Γειτονάκι τα χουμε πει απο κοντά, επίτρεψε μου να χω άλλη άποψη. Καλώς δεν έγινε συνάντηση τώρα, καλώς βγήκε η ανακοίνωση. Τα ζητήματα είναι λεπτά για να μένουν στο σκοτάδι κ μετά να τρώνε λάσπη οι οργανωμένοι πανταχόθεν. Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ δεν είναι πουτανάκια - όποτε καβλώσει ο οποιοσδ'ηποτε να τους βλέπει, ιδίως όταν επι εναν χρόνο οι συνδεσμοι ζητάνε συνάντηση κ ο λεφτάς (στο μπλα μπλα) τους στέλνει τους πουθενά για να πάρει κλίμα. Επίσης αν ισχύει οτι ζητήθηκε απο τον σ.φ. που ανήκεις εκπρόσωπος απο τον ίδιο το μεγαλομέτοχο, αυτό σημαίνει οτι έχει πλήρη γνώση ο τελευταίος για τις θέσεις τουλάχιστον των περισσοτέρων συνδέσμων.
Δε θέλω να το πάω παρακάτω κ να εκφράσω προσωπική μου άποψη σχετικά με την πλήρη ανυπαρξία ουσίας σε τέτοιου είδους συναντήσεις, γτ πολλοί μπορεί να διφωνούν, πάντως μόνο τυχαία θέλει τώρα συνάντηση, όταν παράλληλα ρουφιάνοι ανασύρουν θέματα Γκαρσία ενώ ανοικτό είναι κ το θέμα Κάτσε (που τον θέλει μέχρι η ρεαλ μαδρίτης κ ας έχει 5 συμμετοχές φέτος). Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (θέλω να πιστεύω) άλλα είναι τα σημαντικά, θέματα ουσίας κ νοοτροπίας, αλλά αυτά στις καλένδες του "ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ" τα χει αναλάβει ο πρώην οπαδός της ζέλας α.ρ.δ., ο πρώην μεγαλόμπατσος υπεύθυνος (αν)ασφαλείας, ο τσατσουράνης, ο αλλήθωρος, ο λίλης και ο σαλπι.