τι σχεση εχει το πεναλτι του αναστασακου,με αυτο της αρσεναλ?
εγω δεν βρισκω ομοιοτητες μεταξυ των φασεων,με συγχωρείτε αλλα δεν εχουν καμια σχεση.
στην αρσεναλ πεφτει ο αμυντικος,ακουμπάει λιγο την μπαλα με το δεξι ποδι αλλα συγχρόνως περνει παραμαζωμα και τον επιθετικο,μπορεις να το δωσεις.ο επιθετικος δεν εκβιαζει το πεναλτι.
σε μας ο τερματοφυλακας κανει εξοδο,ο αναστασακος σπρωχνει την μπαλα με το αριστερο και με το δεξι σκαλώνεται στον τερμα.προσωπική αποψη,δεν υπαρχει κανενα πεναλτι,ισα ισα σηκωνει και καρτα για μενα,ο επιθετικος εκβιαζει το πεναλτι,δεν ειναι τεχνη αυτο το πραμα,ειναι θεατρισμος.
προσωπικά χεστηκα που το εδωσε αλλα δεν θα κατσω να το πω και πεναλτι,απο την στιγμη που με χεζει σε ολο ματς ο κυρκος,χεστηκα και εγω που το ειδε πεναλτι,επισης δεν θα φαω τον παπα επειδη πηρα ενα μουφα πεναλτι πως ευνοηθηκα και καλα,την προπαγανδα αλλου βλαχοδημοσιογραφακια!
επισης βρισκω πολυ βλακεια που προσπαθουμε με το ζορι να το κανουμε πεναλτι με επιχειρήματα του στυλ<αφου το ειπε και ο βαρουχας ή ο αλλος>δηλαδη εκει που φτηνουμε,γλυφουμε?
αμα εδινε αυτο το πεναλτι,σε αντιπαλη ομαδα και προπαντως σε κανα ντεμπι,το 99% απο μας θα ελεγε πως δεν ειναι πεναλτι,ειμαι σιγουρος.
δυστυχως εχουν περασει αυτοι οι καραγκιοζιδες της τηλεορασης πως η καθε επαφη στην περιοχη ειναι και πεναλτι ή το χειροτερο,περιμενουμε να ακουσουμε τον βαρουχα για να διαμορφώσουμε αποψη για μια φαση,λες και μεις δεν εχουμε ματια στο κεφαλι.
τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του,αλλα μην κανουμε και μεις τα ιδια λαθοι με αυτους που κοροϊδεύουμε.