Author Topic: Εκλογές Α.Σ. ΠΑΟΚ & Τακτική Γενική Συνέλευση (11/18 Μαΐου 2009)  (Read 12831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Βρε βρε σαν τα χιονια σαν τα χιονια....... ουτε σοβαρα δεν μπορω να σας παρω πλεον ορισμενους...........γνωστους και αγνωστους....

Kαλα μονο εγω βλεπω το ρηγμα να δημιουργειτε απο πλευρας Παπαδοπουλου- μελβα με τα (πανω απ'ολα ο κατσαρης και την σποντα για Βιολιδη )? δλδ ειπα πρωτος ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ η στηριξη σε κατσαριδα,ειπα ξανα εγω εκει δεν το ριχνω καλυτερα λευκο...εμφανιζεται ο παπαδοπουλος λεω οκ εχω εναλλακτικη να δειξω οτι κανενας συμβιβασμος με το παρελθον και μου σκας ρε κοροιδο Γ. Παπαδοπουλε τετοια ανακοινωση ?
 Ε αντε γαμησου και παρε λευκο τωρα και να ξερεις Παπαδοπθλε εκει που εμπλεξες ο κατσαρης τους ειχε σαν γατακια ............παραιτηθηκε ενα βραδυ και τρεχαν πανικοβλητοι ολοι οι θεωρητικοι και σκαψανε τον λακκο τους.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ οι εκλογες ειναι ανοιχτες και ο καθενας ας ψηφισει ΠΑΟΚ ,εγω δεν εχω να κρυψω κατι και λεω αν ψηφιζα θα εριχνα λευκο παλι καλα που λογω αποστασης θα λειπω.....
  Και αν σκεφτεστε για το γηπεδο μονο μια χαρη...σκεφτειτε μηπως αυτος που θα θελει να το φαει (προς τα εκει παει η ιστορια ) τελικα ειναι το εμποδιο μην φαγωθει. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!

rounos

• Guest
tsag οταν γραφω "ενωτικο" φυσικα εννοω -οπως γραφεις και εσυ-,με καθαρες διαδικασιες και σταρατες εξηγησεις."Ενωτικο,ολοι μαζι" δεν εννοω "τραλαλι,τραλαλο, ολα καλα πανε,ΠΑΟΚ ολε,ψηφιστε μας".Πανω απ'ολα ο συλλογος,οι καθαρες κουβεντες -που κανενας τους,δε τις λεει- και το καλο ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ...Πιστευω ειλικρινα οτι τη Δευτερα πρεπει να ειμαστε ΟΛΟΙ εκει -οπου γινει-,εστω και για να "αφουγκραστουμε" τις καταστασεις.

Οσο για το γραφικοι?Καλως-κακως,εφοσον στις μερες μας ασχολεισαι ενεργα και παθιαζεσαι με κατι που αγαπας -απο γκομενα,ομαδα,χομπι κλπ.κλπ.-,αυτοματα περνας στη "γραφικοτητα".....Παμε παρακατω.

apaoki13

• Guest
καλα πλακα μας κανεις δεν χειριστικε καλα το θεμα του μπακαγιοκο ο σαντος
? πραγματικα το κομπλεξ αντιπαθεια σου σε σαντος-ζαγορακη δεν εχει οριο
ασε ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΙς ΕΠΙΤΥΧΙΕς ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΖΑΡΙΑΖΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ
ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ(ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ
ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ............. ;D ;D

μια ερώτηση έκανα και αποφεύγεις να απαντήσεις....

Simon θα αγοράσεις διαρκείας; Μετοχές; Ίσως επειδή είναι ο κατσαρίδας στα πράγματα δεν αξίζει να ασχολείσαι. Ίσως δεν πρέπει να στηρίξουμε την ΠΑΕ.

Κι εγώ μια ερώτηση κάνω. Όσο κι αν διαφωνώ με την απόφαση του ζαγόρ. όταν βλέπω κόσμο που έλεγε όχι στα διαρκείας και όχι στις μετοχές να τάσονται κατά του κατσαρίδα μου έρχεται να ξαναπληρώσω συνδρομή για να ψηφίσω. Προς το παρόν απέχω από μια εκλογική διαδικασία στην οποία δεν έχω/έχουμε λόγο και λόγω αποστάσεως και λόγω απαξίωσης της όλης διαδικασίας.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Βρε βρε σαν τα χιονια σαν τα χιονια....... ουτε σοβαρα δεν μπορω να σας παρω πλεον ορισμενους...........γνωστους και αγνωστους....

Kαλα μονο εγω βλεπω το ρηγμα να δημιουργειτε απο πλευρας Παπαδοπουλου- μελβα με τα (πανω απ'ολα ο κατσαρης και την σποντα για Βιολιδη )? δλδ ειπα πρωτος ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ η στηριξη σε κατσαριδα,ειπα ξανα εγω εκει δεν το ριχνω καλυτερα λευκο...εμφανιζεται ο παπαδοπουλος λεω οκ εχω εναλλακτικη να δειξω οτι κανενας συμβιβασμος με το παρελθον και μου σκας ρε κοροιδο Γ. Παπαδοπουλε τετοια ανακοινωση ?
 Ε αντε γαμησου και παρε λευκο τωρα και να ξερεις Παπαδοπθλε εκει που εμπλεξες ο κατσαρης τους ειχε σαν γατακια ............παραιτηθηκε ενα βραδυ και τρεχαν πανικοβλητοι ολοι οι θεωρητικοι και σκαψανε τον λακκο τους.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ οι εκλογες ειναι ανοιχτες και ο καθενας ας ψηφισει ΠΑΟΚ ,εγω δεν εχω να κρυψω κατι και λεω αν ψηφιζα θα εριχνα λευκο παλι καλα που λογω αποστασης θα λειπω.....
  Και αν σκεφτεστε για το γηπεδο μονο μια χαρη...σκεφτειτε μηπως αυτος που θα θελει να το φαει (προς τα εκει παει η ιστορια ) τελικα ειναι το εμποδιο μην φαγωθει. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!

+1

apostolos

• Guest
Κυνικά και απλά θα το πω. για μένα δεν υπάρχει πλέον λευκό και μαλακίες. Έτσι πως τα κάναν και είναι πλέον δυο ξεκάθαρα, εχθρικά στρατόπεδα, με το MELBA, τους κράχτες του paokg4.org, και τον Παπαδόπουλο (τον οποιον ειρωνευόντουσαν πριν κάποιους μήνες τελοσπάντων) από τη μια και τον κυρ-Θανάση με τον Τέο από την άλλη δυστυχώς για μένα πρέπει κάποιος να πάρει θέση. Προσωπικά δεν ψηφίζω αλλα αν ήμουν Ελλάδα και μονο χάριν της ενότητας που έχει επιτευχθεί ως τώρα και στηριζόμενος σε αυτά που έχει πετύχει ο Τέο ως τώρα θα τον εμπιστευόμουν έστω και με το "μιερο" όνομα κατσαρής μαζί. Τους άλλους πραγματικά δεν τους εμπιστεύομαι ούτε για αστείο, κρίνω όλα αυτά τα χρονια πως έχουν κινηθεί τι έχουν πει κατά καιρούς ποιοι είναι και τις μεθόδους τους και δεν γουστάρω μια. Aποψη προσωπική και απόλυτη, δεν είναι καν συμβουλευτική σας λέω απλά τι θα έκανα....
« Last Edit: May 09, 2009, 05:50:45 by apostolos »

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Μάλλον αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι και να αποφασίσουμε (αν μπορεί να "αποφασιστεί" κάτι τέτοιο) είναι αν θέλουμε να λειτουργούμε μόνο με βάση το συναίσθημα ή αν αποδεχόμαστε και την ψυχρή-επαγγελματική-ρεαλιστική λειτουργία.

Όταν υπήρξε η φήμη της καθόδου του Γ. Παπαδόπουλου στις εκλογές του ΑΣ το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών μας δεν γνώριζε αυτό που διεφάνει τις τελευταίες ημέρες: ότι δηλαδή το διαζύγιο ΠΑΕ-Παπαδόπουλου δεν ήταν βελούδινο.

Επειδή ο Σκύλος δεν είναι κανένας λακαμάς, γνώριζε και γνωρίζει ότι το "κοινό αίσθημα" είναι εναντίον του Κατσαρή. Φοβήθηκε, λοιπόν, μήπως ο Παπαδόπουλος λαμβάνοντας θετικά την αρνητική προς τον Κατσαρή ψήφο, κάνει καμμιά έκπληξη και τον βρει ξανά μπροστά του και όχι μόνο μπροστά του αλλά εναντίον του.

Έκανε λοιπόν την ανάγκη φιλότιμο και στήριξε Κατσαρή, προσπαθώντας να πετύχει "μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια". Δεν είναι βεβαίως σε καμμία περίπτωση ζήτημα "κολοτούμπας". Θα έπρεπε βέβαια να ξέρει ότι "το σιγάν σοφότερο του λαλείν", αλλά νέος είναι στα ζητήματα διοίκησης και επικοινωνίας. Θα μάθει κι αυτός με τον καιρό. Αυτό που ενδιαφέρει το Θόδωρα σε σχέση με τον ΑΣ είναι το ζήτημα του γηπέδου. Έχοντας λοιπόν ένα πλάνο, φρόντισε να μείνει πιστός σε αυτό, αναγκαζόμενος (φαντάζομαι) να συνπαραταχθεί με το "μικρότερο κακό". Δεν μπορώ να τον κακίσω για την τοποθέτησή του. Απλά και μόνο αυτή έγινε κάπως άκομψα και χωρίς δυνατότητα να ενημερώσει τον κόσμο, αφήνοντας την ιστορία στο "όποιος καταλάβει, κατάλαβε".

Ο Παπαδόπουλος από τη μεριά του, έχοντας ως δεδομένο, ότι η αποχώρησή του από την ΠΑΕ συνοδεύτηκε με κολακευτικά λόγια από πλευράς της Διοίκησης, και πριν πέσουν τελικώς οι μάσκες, έπαιξε σε διπλό ταμπλό: με την κάθοδο στις εκλογές ή θα ανάγκαζε το Ζαγοράκη να πάρει θέση με την άλλη παράταξη  και θα τον εξέθετε οπότε θα απολάμβανε το πιάτο που τρώγεται κρύο ή χωρίς την εμπλοκή του Θόδωρου θα μπορούσε να "κλέψει" την προεδρία του ΑΣ δημιουργώντας τον πόλο Αντι-Κατσαρής.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ατυχής, στα δικά μου αυτιά και μάτια, αλλά ο σκοπός για τον οποίο εξεδόθη απέδωσε καρπούς άμεσα. Η ΠΑΕ κατάπιε το δόλωμα αμάσητο και τώρα σπαρταράει στο αγκίστρι της αμφισβήτησης, της πρώτης ίσως τόσο έντονης από την ημέρα που ανέλαβε.

Το τρίτο πρόσωπο της κωμικοτραγωδίας που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, απλά και μόνο αναμένει καρτερικά την επανεκλογή του και κάνει υπομονή να περάσει ο χρόνος, να συνδέσει το όνομά του με το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. και να αποτραβηχτεί μετά από τη σκηνή αφήνοντας τις μαριονέτες αν όχι στο έλεος του Θεού, με κάποιες εκατοντάδες έτοιμων και πιστών ψήφων, που δεν θα τον νοιάζει και πολύ πως θα τους διαχειριστούν οι επίγονοι.

Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να αποπνέει μια αίσθηση ίντριγκας, αλλά στο χωριό μου λένε ότι αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται. Τα αυγά έσπασαν, το τηγάνι είναι έτοιμο. Την ομελέτα θα τη δοκιμάσουμε τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον εύγευστη, γιατί είναι πολύ πιθανό, από την πρώτη κιόλας μέρα, να μας κάτσει στραβά στο στομάχι.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline ved

• Αλλαγή
παιδια ολα καλα για την παε που ολα τα σφαζει και ολα τα μαχαιρωνει στον βωμο των δικων της στοχων  αλλα επιτελους για τον Α.Σ. θα μιλησει κανεις? ξεχασαμε οτι αυτες οι εκλογες ειναι του Α.Σ. και μαλιστα απο τις πιο σημαντικες?

πεσαμε και πεσανε και επεσε και ο ζαγορακης στην παγιδα να παρει μερος στον κοκορο καυγα βιολιδη-παπαδοπουλου,,και ο παπαδοπουλος ανωριμα εκαψε την συμμετοχη του απο την αρχη.,αλλα για τον α.σ. κουβεντα και το μελλον του.

και ποιος κερδισε απο ολα αυτα τελικα? ο ΠΑΟΚ? ο Α.Σ.? η παε? ο ζαγορακης? ο παπαδοπουλος? η ενοτητα? η συσπειρωση?

προφανως λιγο πολυ ολοι οι παραπανω βγηκαν χαμενοι.

και μονος αιωνιος κερδισμενος το φιδι που σιωπα ... ο κατσαριδας.

και στην τελικη πως θα λειτουργησουμε και πως θα αποφασισουμε ως συλλογος? για τα 120,000 που πηρε απο τον ζαγορακη ο κατσαρης ( και τα επεστρεψε ) θα δωσουμε ψηφο στην μιζερια? στην σαπιλα ? στην συνεχιση της μετριοτητας του σχηματος κατσαρη?

με τα τμηματα να βολοδερνουν στο μετριο και τα γηπεδα να σαπιζουν? ( μελος του φορουμ μου  αποκαλυψε οτι το βοηθητικο γηπεδο στο παλατακι εχει σαπισει ). ετσι θα συνεχισουμε ?

και απο την αλλη ψηφιζοντας παπαδοπουλο θα φτιαξουμε μια κατασταση κοντρας και διχονοιας?

ο ζαγορακης απο την μερια του δεν πρεπει να καταλαβει και αυτος οτι ο α.σ. εχει δικα του σημαντικα θεματα που πρεπει να μενουν ανεπηρεαστα απο κοντρες και συμφεροντα της παε? ο παπαδοπουλος ξεκινα να κανει κατι βαζοντας μπροστα την κοντρα του με τον βιολιδη?

η ανακοινωση της παε γραφτηκε λες και απανταει ο βεντερ η ο ντιεγο η ο παπριτσα στο φορουμ νευριασμενοι,,,αλλα αλλο φορουμ και αλλο επισημες ανακοινωσεις.

νομιζω οτι τις επομενες μερες θα βγουνε και αλλα στη φορα ( ισως και για το γηπεδο που στανταρ ειναι το σημειο τριβης )

υγ1.προς το παρων να κλεισω εδω λεγoντας οτι δεν σταυρωνουμε την παε για μια μαλακια ,, ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι ουτε ο ζαγορ εχει το αλαθητο,, αλλα και οι εκλογες του Α.Σ. ειναι κρισιμες για πολλα αλλα θεματα που πρεπει καποια στιγμη να ενδιαφερθουμε.

υγ2.φυσικα αναλογες τακτικες και λαθη δεν μπορουν να αντιμετωπιζοντε παντα το ιδιο.
« Last Edit: May 09, 2009, 10:08:43 by vedder »

Offline agraf

• Αλλαγή
Θα μου απαντήσει σας παρακαλώ κάποιος;
Έχουμε γίνει μύλος, κανείς δε μιλάει για τα προβλήματα του ΑΣ, αντίθετα ο ένας την λέει στον άλλο κάνοντας τους πιο απίθανους συλλογισμούς.

Γιατί έπρεπε να στηριχτεί η υποψηφιότητα Κατσαρή; Γιατί δεν κατέβηκε ο Βιολίδης με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο; Άν κατέβαινε ο Βιολίδης στηριζόμενος από τον Ζαγοράκη υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι δεν θα κέρδιζε; Γιατί δεν το κάνανε έτσι να γλυτώναμε τη γκρίνια; Τόσο δύσκολο ήταν να προβλέψουν που θα οδηγηθούμε;

kostas4

• Guest
Επειδή ο Σκύλος δεν είναι κανένας λακαμάς, γνώριζε και γνωρίζει ότι το "κοινό αίσθημα" είναι εναντίον του Κατσαρή. Φοβήθηκε, λοιπόν, μήπως ο Παπαδόπουλος λαμβάνοντας θετικά την αρνητική προς τον Κατσαρή ψήφο, κάνει καμμιά έκπληξη και τον βρει ξανά μπροστά του και όχι μόνο μπροστά του αλλά εναντίον του.

Έκανε λοιπόν την ανάγκη φιλότιμο και στήριξε Κατσαρή, προσπαθώντας να πετύχει "μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια". Δεν είναι βεβαίως σε καμμία περίπτωση ζήτημα "κολοτούμπας". Θα έπρεπε βέβαια να ξέρει ότι "το σιγάν σοφότερο του λαλείν", αλλά νέος είναι στα ζητήματα διοίκησης και επικοινωνίας. Θα μάθει κι αυτός με τον καιρό. Αυτό που ενδιαφέρει το Θόδωρα σε σχέση με τον ΑΣ είναι το ζήτημα του γηπέδου. Έχοντας λοιπόν ένα πλάνο, φρόντισε να μείνει πιστός σε αυτό, αναγκαζόμενος (φαντάζομαι) να συνπαραταχθεί με το "μικρότερο κακό". Δεν μπορώ να τον κακίσω για την τοποθέτησή του. Απλά και μόνο αυτή έγινε κάπως άκομψα και χωρίς δυνατότητα να ενημερώσει τον κόσμο, αφήνοντας την ιστορία στο "όποιος καταλάβει, κατάλαβε".

Ο Παπαδόπουλος από τη μεριά του, έχοντας ως δεδομένο, ότι η αποχώρησή του από την ΠΑΕ συνοδεύτηκε με κολακευτικά λόγια από πλευράς της Διοίκησης, και πριν πέσουν τελικώς οι μάσκες, έπαιξε σε διπλό ταμπλό: με την κάθοδο στις εκλογές ή θα ανάγκαζε το Ζαγοράκη να πάρει θέση με την άλλη παράταξη  και θα τον εξέθετε οπότε θα απολάμβανε το πιάτο που τρώγεται κρύο ή χωρίς την εμπλοκή του Θόδωρου θα μπορούσε να "κλέψει" την προεδρία του ΑΣ δημιουργώντας τον πόλο Αντι-Κατσαρής.

+1

agraf εγω ειμαι ενας που πιστευω οτι ισως να μην κερδιζε τις εκλογες αν ειχε απεναντι του κατσαρη-παπαδοπουλο.ο κατσαρης ελεγχει τα περισσοτερα μελη και ο παπαδοπουλος θα ειχε μαζι του τα μελη του μελβα.λογικα θα κερδιζαν αυτοι

Offline agraf

• Αλλαγή
Ευχαριστώ για τη λογική εξήγηση, μοιάζει να έχει βάση.

Καταλήγουμε στο ότι ο Ζαγοράκης "προσκύνησε" τον Κατσαρή. Ελπίζω με την πάροδο του χρόνου όποιος και να κερδίσει τις εκλογές να επικρατήσουν οι δυνάμεις που θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ και όχι της τσέπης τους. Προς το παρόν είναι όλοι μπλεγμένοι και δεν ξέρουμε ποιός τί ρόλο βαράει. Θα δείξει όμως σύντομα.

zan

• Guest
ΕΛΕΟΣ!!! Ποιος Ζαγορακης προσκυνησε? Πατε καλα? Ο Κατσαρης ηταν ο ΜΟΝΟΣ που στηριζε οικονομικα την ΠΑΕ στον πρωτο χρονο της!! Ο Ζαγορακης εκτειμησε αυτο. Ο Ζαρορακης τον εμπιστευεται τον Κατσαρη. Με την επανακλογη του Κατσαρη θα γινει αλλαγη καταστατικου του Α.Σ. μπαινουν οι βασεις για την Νεα Τουμπα, εχουμε παραιτηση κατσαρη και συνεχιζει ο Βιολιδης ως προεδρος του Α.Σ. Ετσι θα υπαρχει και ελενχος και στο μπασκετ. Μονο ετσι θα δουμε και νεα Τουμπα. Αυτο πιστευει η ΠΑΕ αυτο κανει,αυτο πιστευω και γω πως εαν με Ζαγορακη και τετοια συσπειρωση δεν κανουμε Νεα Τουμπα δεν θα κανουμε Ποτε!!

Υ.Σ Οι σχεσεις Ζαγορακη παπαδοπουλου χαλασαν απο τοτε που ο παπαδουλος εφερε στην τουμπα τον αλεξακη ως πιθανο αγοραστη της ΠΑΕ και που σε καθημερινη βαση εψαχνε "επενδυτη" για την ΠΑΕ. (Ειχε δει πολυ ψωμι ο κ.παπαδοπουλος).

makptol

• Guest
zangate4 αυτο ειναι το ιδανικο σεναριο που λες μακαρι να γινει ετσι .....ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ
ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ .....

makptol

• Guest
Ευχαριστώ για τη λογική εξήγηση, μοιάζει να έχει βάση.

Καταλήγουμε στο ότι ο Ζαγοράκης "προσκύνησε" τον Κατσαρή. Ελπίζω με την πάροδο του χρόνου όποιος και να κερδίσει τις εκλογές να επικρατήσουν οι δυνάμεις που θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ και όχι της τσέπης τους. Προς το παρόν είναι όλοι μπλεγμένοι και δεν ξέρουμε ποιός τί ρόλο βαράει. Θα δείξει όμως σύντομα.

ετσι ειναι φιλε ο ζαγορακης προσκυνησε συνεχισε εισαι κοντα στο να πεις και λαμογιο τον ζαγορ ειδικα οταν ανακοινησει θεμα γηπεδου που αυτο θα γινει
αναγκαστικα ......... :( :(

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
 Την κινηση της διοικησης της ΠΑΕ να τοποθετησει ανθρωπο της μεσα στην καρδια του ΑΣ, την θεωρησα καλη..Διοτι ετσι ελεγχεις τον ΑΣ(=Κατσαρη) και σε συντομο χρονικο διαστημα ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ περνας στην ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΕΠΟΧΗ..Να θυμηθουμε λιγο την περιπτωση Παγωνη..Σιγα, σιγα...Και οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι, βρεθηκε η χρυση τομη..
 Μην ξεχναμε οτι ο Κατσαρης με τις εικονικες εγγραφες που εχει κανει στην διαρκεια της θητειας του,πολυ δυσκολα θα εχανε τις εκλογες..
 Φανταστειτε λοιπον να κερδιζε τις εκλογες και ο Ζαγορακης να ηταν ενατιον του..Το πληγμα  στο κυρος της ΠΑΕ θα ηταν τεραστειο..Θα υπηρχε πλεον σχεση μεταξυ του ΑΣ και της ΠΑΕ σε ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ(με μειωμενη ισχη της ΠΑΕ, και με Αυξημενη ισχυ του ΑΣ=Κατσαρη)..
 Ετσι λοιπον, με την τακτικη αυτη της ΠΑΕ, πιστευω οτι επιτυγχανονται τα παραπανω..
 Υπαρχουν και τα πλην της τακτικης αυτης φυσικα..(Και μονο που σκεφτομαι τον Κατσαρη να κορδωνεται,τρελενομαι)..Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα...Τα συν,νομιζω οτι στο τελος θα ειναι συντριπτικα περισσοτερα..

Προσωπικα, ΘΑ ψηφισω ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Κατσαρη,ετσι ωστε να παρει Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ το (χειροπιαστο πλεον) μηνυμα οτι ο κοσμος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ..Και να το Χειριστει Σωστα αυτο το Μηνυμα..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline tsag

• Αλλαγή
και εγώ έτσι λέω. Να ψηφίσω εναντίον του Κατσαρή. Ο Ζαγόρ μπορεί να βοηθήθηκε από αυτήν την κάμπια όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τα διοικητικά της ΠΑΕ αλλά ο ΠΑΟΚ σίγουρα οχι! Μιλάνε άλλωστε τα έργα του εδώ και τόσα χρόνια...  Ο άνθρωπος έχει ξεφτιλίσει τον ΑΣ (βλ. εσωτερικές διαδικασίες,  κατάσταση τμημάτων). Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι μπορεί να βγει λάδι. Λυπάμαι αλλά σε αυτό διαφωνώ κάθετα με τον Ζαγοράκη. Εάν κατέβαινε ο Βιολίδης μόνος του θα τον ψήφιζα με κλειστά  μάτια, αλλά τώρα δυστυχώς δεν μπορώ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Όπως δεν είχα πρόβλημα να αναφέρω όσα μας είπε ο Ζαγοράκης για τον Κατσαρή, έτσι δεν δυσκολεύομαι να αναφέρω την απάντηση του στην ερώτηση σου που του την κάναμε και εμείς.
Είπε ο Θόδωρος, ότι έβαλε υποψήφιο (τον Βιολίδη) στο ψηφοδέλτιο που κατέβηκε στις εκλογές (Κατσαρής). Δεν έχει πρόβλημα να βάλει τον ίδιο υποψήφιο ή κάποιον άλλο σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο κατέβει για τον ΑΣ.
Αλλά υπάρχει άλλη υποψηφιότητα; Αν υπάρξει, μπορεί να περάσει ο επικεφαλής, από την ΠΑΕ και να συζητήσουν. Αν ο Ζαγοράκης δει ότι μπορεί να συννενοηθεί μαζί του, τότε θα βάλει υποψήφιο και στο ψηφοδέλτιο του.

ΥΓ. Προσωπική γνώμη δεν θέλω να αναφέρω για το θέμα των εκλογών. Πρέπει ο κάθε ΠΑΟΚτσής να σέβεται όλα τα πρόσωπα που κατεβαίνουν στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ, άσχετα αν έχει κάνει τις επιλογές του.
Μακάρι να υπήρχε ένα ενωτικό και ΠΑΟΚτσήδικο ψηφοδέλτιο με παρόντες όλους όσους μπορούν να προσφέρουν και να βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και την προβολή τους.

Ο κάθε ΠΑΟΚτσής κάνει τις επιλογές του και ψηφίζει αυτό που πιστεύει ότι θα κάνει τον ΠΑΟΚ ισχυρότερο. Απέφευγα να πάρω θέση στο φόρουμ για τις εκλογές του ΑΣ, επειδή ακόμα είμαι ρομαντικός και πιστεύω στην ενότητα, άσχετα αν δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.

Το "ταμείο" δεν γίνεται στην αρχή μιας προσπάθειας, αλλά στο τέλος της με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν. Αυτά πρέπει να κρίνουμε και όχι τις διεργασίες που πρέπει να γίνουν (ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα).

ΥΓ1. Φίλε Χρήστο, δεν διάβασες αυτό που υπογραμίζω μάλλον, για αυτό μου έκανες κάποιες ερωτήσεις.

ΥΓ2. Πίστευα ότι κάποια στιγμή θα έβλεπα έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Ζαγοράκης, Βιολίδης και Στογιάκοβιτς θα ήταν το τρίπτυχο συνεργασίας και επιτυχίας για έναν ΠΑΟΚ αντάξιο της μεγαλοσύνης του πανευρωπαϊκά, με τον Λαό να τραγουδά και να χορεύει όπως το '91 στην Γενεύη.

Πλέον αμφιβάλω ότι θα δω κάτι τέτοιο. Επειδή, πολύ απλά, θέλουμε μαριονέτες στην διοίκηση που θα κάνουν αυτά που θέλουμε εμείς και δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να διοικήσουν όπως θέλουν αυτοί, ασχέτως εάν έδωσαν δείγματα γραφής με την τιμιότητα και τα αποτελέσματα τους σε όλους τους τομείς μέχρι σήμερα.

ΥΓ3. Σε λίγα χρόνια θα λέμε ιστορίες στα εγγόνια μας που θα μοιάζουν με παραμύθια:
"Ήταν μια φορά και ένα καιρό μια ομάδα που την έλεγαν Π.Α.Ο.Κ. και ένα γήπεδο που το έλεγαν Τούμπα..."

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Μάλλον αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι και να αποφασίσουμε (αν μπορεί να "αποφασιστεί" κάτι τέτοιο) είναι αν θέλουμε να λειτουργούμε μόνο με βάση το συναίσθημα ή αν αποδεχόμαστε και την ψυχρή-επαγγελματική-ρεαλιστική λειτουργία.

Όταν υπήρξε η φήμη της καθόδου του Γ. Παπαδόπουλου στις εκλογές του ΑΣ το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών μας δεν γνώριζε αυτό που διεφάνει τις τελευταίες ημέρες: ότι δηλαδή το διαζύγιο ΠΑΕ-Παπαδόπουλου δεν ήταν βελούδινο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ατυχής, στα δικά μου αυτιά και μάτια, αλλά ο σκοπός για τον οποίο εξεδόθη απέδωσε καρπούς άμεσα. Η ΠΑΕ κατάπιε το δόλωμα αμάσητο και τώρα σπαρταράει στο αγκίστρι της αμφισβήτησης, της πρώτης ίσως τόσο έντονης από την ημέρα που ανέλαβε.

Το τρίτο πρόσωπο της κωμικοτραγωδίας που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, απλά και μόνο αναμένει καρτερικά την επανεκλογή του και κάνει υπομονή να περάσει ο χρόνος, να συνδέσει το όνομά του με το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. και να αποτραβηχτεί μετά από τη σκηνή αφήνοντας τις μαριονέτες αν όχι στο έλεος του Θεού, με κάποιες εκατοντάδες έτοιμων και πιστών ψήφων, που δεν θα τον νοιάζει και πολύ πως θα τους διαχειριστούν οι επίγονοι.

Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να αποπνέει μια αίσθηση ίντριγκας, αλλά στο χωριό μου λένε ότι αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται. Τα αυγά έσπασαν, το τηγάνι είναι έτοιμο. Την ομελέτα θα τη δοκιμάσουμε τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να είναι τουλάχιστον εύγευστη, γιατί είναι πολύ πιθανό, από την πρώτη κιόλας μέρα, να μας κάτσει στραβά στο στομάχι.

ειναι η πιο σοβαρη εξηγηση απο ολες αυτη του αδερφου γυπα(χαθηκες ρε φιλε και λειπουν τα γραπτα σου..).

αυτο ομως που δεν ξερουμε αδερφε ειναι οτι ωραια ολα αυτα.και η επομενη μερα;με οποιον κι αν ειναι προεδρος του ερασιτεχνη...στην υποθετικη περιπτωση επανεκλογης του κατσαριδα μπαινουν ερωτηματα

που το θελει το γηπεδο η πλευρα κατσαρη-βιολιδη-ζαγορακη(φτασαμε να λεμε για πλευρες);

ποια ειναι τα σχεδια της για την καε;

ποια τα σχεδια της για την λειτουργια του ερασιτεχνη;

αντε και πειστηκαμε οτι το καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι η επανεκλογη του κατσαριδα...αν δεν μας πει πρωτα καποιος τι ακριβως θελει και τι ακριβως
θα κανει παντα με μισο ματι θα τον βλεπουμε...και ειναι κριμα οτι σε αυτες τις εκλογες δεν θα παρει μερος μεγαλο μερος του κοσμου παρα
ελαχιστοι...

και για να το επεκτεινω εφοσον οι βιολιδης-κατσαρης -ζαγορακης εχουν τερμα αγνες προθεσεις και θελουν το συμφερον του συλλογου,σε περιπτωση επανεκλογης του κατσαριδα
να μην συζητηθει καθολου το γηπεδο και να μετατεθει για του χρονου.ταυτοχρονα να ξεκινησει εκστρατεια εγγραφης μελων στον ερασιτεχνη με ακομα μικροτερες συνδρομες και τελικα να αποφασισει η μαζα του λαου το πιο φλεγον ζητημα της τελευταιας 50ετιας...

αυτη ειναι μια λυση που εμενα θα με βρει ευχαριστημενο...αν τελικα γινουν μπαμ μπαμ διαδικασιες και μας παρουσιασουν ως τελειωμενα
ζητηματα σαν κι αυτο,τοτε η διοικηση θα εχει κανει το μεγαλυτερο λαθος απεναντι σε εμας...δεν μιλαω για παραγοντισκους που εχουν
αποδειξει την "αντικειμενικοτητα" τους στα κοινα του ερασιτεχνη ΠΑΟΚ...μιλαω για μας.εμεις ειμαστε ο ΠΑΟΚ κι οχι ο ζαγορακης και ο παπαδοπουλος.

υ.γ ο παπαδοπουλος με απογοητευσε και στα ματια μου "καρφωθηκε" με την χθεσινη του ανακοινωση.οταν αδερφε πριν λιγο καιρο μας λες
οτι γηπεδο στην τουμπα δεν γινεται και τωρα κανεις κολοτουμπα μονο και μονο για να προσπαθησεις να μπεις απεναντι στους "αλλους"
με γερο χαρτι,"καρφωνεσαι"...

υ.γ2 η μοιρα του ΠΑΟΚ ειναι μια ζωη διχονοια...εμεις βαρεθηκαμε ομως...καιρος να αλλαξει αυτο μια και καλη.

υ.γ3 επειδη υπαρχουν και ατομα που ενδεχομενως να παρεξηγησουν τα οσα λεω.δεν ειμαι εναντια στην διοικηση.απλα θετω προβληματισμους
που ολοι καλως η κακως τους εχουμε με οσα εχουμε περασει τοσα χρονια.

η λογικη οτι ο ζαγορακης μας εβγαλε απο το τελμα εμενα
δεν μου λεει κατι εκτος απο το να πω ενα μπραβο στον σκυλο για οσα εχει κανει μεχρι τωρα.τπτ παραπανω ομως...ο λογος ειναι
οτι ο ζαγορακης στο βαθος χρονου θα κριθει....μεχρι τωρα τα παει εξαιρετικα και δεν λεει κανεις τπτ εκτος απο μπραβο...δεν σημαινει
ομως οτι και μετεπειτα θα τα παει το ιδιο εξαιρετικα...αρα πρεπει να παλεψουμε κι εμεις κι αυτος για αυτο το πραγμα.

και για να σας παραθεσω μια αληθεια πανω σε αυτο...ο πατερας μου ειναι φανατικος πας γιαννενα.οταν ο κουγιας πηρε τα γιαννενα
τα εσωσε απο την δ με "φωτογραφικο" νομο και παρεμειναν στην γ.

καπακι τα ανεβασε στην β και καπακι χτυπαγε ανοδο στην α'.ταυτοχρονα
ειχε και εξαιρετικη πορεια στο κυπελο πορεια που δεν ειχε ξανακανει ο πας ποτε στην ιστορια του...

ε και;στην τελικη αποδειχτηκε λαμογιο
και το μονο που ηθελε ηταν να φαει απο το "νεο γηπεδο του πας"...οταν τον πατερα μου τον ελεγα οτι ετσι και ετσι ειναι η φαση μου ελεγε
οτι ειμαι τρελος που τα λεω αυτα αφου η πορεια του εχει δειξει αλλα...

η ατακα που κυκλοφορουσε στην πολη ηταν οτι αφου τον εσωσε ρε τον πας γιατι καποιοι διαδιδουν φημες και του πανε κοντρα;μεχρι που μια μερα αυτοι που τον εξυμνουσαν ηταν αυτοι που τον εβριζαν περισσοτερο...

δεν υποννοω κατι προς θεου.ισα ισα που βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ο ζαγορακης σαν ανθρωπος ειναι εντιμος και αγνος και μου το εχει αποδειξει...
απλα μην βαζει κανενας μας πανω απο τον ΠΑΟΚ προσωπα...ο ΠΑΟΚ ειναι μονο το συνολο του λαου του...
χωρις αυτο ουτε εξυγιανσεις γινονται ουτε τπτ...

σορρυ για το τεραστιο ποστ.απλα μου βγηκαν πραγματα που ηθελα καιρο να τα πω

Poet

• Guest

Όπως δεν είχα πρόβλημα να αναφέρω όσα μας είπε ο Ζαγοράκης για τον Κατσαρή, έτσι δεν δυσκολεύομαι να αναφέρω την απάντηση του στην ερώτηση σου που του την κάναμε και εμείς.
Είπε ο Θόδωρος, ότι έβαλε υποψήφιο (τον Βιολίδη) στο ψηφοδέλτιο που κατέβηκε στις εκλογές (Κατσαρής). Δεν έχει πρόβλημα να βάλει τον ίδιο υποψήφιο ή κάποιον άλλο σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο κατέβει για τον ΑΣ.
Αλλά υπάρχει άλλη υποψηφιότητα; Αν υπάρξει, μπορεί να περάσει ο επικεφαλής, από την ΠΑΕ και να συζητήσουν. Αν ο Ζαγοράκης δει ότι μπορεί να συννενοηθεί μαζί του, τότε θα βάλει υποψήφιο και στο ψηφοδέλτιο του.

ΥΓ. Προσωπική γνώμη δεν θέλω να αναφέρω για το θέμα των εκλογών. Πρέπει ο κάθε ΠΑΟΚτσής να σέβεται όλα τα πρόσωπα που κατεβαίνουν στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ, άσχετα αν έχει κάνει τις επιλογές του.
Μακάρι να υπήρχε ένα ενωτικό και ΠΑΟΚτσήδικο ψηφοδέλτιο με παρόντες όλους όσους μπορούν να προσφέρουν και να βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και την προβολή τους.

Ο κάθε ΠΑΟΚτσής κάνει τις επιλογές του και ψηφίζει αυτό που πιστεύει ότι θα κάνει τον ΠΑΟΚ ισχυρότερο. Απέφευγα να πάρω θέση στο φόρουμ για τις εκλογές του ΑΣ, επειδή ακόμα είμαι ρομαντικός και πιστεύω στην ενότητα, άσχετα αν δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.

Το "ταμείο" δεν γίνεται στην αρχή μιας προσπάθειας, αλλά στο τέλος της με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν. Αυτά πρέπει να κρίνουμε και όχι τις διεργασίες που πρέπει να γίνουν (ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα).

ΥΓ1. Φίλε Χρήστο, δεν διάβασες αυτό που υπογραμίζω μάλλον, για αυτό μου έκανες κάποιες ερωτήσεις.

ΥΓ2. Πίστευα ότι κάποια στιγμή θα έβλεπα έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Ζαγοράκης, Βιολίδης και Στογιάκοβιτς θα ήταν το τρίπτυχο συνεργασίας και επιτυχίας για έναν ΠΑΟΚ αντάξιο της μεγαλοσύνης του πανευρωπαϊκά, με τον Λαό να τραγουδά και να χορεύει όπως το '91 στην Γενεύη.

Πλέον αμφιβάλω ότι θα δω κάτι τέτοιο. Επειδή, πολύ απλά, θέλουμε μαριονέτες στην διοίκηση που θα κάνουν αυτά που θέλουμε εμείς και δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να διοικήσουν όπως θέλουν αυτοί, ασχέτως εάν έδωσαν δείγματα γραφής με την τιμιότητα και τα αποτελέσματα τους σε όλους τους τομείς μέχρι σήμερα.

ΥΓ3. Σε λίγα χρόνια θα λέμε ιστορίες στα εγγόνια μας που θα μοιάζουν με παραμύθια:
"Ήταν μια φορά και ένα καιρό μια ομάδα που την έλεγαν Π.Α.Ο.Κ. και ένα γήπεδο που το έλεγαν Τούμπα..."
Δηλαδή με το που ανακοίνωσε ο Παπαδόπουλος την υποψηφιότητά του, ο Ζαγοράκης αντί να δεί αν μπορεί να συνεννοηθεί με το προτεινόμενο ψηφοδέλτιο, που ακόμα δεν το γνωρίζει κανείς, έβγαλε απαξιωτική ανακοίνωση;

Και είναι κατά της ενότητας το να θέλουν κάποια άτομα να ασκήσουν το δικαίωμά τους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ θέτοντας υποψηφιότητα και δεν είναι κατά της ενότητας το να παίρνεις απροκάλυπτα το μέρος της μιας παράταξης;

Και τελικά την ενότητα ποιος την δυναμιτίζει; Η ενότητα τι είναι Γιώργο; Πανάκεια; Βουλώστε το και μην λέτε τίποτα, φάτε τον Κατσαρή στη μάπα για νά'χουμε ενότητα; Αυτό θέλουμε; Ξέρεις και ξέρει όλος ο κόσμος ότι εμείς Κατσαρή δεν θέλουμε, τον πολεμήσαμε και τον πολεμάμε και θα τον πολεμάμε και αυτόν και όλα τα λαμόγια που τον περιβάλλουν, όχι γιατί μας έκανε κάτι προσωπικά, αλλά γιατί με την ανυπαρξία του και την ανικανότητά του, πλήγωσε την μεγάλη μας αγάπη, την ομάδα μας. Συγχωροχάρτι δεν πρόκειται να του δώσουμε. Όχι εμείς. Όποιος θέλει, ας του δώσει, εμείς όση λάσπη και να φάμε, δεν πουλάμε την αγάπη μας. Οι υπεύθυνοι πρέπει να πάνε στα σπίτια τους και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα, γιατί και εμείς έχουμε όραμα έναν μεγάλο ΠΑΟΚ, αλλά με λαμόγια και ανίκανους στον Α.Σ. δεν μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα, όσο ενότητα και αν υπάρχει!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
Η λέξη "προσκύνησε" πονάει αλλά περιγράφει αυτό που τελικά έγινε, δεν το λέω εγώ, το λένε όλοι όσοι εξήγησαν γιατί στήριξε ο Βιολίδης τον Κατσαρή.

Ούτε κι εγώ θα ψήφιζα Κατσαρή (δυστυχώς δεν θα είμαι στη ΓΣ) για 3 λόγους:
1) Τον απεχθάνομαι τον Κατσαρή γιατί κάνει κακό στον ΠΑΟΚ
2) Πιστεύω ότι το ψηφοδέλτιο Παπδόπουλου είναι ακλύτερο από αυτό του Κατσραή-Βιολίδη
3) Για να στείλω κι ένα μύνημα στην παε ότι καλός, χρυσός ο Ζαγοράκης, μαζί προχωράμε αλλά όταν έχουμε άλλη γνωμή θα την εκφράζουμε και ας μην του αρέσει. Ας μας πείσει, αφού ξέρει πόσο τον πιστεύουμε και τον αγαπάμε, ας μας μιλήσει ανοιχτά.

papagapsos

• Guest
Όποιος θέλει να συνεχίσει τη δίκη προθέσεων ας το κάνει. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν οδηγεί πουθενά και ακόμη περισσότερο δε βοηθάει στο αύριο του Συλλόγου.

Αντιπαράθεση παρατάξεων είναι θεμιτή και μάλιστα βοηθάει όταν πρόκειται όχι για πόλεμο χαρακωμάτων ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά για δημόσια αντιπαράθεση θέσεων.

Για αυτό και επιμένω ότι θα πρέπει να πιέσουμε ώστε να έχουμε άμεσα το "πρόγραμμα" του κάθε ψηφοδελτίου στα συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο (ανέφερα παραδείγματα σε προήγουμενο post). Πριν την ΓΣ.

Προσωπικά, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο θεσμικό ρόλο μου ως μέλος του ΑΣ και θα αποφασίσω με βάση τον απολογισμό της έως τώρα πορείας του καθενός και τις προτάσεις τους στα θέματα του Συλλόγου.