Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2009-2010  (Read 28396 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2009-2010
« Reply #580 on: July 07, 2009, 22:39:24 »
οταν λετε απλη ελεκτρον?
εχω μια καρτα(της εμπορικης) που πληρωνομαι απο την δουλεια μπορω με αυτη να αγοραζω εισητηρια απο το ιντερνετ?

Με visa electron μπορεις να αγορασεις εισητηρια απο το site, αλλα το θεμα ειναι να σε αφηνει και η τραπεζα σου να κανεις αγορες μεσω του internet απο την (electron) καρτα που εχεις. Η εμπορικη πχ, δεν σε αφηνει δυστυχως.. Οι περισσοτερες τραπεζες δεν αφηνουν τις αγορες μεσω ιντερνετ απο electron καρτα. Για την alphabank ξερω σιγουρα οτι σε αφηνει αλλα δεν γνωριζω καποια αλλη να σου πω.. Μετα θα πρεπει να πας σε λυσεις χρεωστικης καρτας (pre paid) (κυπρου, πειραιως)..  

Toumbaliban με τις electron εχεις λογαριασμο στην τραπεζα, με τις χρεωστηκες δεν εχεις τπτ... Εχεις απλα μια καρτα που την γεμιζεις και την αδιαζεις και ειναι visa. Βεβαια για καθε φορα που βαζεις/βγαζεις λεφτα η τραπεζα σε χρεωνει με καποιο μικρο ποσο.. 1 - 2 ευρο.
« Last Edit: July 07, 2009, 22:51:00 by king »

LFPADRAM

• Guest
« Reply #581 on: July 07, 2009, 22:44:51 »
Απο τις 11 το πρωι σημερα ενημερωθηκαν οσοι ηταν στα γραφεια για αγορα διαρκειας οτι στην 7 δεν υπαρχουν αλλα διαθεσιμα. Για την ελεκτρον που λετε εχει δικιο ο κινγκ οσον αφορα αυτην της αλφα μπανκ γτ και γω με τετοια ανανεωσα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #582 on: July 07, 2009, 22:52:01 »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΡΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!

homo  ;)

Δεν υπαρχουμε? Δηλαδη ειμαστε ανυπαρκτοι και πουθεναδες?  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #583 on: July 07, 2009, 22:57:09 »
οταν λετε απλη ελεκτρον?
εχω μια καρτα(της εμπορικης) που πληρωνομαι απο την δουλεια μπορω με αυτη να αγοραζω εισητηρια απο το ιντερνετ?

Με visa electron μπορεις να αγορασεις εισητηρια απο το site, αλλα το θεμα ειναι να σε αφηνει και η τραπεζα σου να κανεις αγορες μεσω του internet απο την (electron) καρτα που εχεις. Η εμπορικη πχ, δεν σε αφηνει δυστυχως.. Οι περισσοτερες τραπεζες δεν αφηνουν τις αγορες μεσω ιντερνετ απο electron καρτα. Για την alphabank ξερω σιγουρα οτι σε αφηνει αλλα δεν γνωριζω καποια αλλη να σου πω.. Μετα θα πρεπει να πας σε λυσεις χρεωστικης καρτας (pre paid) (κυπρου, πειραιως)..  

Toumbaliban με τις electron εχεις λογαριασμο στην τραπεζα, με τις χρεωστηκες δεν εχεις τπτ... Εχεις απλα μια καρτα που την γεμιζεις και την αδιαζεις και ειναι visa. Βεβαια για καθε φορα που βαζεις/βγαζεις λεφτα η τραπεζα σε χρεωνει με καποιο μικρο ποσο.. 1 - 2 ευρο.

Έχω στην Πειραιώς κάρτα που παίζω και στοίχημα στο ίντερνετ. Είναι visa electron και την απέκτησα ανοίγοντας απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Απλή χρεωστική είναι στην ουσία. Μέσω paypal καταθέτω στην στοιχηματική εταιρία και δεν μου κρατάει ούτε ένα λεπτό. Και 5 ευρώ να μου κρατήσει στα π@π@ρι@ μου για τον ΠΑΟΚ μας.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #584 on: July 07, 2009, 23:02:04 »
Μόλις γύρισα από Τούμπα και έχει ακόμα κόσμο. Μεγάλο λάθος της ΠΑΕ να μοιράσει χαρτάκια (γύρω στις 4μμ) σε όσο κόσμο υπήρχε εκεί. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο όριο (πχ 400 νούμερα). Οι υπάλληλοι δεν δουλεύουν μόνο σήμερα. Θα πρέπει αύριο στις 8.30 πμ να είναι πάλι στις θέσεις τους και δεν πρέπει να εξαντλούνται. Λεφτά διαχειρίζονται και κάθε πιθανό λάθος θα τους στοιχίσει.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #585 on: July 07, 2009, 23:05:10 »
οταν λετε απλη ελεκτρον?

Έχω στην Πειραιώς κάρτα που παίζω και στοίχημα στο ίντερνετ. Είναι visa electron και την απέκτησα ανοίγοντας απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Απλή χρεωστική είναι στην ουσία. Μέσω paypal καταθέτω στην στοιχηματική εταιρία και δεν μου κρατάει ούτε ένα λεπτό. Και 5 ευρώ να μου κρατήσει στα π@π@ρι@ μου για τον ΠΑΟΚ μας.

Ναι αυτο λεω... Απλα αυτη που εχεις δεν ειναι χρεωστικη, ειναι "σαν" χρεωστικη. Στις χρεωστικες δεν εχεις λογαρισμο, στις electron εχεις. Η πειραιως θα ειναι ιδια φαση με alphabank, οποτε αμεσως αμεσως εχουμε 2 τραπεζες που επιτρεπουν τις αγορες απο electron..  ;)

----
Στα διαρκείας όμως είχαμε πρωτοφανή κινητοποίηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο... Από τις 8 το πρωί είχαν συγκεντρωθεί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα και περίμεναν για να αγοράσουν διαρκείας. Και η καταμέτρηση για την διάθεση των διαρκείας δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι τις 9 το βράδυ. Απίστευτο πραγματικά. Μέχρι τις 9 το βράδυ είχαν πουληθεί 2.300 διαρκείας (!!) ενώ ακόμη 200 φίλαθλοι περίμεναν υπομονετικά για να εξυπηρετηθούν ! Ο συνολικός αριθμός διάθεσης θα ξεπεράσει τις 15.200.

http://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=2351

----

Η καλυτερη απαντηση σε οσους ανχωθηκαν μην δεν πουλησουμε και τα 21... Ο λαος δινει τα ρεστα του  :rasta:

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #586 on: July 07, 2009, 23:10:17 »
16009!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"

LFPADRAM

• Guest
« Reply #587 on: July 07, 2009, 23:14:47 »
2601 σε μια μονο μερα ρε αθεοφοβοι????  :D :D

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #588 on: July 07, 2009, 23:16:14 »
λα, λα , λα , λα, λα  δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #589 on: July 07, 2009, 23:16:50 »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΡΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!

homo  ;)

Δεν υπαρχουμε? Δηλαδη ειμαστε ανυπαρκτοι και πουθεναδες?  ;D

+100000000000000000  :) :) :) :) :) :) :)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
« Reply #590 on: July 07, 2009, 23:20:41 »

Σας δίνω και μια εξίσωση για να υπολογίσετε ποσο θα μπορούσαν να φτάσουν τα συνολικά διαρκειας με το μέχρι στιγμής ρυθμό διάθεσης τους  ... Όπου x = συνολικές μέρες διάθεσης και y = συνολικός αριθμός διαρκειας...

γραψε λαθος... η πραγματικη εξισωση ειναι:
y = ex
οποιος προλαβει!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #591 on: July 07, 2009, 23:35:26 »
σε ενα διαγραμμα η σημερινη καμπυλη θα μοιαζει με την πουτσα του Τσιριλο

moutsouris2

• Guest
« Reply #592 on: July 07, 2009, 23:39:17 »
Εμείς μαζί για μια ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
Και δε με νοιάζει κανένας και τίποτα.
Έτσι απλά!
Είναι μικρό το γήπεδοοοοοοοοοο είναι μικρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Ευχαριστώ ρε μάγκες γιατί αυτό θα πει ΙΔΕΑ και ΑΓΑΠΗ σε αυτό που σε ΦΤΙΑΧΝΕΙ.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #594 on: July 07, 2009, 23:48:12 »
2601 σε μια μονο μερα ρε αθεοφοβοι????  :D :D
:prosk: :03:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #595 on: July 07, 2009, 23:50:33 »
Ξημερώνει 8 Ιουλίου και υπάρχουν ακόμη αδιάθετα εισιτήρια;
Τι περιμένετε ρε;;;;

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #596 on: July 08, 2009, 01:04:07 »
Είμαστε ο μεγαλύτερος λαός του κόσμου! Δεν υπάρχει ρε μεγαλύτερη τρέλα από αυτή του ΠΑΟΚτσή! Αγαπάμε με τόσο πάθος την ομάδα μας που δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί τι θα γίνει σε περίπτωση που τη δούμε εκεί που ονειρευόμαστε. Είμαστε χωρίς ταβάνι, τέλος! Πραγματικοί αετοί που έχουν όριο τον ουρανό.

Σήμερα φεύγοντας από τη δουλειά πέρασα από την Τούμπα το μεσημεράκι, όχι για να πάρω το εισιτήριό μου που το έχω εδώ και μέρες, αλλά γιατί άκουσα στο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο πως γινότανε της πουτάνας. Δεν είναι ότι δεν το πίστεψα, άλλωστε ήμουν σίγουρος για το ότι θα εξαντληθούν για πλάκα τα διαρκείας, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου για να γουστάρω.

Πήγα σφαίρα στο γήπεδο να πάρω μία τζούρα ΠΑΟΚτσήδικου μεγαλείου. Κι αντί για τζούρα πήρα μέσα μου ολόκληρο μπουρί. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ένιωσα όταν είδα αυτό που γίνεται. Κόντεψα να βάλω τα κλάματα ρε. Κανείς δεν μπορεί να φωνάξει σύνθημα "σκότωσα για ένα εισιτήριο" χωρίς να ακουστεί γελοίος. Κανείς εκτός από μας. Όποιος αλλόθρησκος έβλεπε το σημερινό θα ντρεπόταν να υποστηρίξει ξανά την ομάδα του. Τόσο απλά...

Ούτε σε αγώνα δεν έχουν οι υπόλοιποι τέτοια ουρά και τέτοια τρέλα. Φύγανε 2601 εισιτήρια τη πρώτη μέρα μετά τις ανανεώσεις!!! Ολογράφως δύο χιλιάδες εξακόσια ένα. Δεν μοίραζαν λεφτά ρε αλλόθρησκοι μη μπερδεύεστε, μαγικά χαρτάκια για το πιο σπουδαίο και σπάνιο θέαμα της ερχόμενης σεζόν μοίραζαν. Σε δυο τρεις μέρες θα εξαφανιστούν όλα. Μέχρι το τελευταίο. Για πλάκα. Να ' ταν κι άλλα τόσα

Ο λαός μίλησε με πράξεις. Αν στην πρώτη προπόνηση η διοίκησή μας πήρε ένα μήνυμα συμπαράστασης, σήμερα πήρε ένα μήνυμα λατρείας. Δεν μιλάμε πλέον για εμπιστοσύνη. Μιλάμε για το ότι ένας ολόκληρος λαός σηκώνει στις πλάτες του αυτά τα παιδιά της διοίκησης αλλά και του αγωνιστικού τμήματος και τους στέλνει στα ουράνια. Η διοίκηση με τα έργα της σπρώχνει τον κόσμο, ο κόσμος τη διοίκηση και όλοι μαζί την ομάδα σε μία μοναδική σχέση αλληλοεξάρτησης και ατσαλένιας ενότητας.

Σήμερα επίσης βούλωσαν για τα καλά τα στόματα των μίζερων και των κομπλεξικών. Ο λαός του ΠΑΟΚ τους τα βούλωσε με το δικό του τρόπο. Όχι με μπλα μπλα αλλά με πράξεις. Ο ΠΑΟΚ σήμερα άφησε πίσω του τη μίρλα και τη στασιμότητα του περιβάλλοντός του και άλλαξε σελίδα. Έφυγε όχι μόνο από τη πόλη αλλά κι απ' τη χώρα. Την άλλαξε με τον ιδρώτα και την ταλαιπωρία των 2601 μαρτύρων του. Γιατί όσα αδέρφια ταλαιπωρήθηκαν σήμερα έγραψαν μία ολόχρυση σελίδα στην ιστορία μας. Αυτό και μόνο άξιζε κάθε ταλαιπωρία.

Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να μιλάει για στόχους πλέον. Ξαναγίναμε ΠΑΟΚ και αυτό μιλάει από μόνο του. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να μας σταματήσει (εκτός από μας τους ίδιους). Είμαστε ο ΠΑΟΚ ρε κουφάλες και ζούμε για να σας τρελαίνουμε.

Σας ευχαριστώ γαμώ την ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα μας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #597 on: July 08, 2009, 01:05:40 »

Η πορεία των διαρκείας

Μέρα Σύνολο Ημερήσια διάθεση
1η 381 381
2η 723 342
3η 1.044 321
4η 1.219 175
5η 1.452 233
6η 1.673 221
7η 2.016 343
8η 2.347 331
9η 2.648 301
10η 2.858 210
11η 3.186 328
12η 3.570 384
13η 3.938 368
14η 4.275 337
15η 4.614 339
16η 4.953 339
17η 5.335 382
18η 5.953 618
19η 6.539 586
20η 7.110 571
21η 7.645 535
22η 8.109 464
23η 8.840 731
24η 9.755 915
25η 10.881 1.126
26η 11.965 1.084
27η 13.408 1.443
28η 16.009 2.601

PAOK PANO APO OLLA

giannis80

• Guest
« Reply #598 on: July 08, 2009, 01:13:00 »
10 παρά τέταρτο πέρασα έξω από το γήπεδο και είχε ακόμα κάτι άτομα.Είδα αρχικά την καντίνα να δουλεύει και παραξενεύτηκα,λλά μετά είδα και κίνηση στα σκαλοπάτια.Επίσης ,άκουσα οτι ειπώθηκε στην έρα-σπορ οτι το σημερινό αποτελεί πανευρωπαϊκο ρεκόρ διάθεσης εισητηρίων διαρκείας για μια μέρα.Λογικό.Ο μεγαλύτερος λαός ποδοσφαιρικού συλλόγου στον πλανήτη, έκανε ρεκόρ ευρώπης.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #599 on: July 08, 2009, 01:40:58 »
Είμαστε ο μεγαλύτερος λαός του κόσμου! Δεν υπάρχει ρε μεγαλύτερη τρέλα από αυτή του ΠΑΟΚτσή! Αγαπάμε με τόσο πάθος την ομάδα μας που δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί τι θα γίνει σε περίπτωση που τη δούμε εκεί που ονειρευόμαστε. Είμαστε χωρίς ταβάνι, τέλος! Πραγματικοί αετοί που έχουν όριο τον ουρανό.

Σήμερα φεύγοντας από τη δουλειά πέρασα από την Τούμπα το μεσημεράκι, όχι για να πάρω το εισιτήριό μου που το έχω εδώ και μέρες, αλλά γιατί άκουσα στο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο πως γινότανε της πουτάνας. Δεν είναι ότι δεν το πίστεψα, άλλωστε ήμουν σίγουρος για το ότι θα εξαντληθούν για πλάκα τα διαρκείας, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου για να γουστάρω.

Πήγα σφαίρα στο γήπεδο να πάρω μία τζούρα ΠΑΟΚτσήδικου μεγαλείου. Κι αντί για τζούρα πήρα μέσα μου ολόκληρο μπουρί. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ένιωσα όταν είδα αυτό που γίνεται. Κόντεψα να βάλω τα κλάματα ρε. Κανείς δεν μπορεί να φωνάξει σύνθημα "σκότωσα για ένα εισιτήριο" χωρίς να ακουστεί γελοίος. Κανείς εκτός από μας. Όποιος αλλόθρησκος έβλεπε το σημερινό θα ντρεπόταν να υποστηρίξει ξανά την ομάδα του. Τόσο απλά...

Ούτε σε αγώνα δεν έχουν οι υπόλοιποι τέτοια ουρά και τέτοια τρέλα. Φύγανε 2601 εισιτήρια τη πρώτη μέρα μετά τις ανανεώσεις!!! Ολογράφως δύο χιλιάδες εξακόσια ένα. Δεν μοίραζαν λεφτά ρε αλλόθρησκοι μη μπερδεύεστε, μαγικά χαρτάκια για το πιο σπουδαίο και σπάνιο θέαμα της ερχόμενης σεζόν μοίραζαν. Σε δυο τρεις μέρες θα εξαφανιστούν όλα. Μέχρι το τελευταίο. Για πλάκα. Να ' ταν κι άλλα τόσα

Ο λαός μίλησε με πράξεις. Αν στην πρώτη προπόνηση η διοίκησή μας πήρε ένα μήνυμα συμπαράστασης, σήμερα πήρε ένα μήνυμα λατρείας. Δεν μιλάμε πλέον για εμπιστοσύνη. Μιλάμε για το ότι ένας ολόκληρος λαός σηκώνει στις πλάτες του αυτά τα παιδιά της διοίκησης αλλά και του αγωνιστικού τμήματος και τους στέλνει στα ουράνια. Η διοίκηση με τα έργα της σπρώχνει τον κόσμο, ο κόσμος τη διοίκηση και όλοι μαζί την ομάδα σε μία μοναδική σχέση αλληλοεξάρτησης και ατσαλένιας ενότητας.

Σήμερα επίσης βούλωσαν για τα καλά τα στόματα των μίζερων και των κομπλεξικών. Ο λαός του ΠΑΟΚ τους τα βούλωσε με το δικό του τρόπο. Όχι με μπλα μπλα αλλά με πράξεις. Ο ΠΑΟΚ σήμερα άφησε πίσω του τη μίρλα και τη στασιμότητα του περιβάλλοντός του και άλλαξε σελίδα. Έφυγε όχι μόνο από τη πόλη αλλά κι απ' τη χώρα. Την άλλαξε με τον ιδρώτα και την ταλαιπωρία των 2601 μαρτύρων του. Γιατί όσα αδέρφια ταλαιπωρήθηκαν σήμερα έγραψαν μία ολόχρυση σελίδα στην ιστορία μας. Αυτό και μόνο άξιζε κάθε ταλαιπωρία.

Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να μιλάει για στόχους πλέον. Ξαναγίναμε ΠΑΟΚ και αυτό μιλάει από μόνο του. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να μας σταματήσει (εκτός από μας τους ίδιους). Είμαστε ο ΠΑΟΚ ρε κουφάλες και ζούμε για να σας τρελαίνουμε.

Σας ευχαριστώ γαμώ την ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα μας

Αδερφέ ζωγράφισες... Έτσι απλά.
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ