Author Topic: ξάνθη - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Κυριακή 12/04/2009 ώρα 19:00 ET 3)  (Read 5931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Αδερφέ, δεν θα ασχοληθώ με το αν ήταν πέναλτι ή όχι, θα σου πω όμως το εξης: Όσοι σχολίασαν πως "το είπε κι ο Βαρούχας" δεν νομίζω να το είπαν με την έννοια πως είναι ο ειδικός ή ο τεράστιος και τρισμέγιστος γνώστης και αντικειμενικός κριτικός διαιτησίας. Μάλλον με την έννοια "εδώ το παραδέχτηκε κι ο καραγκιόζης, αντιΠΑΟΚτσής Βαρούχας ότι ήταν πέναλτι" ειπώθηκε.

οχι μονο ο μπαρουφας αλλα και ο τσικινης και ο βασιλακης ειπαν οτι ειναι πεναλτυ και δεν νομιζω οτι αυτοι το κανανε απο συμπαθεια στον ΠΑΟΚ .....μονο ο μαλακας που εχει η ΣΟΥΠΕΡΤ3 ειπε οτι δεν ειναι ......

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
στ'@@ μας ο τσικινης κι ο καθε τσικινης κι ολοι. ματια εχουμε και βλεπουμε, μυαλα εχουμε να κρινουμε και πονανε κιολας. γιατι τοσος ντορος δεν το καταλαβαινω. ητανε ενα πεναλτυ απο αυτα που τα κερδιζεις παρα απο αυτα που ειναι 100%. το πεναλτυ του κοντρερας στο καυτατζογριο μεσα τετοιο ητανε. δεν ητανε πεναλταρα αλλα το πηρε η γρια, οποτε τουμπεκα. αν δεν το εδινε ολοι θα ερωτευομασταν τη μανα του κυρκου ξαφνικα και τωρα μας πιασανε οι καλοσυνες.

GeorgT

• Guest
ετσι ρε γιαννη θυμόμουν την περίπτωση του κοντρερας αλλα δεν θυμόμουνα που έγινε!

chiltsid

• Guest
Αδερφέ, δεν θα ασχοληθώ με το αν ήταν πέναλτι ή όχι, θα σου πω όμως το εξης: Όσοι σχολίασαν πως "το είπε κι ο Βαρούχας" δεν νομίζω να το είπαν με την έννοια πως είναι ο ειδικός ή ο τεράστιος και τρισμέγιστος γνώστης και αντικειμενικός κριτικός διαιτησίας. Μάλλον με την έννοια "εδώ το παραδέχτηκε κι ο καραγκιόζης, αντιΠΑΟΚτσής Βαρούχας ότι ήταν πέναλτι" ειπώθηκε.
ναι ομως οταν λεει τις μαλακιες του,τον βριζουμε,τωρα επειδη λεει κατι που μας συμφερει,γιατι να πουμε<το ειπε και ο βαρουχας>,δηλαδη αμα εβγαινε να ελεγε π.χ ο σκορδας,ναι ηταν πεναλτι,να λεγαμε,να το ειπε και ο σκορδογιατρος?καταλαβες τι εννοω?δεν δινω σημασια σε μια φαση τι λεει αυτος ο ανεπάγγελτος.

ο καθε βαρουχας ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στην ελλαδα,διαστρεβλονουν την αληθεια οπως τους συμφερει,εγω δεν εχω προβλημα αν καποιος το ειδε πεναλτι ή αμα εχει αυτην την αντίληψη για το ποδοσφαιρο,τοτε εχει μαθει ετσι να βλεπει την μπαλα,δυστυχως.

Εγω δεν καταλαβαινω πως οι αθηναιοι (οχι οι τηλεκριτικοι) παραδεχονται πως απο την πισω καμερα, η φαση του αναστασακου φαινεται να ειναι οντος πεναλτι (βαση των κανονισμων) ενω εμεις ακομα μιλαμε για βουτια... Η χαρα του αλλοθρησκου γινομαστε απο μονοι μας.

για την φαση απο την πισω καμερα,το μονο που μπορουμε να κανουμε,ειναι να δικαιολογησουμε τον κυρκο.
γιατι αμα ειχε το ιδιο οπτικο πεδιο με αυτην την καμερα,τοτε δικαιολογειτε που το εδωσε πεναλτι,απο αυτην την καμερα φαινεται πως το σωμα του τερμα πλακωνει το ποδι του αναστασακου.
ολοι μας,αμα ειχαμε το ιδιο οπτικο πεδιο,θα το δειναμε πεναλτι.
εγω μιλαω για το πρωτο ρεπλαι,που για μενα ειναι ξεκαθαρη φαση.
οσο για το οτι γινομαστε η χαρα του αλοθρησκου,δεν το καταλαβαινω και πολυ,δηλαδη επειδη θελω να βλεπω ενα διαφορετικο ποδοσφαιρο ή επειδη δεν θελω να μπω στο ελληνικο τρυπακι,με καθε επαφη να φωναζω φουλ,γινομαι περίγελος?
δεν θελω να το παιξω ανωτερος κανενος,ουτε αντικειμενικος,απλα θελω να βλεπω την ομαδα μου να παιζει μπαλα.
το ξεκαθαριζω και πιο πανω,χεστηκα που το εδωσε πεναλτι,δεν καθομαι και λεω πως δεν ειναι πεναλτι επειδη δεν θελω να μου την πει αλλοθρησκο ή να το παιξω δικαιος,απλα ετσι ειναι για μενα και τελος.

στ'@@ μας ο τσικινης κι ο καθε τσικινης κι ολοι. ματια εχουμε και βλεπουμε, μυαλα εχουμε να κρινουμε και πονανε κιολας. γιατι τοσος ντορος δεν το καταλαβαινω. ητανε ενα πεναλτυ απο αυτα που τα κερδιζεις παρα απο αυτα που ειναι 100%. το πεναλτυ του κοντρερας στο καυτατζογριο μεσα τετοιο ητανε. δεν ητανε πεναλταρα αλλα το πηρε η γρια, οποτε τουμπεκα. αν δεν το εδινε ολοι θα ερωτευομασταν τη μανα του κυρκου ξαφνικα και τωρα μας πιασανε οι καλοσυνες.
δεν ειναι ακριβως παρόμοια περιπτωση,εχει καποιες λεπτομερειες(που βλεπεις μονο απο το ρεπλαι βεβαια)που το κανουν πιο πεναλτι απο το δικο μας,αλλα ας παρω πως ειναι παρομοια.
φανταζομαι πως οταν το ειδες με την γρια,θα ειπες πως ειναι βουτια,αρα αδικα το εδωσε τοτε,αρα και το δικο μας,αδικα το εδωσε.
αλλα το οτι εδωσε το πεναλτι,για μενα δεν σημαινει πως ευνοηθηκα,οι βοηθοι του κυρκου,μας εκωψαν με οφφσιντε σε δυο φασεις που θα μπορουσαμε να σκοραρουμε,το οτι μας εδωσε αυτο το πεναλτι δεν αναιρεί αυτες τις φασεις,ουτε οτι εδωσε καποια σφυριγματακια στο σκοντα.

γενικα δεν θελω,να το παιξω δικαιος ή  καπως αντικειμενικος,απλα δεν μ αρεσει αυτο το πραγμα που γινεται στην ελλαδα.
οταν δινουν πεναλτι κατα μας,φωναζουμε και κραζουμε τους αυτοαποκαλούμενους καθηγητες και οταν ειναι υπερ μας,συμφωνουμε.
ουτε μ αρεσει που στην παραμικρη επαφη φωναζει ολο το γηπεδο φουλ.
γουσταρω να βλεπω ποδοσφαιρο και η ομαδα ξερει να παιζει καλο ποδοσφαιρο και αμα οι διαιτητες σφυριζαν λιγοτερο και δεν ειχαν την πιεση,των τηλεκριτηκων και των κραυγων της κερκιδας(στις μικροεπαφες,τα τζαρτζαρισματα δηλαδη),θα βλεπαμε πολυ καλυτερη μπαλα και εμεις.

δεν θελω να δημιουργησω καποια κοντρα ή κατι αλλο,απλα να διευκρινησω τι ηθελα να πω.

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγω παντως δικαιολογω τα κορακια, οταν εμεις χρειαζομαστε 800 ριπλει για να αποφασισουμε αν η δεν ηταν πεναλτυ η στα οριακα οφ-σαιντ, για οποια αποφαση.

Το θεμα ομως ειναι να κανουν αυτα τα "ανθρωπινα λαθη" προς ολες τις ομαδες.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
γιατι το κουραζουμε το θεμα ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΗΤΑΝ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΟΠΩς ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ....

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com

και αμα οι διαιτητες σφυριζαν λιγοτερο και δεν ειχαν την πιεση,των τηλεκριτηκων και των κραυγων της κερκιδας(στις μικροεπαφες,τα τζαρτζαρισματα δηλαδη),θα βλεπαμε πολυ καλυτερη μπαλα και εμεις.

δεν θελω να δημιουργησω καποια κοντρα ή κατι αλλο,απλα να διευκρινησω τι ηθελα να πω.
[/quote]
αδερφέ κοίτα πόσους τραυματισμούς είχαμε φάτος!!αν τα κοράκια σφύριζαν πιο λίγο απότη σφυρίζουν θα παίζαμε τις teuleutes αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τα τσικό
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ήταν ένα παιχνίδι τελικός για την ομάδα καθώς με νίκη ήμασταν αγκαλιά με την δεύτερη θέση.πριν βάλουμε το πρώτο γκολ ο Μπακαγιόκο έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ.μετά το χαμένο τετ-α-τετ ακολούθησε το πολύ ωραίο γκολ του Ίβιτς.άλλη μια μεγάλη ευκαιρία από τον Μπακαγιόκο(δεύτερο ημίχρονο)μετά από απόκρουση του Λυμπερόπουλου στο σουτ που έκανε ο Σνάουτσνερ στην επαναφορά(Μπακαγιόκο)σούταρε την μπάλα άουτ.τελικά δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης από αντεπίθεση μετά από λάθος του Κονσεϊσάο.είχαμε άλλη μια ευκαιρία με τον Λάκη σε σουτ που έκανε έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε λίγο πάνω από δοκάρι του Λυμπερόπουλου.τελικα το γκολ της νίκης μπήκε ύστερα από ένα μούφα πέναλτι που πήραμε(δεν το πανηγύρισα).
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ