Author Topic: ξάνθη - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Κυριακή 12/04/2009 ώρα 19:00 ET 3)  (Read 5917 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αδερφέ σε ποιους συμβιβασμούς αναφέρεσαι?

Offline arwstos

• Αλλαγή
Welcome back @S.F.MALGARON  ;)
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

S.F.MALGARON

• Guest
Καλως σας βρηκα!

Φιλε Σπαρτιατη, συμβιβασμους εννοω τις εκδρομες και γενικοτερα το θεμα
των εισιτηριων,αλλα ειμαστε εκτος..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ευχομαι να παρουμε το διπλο, οχι για το γοητρο μονο αλλα γιατι νομιζω οτι οτι μπορει να αποδειχθει πολυ σημαντικο απο αποψης ουσιας.Η μπαλα ειναι πουτανα και δε ξερεις τι σεναρια μπορουν να γινουν στο τελος.Το παιχνιδι ειναι κρισιμοτατο!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

JamaicaN

• Guest
Γαμηστε την σιχαμενη αυτη ομαδα-φυτωριο....

ΕΕΕ ΟΟΟ
ΗΡΘΑΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ

kostas4

• Guest
πολυ σημαντικο το σημερινο ματς και για ψυχολογικους αλλα και για βαθμολογικους λογους.υπαρχει μεγαλη διαφορα αν τερματισουμε 2οι η οχι

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ γάμα την σκοντα την πουτάνα................

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Λινκ για τον αγωνα απο ιντερνετ

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
0-1 ivits
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
¼ëá ôá ëåöôÜ ï ìáíôñá÷áëÜò ìå 10 ðáéäáñÝëéá ðïõ ðñïóðáèåß íá êÜíåé êåñêßäá ãéá ôçí îÜíèç. Áðü ôçí Üëëç ìåñéÜ ôéò êåñêßäáò ï ðåñéóóüôåñïò êüóìïò óôñáììÝíá ôá êåöÜëéá ðñïò ôï ðÝôáëï ðïõ äßíïõí ñåóéôÜë ôá ÐÁÏÊéá… :spray:

Êáëüò áãþíáò ðéóôåýù ìÝ÷ñé óôéãìÞò, áí êáé ç îÜíèç óôá ôåëåõôáßá åñ÷üôáí óõ÷íÜ óôï ôÝñìá ìáò…

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
παρτε τα @@ μας ολοι τωρα!!!
τελικο με τον ΠΑΟΚ παιζετε ολοι σας . . .
- - -
τα καλυτερα ερχονται σε λιγες μερες   ;)

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Δευτερη μερα στη σειρα που νικαμε με γκολ/καλαθι παρτιζανου στο τελευταιο δευτερολεπτο!

kostas4

• Guest
θα μας τρελλανει αυτη η ομαδα φετος!ομαδα με @@!

ολα τα λεφτα η αλλαγη χουτου-αναστασακου.η διαφορα στην επιθεση ηταν τεραστια!μπραβο στον αναστασακο που δικαιωνει αυτους που τον πιστεψαν.

τωρα εχουμε ενα βαθμο διαφορα στα play-off σωστα?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Με στεναχώρησε οικτρα η αδιαφορια..ιδιαίτερα του Σέρτζιο (από μαλακία του οποίου προήλθε το γκολ), και το μέτριο των υπολοίπων. Ο Σορλάν παραμένει σούπερ για εμένα. Ο Κοντρέρας συγκινητικός. Ο Χαλκιάς μας έχει σκλαβώσει φέτος.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που πήγε...άξιοι όπως πάντα.
Δεν έχω να πω τίποτα αγωνιστικά νομίζω ότι παίξαμε χάλια με σοβαρά λάθη  τα οποία θα μπορούσαμε να πληρώσουμε. Κρίμα και άδικο να μη βάζεις 5 γκολάκια σε αυτές τις ομάδες επειδή "βαριέσαι..."

Ναυάγιο το ποδόσφαιρο στην ελλάδα μετά τα σημερινά αποτελέσματα και όποιος δεν πείσθηκε ας γίνει γαύρος...μόνο εκεί οι ροφοί έχουν μέλλον

ΠΑΟΚ βγές CH L θα είναι μισή η χαρά μου φέτος αν δεν ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΟΧΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

foltsa_1987

• Guest
sto penalnti nikisame

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html

4.7 Τα μέλη καλούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγουν τα greeklish.
« Last Edit: April 12, 2009, 21:18:00 by Capricorn »

kostas4

• Guest
rabbitweed sorry κιολας αλλα ο σερτζιο ηταν και παλι ολη η ομαδα σημερα!ολοι αυτον εψαχναν και ολες οι μπαλλιες απο αυτον περνουσαν.ασε που μεχρι το 90 ετρεχε πιο πολυ απο ολους.μην τα ισοπεδωνουμε ολα.που να χαναμε κιολας

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
το πέναλτι έτσι πως το είδα στα γρήγορα δεν ήταν και με χαλάει, έχουμε ζήσει την αδικία στο πετσί μας και ξέρουμε τι είναι,προτιμούσα να μείνει x παρα να κερδίσω έτσι

rabbit που είδες αδιαφορία? μεγάλη μαλακια το τακουνάκι (τάλεγε ο santos τάλεγε) αλλα εγώ είδα τον sergio να τρέχει σαν 18χρόνος όλο το mats

ps: είδε κανεις τα αλλα mats να μας πει τι ''παίχτηκε'?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
sto penalnti nikisame

ξερεις ποσο ποναει αυτο καποιες πουτανιτσες?

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
« Last Edit: April 12, 2009, 21:24:22 by Capricorn »

Offline Vorious

• Αλλαγή
Με στεναχώρησε οικτρα η αδιαφορια..ιδιαίτερα του Σέρτζιο (από μαλακία του οποίου προήλθε το γκολ), και το μέτριο των υπολοίπων. Ο Σορλάν παραμένει σούπερ για εμένα. Ο Κοντρέρας συγκινητικός. Ο Χαλκιάς μας έχει σκλαβώσει φέτος.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που πήγε...άξιοι όπως πάντα.
Δεν έχω να πω τίποτα αγωνιστικά νομίζω ότι παίξαμε χάλια με σοβαρά λάθη  τα οποία θα μπορούσαμε να πληρώσουμε. Κρίμα και άδικο να μη βάζεις 5 γκολάκια σε αυτές τις ομάδες επειδή "βαριέσαι..."

Ναυάγιο το ποδόσφαιρο στην ελλάδα μετά τα σημερινά αποτελέσματα και όποιος δεν πείσθηκε ας γίνει γαύρος...μόνο εκεί οι ροφοί έχουν μέλλον

ΠΑΟΚ βγές CH L θα είναι μισή η χαρά μου φέτος αν δεν ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΟΧΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

rabitweed, μηπως περιμενες να δεις τη μπαρτσελονα?

δε σ αρεσε ο ΠΑΟΚ? ποια αδιαφορια? εκτος αν το λες ειρωνικα

ΠΑΟΚ αποφασισμενος, ηθελε τη νικη και την πηρε. Σκυλιασαν ολοι και τα καταφερανε

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚ

μπραβο και στους ΠΑΟΚτσηδες που στηριζανε 90 λεπτα!

Υ.Σ. 1 οποιος πει οτιδηποτε για το πεναλντι ασ δει ξανα τα οφσαιντ
Υ.Σ. 2 το πεναλντι ηταν και οποιος θελει να κανει τον ακριβοδικαιο ας παει στον παραδεισο (με την καλη εννοια) να δει μπαλα με διαιτητες και παιχτες αγιους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@kostas4 kai galatis

δεν ισοπεδώνω τίποτα! πρώτος θα πω μπράβο και πρώτος θα πω τι με ενόχλησε...
ίσως λάθος η λέξη "αδιαφορία"  χαλαρότητα ίσως να κόλλαγε πιο καλα.
και αυτό θεωρω ότι είδα!
το γεγονός ότι ψάχναν το Σέρτζιο έχει να κάνει με την ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ποδοσφαιρική του αξία! ποιον να ψάχναν? εμένα?

χαλαρότητα έντονη που δε μου άρεσε...γιατι ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει υπέρβαση και πρέπει να μην αφεθει καθόλου! ειδικά όταν οι άλλοι είναι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ (οι ομάδες δλδ)

τεσπά...απόψεις όλες

@Vorious για να μην κινδυνέψεις από τη σημερινή ξάνθη έπρεπε να είσαι η Μπαρτσελόνα? μη θεωρείς ότι λέω πράγματα που προφανώς δεν εννοώ...