Author Topic: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr  (Read 35911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr
« Reply #500 on: December 11, 2013, 10:31:37 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" - ΕΥΟΣΜΟΥ "LEMMY" - CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Όσον αφορά την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας , οι Σύνδεσμοι ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ"- EΥΟΣΜΟΥ "LEMMY"- CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ δεν θα παρευρεθούν για τους παρακάτω λόγους:

1ον Θεωρούμε ότι το χρονικό σημείο το οποίο ορίστηκε η συνάντηση, γίνεται ετεροχρονισμένα και ανούσια διότι εδώ και ενάμιση χρόνο που εμείς επιδιώκαμε την συνάντηση αυτή για το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολούσε το οπαδικό μας κίνημα, την άδικη προφυλάκιση των συνοπαδών μας, η διοίκηση δεν είχε τον χρόνο.

2ον Οι συναντήσεις που αφορούν σχέσεις οπαδών-διοίκησης όπως και οι στόχοι της ομάδας ορίζονται στην αρχή της χρονιάς. Το σωστό είναι αυτά που ειπώνονται να είναι εφικτά και ταπεινά!

Προφανως η ανακοινωση δεν εχει να κανει με μια απλη πληροφορηση αλλα με ενα μικρο και περιεκτικο μηνυμα,  το εφικτα και ταπεινα νομιζω  εκφραζει τους παντες και οχι μια μικρη μεριδα του κοσμου καθως ο μπλιετ εχει ανεβασει το επιπεδο του φαφλατα... επικινδυνα.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #501 on: December 11, 2013, 11:28:48 »
Προφανως η ανακοινωση δεν εχει να κανει με μια απλη πληροφορηση αλλα με ενα μικρο και περιεκτικο μηνυμα,  το εφικτα και ταπεινα νομιζω  εκφραζει τους παντες και οχι μια μικρη μεριδα του κοσμου καθως ο μπλιετ εχει ανεβασει το επιπεδο του φαφλατα... επικινδυνα.

Επειδή δεν το βλέπω καλά αυτό το "προφανώς", μπορείς να με βοηθήσεις λίγο;
Και το "νομίζω εκφράζει τους πάντες" πού το ξέρεις, έκανες δημοσκόπηση;
Όταν θέλω να πω κάτι σε κάποιον, πάω και του το λέω, ή το πολύ αν δεν θέλω να τον δω, τον διαμηνύω. Τι δουλειά έχει να μάθει ο κάθε κυριλές πουστομάνιας, ο κάθε καναπεδάκιας ή ο κάθε αλλόθρησκος/άσχετος με τον ΠΑΟΚ τι σχέση έχουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ με τον μεγαλομέτοχο, ξαναλέω πως δεν το καταλαβαίνω.
Τεσπά, είναι πολλά που παίζουν με τη συγκεκριμένη ιστορία, το κόβω εδώ.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #502 on: December 11, 2013, 12:11:35 »
Γειτονάκι τα χουμε πει απο κοντά, επίτρεψε μου να χω άλλη άποψη. Καλώς δεν έγινε συνάντηση τώρα, καλώς βγήκε η ανακοίνωση. Τα ζητήματα είναι λεπτά για να μένουν στο σκοτάδι κ μετά να τρώνε λάσπη οι οργανωμένοι πανταχόθεν. Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ δεν είναι πουτανάκια - όποτε καβλώσει ο οποιοσδ'ηποτε να τους βλέπει, ιδίως όταν επι εναν χρόνο οι συνδεσμοι ζητάνε συνάντηση κ ο λεφτάς (στο μπλα μπλα) τους στέλνει τους πουθενά για να πάρει κλίμα. Επίσης αν ισχύει οτι ζητήθηκε απο τον σ.φ. που ανήκεις εκπρόσωπος απο τον ίδιο το μεγαλομέτοχο, αυτό σημαίνει οτι έχει πλήρη γνώση ο τελευταίος για τις θέσεις τουλάχιστον των περισσοτέρων συνδέσμων.
Δε θέλω να το πάω παρακάτω κ να εκφράσω προσωπική μου άποψη σχετικά με την πλήρη ανυπαρξία ουσίας σε τέτοιου είδους συναντήσεις, γτ πολλοί μπορεί να διφωνούν, πάντως μόνο τυχαία  θέλει τώρα συνάντηση, όταν παράλληλα ρουφιάνοι ανασύρουν θέματα Γκαρσία ενώ ανοικτό είναι κ το θέμα Κάτσε (που τον θέλει μέχρι η ρεαλ μαδρίτης κ ας έχει 5 συμμετοχές φέτος). Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (θέλω να πιστεύω) άλλα είναι τα σημαντικά, θέματα ουσίας κ νοοτροπίας, αλλά αυτά στις καλένδες του "ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ" τα χει αναλάβει ο πρώην οπαδός της ζέλας α.ρ.δ., ο πρώην μεγαλόμπατσος υπεύθυνος (αν)ασφαλείας, ο τσατσουράνης, ο αλλήθωρος, ο λίλης και ο σαλπι.  

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #503 on: December 11, 2013, 12:26:03 »
Καλα μην πιανεσαι απο τις λεξεις, το να πω ξερεις στην ελλαδα ολοι γνωριζουν οτι ο γαυρος ειναι σιχαμα δεν θα με ρωτησει ο αλλος αν εχω κανει δημοσκοπηση ...οτι ο σαββιδης ειναι φαφλατας/γραφικος και οι πραξεις με τα λογια του εχουν αποσταση αθηνας-θεσσνικης ειναι γεγονος, εκτος αν μιλαμε για ανοητους που δεν το βλεπουν ή για ασχετους που δηλωνουν απλα ΠΑΟΚ ή εντελως ασχετους.

Παντως  κατα καιρους πολλες φορες συνδεσμοι εχουν βγαλει ανακοινωση για καποια διοικηση,μεγαλομετοχο κλπ...γενικα το να κρινεις μια ανακοινωση για το αν επρεπε να βγει ή οχι ειναι σχετικο, οι Μακεδονες (και οχι μονο) ορθα ειχαν βγαλει ανακοινωση για γκαγκατση,ζαγορακη κλπ ... ενας αλλος συνδεσμος  κακως εβγαλε ανακοινωση για στεφενς, τραγικο.
Ολα αυτα κατα την γνωμη μου, ο παπας δεν ειμαι.
« Last Edit: December 11, 2013, 12:34:54 by than_4 »

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #504 on: December 11, 2013, 12:54:39 »
οτι ο σαββιδης ειναι φαφλατας/γραφικος και οι πραξεις με τα λογια του εχουν αποσταση αθηνας-θεσσνικης ειναι γεγονος, εκτος αν μιλαμε για ανοητους που δεν το βλεπουν ή για ασχετους που δηλωνουν απλα ΠΑΟΚ ή εντελως ασχετους.

Ναι, το βρήκες, για αυτούς ακριβώς μιλάμε αν δεν το κατάλαβες πιο πριν.

Club, εγώ το θέτω σε άλλο εντελώς επίπεδο, δηλαδή δε διαφωνώ με αυτά που λες και λέγαμε και πρόσφατα, αλλά επειδή ξέρεις ότι έχω το αγγούρι αυτές τις μέρες, θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή σύντομα ελπίζω, αν και πάντα πιστεύω (και πάλι συμφωνούμε οι περισσότεροι νομίζω) ότι αυτά αναλύονται Παρασκευές βράδυα από κοντά και όχι Τετάρτες πρωί στο Ίντερνετ.

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #505 on: December 11, 2013, 13:02:32 »
Δεν με απασχολουν.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #506 on: December 11, 2013, 13:09:09 »
Γειτονάκι τα χουμε πει απο κοντά, επίτρεψε μου να χω άλλη άποψη. Καλώς δεν έγινε συνάντηση τώρα, καλώς βγήκε η ανακοίνωση. Τα ζητήματα είναι λεπτά για να μένουν στο σκοτάδι κ μετά να τρώνε λάσπη οι οργανωμένοι πανταχόθεν. Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ δεν είναι πουτανάκια - όποτε καβλώσει ο οποιοσδ'ηποτε να τους βλέπει, ιδίως όταν επι εναν χρόνο οι συνδεσμοι ζητάνε συνάντηση κ ο λεφτάς (στο μπλα μπλα) τους στέλνει τους πουθενά για να πάρει κλίμα. Επίσης αν ισχύει οτι ζητήθηκε απο τον σ.φ. που ανήκεις εκπρόσωπος απο τον ίδιο το μεγαλομέτοχο, αυτό σημαίνει οτι έχει πλήρη γνώση ο τελευταίος για τις θέσεις τουλάχιστον των περισσοτέρων συνδέσμων.
Δε θέλω να το πάω παρακάτω κ να εκφράσω προσωπική μου άποψη σχετικά με την πλήρη ανυπαρξία ουσίας σε τέτοιου είδους συναντήσεις, γτ πολλοί μπορεί να διφωνούν, πάντως μόνο τυχαία  θέλει τώρα συνάντηση, όταν παράλληλα ρουφιάνοι ανασύρουν θέματα Γκαρσία ενώ ανοικτό είναι κ το θέμα Κάτσε (που τον θέλει μέχρι η ρεαλ μαδρίτης κ ας έχει 5 συμμετοχές φέτος). Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (θέλω να πιστεύω) άλλα είναι τα σημαντικά, θέματα ουσίας κ νοοτροπίας, αλλά αυτά στις καλένδες του "ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ" τα χει αναλάβει ο πρώην οπαδός της ζέλας α.ρ.δ., ο πρώην μεγαλόμπατσος υπεύθυνος (αν)ασφαλείας, ο τσατσουράνης, ο αλλήθωρος, ο λίλης και ο σαλπι.  

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #507 on: December 11, 2013, 13:21:37 »
Δεν με απασχολουν.

Ούτε εμένα, χαίρομαι που συμφωνούμε
Πες το και στους συνδέσμους που έβγαλαν την ανακοίνωση: δεν θα έπρεπε να σας απασχολούν αυτοί, άρα δεν υπάρχει λόγος δημοσιοποίησης, όπως δεν είχε δημοσιοποιηθεί τίποτα τόσο καιρό που ΔΕΝ γινόταν συνάντηση και τα παιδιά ήταν μέσα.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #508 on: December 16, 2013, 22:25:54 »
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #509 on: January 11, 2014, 12:18:11 »
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. ότι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 8:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συνδέσμου μας που βρίσκεται στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 53. Καλεσμένοι όλοι οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.

http://www.paokneapoli.gr/news-announcements/428-2014-01-11-10-06-05
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline george4

• Αλλαγή
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΨΗΣΤΗΡΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 53. ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 19:00. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ.

Υ.Γ.1 ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.

Υ.Γ.2 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

http://www.paokneapoli.gr
 :-\
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ.

Υ.Γ.1 ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.

Υ.Γ.2 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

http://www.paokneapoli.gr
 :-\

γιατι απορεις??? ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ονομαζεται αυτο και απο τη πλευρα της Νεαπολης και απο αυτη της βαζελας... και στα Γιαννινα τοτε στο 4-0 στο Κυπελλο που ειχαν δεσει 5 δικους μας, οι Blue Vageros ηταν ολο το βραδι εξω απο την αστυνομια και παρειχαν στα παιδια οτι θελανε. γιατι ημουν παρων μεχρι αργα το βραδι και σε οσους ηταν απ' εξω τα ιδια, σε παιχνιδι μαλιστα που ειχαμε σπασει τη μιση πολη.
οπαδος σημαινει αλληλεγγυη, ακομα και στον εχθρο οταν χρειαστει. αντιπαλος εισαι στο γηπεδο, εξω απ' αυτο ειναι ηλιθιο να σκοτωνομαστε. και τα ραντεβου θα πρεπει να ειναι απλα να τις παιξεις οχι να σκοτωνεται κοσμος.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αμα ησουν παρων ρε ψηλε δεν θα λεγες για σπασμενη μιση πολη

κι οι απει ρωταν ηρθαν στο κρατητηριο οχι οι ρουφιανοι οι μπου βου

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
που ειναι η ανακοινωση?
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline bozik

• Αλλαγή
εδω https://www.facebook.com/pages/PAOK-NEAPOLIGR/219065821468031?fref=ts

κατι ακουσα οτι θα παραιτηθουν ολα τα μελοι της νεαπολης, που δουλευουν σε διαφορα ποστα μεσα στην παε..
στραβωμενοι με της κινησεις της παε
ισχυει η ειναι ενας ακομη παππας που πασαρουν οι γνωστοι ?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ποτε δεν έχω καταφερθεί εναντίον συνδέσμου..αλλα ρε "τσακαλακια" είναι δυνατόν να ευχαριστείτε αυτούς?θα μας τρελάνετε?τι πίνετε ρε ?ποιος την έγραψε αυτήν την ανακοίνωση κάνα 20χρόνο?ρε μην μας μικραίνετε τόσο ρε...ποτε δεν θέλουμε κανενός την συμπόνια..πριν το mats όταν σας την πέσαν οι μπάτσοι φταίγαν?μετά το mats το ίδιο ..οι μπάτσοι φταίγαν...με την rapint οι μπάτσοι φταίγαν? στο βόλο αυτοί δεν σας κυνηγούσαν? το ξεχάσατε?αναφέρω αυτά μονο γιατί φαίνεται ότι είσαστε πιτσιρικάδες...να μας συνοδεύουν να βγείτε ΑΠΟ την αθηνα να μην σας την πέσουν,,και εσείς το δέχεστε? e μην πατα καθόλου ρε αν "κοτευετε",,,ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και δεν πέφτει τόσο χαμηλά...ΞΕΠΕΦΤΟΥΜΕ ξυπνάτε...και μην μου pi κανένας καμια "λαλακια" γιατί αν αναφερθώ στα παλιά θα κλαίτε..

αν διάβαζε την ανακοίνωση ο μπέλλος θα γύριζε στο τάφο του ανάποδα

Offline george4

• Αλλαγή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. , ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ..(ΧΡΕΗ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ,ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ).
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Υ.Γ.1 ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ....

Υ.Γ.2 ΑΥΡΙΟ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

Offline george4

• Αλλαγή
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος μπάσκετ.

Επίσης διαθέτει εισιτήρια διαρκείας και για τα ερασιτεχνικά τμήματα τα οποία κοστίζουν 30 ευρώ (handball, volley, polo κτλ)

ΥΓ:Στηρίζουμε όλα τα τμήματα γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο....

Offline george4

• Αλλαγή
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΗΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 12/09/2014 ΣΤΙΣ 19:00 .
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ...
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΛΑΪΚΑ, ΡΟΚ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ"