Είμαστε ο μεγαλύτερος λαός του κόσμου! Δεν υπάρχει ρε μεγαλύτερη τρέλα από αυτή του ΠΑΟΚτσή! Αγαπάμε με τόσο πάθος την ομάδα μας που δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί τι θα γίνει σε περίπτωση που τη δούμε εκεί που ονειρευόμαστε. Είμαστε χωρίς ταβάνι, τέλος! Πραγματικοί αετοί που έχουν όριο τον ουρανό.
Σήμερα φεύγοντας από τη δουλειά πέρασα από την Τούμπα το μεσημεράκι, όχι για να πάρω το εισιτήριό μου που το έχω εδώ και μέρες, αλλά γιατί άκουσα στο ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο πως γινότανε της πουτάνας. Δεν είναι ότι δεν το πίστεψα, άλλωστε ήμουν σίγουρος για το ότι θα εξαντληθούν για πλάκα τα διαρκείας, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου για να γουστάρω.
Πήγα σφαίρα στο γήπεδο να πάρω μία τζούρα ΠΑΟΚτσήδικου μεγαλείου. Κι αντί για τζούρα πήρα μέσα μου ολόκληρο μπουρί. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ένιωσα όταν είδα αυτό που γίνεται. Κόντεψα να βάλω τα κλάματα ρε. Κανείς δεν μπορεί να φωνάξει σύνθημα "σκότωσα για ένα εισιτήριο" χωρίς να ακουστεί γελοίος. Κανείς εκτός από μας. Όποιος αλλόθρησκος έβλεπε το σημερινό θα ντρεπόταν να υποστηρίξει ξανά την ομάδα του. Τόσο απλά...
Ούτε σε αγώνα δεν έχουν οι υπόλοιποι τέτοια ουρά και τέτοια τρέλα. Φύγανε 2601 εισιτήρια τη πρώτη μέρα μετά τις ανανεώσεις!!! Ολογράφως δύο χιλιάδες εξακόσια ένα. Δεν μοίραζαν λεφτά ρε αλλόθρησκοι μη μπερδεύεστε, μαγικά χαρτάκια για το πιο σπουδαίο και σπάνιο θέαμα της ερχόμενης σεζόν μοίραζαν. Σε δυο τρεις μέρες θα εξαφανιστούν όλα. Μέχρι το τελευταίο. Για πλάκα. Να ' ταν κι άλλα τόσα
Ο λαός μίλησε με πράξεις. Αν στην πρώτη προπόνηση η διοίκησή μας πήρε ένα μήνυμα συμπαράστασης, σήμερα πήρε ένα μήνυμα λατρείας. Δεν μιλάμε πλέον για εμπιστοσύνη. Μιλάμε για το ότι ένας ολόκληρος λαός σηκώνει στις πλάτες του αυτά τα παιδιά της διοίκησης αλλά και του αγωνιστικού τμήματος και τους στέλνει στα ουράνια. Η διοίκηση με τα έργα της σπρώχνει τον κόσμο, ο κόσμος τη διοίκηση και όλοι μαζί την ομάδα σε μία μοναδική σχέση αλληλοεξάρτησης και ατσαλένιας ενότητας.
Σήμερα επίσης βούλωσαν για τα καλά τα στόματα των μίζερων και των κομπλεξικών. Ο λαός του ΠΑΟΚ τους τα βούλωσε με το δικό του τρόπο. Όχι με μπλα μπλα αλλά με πράξεις. Ο ΠΑΟΚ σήμερα άφησε πίσω του τη μίρλα και τη στασιμότητα του περιβάλλοντός του και άλλαξε σελίδα. Έφυγε όχι μόνο από τη πόλη αλλά κι απ' τη χώρα. Την άλλαξε με τον ιδρώτα και την ταλαιπωρία των 2601 μαρτύρων του. Γιατί όσα αδέρφια ταλαιπωρήθηκαν σήμερα έγραψαν μία ολόχρυση σελίδα στην ιστορία μας. Αυτό και μόνο άξιζε κάθε ταλαιπωρία.
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να μιλάει για στόχους πλέον. Ξαναγίναμε ΠΑΟΚ και αυτό μιλάει από μόνο του. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να μας σταματήσει (εκτός από μας τους ίδιους). Είμαστε ο ΠΑΟΚ ρε κουφάλες και ζούμε για να σας τρελαίνουμε.
Σας ευχαριστώ γαμώ την ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα μας