Author Topic: ξάνθη - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Κυριακή 12/04/2009 ώρα 19:00 ET 3)  (Read 5874 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ...ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΑΣ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Σωστος! Ξεχασα να γραψω κατι σημαντικο. Πουτανας γιε πανοπουστα ΠΟΥΤΣΑ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ! Γκομενα του θειου γαμημενε...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

GeorgT

• Guest
-ΝΕΤ - Βαρούχας....ήταν πέναλτυ.
-ΕΤ3 - Δόβελος......δεν ήταν πέναλτυ !!!!  (πόσο τρυπημένο είναι αυτό το κωλοκάναλο!)
-ALPHA - Τσίκινης.....ήταν πέναλτυ.

2-1 και στους τηλεκριτικούς..άρα δίκαιο το αποτέλεσμα...

τη 2-1 εδω ο γλοιώδες γάβρος στη αλ. κυριακη, ενω στην αρχή με μια σιγουριά ειπε ότι δεν ηταν πέναλτι, στο τελος οταν το έδειξε απο πίσω κ αφού δεν μπόρεσε να συνδέσει τα κοκοκοψα μ τα ψιψιψινια παραδέχτηκε οτι ειναι τελικά!!

northeagle_4

• Guest
Χθες κατα διαστηματα παιξαμε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο με τριγωνακια ,ωραιες μπαλιες,κουρσες και σουτ.Η αμυντικη γραμμη μας πλην σναουτσνερ ηταν βασικα η μονη που υστερησε.Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι οτι οι παικτες μας βρισκονται πλεον με μεγαλη ευκολια ακομα και ο χουτος που ηταν μετριος συμμετειχε πολυ ωραια σε ολες τις φασεις.Κορυφαιοι για μενα Σερτζιο,Σορλεν,Ιβιτς,Γκαρσια και Χαλκιας.Καλος ο Ηλιας με το που μπηκε,μετριοι οι υπολοιποι.Χωρις καμια διαθεση να γκρινιαξω μπακ Λινο δεν υπαρχει και Μπιζερα την φαση του γκολ την βλεπει σαν θεατης ενω η μπαλα περναει στο μισο μετρο απ τα ποδια του.Βεβαια στο γκολ γινανε 2 μαλακιες πριν.Ο σετζιο ειναι κλεισμενος και κανει ριψοκινδυνο τακουνακι αφου ο λινο ως συνηθως ειχε το μυαλο του μπροστα και τον αφησε σε θεση αριστερου μπακ....
 Το πεναλτι ειναι πεναλτι λογω μαλακιας του τερματοφυλακα που πεφτει σαν γιδι με τα ποδια στον ηλια(οπως μαλακια ηταν το πεναλτι με νιονιο που ηταν ομως μουφα αφου ο μακος πεφτει σαν ταγαρι πανω στον σερτζιο).Κατα τα αλλα το κορακι μας εκοψε 2 οφσαιντ τετ α τετ και εδινε τα φαουλ υπερ ξανθης με μεγαλη ευκολια ενω αντιστροφα δεν εβγαλε 2 κιτρινη σε αγκαλι σε 2 περιπτωσεις.Δεν ευνοηθηκαμε, μην τρελλαθουμε κιολας και ειμαι ατομο που δεν κολλαω να το πω.
Εχουμε ευνοια σε ενα ματς (αντε 2 με το τυρι να ειμαι ακομα πιο αντικειμενικος) και στεηση 3ποντου λογω διαιτησιας  με γρια,σερρες και ισως κουλα και βαζελο εντος.αν βαλω και τα ματς που πηραμε παρα την κοντρα διαιτησια (βουλη,οφη,ρουλη,πανθρακικο κ.α) φτανουμε ανετα τα 10.2 προς 10 δλδ.... ή 2 προς 4 ,δεν χρειαζεται να πω τπτ αλλο νομιζω.
 Επειδη βγαινουν τα μμε να καλυψουν το αθανατο ελληνικο ποδοσφαιρο με τα 3 χθεσινα στησιματα ανακαλυψαν πεναλτι του ΠΑΟΚ μουφα και εμεις τους παιρνουμε και σοβαρα,βρε δεν γαμιουντε ολοι !!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
χθες το βραδυ στον αλφα αμα βλεπατε τους δημοσιογραφισκους που καναν την εκπομπη θα νιωθατε μεγαλη περηφανια, τους ετσουξε τοσο πολυ που προσπαθουσαν μεσω της πουστιας να περασουν οτι δεν ηταν πεναλντι κ οτι ο ΠΑΟΚ ευνοηθηκε, παραδοξως ο σφαγεας τσικινης ειπε κατηγοριματικα οτι ηταν προς απογοητευση των μαλακιδων

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
Αδέρφια, ένα γεγονός που δεν ξέρω αν έχει γραφτεί, πάντως δεν νομίζω να το έδειξε η τηλεόραση: Με το που τέλειωσε το ματς, κάποιοι σεκιουριτάδες ήθελαν, δείχνοντας υπερβάλοντα ζήλο, να συλλάβουν έναν οπαδό μας που έκανε το έγκλημα να μπει για να πάρει καμιά φανέλα. Θα τον έιχαν συλλάβει αν δεν έτρεχαν ο Σέρτζιο και ο Χαλκιάς, που είχαν μείνει στο γήπεδο. Απομάκρυναν τους σεκιουριτάδες και έτσι τη γλίτωσε ο αδερφός μας... Όταν έχεις τέτοιους παίχτες, τα πολλά λόγια είναι περιττά

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Εχω μια απορια. Κοντρερας και Γκαρσια που εχουν 3 κιτρινες γιατι δεν πηραν χθες αλλη μια να χασουν το ματς με Πανσερραικο; Για τον Γκαρσια ισως το καταλαβαινω γιατι το κυριοτερο μελημα αυτη τη στιγμη ειναι να παρει παιχνιδια στα ποδια του και να βρει ρυθμο, οποτε μαλλον δεν ηθελε ο Σαντος να τον αφησει παλι εκτος. Αλλα για τον Κοντρερας δεν το καταλαβαινω. Ισως γιατι φοβουνται οτι αν παει στις 4, ειναι πιο ευκολο μετα να παει στις 7; Δεν ξερω, παντως το κεντρο της αμυνας με φοβιζει ενοψει πλει-οφ. Ο Μαρκος Αντονιο ειναι σιγουρα εκτος, οποτε αν ο Κοντρερας παρει μια κιτρινη και μεινει ενα ματς εκτος, ας ελπισουμε να μην υπαρχει κανενας τραυματισμος Μαλεζα η' Μπιζερα, γιατι μας βλεπω να κατεβαινουμε με κεντρικο αμυντικο τον Μπαλαφα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αδέρφια, ένα γεγονός που δεν ξέρω αν έχει γραφτεί, πάντως δεν νομίζω να το έδειξε η τηλεόραση: Με το που τέλειωσε το ματς, κάποιοι σεκιουριτάδες ήθελαν, δείχνοντας υπερβάλοντα ζήλο, να συλλάβουν έναν οπαδό μας που έκανε το έγκλημα να μπει για να πάρει καμιά φανέλα. Θα τον έιχαν συλλάβει αν δεν έτρεχαν ο Σέρτζιο και ο Χαλκιάς, που είχαν μείνει στο γήπεδο. Απομάκρυναν τους σεκιουριτάδες και έτσι τη γλίτωσε ο αδερφός μας... Όταν έχεις τέτοιους παίχτες, τα πολλά λόγια είναι περιττά

Δεν το ειδα, αλλα μου το ειπανε. Σωστοι οι παιχτες, αλλα καποτε πρεπει να βαλουμε μυαλο γαμω την τρελα μου. Σιγουρα δεν ειναι εγκλημα, αλλα ειναι μεγαλο καγκουριλικι και μαλακια στο εγκεφαλο να τελειωνει το παιχνιδι και να ορμανε καποιοι μεσα κυνηγοντας τους παιχτες για φανελες. Αν εξερεσεις παιχνιδι το οποιο σου δινει καποιο τιτλο ή διακριση, ειναι απαραδεκτο να μπουκαρει μεσα κοσμος στο τελος. Μας ζημειωνει πολυ σαν λαο αυτο που γινεται.
Στον κοσμο αλλος κανενας

makptol

• Guest
-ΝΕΤ - Βαρούχας....ήταν πέναλτυ.
-ΕΤ3 - Δόβελος......δεν ήταν πέναλτυ !!!!  (πόσο τρυπημένο είναι αυτό το κωλοκάναλο!)
-ALPHA - Τσίκινης.....ήταν πέναλτυ.

2-1 και στους τηλεκριτικούς..άρα δίκαιο το αποτέλεσμα...

τη 2-1 εδω ο γλοιώδες γάβρος στη αλ. κυριακη, ενω στην αρχή με μια σιγουριά ειπε ότι δεν ηταν πέναλτι, στο τελος οταν το έδειξε απο πίσω κ αφού δεν μπόρεσε να συνδέσει τα κοκοκοψα μ τα ψιψιψινια παραδέχτηκε οτι ειναι τελικά!!

και ο περικλης βασιλακης ειπε οτι ειναι πεναλτυ 3-1 ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ
ΕΡΤ3 ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ......

rounos

• Guest
Για το παιχνιδι δε θα γραψω τιποτα,μονο οτι το διπλο το χαρηκα παρα πολυ.Επιβεβαιωθηκαν για αλλη μια φορα,ολα αυτα που γραφονται κατα καιρους για διαφορες "ομαδες" της Βορειου Ελλαδας και Θρακης.Απο εισιτηρια και μετακινησεις οπαδων,μεχρι και αποδοσεις ομαδων σε "αδιαφορα" γι'αυτους παιχνιδια.Φυσικα δε γουσταρω να παιζουνε χαλαρα μ'εμας,και αυτο δινει μεγαλυτερη αξια στη νικη μας,αλλα φετος τουλαχιστο δεν εχω ξαναδει π.χ. τον Αγκαλι να βαραει συνεχεια,και να ειναι για κοκκινη απο το 30'.Σ'ενα ματς που σε κοψανε 3 τετατετ οφσαιντ,που ειχαμε ανατροπη Κονσεισαο μεσα στη περιοχη,που επρεπε να εχουν φαει πολλες παραπανω καρτες οι σκοντες,καταφερανε πολλοι απο τους δημοσιογραφους-υπαλληλους να το περασουνε για και καλα "ευνοια" του ΠΑΟΚ.....Οχι ομως οτι μου φαινεται και περιεργο,αλλωστε τα παιδια εντολες εκτελουν,και τσουζει πολυ....

ΕΤ3,μπραβο ρουφιανοι-αρπαχτακηδες,δωστε τα χαιρετισματα μας στον σκορδα και τον ιωαννιδη.....

Νοβασπορτς,καλα τωρα ΑΥΤΟΙ εχουν τα δικαιωματα του ΠΑΟΚ?Γιατι ωρες-ωρες νομιζω οτι μαλλον ειμαστε σε αλλο καναλι,και μας χτυπανε γιατι τους φτυσαμε η' κατι παρομοιο.Ωραιο το αρθρο σας ρουφιανοι,αλλα δε διαβασα να σχολιαζετε πουθενα ΟΛΕΣ τις υπολοιπες φασεις που εγραψα πριν,μονο τη φαση του 93'......Χαιρετισματα και σε σας και στους ιδιοκτητες σας..

Τσιαρτα οταν μαθεις να μιλας,ισως ασχοληθουμε και με σενα...."δε ξερω,ισως,εεεεεε,μπορει,συμφωνω"....ποσο ακομα αραγε,θα σε τσουζει το κλασιμο......

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
χθες είδα αθλητικά μόνο 5 λεπτά και ήταν αρκετά.
ετ3 ο γυαλάκιας λέει δεν ήταν πέναλντι (ήταν και σίγουρος - ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ)
αλφα ήταν 2-3 τύποι με άθλια πουκάμισα (έλεος ρε πούστη μου που τα βρίσκουν κερικοί και τα φορούν) και λέγανε ότι είναι δύσκολη φάση και για να ξαναδούμε και από τη μία κάμερα δεν είναι αλλά από την άλλη τσιμπάει πόδι και τον ανατρέπει και είναι. (από τη μία κάμερα δεν είναι γκολ θα μας πουν σε μερικά χρόνια - ενώ από την άλλη φαίνεται να περνά τη γραμμή - ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ)

τσούξιμο όλοι τους

και ένα ακόμα

ετ3 φάση γκολ μπακαγιόκο "δεν είναι οφσαιντ αλλά το χάνει" οκ εδώ μπράβο του
και άλφα "εδώ βλέπουμε το οφσαιντ κ πάμε στην επόμενη φάση" (την πέρασαν τη φάση σε κλάσματα του δευτερολέπτου)

ξανά μανα τσούξιμοοοοοοοο

οοοοοοοοοοοοο

living in a world with PAOK

OOOOOOOOOOOOOOO

κοκοκοκοκοκοκο ετ3 κοκοκοκοκο

αλφά χεστήκαμε ιδιωτικό κανάλι είναι χεστήκαμε αλλά

ετ3= κοκοκοκοκοκο
« Last Edit: April 13, 2009, 12:49:06 by Lennon_ »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή

Αν όντως συνέβη δεν έχω λόγια πλέον για ορισμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ!
Πουστράκια σεκιουριτάδες, ρουφιάνοι ελεύθεροι ωραρίου, έτσουξε μάλλον τα αφεντικά σας που ο λαός (παρά τα σχέδιά τους) ήταν και πάλι εκεί, όπως τόσα χρόνια, να κάνει κουμάντο στο κοτέτσι σας. Άντε να πέφτετε και σεις όπως κάποιες άλλες περήφανες βπρειοελλαδίτικες ομάδες, και πολύ καθίσατε τόσα χρόνια...

GeorgT

• Guest
Η ηττα τους πείραξε χθες γιατί βάλανε νεα παιδιά κ ξεκίνησαν με πτσα απο τον Π.Α.Ο.Κ.!!! Ειναι λογικό να φοβούνται οτι αυτοί οι μελλοντικοί παιχτες του γαύρου θα συνηθίσουν να χάνουν απο τον Π.Α.Ο.Κ. κ θα έχουν μελλοντικά πρόβλημα!!! Ετσι ρε πστρκια θα φάτε καλά! ;)

Offline blue_eyes

• Βασικός
για το πεναλτυ δεν μπορω να μην πω οτι ΔΕΝ ηταν σε καμια περιπτωση, ας μην γελιομαστε..δεν θελω να κερδιζουμε ετσι οπως το ποκ

για την αποδοση μερικων παικτων δεν θα προχωρησω σε σχολια γιατι θα γινω κακος αλλα θα πω οτι ερχονται τα πλει-οφ και εκει θα φανει ποιοι μπορουν και ποιοι οχι

Εχω μια απορια. Κοντρερας και Γκαρσια που εχουν 3 κιτρινες γιατι δεν πηραν χθες αλλη μια να χασουν το ματς με Πανσερραικο; Για τον Γκαρσια ισως το καταλαβαινω γιατι το κυριοτερο μελημα αυτη τη στιγμη ειναι να παρει παιχνιδια στα ποδια του και να βρει ρυθμο, οποτε μαλλον δεν ηθελε ο Σαντος να τον αφησει παλι εκτος. Αλλα για τον Κοντρερας δεν το καταλαβαινω. Ισως γιατι φοβουνται οτι αν παει στις 4, ειναι πιο ευκολο μετα να παει στις 7; Δεν ξερω, παντως το κεντρο της αμυνας με φοβιζει ενοψει πλει-οφ. Ο Μαρκος Αντονιο ειναι σιγουρα εκτος, οποτε αν ο Κοντρερας παρει μια κιτρινη και μεινει ενα ματς εκτος, ας ελπισουμε να μην υπαρχει κανενας τραυματισμος Μαλεζα η' Μπιζερα, γιατι μας βλεπω να κατεβαινουμε με κεντρικο αμυντικο τον Μπαλαφα.
ελα ντε, το ρεπορταζ ελεγε οτι υπηρχαν οδηγιες να παρουν απο μια

Offline maria-mtb

• Βασικός
στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ στην σπορντει γραφει οτι ο σαντος ειπε οτι οι παιχτες εχουν απο 2 καρτες κ οχι απο τρεις.
δεν ξερω τι ισχυει...

makptol

• Guest
για το πεναλτυ δεν μπορω να μην πω οτι ΔΕΝ ηταν σε καμια περιπτωση, ας μην γελιομαστε..δεν θελω να κερδιζουμε ετσι οπως το ποκ

blue να βγαλουμε μια ανακοινωση που θα λεει οτι δεν δεχομαστε να δινουν υπερ μας  πεναλτυ στα τελευταια 5 λεπτα του αγωνα ..... ;D

GeorgT

• Guest
στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ στην σπορντει γραφει οτι ο σαντος ειπε οτι οι παιχτες εχουν απο 2 καρτες κ οχι απο τρεις.
δεν ξερω τι ισχυει...

Κ στο γκολ λεει οτι καθαρισαμε:

«Καθάρισε» με τις κίτρινες

Η κίτρινη κάρτα που είδε ο Ματίας Βερόν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η έβδομη, κάτι που σημαίνει ότι για τον Αργεντινό μέσο το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κανονική περίοδό του. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν στενοχωρεί τον Φερνάντο Σάντος, αφού θα τον έχει διαθέσιμο όταν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά ο Ολιβιέ Σορλέν συμπλήρωσε και αυτός τρεις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Πανσερραϊκό. Ετσι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ουσιαστικά «καθαρίζουν» από τιμωρίες και για την ώρα τουλάχιστον η μόνη έγνοια του Σάντος είναι οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς και Μάρκος Αντόνιο.\

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=8106&pubid=2071374

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

bagos1

• Guest
εγώ θέλω να πω κάτι για το πρώτο γκόλ του Ιβιτς, είναι το πρώτο γκολ αμα θυμάμαι καλά που πετυχαίνουμε φέτος με σούτ έξω απο την περιοχή, κάτι που σε όλες τις άλλες ομάδες συμβαίνει στατιστικός γύρω στις 7 με 8 φορές σε εμάς συνέβει στο τέλος τις αγωνιστικής πράγμα που μαρτυρά την γύμνια μας στα χαφ μιας βερόν και γκαρσία δεν κάνουνε σουτ μόνο ο μπαλάφας επιχειρεί κάτι αλλά συνήθως σημαδεύει την κάμερα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ο κοντρερας εχει 3 κιτρινες και ο παμπλιτο 5.