεω εγω, αυτος τα λεφτα του θα τα παρει 700 χιλ
ο καθενας που τον δικαιολογει εστω και στο ελαχιστο,που δεν κερδιζει τιποτα ουτε καν την χαρα να δει την ομαδα του στο τσου λου ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ??????????

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεν χάθηκε τίποτα σημερα. Αν κερδιζαμε δεν θα σημαινε οτι πηραμε τη δευτερη θεση. Ουτε τωρα που χασαμε σημαινει οτι χαθηκαν ολα. Συνεχιζουμε γερα και οτι γινει.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Παίξτε το παιχνίδι τους ..τι να πω ρε τυφλοί είστε? Ποιά κόκκινη??
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
javatone...δε μίλησε κανείς για την κόκκινη αυτή καθ εαυτή...
οι περισσότεροι τα έχουν με το γεγονός ότι είμαστε...ανεπίδεκτοι μαθήσεως να το πω? ε αυτό...

Homo δεν έχει σημασία η βαθμολογία σε κάνει ο βάζελος παιχνίδι με 30000 κόσμο στην Τούμπα απο ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ λάθοι που στο παρελθόν σου έχουν στοιχίσει...πότε θα αποδειχτείς πιο έξυπνος? του χρόνου?
ο Μάγκας...δεν είναι ηλίθιος ΜΑΓΚΑΣ λέγεται...εμείς γιατί το συνδυάζουμε με το ηλίθιος

Συμφωνω. Τη γνωμη μου την ειπα στο τοπικ Garcia. HOMO PAOKUS
« Last Edit: May 11, 2009, 00:07:50 by HOMO PAOKUS »

peja_4

• Guest
Ο ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ
ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ.
ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ.
ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΜΑΧΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ.
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ε?
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΧΗΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μια συμβουλη
Ψυχραιμια προσπαθηστε να εχετε σε οτι γραφετε

Offline geros

• Αποστολή
  • **
το θεμα ειναι οτι σχεδον δε ολα τα ντερμπι τελειωσαμε με δεκα παιχτες πρωταθλητισμος ετσι δε γινεται
τα περι μαγκιας, τσαμπουκα και τα λοιπα τ'ακουω βερεσε, πρεπει να τελειωσει η ιστορια αυτη αν θελουμε να παμε για το κατι παραπανω
δεν παιζουμε στην επσμ ουτε ειμαστε δεκαχρονα να μετραμε τη μαγκια μας με τους τσαμπουκαδες σε καθε αφορμή
δεν γινομαστε ετσι πρωταθλητες

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Peja το θέμα είναι πως ούτε στον μεσαίωνα είμαστε ούτε πόλεμο παίζουμε, αν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόμασταν παίχτες θα παίζαμε εμείς! Και εγώ θέλω παίχτες μαχητές αλλά τους θέλω και έξυπνους, να καταλαβαίνουν πότε πρέπει να κάνουν τι. Διάβασε αυτό που λέει ο rabbitweed :

javatone...δε μίλησε κανείς για την κόκκινη αυτή καθ εαυτή...
οι περισσότεροι τα έχουν με το γεγονός ότι είμαστε...ανεπίδεκτοι μαθήσεως να το πω? ε αυτό...

Homo δεν έχει σημασία η βαθμολογία σε κάνει ο βάζελος παιχνίδι με 30000 κόσμο στην Τούμπα απο ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ λάθοι που στο παρελθόν σου έχουν στοιχίσει...πότε θα αποδειχτείς πιο έξυπνος? του χρόνου?
ο Μάγκας...δεν είναι ηλίθιος ΜΑΓΚΑΣ λέγεται...εμείς γιατί το συνδυάζουμε με το ηλίθιος?

Έτσι είναι τα πράγματα, δεν είναι η πρώτη φορά, το τατουάζ του Γκαρσία λέει: Επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλετε να σηκωθείς, δεν νομίζω να εννοεί να σηκωθείς και να ξανά πέσεις στην ίδια λακούβα που έπεσες και πριν...

Offline Matador

• Αλλαγή
Ο Παμπλο εκανε μαλακια, αλλα φοραει τον δικεφαλο στο στηθος. Σταματηστε να τον βριζετε τοσο χυδαια. Γαμω τον μπελα μου δλδ...μην μας γυριζετε τα μυαλα. Εχουμε διοικηση και θα λαβει τις αποφασεις της.

Συμφωνω απολυτα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ο κακος ευθυνεται για ολα σημερα!!!δεν εβγαλε τον σιμαο και το τυρογαλο με κοκκινη.ο βαζελος ειναι ο ολυμπιακος των πλει οφ.αυτη η διαδικασια γινεται καθαρα για να βγει δευτερη η ομαδα της αθηνας!!για μενα καλα κανει ο καθε γκαρσια ο καθε κονσεισαο και ο καθε κοντρερας..ειναι μεγαλοι παιχτες και δεν ανεχονται τυρια και λοιπους ανυπαρκτους και ανυπολυπτους ποδοσφαιρικα να τους κλεβουν το ψωμι.........

Offline gagas

• Αλλαγή
καταστροφολογηστε εως την επομενη νικη..

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Όχι δώστε άλωθι στον γκαρσία , να το ξανακάνει..

Τον στηρίξαμε 1,2,3εις..Και χειρότερη από την αποβολή είναι η συμπεριφορά του στον αρχηγό και στον προπονητή της ομάδας..

Για τα μεταγραφικά να μην μιλάμε γιατί τα έχει αναλάβει ο βρύζας,για τα διοικητικά να μην μιλάμε γιατί τα έχει αναλάβει ο τεο,για τα αγωνιστικά να μην μιλάμε γιατί θα τα λύσει η διοίκηση , για τα οπαδικά να μην μιλάμε γιατί τέτοιες συζητήσεις γίνονται στους συνδέσμους , Ε τότε ρε καρντάσια ποιος ο λόγος ύπαρξης του forum?
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ