Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2009-2010  (Read 28494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dimos8enis

• Guest
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2009-2010
« Reply #140 on: May 30, 2009, 22:22:25 »
αφορμη για γκρινια ψαχνουνε καποιοι με φαινετε. τα λεφτα σας θα πανε για την ομαδα και οχι σε καποιου την τσεπη. εξαλλου αν το δεις ψυχρα, αλλο θεαμα ειδες περσι και αλλο θα δεις του χρονου. το ιδιο ειναι μπουκαλι στην κατα τ'αλλα αξιαγαπητη εφη θωδη και το ιδιο στον Notis?   :smiliedisco1:
(για να μη συγκρινω την τιμη του μπουκαλιου με το εισιτηριο διαρκειας)

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #141 on: May 30, 2009, 22:48:24 »
Η τιμή του διαρκείας πρέπει να ορίζεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε και η ΠΑΕ αλλά και ο φίλαθλος να έχουν όφελος. Εάν υποθέσουμε αυτή τη στιγμή ότι με το διαρκείας κάποιος αγοράζει 22 αγώνες (15 πρωτάθλημα, 2 Ευρώπη, 3 κύπελλο και 2 φιλικά για παράδειγμα) τότε δεν βλέπω ουσιαστικό οικονομικό κέρδος για τον φίλαθλο και εξηγώ.

Ουσιαστικά με αυτές τις τιμές το παιχνίδι στις:
Θ4/Θ7 κοστολογείται στα +/-9 ευρώ (200/22).
Θ5/Θ6 κοστολογείται στα +/-15 ευρώ. (350/22)
Θ2/Θ3 κοστολογείται στα +/-25 ευρώ. (540/22)
Θ1 κοστολογείται στα +/-40 ευρώ. (840/22)

Αυτό σημαίνει ότι το απλό εισιτήριο για ΚΑΘΕ αγώνα κατά τη διάρκεια της σεζόν στην Θ4 θα πρέπει να έχει τιμή πάνω από 9 ευρώ, λογικά στρογγυλοποίηση στο 10 για να έχει και νόημα το διαρκείας.
Αντίστοιχα στις Θ5/Θ6 το κάθε εισιτήριο θα πρέπει να έχει 20 ευρώ και στις Θ2/Θ3 30 ευρώ. Στην Θ1 θα πρέπει να παίζει στο 45-50 ευρώ.
Με τις παραπάνω τιμές κάποιος θα σκεφτεί ότι έχει όφελος να αγοράσει διαρκείας αντί μεμονωμένα εισιτήρια. Είναι όμως έτσι;

Εάν κάποιος αγοράσει και στα 22 παιχνίδια απλό εισιτήριο, τότε θα έχει πληρώσει για την
Θ4/Θ7 10x22=220, ο φίλαθλος έχει κέρδος δηλαδή μόλις 20 ευρώ!
Αυτή είναι όμως μόνο η μια πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά είναι αυτή που λέει ότι με τα 200 ευρώ του διαρκείας ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει 200/10= 20 αγώνες. Δηλαδή το κέρδος είναι 22-20= 2 αγώνες, δηλαδή τα φιλικά...

Με την ίδια λογική για τις άλλες θύρες έχουμε τα εξής:
Θ5/Θ6 κέρδος 90 ευρώ ή 18 αγώνες (κέρδος 4 αγώνες)
Θ2/Θ3 κέρδος 120 ευρώ ή 18 αγώνες (κέρδος 4 αγώνες)
Θ1 κέρδος 260 ή 18 αγώνες (κέρδος 4 αγώνες)

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι ουσιαστικά το διαρκείας "δεν συμφέρει" στην Θ4 και στην Θ7 καθώς χαρίζει μόλις τα φιλικά, ενώ και στις άλλες θύρες χαρίζει μόλις 4 αγώνες εκ των οποίων οι 2 είναι και πάλι τα φιλικά...

Κάποιος μπορεί να πει ότι το παραπάνω παράδειγμα είναι απλοϊκό και ότι μπορεί να μην προχωρήσουμε στο κύπελλο ή να κάνουμε λιγότερα φιλικά... Το θέμα είναι ένα. Όσο λιγότερους αγώνες παίξει ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, τόσο πιο ακριβό βγαίνει το διαρκείας. Στο υποθετικό παράδειγμα δηλαδή των ελάχιστων αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ 15 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο, 2 Ευρώπη και 1 φιλικό για τον Κουτσιανικούλη σύνολο δηλαδή 19 τότε το διαρκείας στην Θ4/Θ7 κοστίζει 200/19=10,50 ευρώ συνεπώς το απλό εισιτήριο στην Θ4/Θ7 θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 11 ευρώ για να δικαιολογηθεί η τιμή του διαρκείας. Εάν είναι 10, τότε το διαρκείας βγαίνει πιο ακριβό από όταν κάποιος αγοράζει για όλους τους αγώνες χωριστά εισιτήριο...

Τα παραπάνω φυσικά εξετάζουν ΜΟΝΟ την οικονομική πλευρά του διαρκείας. Υπάρχουν πολλά σημαντικά "συν" που ένα διαρκείας φέρνει και που δεν έχουν "τιμή" όπως η σταθερή θέση στο γήπεδο, οι εκπτώσεις (αν και αυτό μπορείς να το υπολογίσεις), το ότι κάποιος δε θα στέκεται στην ουρά για να αγοράσει εισιτήριο, η σειρά προτεραιότητας στα μίνι-διαρκείας, και άλλα.

Συνοψίζοντας λοιπόν μπορούμε να πούμε πως αν το διαρκείας συμφέρει για τα πλεονεκτήματα που φέρνει στον κάτοχό του, από καθαρά οικονομικής άποψης το κέρδος είναι μεν μικρό, αλλά υπαρκτό και all-in-all προσωπικά πιστεύω ότι το διαρκείας αξίζει τα λεφτά του...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #142 on: May 30, 2009, 23:13:53 »
gkaz αυτός ο λαός άμα πάς τώρα στο κόσμος είναι συνέχεια στα γούστα, αν πάς το βράδυ στα μπουζούκια γίνεται της τανας πού, άμα δεις στον δρόμο 8 στα 10 αυτοκίνητα είναι τριετίας. Το εισιτήριο διαρκείας στην θ4 βγαίνει ακριβώς όσο να δεις ένα έργο στο σινεμά. Για τις άλλες τις θύρες είναι ανάλογα με την δυνατότητα του καθενός. Νομίζω όποιος παραπονιέται μπορεί να το κάνει για τον εαυτό του και όχι για τους άνεργους ή τους χαμιλόμισθους γιατί από χτες δεν διάβασα να διαμαρτύρεται κάποιος άνεργος, γιατί και γω 1000 ευρώ παίρνω η γυναίκα μου άνεργη είναι και το 350 θα πάω να το σκάσω. 

Φιλε εγω δεν παραπονιεμαι για μενα και ουτε μιλαω αοριστα. Μιλαω με συγκεκριμενα παραδειγματα οι οποιοι εχουνε οντως οικονομικα προβληματα. Και πιο συγκεκριμενα το παραπονο τους ειναι οτι δεν εχουνε ρευστο αυτον τον μηνα για να δωσουνε. Ωραιο ειναι αυτο που λεει ο αλλος για τις παραλιες οτι θα ειναι πηχτρα αλλα φιλε στην Μυτιληνη δεν πληρωνεις για να μπεις πουθενα και παιρνεις και την φραπεδαρα απο το σπιτι κιολας. Γι αυτο και το παραδειγμα σου ειναι τουλαχιστον ακυρο.

Αλλο το να κλαιγεται καποιος οτι δεν εχει λεφτα (και τελικα παει μπουζουκια) και αλλο καποιος που εχει πραγματικα προβλημα και ειναι περηφανος για να δανειστει.

@Δικεφαλος, υπαρχει κατι το οποιο δεν ελαβες υπ οψην σου. Ο επαρχιωτης και δει ο νησιωτης που εχει καραβια και αεροπλανα μονο δεν θα παει σε ολους τους αγωνες. Και για να σου παραθεσω και νουμερα (αν και βγαινω οφ τοπικ) εχω ενα φιλαρακι απο Μυτιληνη. Για να δει τον ΠΑΟΚ κυριακη στην τουμπα θα πρεπει,
- ακτοπλοικο εισητηριο (50 ευρω) Υπαρχει μονο Σαββατο καραβι για Θεσσαλονικη. (15 ωρες)
-αεροπορικο εισητηριο (120 ευρω) καθοτι καραβι δεν παιζει για γυρισμο παρα μονο την τεταρτη.

Δηλαδη μιλαμε για 200 + ευρω χωρις το εισητηριο του αγωνα.

Και φυσικα δεν μιλαω γι αυτους που ειναι απο Σαμο φερ ειπιν.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #143 on: May 30, 2009, 23:20:18 »
Η τιμή του διαρκείας πρέπει να ορίζεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε και η ΠΑΕ αλλά και ο φίλαθλος να έχουν όφελος. Εάν υποθέσουμε αυτή τη στιγμή ότι με το διαρκείας κάποιος αγοράζει 22 αγώνες (15 πρωτάθλημα, 2 Ευρώπη, 3 κύπελλο και 2 φιλικά για παράδειγμα) τότε δεν βλέπω ουσιαστικό οικονομικό κέρδος για τον φίλαθλο και εξηγώ.

Ουσιαστικά με αυτές τις τιμές το παιχνίδι στις:
Θ4/Θ7 κοστολογείται στα +/-9 ευρώ (200/22).
Θ5/Θ6 κοστολογείται στα +/-15 ευρώ. (350/22)
Θ2/Θ3 κοστολογείται στα +/-25 ευρώ. (540/22)
Θ1 κοστολογείται στα +/-40 ευρώ. (840/22)

Αυτό σημαίνει ότι το απλό εισιτήριο για ΚΑΘΕ αγώνα κατά τη διάρκεια της σεζόν στην Θ4 θα πρέπει να έχει τιμή πάνω από 9 ευρώ, λογικά στρογγυλοποίηση στο 10 για να έχει και νόημα το διαρκείας.
Αντίστοιχα στις Θ5/Θ6 το κάθε εισιτήριο θα πρέπει να έχει 20 ευρώ και στις Θ2/Θ3 30 ευρώ. Στην Θ1 θα πρέπει να παίζει στο 45-50 ευρώ.
Με τις παραπάνω τιμές κάποιος θα σκεφτεί ότι έχει όφελος να αγοράσει διαρκείας αντί μεμονωμένα εισιτήρια. Είναι όμως έτσι;

Εάν κάποιος αγοράσει και στα 22 παιχνίδια απλό εισιτήριο, τότε θα έχει πληρώσει για την
Θ4/Θ7 10x22=220, ο φίλαθλος έχει κέρδος δηλαδή μόλις 20 ευρώ!
Αυτή είναι όμως μόνο η μια πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά είναι αυτή που λέει ότι με τα 200 ευρώ του διαρκείας ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει 200/10= 20 αγώνες. Δηλαδή το κέρδος είναι 22-20= 2 αγώνες, δηλαδή τα φιλικά...

Με την ίδια λογική για τις άλλες θύρες έχουμε τα εξής:
Θ5/Θ6 κέρδος 90 ευρώ ή 18 αγώνες (κέρδος 4 αγώνες)
Θ2/Θ3 κέρδος 120 ευρώ ή 18 αγώνες (κέρδος 4 αγώνες)
Θ1 κέρδος 260 ή 18 αγώνες (κέρδος 4 αγώνες)

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι ουσιαστικά το διαρκείας "δεν συμφέρει" στην Θ4 και στην Θ7 καθώς χαρίζει μόλις τα φιλικά, ενώ και στις άλλες θύρες χαρίζει μόλις 4 αγώνες εκ των οποίων οι 2 είναι και πάλι τα φιλικά...

Κάποιος μπορεί να πει ότι το παραπάνω παράδειγμα είναι απλοϊκό και ότι μπορεί να μην προχωρήσουμε στο κύπελλο ή να κάνουμε λιγότερα φιλικά... Το θέμα είναι ένα. Όσο λιγότερους αγώνες παίξει ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, τόσο πιο ακριβό βγαίνει το διαρκείας. Στο υποθετικό παράδειγμα δηλαδή των ελάχιστων αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ 15 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο, 2 Ευρώπη και 1 φιλικό για τον Κουτσιανικούλη σύνολο δηλαδή 19 τότε το διαρκείας στην Θ4/Θ7 κοστίζει 200/19=10,50 ευρώ συνεπώς το απλό εισιτήριο στην Θ4/Θ7 θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 11 ευρώ για να δικαιολογηθεί η τιμή του διαρκείας. Εάν είναι 10, τότε το διαρκείας βγαίνει πιο ακριβό από όταν κάποιος αγοράζει για όλους τους αγώνες χωριστά εισιτήριο...

Τα παραπάνω φυσικά εξετάζουν ΜΟΝΟ την οικονομική πλευρά του διαρκείας. Υπάρχουν πολλά σημαντικά "συν" που ένα διαρκείας φέρνει και που δεν έχουν "τιμή" όπως η σταθερή θέση στο γήπεδο, οι εκπτώσεις (αν και αυτό μπορείς να το υπολογίσεις), το ότι κάποιος δε θα στέκεται στην ουρά για να αγοράσει εισιτήριο, η σειρά προτεραιότητας στα μίνι-διαρκείας, και άλλα.

Συνοψίζοντας λοιπόν μπορούμε να πούμε πως αν το διαρκείας συμφέρει για τα πλεονεκτήματα που φέρνει στον κάτοχό του, από καθαρά οικονομικής άποψης το κέρδος είναι μεν μικρό, αλλά υπαρκτό και all-in-all προσωπικά πιστεύω ότι το διαρκείας αξίζει τα λεφτά του...

δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλα νομίζω ότι τα εισιτήρια στην 4 κ 7 είχαν 15 ευρώ και στα ντέρμπι 20.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #144 on: May 30, 2009, 23:24:51 »
Ναι τοσο ειχαν φετος.. 15 ευρω και 20 στα ματς με γαυρο βαζελο αεκ και αρη..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #145 on: May 30, 2009, 23:32:12 »
φίλε GkaZ4
εννοείται ότι για άτομα που ταξιδεύουν το κόστος του ταξιδιού υπερκαλύπτει το κόστος του διαρκείας.
Ακόμα κι έτσι όμως, όταν κάποιος κάνει 200+ ευρώ έξοδα για να δει ΕΝΑΝ αγώνα, δεν μπορεί να θεωρεί επιβάρυνση το 200+ που θα πληρώσει για το διαρκείας...
Θέλω να πω ότι δεν μπορείς να συνυπολογίζεις το κόστος του ταξιδιού στην τιμή του διαρκείας αλλά να το συγκρίνεις αποκλειστικά και μόνο με το κόστος του απλού εισιτηρίου... Το ταξίδι θα το κάνει κάποιος είτε έχει διαρκείας είτε όχι.

Μιας και κάνουμε όμως αυτή τη συζήτηση, αυτό που θα ήταν μια καλή ιδέα πχ είναι τα άτομα που έρχονται από πολύ μακριά να έχουν δικαίωμα επιλογής θέσης και στα απλά εισιτήρια. Γιατί όταν ο άλλος μένει στα 700 χιλιόμετρα δεν θα πάρει λογικά διαρκείας. Είναι κρίμα όμως όταν ανέβει να δει έναν αγώνα να μη μπορεί να βρει καλή θέση γιατί θα έχουν όλες καπαρωθεί από τα διαρκείας... Είναι ένα σύστημα αρκετά απλό σε εφαρμογή (κάτι ανάλογο γίνεται πχ για άτομα με ειδικές ανάγκες σε άλλες χώρες).

υγ/ με 15 ευρώ στην Θ4/Θ7 τότε το κέρδος είναι για 22 αγώνες 110 ευρώ ή 8 αγώνες. Τότε το διαρκείας στα πέταλα γίνεται το πιο ενδιαφέρον από όλα, και από οικονομικής άποψης. Παντα βέβαια με την προϋπόθεση ότι ΟΛΟΙ οι 22 αγώνες (και τα φιλικά) θα έχουν 15 ευρώ είσοδο... Πάντως πάνω κάτω αυτό που θέλω να πω είναι ότι αξίζει τα λεφτά του.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #146 on: May 30, 2009, 23:40:53 »
Μιας και κάνουμε όμως αυτή τη συζήτηση, αυτό που θα ήταν μια καλή ιδέα πχ είναι τα άτομα που έρχονται από πολύ μακριά να έχουν δικαίωμα επιλογής θέσης και στα απλά εισιτήρια. Γιατί όταν ο άλλος μένει στα 700 χιλιόμετρα δεν θα πάρει λογικά διαρκείας. Είναι κρίμα όμως όταν ανέβει να δει έναν αγώνα να μη μπορεί να βρει καλή θέση γιατί θα έχουν όλες καπαρωθεί από τα διαρκείας... Είναι ένα σύστημα αρκετά απλό σε εφαρμογή (κάτι ανάλογο γίνεται πχ για άτομα με ειδικές ανάγκες σε άλλες χώρες).

αυτο το αντιμετοπιζω καθε φορα που ανεβαινω πανω γιατι ερχομουν μια μερα πριν το ματς και φυσηκα δεν υπηρχαν εισητηρια.ειναι καλη η σκεψη αλλα......
ΠΑΟΚ παντου!!!

kp-83

• Guest
« Reply #147 on: May 30, 2009, 23:44:28 »
Οι τιμές των διαρκείας για την 4, 7 όσο και για την 5-6 είναι λαϊκές!!!!Και δεν υπάρχει λόγος ούτε καν να γίνεται συζήτηση!!!!
Και εξηγούμαι πέρυσι στην 4 είχε 170 και φέτος 200 δηλαδή 30 ευρώ αύξηση.Όμως αν υπολογίσου με ότι σε αυτό το εισιτήριο είναι σίγουρα 1 ματς προκριματικών ουέφα (το εισητήριο έχει 15 ευρώ) και αν όλα πάνε καλά μπορεί και δεύτερο(άλλα 15 ευρώ)!!!!!Δηλαδή να υποθέσουμε ότι δεν περπατάμε στο ουέφα και αποκλειόμαστε από το 1 ματς τότε υπάρχει μι αύξηση 15 ευρώ!!!!!!Αν περάσουμε και παίξουμε και δεύτερο προκριματικό γύρω για να μπούμε ομίλους τότε είναι η μία η άλλη!!!!!Δηλαδή 0 αύξηση αφού θα δεις 2 παραπάνω ματς και μάλιστα ευρωπαικά που μας κάνου 30 ευρώ.

Όσο για την 5-6 το διαρκείας έκανε 290 και κάνει 350 δηλαδή 60 ευρώ παραπάνω.Με την ίδια λογική αν κάνουμε 2 ευρωπαικά ματς από 25 ευρώ το εισιτήριο μας κάνει 50 δηλαδή έχουμε μια αύξηση 10 ευρώ!!!!Αν πάλι κάνεις 1 ευρωπαϊκό ματς θα έχεις μια αύξηση των 35 ευρώ.Δεν νομίζω να είναι τεράστιο ποσό!!!!!

Όπως εύκολα αποδεικνύεται η αύξηση είναι απιροελάχιστη 15 ευρώ στην 4,7 και 35 στην 5-6  στην χειρότερη περίπτωση!!!!!Και στην καλύτερη καμιά αύξηση στην 4 και 10 ευρώ αύξηση στην 5-6!!!!!

Μάλλον αυτοί που γκρινιάζουν το κάνουν από συνήθεια!!!!!Δεν βρίσκω το λόγο να το κάνεις!!!!!!!!!!!!!
Με σεβασμό και για τα παιδιά που δεν είναι οικονομικά καλά!!!!!

Callahan

• Guest
« Reply #148 on: May 31, 2009, 00:32:06 »
Με 22 μάτς, έχουμε και λέμε:

Θ4:   17*15 + 5*20=355   (Κέρδος 155 ευρώ)
Θ7:   17*15 + 5*25=370   (Κέρδος 180 ευρώ)
Θ5,6: 17*25 + 5*40=610   (Κέρδος 275 ευρώ)
Θ2,3: 17*30 + 5*60=810   (Κέρδος 270 ευρώ)
Θ1:    17*50 + 5*80=1250 (Κέρδος 410 ευρώ)

*Από τα 22 μάτς τoυ  πρωταθλήματος, πέντε (γαύρος, βάζελος, χανούμι, ρούλης, γριά) είχαν τιμές ντέρμπι.

**Τα ματς κυπέλλου υπολογίζονται με τιμές τυπικού ματς, και όχι ντέρμπι (αν και φέτος προέκυψαν δύο
εντός έδρας με τιμές ντέρμπι, αυξάνοντας περισσότερο το κέρδος του κατόχου διαρκείας). 

« Last Edit: May 31, 2009, 00:37:42 by Callahan »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #149 on: May 31, 2009, 05:08:50 »
Ρε παιδες μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι εννοω. Εγω μιλαω καθαρα για το θεμα ρευστοτητας που υπαρχει σε εναν αλφα κοσμο. Οταν εισαι απο επαρχεια και δεν ανηκεις σε συνδεσμο δεν εχεις πολλες ελπιδες να δεις τον ΠΑΟΚ εκτος και αν αγορασεις διαρκειας. Ε τα διαρκειας μεσα σε 30 μερες θα τελειωσουνε. Συνεπως αν δεν τα δωσεις τα ρημαδια γρηγορα δεν θα παρεις διαρκειας. Ξερω ανθρωπους που δανειστηκανε για να βαλουνε λεφτα στο πιο σημαντικο κομματι φετος, της ΑΜΚ. Ε καποιοι απο αυτους λοιπον ντρεπονται να ξαναδανειστουν για να πληρωσουνε το διαρκειας. Δεν συζηταω το αναμφισβητητο γεγονος οτι το διαρκειας συμφερει. Για καποιους ομως ακομα και αυτη η μικρη αυξηση ειναι ακομη ενα βαριδι.

Τεσπα οπως αγαπατε κουβεντα κανουμε και επαναλαμβανω οτι δεν μιλαω για την παρτη μου. Δοξα τον Αλλαχ, το θεο τεσπα ο,τι ειναι εκει επανω εγω την βγαζω καθαρη. Αλλα οχι να ακουω οτι μερικοι γκρινιαζουνε απο συνηθεια.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

moutsouris2

• Guest
« Reply #150 on: May 31, 2009, 11:18:01 »
Καλημέρα σ' όλους.
Αρχικά θέλω να συμφωνήσω με το φίλο τον GkaZ, πολύ σωστή προσέγγιση του θέματος κατά τη γνώμη μου.
Σήμερα όλοι λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την οικονομική κατάσταση. Δεν λέω ότι οι τιμές των διαρκείας είναι απαγορευτικές καθώς η κατάσταση έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση του καθενός μας. Όταν διάβασα την πρώτη ανακοίνωση για διαρκείας απουσίαζε η πρόβλεψη για τα παιδικά. Εδώ και δύο χρόνια παίρνω εισιτήριο και για το γιό μου όπως και άλλοι φίλοι μου. Το να δώσω εφτά κατοστάρικα αρχές καλοκαιριού για εισιτήρια κάπου με κόμπλαρε. Σήμερα το πρωί διαβάζω ότι τελικά ισχύουν τα παιδικά. Αυτό είναι ένα προσωπικό παράδειγμα αλλά ο καθένας μας μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Και επειδή γνώμη μου είναι ότι Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο κυριότερο πράγμα στη ζωή μας, μετά την ίδια τη ζωή μας, καλό θα είναι να δεχόμαστε και απόψεις που λένε πως τα διαρκείας ίσως να είναι και λίγο ακριβά και να γκρινιάζουν και λίγο. Ελπίζω στο τέλος όλοι να βρούμε την άκρη και να μπορέσουμε να πάρουμε τα διαρκείας μας. Άλλωστε τα καλύτερα έρχονται. Καλό Καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση στα τσιμέντα της Τούμπας.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #151 on: May 31, 2009, 11:45:19 »
Κανεις δεν αμφισβητει οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι Οικονομικα..εγω απο τη μια το ξερω καλυτερα απο πολλους, πιστεψτε με!
Αλλο ομως να μιλαμε για ακριβεια γενικα και αλλο για ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Δεν μπορει να λες οτι  ειναι ακριβα τα διαρκειας 200 ευρω στα πεταλα και 350 στην ευθεια, οταν ο ...Ρουλης εχει αντιστοιχες τιμες 170 και 320 χωρις τα 2 ευρωπαικα ματς και χωρις τα φιλικα και χωρις ιδιαιτερους στοχους!
Η οταν ο (Υποτιθεμενος αντιπαλος σου για πρωταθλημα Γαυρος, οπως ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ) ειχε περσυ τιμες 450 και 550 στα πεταλα και 770 στην ευθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Απ: Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2009-2010
« Reply #152 on: May 31, 2009, 17:39:21 »
Κανεις δεν αμφισβητει οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι Οικονομικα..εγω απο τη μια το ξερω καλυτερα απο πολλους, πιστεψτε με!
Αλλο ομως να μιλαμε για ακριβεια γενικα και αλλο για ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Δεν μπορει να λες οτι  ειναι ακριβα τα διαρκειας 200 ευρω στα πεταλα και 350 στην ευθεια, οταν ο ...Ρουλης εχει αντιστοιχες τιμες 170 και 320 χωρις τα 2 ευρωπαικα ματς και χωρις τα φιλικα και χωρις ιδιαιτερους στοχους!
Η οταν ο (Υποτιθεμενος αντιπαλος σου για πρωταθλημα Γαυρος, οπως ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ) ειχε περσυ τιμες 450 και 550 στα πεταλα και 770 στην ευθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σωστος.Τι να πουν τα αριανα δηλαδι....Μην γκρινιαζουμε

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #153 on: May 31, 2009, 17:40:56 »
Δε ξερω τι εννοειτε με "πεταλα" (το πεταλο των γαυρων δεν ειναι μονο 1 θυρα) αλλα στη θυρα 7 φιλος μου γαυρος συνδεσμιτης πηρε διαρκειας με 150 ευρω. Μου ειπε το πολυ να καναν 200, κ τα δικα τους ειχαν εκπτωση επειδη ηταν γραμμενοι σε συνδεσμο. Οποτε αφηστε τους γαυρους ως επιχειρημα.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #154 on: May 31, 2009, 17:52:31 »
Το φθηνότερο του γαύρου έχει 360..τώρα 150 δεν παίζει, μάλλον παπατζής ειναι ο φίλος σου (κονιόρδος  ;D)

edit:
Για τις δικές μας τιμές καλές είναι αλλά θα προτιμούσα κ εγώ να είναι πιο τσιμπημένα και να τα περιλαμβάνουν όλα.
ΑΡχίΔια

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #155 on: May 31, 2009, 18:01:37 »
Εγω κατι εγραψα τωρα αν θελετε εσεις δειτε τι γραφουν επισημως εγω δεν εψαξα καν ανακοινωσεις, σου λεω τι εκανε στην πραγματικοτητα.
Και το 60ρι στον ερασιτεχνη ειναι για τα μελη, ο συγκεκριμενος ειχε διαρκειας χωρις να δωσει κατι στον ερασιτεχνη.

τεσπα δν θα κατσω να κανω αναλυση θελετε να πιστευετε οτι δινουν 350 οκ. Στα ρχιδια μας για τους γαυρους. Εγω απλα το εγραψα για να μην τους φερουν καποιοι ως παραδειγμα. Για το δικο μας το διαρκειας που ειναι το ολο ζητημα πιστευω οτι οι τιμες ειναι λογικες.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #156 on: June 01, 2009, 13:12:09 »
Διαβάζω οι περισσότεροι να αναφέρεστε στα διαρκείας για τα πέταλα. Εκεί είπαμε, οι τιμές είναι μια χαρά αλλά η Τούμπα δεν είναι μόνο το πέταλο!

Επίσης δεν θεωρώ σωστή την λογική να διαιρούμε το ποσό ανά παιχνίδι για να βγάλουμε συμπέρασμα. Το αν είναι λογική η αύξηση το βλέπουμε με το τι πληρώναμε και το τι πρόκειται να πληρώσουμε. Στην 1 λοιπόν, ναι μεν βγαίνει 40/παιχνίδι αλλά όταν πέρσι κάποιος έδωσε 510 και φέτος θα δώσει 840 βλέπει μία αύξηση 330 ευρώ για την τσέπη του και στα @@ του το πόσο βγαίνει ανά παιχνίδι, ειδικά αυτό τον καιρό και γνωρίζοντας πως θα πρέπει μάλλον να δώσει και άλλα μιας και δεν του καλύπτει όλα τα παιχνίδια!

Αυτό λέω.

** Επίσης, το να συγκρίνουμε το δικό μας με το διαρκείας του γαύρου είναι επίσης λάθος ως ένα σημείο. Αυτοί έχουν γήπεδο με σκέπαστρο παντού, υποδομές για να μπαίνουν και να βγαίνουν σε 10λεπτά και όχι να κοντεύουν να λιποθυμήσουν στα ντέρμπι από τον πανικό που γίνεται, έχουν CL, έχουν 12 πρωταθλήματα σερί και παίρνουν και παίχτες επιπέδου γκαλέτι. Δεν ζηλεύω τίποτα απ όλα αυτά απλά τα αναφέρω για να δείξω πως δεν πρέπει να συγκρίνουμε.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Diego-4

• Guest
« Reply #157 on: June 01, 2009, 13:47:24 »
Tα 21000 διαρκείας είναι πολλή λίγα και θα έχουν τελειώσει μέχρι τέλη Ιούνη..Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #158 on: June 01, 2009, 13:50:36 »
Óõãgíþìç, @alexisv, áëëÜ ìÜëëïí ìðåñäåýåóáé.
Ôï äéáñêåßáò óôçí Èýñá 1, Ýêáíå 720€, ðÝñóé êáé ðÞãå óôá 840€, äçëáäÞ õðÜñ÷åé ìéá áýîçóç 16,6666%.

ÁíáëõôéêÜ ïé ðåñóéíÝò ôéìÝò:

ÈÕÑÅÓ
1 VIP 3ïõ ÏÑÏÖÏÕ    2500 €             
1 ÊÅÍÔÑÉÊÅÓ ÈÅÓÅÉÓ    720 €
2-3    450 €
5-6    290 €
4, 4A, 7    170€    

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080603103323969&newsType=ARC

...  êáé ïé öåôéíÝò:

ÈÕÑÅÓ
1 VIP 3ïõ ÏÑÏÖÏÕ    3000 €             
1    840 €
2-3    540 €
5-6    350 €
4, 4A, 7    200€    

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=1466C8A3R
gdaou
"γάβροι=κότες"

guest4

• Guest
« Reply #159 on: June 01, 2009, 13:56:52 »
Ξέρει κανείς πόσα θα είναι τα έσοδα σε περίπτωση που πουληθούν
όλα τα διαρκείας?
Γιατι πιστεύω ότι ο προγραμματισμός της νεας χρονιάς έχει γίνει κατα κύριο λόγο με βάση
τα έσοδα αυτά.