Μάλλον αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι και να αποφασίσουμε (αν μπορεί να "αποφασιστεί" κάτι τέτοιο) είναι αν θέλουμε να λειτουργούμε μόνο με βάση το συναίσθημα ή αν αποδεχόμαστε και την ψυχρή-επαγγελματική-ρεαλιστική λειτουργία.
Όταν υπήρξε η φήμη της καθόδου του Γ. Παπαδόπουλου στις εκλογές του ΑΣ το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών μας δεν γνώριζε αυτό που διεφάνει τις τελευταίες ημέρες: ότι δηλαδή το διαζύγιο ΠΑΕ-Παπαδόπουλου δεν ήταν βελούδινο.
Επειδή ο Σκύλος δεν είναι κανένας λακαμάς, γνώριζε και γνωρίζει ότι το "κοινό αίσθημα" είναι εναντίον του Κατσαρή. Φοβήθηκε, λοιπόν, μήπως ο Παπαδόπουλος λαμβάνοντας θετικά την αρνητική προς τον Κατσαρή ψήφο, κάνει καμμιά έκπληξη και τον βρει ξανά μπροστά του και όχι μόνο μπροστά του αλλά εναντίον του.
Έκανε λοιπόν την ανάγκη φιλότιμο και στήριξε Κατσαρή, προσπαθώντας να πετύχει "μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια". Δεν είναι βεβαίως σε καμμία περίπτωση ζήτημα "κολοτούμπας". Θα έπρεπε βέβαια να ξέρει ότι "το σιγάν σοφότερο του λαλείν", αλλά νέος είναι στα ζητήματα διοίκησης και επικοινωνίας. Θα μάθει κι αυτός με τον καιρό. Αυτό που ενδιαφέρει το Θόδωρα σε σχέση με τον ΑΣ είναι το ζήτημα του γηπέδου. Έχοντας λοιπόν ένα πλάνο, φρόντισε να μείνει πιστός σε αυτό, αναγκαζόμενος (φαντάζομαι) να συνπαραταχθεί με το "μικρότερο κακό". Δεν μπορώ να τον κακίσω για την τοποθέτησή του. Απλά και μόνο αυτή έγινε κάπως άκομψα και χωρίς δυνατότητα να ενημερώσει τον κόσμο, αφήνοντας την ιστορία στο "όποιος καταλάβει, κατάλαβε".
Ο Παπαδόπουλος από τη μεριά του, έχοντας ως δεδομένο, ότι η αποχώρησή του από την ΠΑΕ συνοδεύτηκε με κολακευτικά λόγια από πλευράς της Διοίκησης, και πριν πέσουν τελικώς οι μάσκες, έπαιξε σε διπλό ταμπλό: με την κάθοδο στις εκλογές ή θα ανάγκαζε το Ζαγοράκη να πάρει θέση με την άλλη παράταξη και θα τον εξέθετε οπότε θα απολάμβανε το πιάτο που τρώγεται κρύο ή χωρίς την εμπλοκή του Θόδωρου θα μπορούσε να "κλέψει" την προεδρία του ΑΣ δημιουργώντας τον πόλο Αντι-Κατσαρής.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ατυχής, στα δικά μου αυτιά και μάτια, αλλά ο σκοπός για τον οποίο εξεδόθη απέδωσε καρπούς άμεσα. Η ΠΑΕ κατάπιε το δόλωμα αμάσητο και τώρα σπαρταράει στο αγκίστρι της αμφισβήτησης, της πρώτης ίσως τόσο έντονης από την ημέρα που ανέλαβε.
Το τρίτο πρόσωπο της κωμικοτραγωδίας που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, απλά και μόνο αναμένει καρτερικά την επανεκλογή του και κάνει υπομονή να περάσει ο χρόνος, να συνδέσει το όνομά του με το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. και να αποτραβηχτεί μετά από τη σκηνή αφήνοντας τις μαριονέτες αν όχι στο έλεος του Θεού, με κάποιες εκατοντάδες έτοιμων και πιστών ψήφων, που δεν θα τον νοιάζει και πολύ πως θα τους διαχειριστούν οι επίγονοι.
Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να αποπνέει μια αίσθηση ίντριγκας, αλλά στο χωριό μου λένε ότι αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται. Τα αυγά έσπασαν, το τηγάνι είναι έτοιμο. Την ομελέτα θα τη δοκιμάσουμε τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον εύγευστη, γιατί είναι πολύ πιθανό, από την πρώτη κιόλας μέρα, να μας κάτσει στραβά στο στομάχι.
ειναι η πιο σοβαρη εξηγηση απο ολες αυτη του αδερφου γυπα(χαθηκες ρε φιλε και λειπουν τα γραπτα σου..).
αυτο ομως που δεν ξερουμε αδερφε ειναι οτι ωραια ολα αυτα.και η επομενη μερα;με οποιον κι αν ειναι προεδρος του ερασιτεχνη...στην υποθετικη περιπτωση επανεκλογης του κατσαριδα μπαινουν ερωτηματα
που το θελει το γηπεδο η πλευρα κατσαρη-βιολιδη-ζαγορακη(φτασαμε να λεμε για πλευρες);
ποια ειναι τα σχεδια της για την καε;
ποια τα σχεδια της για την λειτουργια του ερασιτεχνη;
αντε και πειστηκαμε οτι το καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι η επανεκλογη του κατσαριδα...αν δεν μας πει πρωτα καποιος τι ακριβως θελει και τι ακριβως
θα κανει παντα με μισο ματι θα τον βλεπουμε...και ειναι κριμα οτι σε αυτες τις εκλογες δεν θα παρει μερος μεγαλο μερος του κοσμου παρα
ελαχιστοι...
και για να το επεκτεινω εφοσον οι βιολιδης-κατσαρης -ζαγορακης εχουν τερμα αγνες προθεσεις και θελουν το συμφερον του συλλογου,σε περιπτωση επανεκλογης του κατσαριδα
να μην συζητηθει καθολου το γηπεδο και να μετατεθει για του χρονου.ταυτοχρονα να ξεκινησει εκστρατεια εγγραφης μελων στον ερασιτεχνη με ακομα μικροτερες συνδρομες και τελικα να αποφασισει η μαζα του λαου το πιο φλεγον ζητημα της τελευταιας 50ετιας...
αυτη ειναι μια λυση που εμενα θα με βρει ευχαριστημενο...αν τελικα γινουν μπαμ μπαμ διαδικασιες και μας παρουσιασουν ως τελειωμενα
ζητηματα σαν κι αυτο,τοτε η διοικηση θα εχει κανει το μεγαλυτερο λαθος απεναντι σε εμας...δεν μιλαω για παραγοντισκους που εχουν
αποδειξει την "αντικειμενικοτητα" τους στα κοινα του ερασιτεχνη ΠΑΟΚ...μιλαω για μας.εμεις ειμαστε ο ΠΑΟΚ κι οχι ο ζαγορακης και ο παπαδοπουλος.
υ.γ ο παπαδοπουλος με απογοητευσε και στα ματια μου "καρφωθηκε" με την χθεσινη του ανακοινωση.οταν αδερφε πριν λιγο καιρο μας λες
οτι γηπεδο στην τουμπα δεν γινεται και τωρα κανεις κολοτουμπα μονο και μονο για να προσπαθησεις να μπεις απεναντι στους "αλλους"
με γερο χαρτι,"καρφωνεσαι"...
υ.γ2 η μοιρα του ΠΑΟΚ ειναι μια ζωη διχονοια...εμεις βαρεθηκαμε ομως...καιρος να αλλαξει αυτο μια και καλη.
υ.γ3 επειδη υπαρχουν και ατομα που ενδεχομενως να παρεξηγησουν τα οσα λεω.δεν ειμαι εναντια στην διοικηση.απλα θετω προβληματισμους
που ολοι καλως η κακως τους εχουμε με οσα εχουμε περασει τοσα χρονια.
η λογικη οτι ο ζαγορακης μας εβγαλε απο το τελμα εμενα
δεν μου λεει κατι εκτος απο το να πω ενα μπραβο στον σκυλο για οσα εχει κανει μεχρι τωρα.τπτ παραπανω ομως...ο λογος ειναι
οτι ο ζαγορακης στο βαθος χρονου θα κριθει....μεχρι τωρα τα παει εξαιρετικα και δεν λεει κανεις τπτ εκτος απο μπραβο...δεν σημαινει
ομως οτι και μετεπειτα θα τα παει το ιδιο εξαιρετικα...αρα πρεπει να παλεψουμε κι εμεις κι αυτος για αυτο το πραγμα.
και για να σας παραθεσω μια αληθεια πανω σε αυτο...ο πατερας μου ειναι φανατικος πας γιαννενα.οταν ο κουγιας πηρε τα γιαννενα
τα εσωσε απο την δ με "φωτογραφικο" νομο και παρεμειναν στην γ.
καπακι τα ανεβασε στην β και καπακι χτυπαγε ανοδο στην α'.ταυτοχρονα
ειχε και εξαιρετικη πορεια στο κυπελο πορεια που δεν ειχε ξανακανει ο πας ποτε στην ιστορια του...
ε και;στην τελικη αποδειχτηκε λαμογιο
και το μονο που ηθελε ηταν να φαει απο το "νεο γηπεδο του πας"...οταν τον πατερα μου τον ελεγα οτι ετσι και ετσι ειναι η φαση μου ελεγε
οτι ειμαι τρελος που τα λεω αυτα αφου η πορεια του εχει δειξει αλλα...
η ατακα που κυκλοφορουσε στην πολη ηταν οτι αφου τον εσωσε ρε τον πας γιατι καποιοι διαδιδουν φημες και του πανε κοντρα;μεχρι που μια μερα αυτοι που τον εξυμνουσαν ηταν αυτοι που τον εβριζαν περισσοτερο...
δεν υποννοω κατι προς θεου.ισα ισα που βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ο ζαγορακης σαν ανθρωπος ειναι εντιμος και αγνος και μου το εχει αποδειξει...
απλα μην βαζει κανενας μας πανω απο τον ΠΑΟΚ προσωπα...ο ΠΑΟΚ ειναι μονο το συνολο του λαου του...
χωρις αυτο ουτε εξυγιανσεις γινονται ουτε τπτ...
σορρυ για το τεραστιο ποστ.απλα μου βγηκαν πραγματα που ηθελα καιρο να τα πω