Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8302 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πες τα ρε Μαρια. Η βλαχοκαγκουρια μερικων εχει παραγινει. Που πας ρε βλημα με το κοκκινο μπουφαν? Στα πεθερικα σου να φας μουσμουλο γλυκο? Ρεντικολα.

Ξεκιναω για Σαλονικα σε μια ωρα, τα λεμε Δευτερα μετα το ντορτι στους φλωρους.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Θέλω να πω κάποια πράγματα για τις φανέλες.
Κι εμένα μ'αρέσει να είναι όλο το γήπεδο ντυμένο ασπρόμαυρα αλλά νομίζω ότι αυτό είναι θέμα εικαστικής αντίληψης. Δηλαδή, παλιά, δεν θυμάμαι να βάζαμε ειδικές φανέλες, σκουφάκια κλπ στο γήπεδο. Ένα κασκόλ παίρναμε και τίποτε άλλο, κι συτό εμείς τα πιτσιρίκια. Οι μεγαλύτεροι ούτε κασκόλ δεν είχαν.
Το χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚτσή τη δεκαετία του 80 ήταν το πορτοκαλί fly και όχι η φανέλα της ομάδας.
Νομίζω το πιο σημαντικό είναι η φωνή και τα συνθήματα, τα οποία βγάζουν συναίσθημα. Τι να την κάνω εγώ τη φανέλα όταν κανένας δεν φωνάζει?
Στο κάτω-κάτω για να αγοράσει κάποιος φανέλα πρέπει να πληρώσει και οι καιροί είναι δύσκολοι...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ιt's wabbit season... Ssssshhhh...

I'M HUNTING WABBITS!

Δεν υπαρχει νοσος των λαγων, αρα δεν υπαρχει φοβος μολυνσης. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Θέλω να πω κάποια πράγματα για τις φανέλες.
Κι εμένα μ'αρέσει να είναι όλο το γήπεδο ντυμένο ασπρόμαυρα αλλά νομίζω ότι αυτό είναι θέμα εικαστικής αντίληψης. Δηλαδή, παλιά, δεν θυμάμαι να βάζαμε ειδικές φανέλες, σκουφάκια κλπ στο γήπεδο. Ένα κασκόλ παίρναμε και τίποτε άλλο, κι συτό εμείς τα πιτσιρίκια. Οι μεγαλύτεροι ούτε κασκόλ δεν είχαν.
Το χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚτσή τη δεκαετία του 80 ήταν το πορτοκαλί fly και όχι η φανέλα της ομάδας.
Νομίζω το πιο σημαντικό είναι η φωνή και τα συνθήματα, τα οποία βγάζουν συναίσθημα. Τι να την κάνω εγώ τη φανέλα όταν κανένας δεν φωνάζει?
Στο κάτω-κάτω για να αγοράσει κάποιος φανέλα πρέπει να πληρώσει και οι καιροί είναι δύσκολοι...

αδερφε δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να αγορασουμε ολοι την original ασπρομαυρη φανελα της ομαδας απο την μπουτικ...απλα τα παιδια απο πανω ανεφεραν το πραγματικα πολυ ασχημο γεγονος να φορανε καποιοι κοκκινες και πρασινες μπλουζες και να ξεχωριζουν σαν την μυγα μες το γαλα απο τους υπολοιπους...
για παραδειγμα εγω στο ματς με τον γαβρο ειχα διπλα μου εναν τυπο που φορουσε μια μοβ !!! μπλουζα...δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βαλεις μια ασπρη ή μαυρη μπλουζα οταν πας στο γηπεδο.ολοι εχουμε....

reset4

• Guest
+1..

δεν ειναι ανάγκη να έχουμε γνήσια φανέλα.. όποιος δεν διαθέτη φανέλα μπορεί να βάλει ένα άσπρο ή μαύρο μπλουζάκι.. αρκεί.. όχι όμως με κόκκινα και πράσινα και ροζ.. εντάξει όλο κ κάποιος θα φοράει, κάποιος πατέρας, κάποιος μεγάλης ηλικίας που δεν θα το εχει σκεφτεί.. άλλα όσο περισσότεροι φοραμε ασπρόμαυρα τόσο καλύτερα..

α και την κυριακη στις 7 θα σκάει ο τζίτζικας..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
το πιο δυσκολο λοιπον παιχνιδι των playof μας εκατσε πρωτη αγωνιστικη.ειναι πραγματι θετικο στοιχειο γιατι σε περιπτωση νικης κανουμε ενα σημαντικο βημα!προσωπικα περιμενω ενα βαζελο δυνατο μεσα στο γηπεδο.σε καμια περιπτωση δε θα ρθουν για χαβαλε.εχουν καταλαβει για τα καλα τη αγωνιστικη δυναμη της ομαδας μας και θα ρθουν πολυ προσεχτικα και σοβαρα.
απο εμας περιμενω την ιδια συνταγη σαντος προπονητικα,ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα θα παιξει μονο για τη νικη και γι αυτο πρεπει το ξεκινημα που θα κανουμε να ναι αναλογο μ αυτο που καναμε στο κυπελο με το gay στο ναο.ειμαστε καλυτεροι σαν ομαδα,ειμαστε πιο σταθεροι,εχουμε καλυτερο προπονητη και καλυτερους παιχτες και παμε απλα κι ωραια να τους γαμησουμε.
                                          ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΙ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Πάντως θα είμαστε μαλάκες αν μπούμε με άγχος σε αυτά τα παιχνίδια τη στιγμή που ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί....το λέω γιατί τέτοια εντύπωση έχω ότι δηλαδή θα μπούμε αγχωμένοι χωρίς λόγο και αιτία.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

bagos1

• Guest
μαλάκες θα ειμαστε αμα στο κορνερ ή στο πλάγιο που θα πάει να χτυπήσει ο κοντος αρχίσουμε μπουκάλια και κοτρώνες και κόψει τον ρυθμό της ομάδας ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο οπου ο βάζελος είναι στατιστικός νεκρός

Offline nf

• Αποστολή
  • **
τότε θα είμαστε εγκληματίες όχι μαλάκες
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ........ALL TIME CLASIC......

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ............ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ........ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΛΟΓΩ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ
ΠΑΟΚ......ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΠΙΛΑΒΙΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ Κ.Ε.Δ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΑΚΟΜΗ Ε   ΑΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ
ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ .......ΡΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline ved

• Αλλαγή

http://www.metropolisradio.gr/9283

Αυτό που ετοιμάζεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την Κυριακή για την πρεμιέρα των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο! Ένα από τα «happenings» της ημέρας θα είναι οι χιλιάδες υφασμάτινες ασπρόμαυρες καρό σημαίες που θα μοιραστούν στην Τούμπα, οι οποίες θα κάνουν το γήπεδο να μοιάζει σαν να απογειώνεται! Πρόκειται για μία ιδιωτική πρωτοβουλία του Μάκη Σαββάογλου, ο οποίος έχει ετοιμάσει 20.000 σημαίες διαστάσεων 70Χ50 εκ. οι οποίες είναι υφασμάτινες και έχουν πλαστικό κοντάρι και θα μοιραστούν δωρεάν στον κόσμο που θα κατακλύσει τις κερκίδες της Τούμπας!

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
TETARTON -kai kata ton kyrio X -SPOYDAIOTERON:
AYTO TO SXEDIO D-E-N EINAI AKOMA ETOIMO, 8A EINAI ETOIMO TO POLY MEXRI 15 DEKEMBRIOY.
12000 [OLOGRAFWS DODEKA XILIADES!!!] SHMAIES 40ek. x 80ek. SE STYL SHMAIAS BARCELONA, SATIN, ME KONTARI!
OI SHMAIES 8A PARALAMVANONTAI APO KA8E FILA8LO APO EIDIKO NTOYLAPI (!!) KAI 8A PARADINONTAI STO TELOS STO IDIO NTOYLAPI, OPOY KAI 8A KLEIDONONTAI !!! TO KA8E NTOYLAPI 8A KATASKEYASTEI STHN EISODO TON  8YRON.

Ayta, 8a grapso merikes leptomereis akoma se allo post. Akoyo erothseis.
Ksero, ksero kai go dyskoleyomai na ta pistepso! Paraeinai fovero gia na einai alh8ino..
Lete na piasthka malakas? Na gino roba? Mhpos oneireyomai?

HOMO, το διασταύρωσα και εγώ σήμερα. Για τον ...ογλου λες. Από ότι μου είπαν όλα είναι έτοιμα, ακόμα και οι εξέδρες για τα τύμπανα. Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι θα εγκαινιαστούν στο ματς με Ηρακλή. Εσύ έμαθες για αργότερα?

Εστω και αργα δηλαδη θα γινει αυτο που σχεδιαζονταν για τοτε?
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Κάτι που δεν έχει αναφερθεί πουθενά απ ότι έχω δει εγώ τουλάχιστον και ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόβλημα σε πολλά αδέρφια είναι το γεγονός ότι ενδέχεται την Κυριακή να βρίσκεται ο πρωθυπουργός του Κονγκό, κ. Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη!

Αν είναι έτσι, πιθανόν πολλοί δρόμοι να είναι κλειστεί οπότε προσοχή όσο αφορά την διαδρομή σας προς Τούμπα. Μην πέσετε σε κάνα μπλόκο και φτάσετε στο γήπεδο στο ημίχρονο...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline diegito4

• Αλλαγή
TETARTON -kai kata ton kyrio X -SPOYDAIOTERON:
AYTO TO SXEDIO D-E-N EINAI AKOMA ETOIMO, 8A EINAI ETOIMO TO POLY MEXRI 15 DEKEMBRIOY.
12000 [OLOGRAFWS DODEKA XILIADES!!!] SHMAIES 40ek. x 80ek. SE STYL SHMAIAS BARCELONA, SATIN, ME KONTARI!
OI SHMAIES 8A PARALAMVANONTAI APO KA8E FILA8LO APO EIDIKO NTOYLAPI (!!) KAI 8A PARADINONTAI STO TELOS STO IDIO NTOYLAPI, OPOY KAI 8A KLEIDONONTAI !!! TO KA8E NTOYLAPI 8A KATASKEYASTEI STHN EISODO TON  8YRON.

Ayta, 8a grapso merikes leptomereis akoma se allo post. Akoyo erothseis.
Ksero, ksero kai go dyskoleyomai na ta pistepso! Paraeinai fovero gia na einai alh8ino..
Lete na piasthka malakas? Na gino roba? Mhpos oneireyomai?

HOMO, το διασταύρωσα και εγώ σήμερα. Για τον ...ογλου λες. Από ότι μου είπαν όλα είναι έτοιμα, ακόμα και οι εξέδρες για τα τύμπανα. Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι θα εγκαινιαστούν στο ματς με Ηρακλή. Εσύ έμαθες για αργότερα?

Εστω και αργα δηλαδη θα γινει αυτο που σχεδιαζονταν για τοτε?

pantelo αυτό που λες είχε γίνει στο ματς με τον γαύρο περσι τα μικρα σημαιακια με το σήμα PAOK FC με οριζόντιες γραμμες..αλλα ηταν μικρούλια..

αυτά ειναι άλλα κόλπα..πιο μεγάλες διαστάσεις..

Offline alexisv

• Αλλαγή
ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ........ALL TIME CLASIC......

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ............ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ........ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΛΟΓΩ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ
ΠΑΟΚ......ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΠΙΛΑΒΙΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ Κ.Ε.Δ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΑΚΟΜΗ Ε   ΑΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ
ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ .......ΡΕ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΤΕ......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ο Νίκος Πατέρας στη συνέχεια των δηλώσεων του, αναφέρθηκε και στις σχέσεις του Βασίλη Γκαγκάτση με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει παρασκήνιο όταν βλέπεις τον Γκαγκάτση να κάνει βόλτες εκεί μέσα στην Τούμπα. Δεν έχει ανάγκη κοτζάμ ΠΑΟΚ την βοήθεια κανενός»

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95888
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Αντε να δουμε... :bwflag: :bwflag:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Αφού θα υπάρχουν και τόσες χιλιάδες σημαίες μήπως να βγουν και οι σημαίες του paokworld?

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Και ο Βαβζίνιακ εκτός , ουσιαστικά έρχονται χωρίς αριστερό μπάκ!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αφού θα υπάρχουν και τόσες χιλιάδες σημαίες μήπως να βγουν και οι σημαίες του paokworld?

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!