Author Topic: ξάνθη - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Κυριακή 12/04/2009 ώρα 19:00 ET 3)  (Read 5987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
παντως απο τον βαζελο και το τυρι εχουμε κανει λιγοτερα επισοδεια φετος αλλα σε αυτους κανεις δεν αναφερει την λεξη υποτροπος.
νομιζω οτι του χρονου θα πρεπει η παε να κοιταξει ολοκληρη την πολιτικη της ξανα οσον αφορα τα εκτος εδρας και να μην ψαχνει για δικαιολογιες. και πρωτα πρωτα να μην βγαλει διαρκειας στην 7.
κατα δευτερον να πιεσει στην σουπερλιγκα να βγει νομος υποχρεωτικης φιλοξενειας στο 5% του γηπεδου (και μαλιστα στο πεταλο... ;) και με τιμη 20 ευρω!!! )...να μην γινομαστε ερμεο σε καθε τσομπανη και να γινοντε τραγελαφοι με ταυτοτητες και διαβατηρια. εκει πρεπει να δειξει πηγμη η παε .

πολυ σωστος  :thumbok:

Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα με τις μετακινησεις και πρεπει να το πολεμησουμε οπως μπορουμε. Δε γουσταρω να δινω λογω σε κανενα βοσκο και σε κανενα μπατσο για το αν θα δω την ομαδα μου η οχι.

Αν ειναι κανεις εδω απο Σ.Φ. Καβαλας ας ενημερωσει με π.μ. για το τι σχεδιαζουν για την κυριακη. Εγω παρασκευη θα ειμαι Καβαλα. Αν ειναι να παμε εστω κ 30 ατομα να κανουμε κερκιδα με το ετσι θελω, οπως εγινε στην τριπολη, ειμαι μεσα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Να σκεφτουμε λιγο λογικα.

1ον Εισιτηρια απο τον γκευ δεν θα παρουμε και ας τους δωσουμε την μιση Τουμπα και το ιδιο ισχυει και για τους βαζελους
2ον Εισιτηρια απο τα σκουλικια θα παρουμε, αλλα το πολυ καμια 700αρια και στην κωλοθυρα του κερατα..γιατι πεταλο δεν μας δινουν.Οποτε τα @@ μας θα παρουν.
3ον. Εισιτηρια απο την ΑΕΚ, τωρα που εφυγε ο Ντεμης, εχουμε ελπιδες να παρουμε,οποτε του χρονου η ακομα και φετος θα κατεβουμε.
4ον. Εισιτηρια απο την Γρια θα παιρνουμε παντα, γιατι μας εχουν αναγκη(οικονομικη)

Οποτε μονο ΑΕΚ και γρια ειναι διαθεσιμες για εκτος εδρας εισιτηρια. Δεν φταιει λοιπον καμια πολιτικη της ΠΑΕ. Οσον αφορα κατι παιχνιδια με Πανσερραικους και Σια καλα κανει και δεν παιρνει εισιτηρια, γιατι παμε και μονοι μας.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Georgie πολυ σωστα ειναι αυτα που λες, αλλα με ψυχρη λογικη. Προσωπικα δε με νοιαζει μονο τι συμφερει αποκλειστικα τον ΠΑΟΚ. Εχω αγανακτησει με την αυθαιρεσια του καθε τυχαρπαστου βλαχοπαραγοντα και τον ολοκληρωτικο φασισμο της σουπερ λιγδας, που προσπαθει με το ετσι θελω να μας πεταξει εξω απο τα γηπεδα. Απαιτω να φιλοξενω στην Τουμπα οποιον θελει να ερθει και απαιτω να πηγαινω οπου θελω οταν παιζει η ομαδα μου. Απαιτω το αυτονοητο, οτι γινεται σε ολο τον δυτικο κοσμο. Στα γηπεδα δεν εχουν καμμια δουλια ουτε μπατσοι, ουτε δικαστες, τα γηπεδα ειναι δικα μας. Θα ηθελα πολυ να δω τον επισημο ΠΑΟΚ να κανει καποιες, εστω μικρες, κινησεις προς αυτο τον σκοπο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ved

• Αλλαγή
γιαυτο georgie λεω να προωθησει αυτη την αποφαση παε για να λυθουν ολα τα επιμερους ζητηματα. αλλα πρωτα θα πρεπει να θελει.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Σε καταλαβαινω, αλλα αυτο θα γινει μονο αν θεσπιστει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το δικαιωμα παρουσιας του φιλοξενουμενου εστω και με ενα 5-10% των εισιτηριων, οπως ηταν παλαιοτερα στο μπασκετ. Δυστυχως ετσι,πως ειναι τα πραγματα και συ να ησουν Προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν θα μπορουσες να λειτουργησεις διαφορετικα..ειδικα οταν σου λενε "κοψε τον κωλο σου, εγω εισιτηρια δεν σε δινω".

εντιτ Μην ζητατε ομως απο τον Ζαγορακη να αλλαξει ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο..Ειναι ο ΕΝΑΣ αναμεσα σε 16 ισους(?) εταιρους. Ο μονος τροπος αντιδρασης θα ηταν οι πιεσεις των οργανωμενων των ομαδων, αλλα και παλι λογικα να σκεφτουμε..ποιες οι πιθανοτητες η Θυρα 7 ή ο Σουπερμαρκετ να ερθουν σε κοντρα με τις διοικησεις τους??
« Last Edit: April 07, 2009, 17:33:00 by Georgie-4- »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ζαγοράκης ζητήσαμε να γίνει ένα "κλουβί" μέσα στην Θύρα 8 για να φιλοξενεί 800-1000 οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Με διάφορες προφάσεις (Αστυνομία που θέλει κενή την Θύρα 7 όταν έρχονται φιλοξενούμενοι οπαδοί, ανύπαρκτη Θύρα εισόδου-εξόδου αποκλειστικά για φιλοξενούμενους οπαδούς κλπ) ο Ζαγοράκης δεν προχωράει στην ικανοποίηση του αιτήματος μας.
Ο Ζαγοράκης δεν είναι αντίθετος στις μετακινήσεις και θέλει ο ΠΑΟΚ να έχει στον πλευρό του τον κόσμο του. Το θέμα είναι ότι σκέφτεται την δικιά μας αντίδραση όταν δούμε αντίπαλους οπαδούς και το τι θα επιχειρήσουμε να τους κάνουμε. Μέσα στο μυαλό του πάντα υπάρχει η πιθανότητα ευρέσεως επενδυτή-χρηματοδότη και θέλει η Τούμπα να παρουσιάζει εικόνα φιέστας και όχι Καμπότζης-Βιετνάμ.

Το πρόβλημα θα λυθεί σίγουρα όταν μπούμε σε νέο γήπεδο το οποίο θα παρέχει ασφάλεια σε φιλοξενούμενους οπαδούς. Για αυτό τον λόγο, αλλά και για πολλούς άλλους που τους έχουμε αναλύσει κατά το παρελθόν, θεωρεί σαν ένα από τους πρώτους στόχους του την κατασκευή νέου γηπέδου.

ΥΓ. Βγήκαμε off topic του κερατά, όπως κάθε φορά που δυσαρεστούμαστε που δεν παίρνουμε εισιτήρια εκτός έδρας! Νομίζω ότι δεν θα έχουν προβλήματα παρακολούθησης του αγώνα στην Ξάνθη όσων ταξιδεύσουν μεμωνομένα και προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριο τους.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
κοιταξε τζωρτζι να σου πω κατι.οι βαζελοι αμα τους ζητησεις θα σου δωσουν.τα ερπετα το ιδιο.1000 μονο και στο κωλοπεταλο αλλα θα σου δωσουν.το θεμα ειναι ποσο θελει η διοικηση να εχει παρε-δωσε
μονο οι γαυροι ειναι αυτοι που δεν δινουν με τπτ.

να πω κι εγω την γνωμη μου;το θεμα ειναι περιπλοκο και το λεει ο βεντερ.να ζηταει η διοικηση εισητηρια αλλα να αλλαξουμε κι εμεις.πηρες 500 στην σμυρνη;500 να πανε

πηρες 1500 στην γρια;τοσοι να πανε(ασε που με το ολο κλιμα στο συγκεκριμενο ματς καθε χρονο το χουμε κανει ντερμπι και εδρα το καυτατζογλειο.στο λαου λαου φετος θα φευγαμε και με διπλο).

εμεις την εχουμε δει καπως και αμολιομαστε σε οποιο γηπεδο παιρνουμε εισητηρια.κι αυτο καμια φορα μπορει να εχει κι επιπτωση.οχι μπορει,
εχει επιπτωση.ακομα και σε οπαδικα θεματα εχει επιπτωση.συλληψεις ειχαμε με τον πανιωνιο και ασφαλιτες διπλα μας.συν κατι ασχετο με αυτα.

τα ιδια και με τον θρασυβουλο...παραλιγο και στην κομοτηνη να ειχαμε συλληψη.δλδ πρεπει να γεμισουμε τις φυλακες για να βαλουμε κι εμεις οι ιδιοι νερο στο κρασι μας;δεν εχεις εισητηριο μην πας.ετσι ειναι η φαση.τα ΠΑΟΚ εισαι και τα λοιπα σε κατι τετοια κανουν κακο.

εγω λεω να κοιταξουμε πρωτα να οργανωθουμε εμεις οι ιδιοι καλυτερα και μετα τον λογο τον εχει η διοικηση.και δεν νομιζω να διαφωνει κανεις σ'αυτο.και δεν φταινε οι συνδεσμοι σ'αυτο για να μην πει κανεις οτι την παω εκει την δουλεια

ξεφυγαμε απο το τοπικ

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΣΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ(η ξανθη δεν μου φταιει σε τπτ.ο πανοπουλος με τρελαινει)

Offline ved

• Αλλαγή
διαβασα κιεγω στην συνεντευξη του ζαγορακη οτι αν καποτε φυγει θα ηθελε να εχει ετοιμασει το εδαφος για εναν μεγαλο επενδυτη αλλα ελπιζω στο μελλον να αλλαξει αποψη.
μην ξεχναμε οτι ειναι αδικο για ολους εμας που εχουμε δωσει τοσους αγωνες και τοσα λεφτα για να ορθοποδησει η ομαδα να καταληξει ξανα η ομαδα σε καποιον ιδιοκτητη. ειναι πολυ αδικο.

αλλωστε ιστορικα εχει αποδειχτει οτι επενδυτης= καταστροφη για την ομαδα.

γιαυτο πιστευω οτι αυτη η συγκηρια ειναι η καλυτερη ευκαιρια να προετοιμασουμε το εδαφος για μια παε με λαικη συμμετοχη ( δεν εννοω το ιδιο με μελβα γιατι δεν το ξερω ) αφου ηδη αποδειξαμε οτι μονο με την δικη μας συμμετοχη και παρολα τα οσα χρεη στην καμπουρα με μια σωστη διοικηση μπορουμε να καθορισουμε μονοι μας τις τυχες μας.

οσο για το γηπεδο θα πρεπει να ειναι οραμα ολων μας,,να ενδιαφερθουμε μονοι μας και να παλεψουμε ψαχνωντας το θεμα. δεν θα πρεπει να αφησουμε αυτο το μεγαλυτερο ζητημα σε ενα ατομο (οπως και αν λεγετε ) η σε 5 τεχνοκρατες.

μην ξεχνατε οτι η τουμπα ανηκει σε ολους μας και το ζητημα του γηπεδου που θα καθορισει το μελλον μας δεν θα πρεπει να διαμορφωθει απο 3 δημοσιογραφους και 3 παραγοντες.

και που λετε με την ξανθη νομιζω ο μπαλαφας θα σκισει ...  ;D

Offline spartiatis

• Αλλαγή
το παιχνίδι ειναι Χ2.
εύκολα ή δύσκολα πιστέυω πως θα φύγουμε με βαθμούς απο τη ξάνθη.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς μέσα στο μυαλό μας, ισχύει αυτό που γράφεις vedder για το επενδυτής=καταστροφή. Φταίνε όλα όσα ζήσαμε εδώ και χρόνια.
Η ιδανική μορφή που έχω στο μυαλό μου για το πάντρεμα επενδυτή-παρούσης διοίκησης, είναι η παρουσία του από πίσω για να συνεισφέρει όταν υπάρχει ανάγκη κάλυψης κάποιου ποσού άμεσα.
Θα έρθει κάποια στιγμή μια χρονιά που η ομάδα θα βγει έξω από τους στόχους της νωρίτερα από όσο προγραμμάτισε και δεν θα μπορεί να καλύψει το μπάτζετ της. Εκείνη τη στιγμή, καλό θα είναι να υπάρχει από πίσω ένας, δύο ή και παραπάνω παράγοντες-επενδυτές που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα καθυστέρησης σε πληρωμές και γκρίνια που θα προκύψει.
Αλλά ακόμα και στο γήπεδο, ποτέ να μην αποκλείεται την περίπτωση εύρεσης κάποιας λύσεως διαφορετικής από αυτής που αποφασίζει το σώμα της Γεν. Συνέλευσης του ΑΣ από την διοίκηση Ζαγοράκη. Αν το νέο γήπεδο δεν ικανοποιεί τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί η τελευταία να στραφεί σε διαφορετική λύση χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΑΣ και των μελών του. Τότε θα είναι επιτακτική όσο ποτέ η συνεισφορά κάποιων επενδυτών-χρηματοδοτών. Υποθετικά βέβαια όλα αυτά.

Vedder έχουν τελειώσει προ πολλού οι δημοσιογράφοι που έκαναν ότι γούσταραν στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ.

Θα ανησυχούσα για την απουσία Βερόν, αλλά βλέπω πως υπάρχουν ετοιμοπόλεμοι παίκτες στην ομάδα (Μπαλάφας, επιστροφές Ίβιτς και Γκαρσία), άρα πιστεύω ότι η ομάδα θα απαιτήσει και θα κατακτήσει το τρίποντο στην Ξάνθη.  ;)
gdaou
"γάβροι=κότες"

LIN4

• Guest
Εκείνο που χαρακτηρίζει, μεταξύ των άλλων, τον φετεινό ΠΑΟΚ είναι η σταθερότητα στην απόδοση και εντός και εκτός έδρας. Διαθέτουμε την καλύτερη άμυνα εντός έδρας και την δεύτερη καλύτερη συνολικά, με ένα γκολ διαφορά από τον gay. Είναι δύο από τους στόχους που είχε θέσει ο Σάντος στην αρχή της περιόδου και πραγματοποιήθηκαν. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με παράγοντες τύπου πανόπουλου και κουασιμόδου κασναφέρη, όσο γλοιώδεις και αηδιαστικοί και αν είναι.
Με την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα, το αντίθετο μάλιστα.
Αλλά την σκόντα πρέπει να την πατήσουμε και να τις γυρίσουμε κάτι χρωστούμενα από άλλες χρονιές.
Δεν χρειάζεται να μας δώσει εισιτήρια ο κακάσχημος,...όλη η Θράκη είναι ΠΑΟΚ...στην έδρα μας θα παίξουμε πάλι, όπως στις Σέρρες, στην Κομοτηνή, στη Φυλή.....

Offline ved

• Αλλαγή
το να βγεις μια χρονια εκτος στοχων και να σε καλυψουν ειναι ενα ενδεχομενο που καλυπτεται ομως και με αλλους τροπους) εκτακτες συμμετοχες συνδρομες κλπ οπως γινεται αλλωστε και τωρα ).
το να γινουν ομως καταστασεις σαν του γουμενου του δροσου του μπατατουδη και του βουλινου ειναι πολυ πιθανο ιστορικα να σε οδηγησουν σε νεο γολγοθα.

σκεφτειτε ομως μια λυση αλλα μπαρτσειλονα η αλλων ξενων ομαδων.

να εχεις 20,000 μελη που να ψηφιζουν και να ελεγχουν την διοικηση καθε 3 χρονια. στις εκλογες θα βαζει υποψηφιοτητα καποιος επιχειρηματιας και θα λεει ,,
μαγκες τα εσοδα μας ειναι αυτα απο μελη εισητηρια και χορηγιες τηλεοταση κλπ... αν με ψηφισετε τσονταρω κιεγω αλλα 2 μυρια π.χ.   για να κανω αυτο αυτο και αυτο να ειμαι προεδρος και  να διαφημισω την αγνωστη μουρη μου σε ολη την χωρα. ετσι θα  εχουμε  τους υποψηφιους μας να κανουμε τον ελεγχο μας και ναμαστε αρχοντες. τι καλυτερο?

οσο για το γηπεδο εννοειται οτι γηπεδο χωρις την συνεναιση ολων των πλευρων δεν γινεται. αλλωστε ο κοσμος θα το γεμισει,, ο κοσμος θα αγωνιστει να ξεπεραστουν ολα τα εμποδια ενω απο την αλλη στον ερασιτεχη ανοικει αυτη τη στιγμη το γηπεδο και χωρις αυτο δεν γινεται τιποτα και φυσικα η παε ξερει τις αναγκες της οικονομικα δεδομενα αλλα και αγωνιστικα ( γηπεδο εδρα που θα δινει βαθμους νικες και τιτλους ) και τελος οπαδοι και συνδεσμιτες ξερουμε καλυτερα απο τον καθενα τις οπαδικες αναγκες του συλλογου,,ισορροπιες στην πολη κλπ.

ο βερον δεν παιζει ε?...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Οι περιπτώσεις που αναφέρεις ήταν μεγαλομέτοχοι με πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου. Εγώ μιλάω για περιπτώσεις πολλών "Σαχπατσίδεων" με περιορισμό στο μερίδιο της πίτας του μετοχικού κεφαλαίου.
Αυτοί για να συνεισφέρουν και να μπουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρέπει να βρουν ένα κλίμα στις κερκίδες που δεν θα θυμίζει πόλεμο και δεν θα δυσφημείτε το όνομα τους από τις πράξεις μας.
Ταυτόχρονα θα υπάρχει η Λαϊκή Βάση δεκάδων χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων όπως σήμερα που θα στηρίζουν την διοίκηση που θα εκλέγουν και θα πιέζουν όταν χρειάζεται η ΠΑΕ κάποιες "βοήθειες" που παρέχονται απλόχερα σε άλλες ομάδες, αλλά τσιγκουνεύονται όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ.

Παρατηρώ ότι η ομάδα πέφτει σε απόδοση στο δεύτερο μισό κάθε ημιχρόνου. Αυτό μας δείχνει ότι η μίνι προετοιμασία που κάνουν αυτή την στιγμή, τους βγάζει κάποια κούραση. Άρα θα πρέπει να πετύχουμε γρήγορα γκολ όσο έχουμε φρεσκάδα στις κινήσεις μας και μπορούμε να πρεσάρουμε υποχρεώνοντας τους αντιπάλους σε λάθη και κλεψίματα της μπάλας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

MiXaLiS G4

• Guest
αδερφια ακουσα οτι μας εδωσαν εισητηρια...αληθευει??

MiXaLiS G4

• Guest
ρε αδερφια επειδη ειμαι απο χρυσουπολη....να ξερω θα παμε??

GeorgT

• Guest
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=22218&catid=24

Δεν παίρνει εισιτήρια στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη αγωνίζεται την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν προτίθεται να πάρει εισιτήρια. Την Τρίτη (07/04) θα διεξαχθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα και άνθρωπος του Δικεφάλου θα δώσει το παρών. Ωστόσο, δεν θα ζητήσει εισιτήρια, παρά μόνο τις 40 προσκλήσεις που δικαιούται ως ΠΑΕ.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το ματς δεν είναι τόσο ασήμαντο όσο νομίζουμε. Με δύο νίκες διατηρούμε το προβάδισμα του ενός βαθμού απέναντι στην αεκ. Η Ξάνθη αδιάφορη είναι, το ματσάκι πρέπει να το πάρουμε.

Για τα εισιτήρια δε ξέρω τι παίζει, εγώ θα πάω πάντως από το πρωί με ένα φίλο μου. Καφεδάκι και ΠΑΟΚάρα.
Λογικά θα πουλάνε έξω από το γήπεδο. Και η μεμονωμένη εκδρομούλα έχει τη χάρη της.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
το ματσακι ειναι δικο μας ο κοσμος να χαλασει............

PAOK_VOLOS

• Guest
Το ματς δεν είναι τόσο ασήμαντο όσο νομίζουμε. Με δύο νίκες διατηρούμε το προβάδισμα του ενός βαθμού απέναντι στην αεκ. Η Ξάνθη αδιάφορη είναι, το ματσάκι πρέπει να το πάρουμε.

Αν η αελ χάσει από τον gay και νικησει η αεκ τον ρουλη,οτι και να κανουμε εμεις με την Ξανθη,η αεκ θα έχει 3 βαθμους στα playoff.
« Last Edit: April 09, 2009, 14:28:40 by PAOK_VOLOS »

Offline maria-mtb

• Βασικός

Για τα εισιτήρια δε ξέρω τι παίζει, εγώ θα πάω πάντως από το πρωί με ένα φίλο μου. Καφεδάκι και ΠΑΟΚάρα.
Λογικά θα πουλάνε έξω από το γήπεδο. Και η μεμονωμένη εκδρομούλα έχει τη χάρη της.

ετσι ακριβως...κ γω τα ιδια! απο κυριακη σε κυριακη τριπολη-ξανθη για τον PAOK!
επισης εμενα δε με μοιαζει η βαθμολογια στα play off τοσο , οσο το να τερματισει ο ΠΑΟΚ, τουλαχιστον ισοβαθμος με το βαζελο κ να χει κατω απο τα αρχιδια του το χανουμι! γιατι αυτο του αξιζει κ για να κλεισουν ολα τα στοματα.