Author Topic: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr  (Read 35592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GENTLESOS

• Guest
Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr
« Reply #120 on: September 20, 2008, 10:12:01 »
5 einai h eisodos nomizw..

Εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω;;
Ο σκοπός της εκδήλωσης ποιος είναι;; Να βγάλει λεφτά ο σύνδεσμος ή προς τιμή του αείμνηστου Μπέλου;;
Δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό του εισιτηρίου...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #121 on: September 20, 2008, 11:46:26 »

i eksdilosi tha ginotan akomi kai me mia kommeni prosklisi
dystixos de vrikame kapion xouvarda re file na mas dosei 4-5 xiliarika gia na ginei i ekdilosi, 2500 mono i megafoniki kostize.
ores ores kapioi skeftontai enetelos epifaneiaka gia na min po tipota xeirotero kai exoume entaseis proiniatika.
episis to eisitirio mpainei panta giati se tetoies ekdiloses otan den yparxei eisodos mpainei mesa kathe karidias karidi pou endexomenos na min einai kai PAOK.
nomizo pos o kosmos xthes euxaristithike mia oraia paoktsidiki ekdilosi kai sigoura oute kan ypologise to 5euro.
ante proiniatika
« Last Edit: September 20, 2008, 11:47:15 by tsakalaki »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #122 on: September 20, 2008, 11:53:51 »
Νεαπολιτη πες καμια λεπτομερεια ρε?

ειχατε κοσμο? κλπ κλπ.

GENTLESOS

• Guest
« Reply #123 on: September 20, 2008, 12:20:52 »

i eksdilosi tha ginotan akomi kai me mia kommeni prosklisi
dystixos de vrikame kapion xouvarda re file na mas dosei 4-5 xiliarika gia na ginei i ekdilosi, 2500 mono i megafoniki kostize.
ores ores kapioi skeftontai enetelos epifaneiaka gia na min po tipota xeirotero kai exoume entaseis proiniatika.
episis to eisitirio mpainei panta giati se tetoies ekdiloses otan den yparxei eisodos mpainei mesa kathe karidias karidi pou endexomenos na min einai kai PAOK.
nomizo pos o kosmos xthes euxaristithike mia oraia paoktsidiki ekdilosi kai sigoura oute kan ypologise to 5euro.
ante proiniatika

Καταρχήν αυτό το υφάκη και τον τρόπο ομιλίας όχι μαζί μου.
Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω.
Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι να πείσεις κάποιον ότι έχεις δίκιο αν μιλάς με καλύτερο τρόπο.
Τώρα για να ξανάρθω στο θέμα μας εγώ αν είχα να διοργανώσω κάτι τέτοιο θα φρόντιζα να τα έβρισκα αδερφέ αυτά τα λεφτά από αλλού και όχι με εισιτήριο, και ο λόγος που το λέω αυτό δεν είναι τα 5 Ευρώ γιατί σαν ποσό είναι μηδαμινό αλλά για το όνομα του συνδέσμου της Νεάπολης και για τον Μπέλο.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #124 on: September 20, 2008, 12:28:18 »
το εισητηριο ρε παιδια σας πειραξε?υποτιθετε οτι τιμαμε την μνημη του μπελλου
εγω ξενερωσα με τις μανουρες που εγιναν

Για δώστε κανένα αναλυτικό ρεπορτάζ ρε παιδιά.
« Last Edit: September 20, 2008, 12:31:40 by tsakalaki »

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #125 on: September 20, 2008, 12:38:00 »
eixe arketo kosmo peripou 500 atoma xoris saltses kai paparies.
timithike me plaketes i mitera tou mpelou apo tin 4 to kordelio kai tin kavala kai apo emas fysika.
epeze oli ti vradia se megali othoni ena video me stigmes tou mpellou apo ekdromes tou syndesmou to opoio itan poli gamato kai osoi to eidame kai me ixo pragmatika anatrixiasame(tha to anevaso sto youtube).
entaksei ypirxe poli thetiki diathesi mpires souvlakia kai tetoia kai ego xarika pragmatika pou irthan kai palia atoma tis kerkidas kai goustaran.
o nikolas kai o zagor pou diavasa den irthan.ektos an o nikolas irthe kai ekatse se kamia gonia, diskolo na perasei aparatiritos o nikolas.
irthan paidia apo olous tous syndesmous.
oi grover oi sekeme kai ta ypoloia paidia pou epeksan  espasan  ta tzamia se aktina 2 xiliometron kai genika itan poli oraia,oso oraia aksize sto mpello pou osoi den ton gnorisan den mporoun na katalavoun giati anthropo milame.(kapia stigmi tha grapso kapies prosopikes empiries pou eixa mazi tou gia na parete mia idea gia ton ekriktiko tou xaraktira pou distixos nikithike apo to alkool).
ayta
yg.ti manoura sto telos tin afino asxoliasti giati einai sto dna tou paoktsi kati tetoio idika meta apo alkool.
oi dyo pou pereksigithikan einai kai oi dyo apo neapoli,molis ksenerosoun apo to alkool ola mia xara tha einai.milao ek peiras
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #126 on: September 20, 2008, 12:41:59 »
5 einai h eisodos nomizw..

Εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω;;
Ο σκοπός της εκδήλωσης ποιος είναι;; Να βγάλει λεφτά ο σύνδεσμος ή προς τιμή του αείμνηστου Μπέλου;;
Δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό του εισιτηρίου...
τα 5 ευρώ πήγαν για τα έξοδα της εκδήλωσης...τέλος...μακάρι να μπορούσαν να γίνουν όλα κούτρα....ΜΠΕΛΛΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #127 on: September 20, 2008, 12:46:37 »
συγχαρητηρια παιδια..ελπιζω την επομενη φορα να ειναι ακομα ομορφοτερη η εκδηλωση..!οσο για το εισιτηριο αν δεν διοργανωσεις κατι τοσο μεγαλο δεν μπορεις να καταλαβεις τι εξοδα υπαρχουν..εξαλλου ο καθενας πιστευω εφαγε κ ηπιε σε κοστος πολυ μπερισσοτερο απο οσα πληρωσε..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #128 on: September 20, 2008, 13:11:41 »
ναι ρε παιδια για το εισητηριο δεν επρεπε καν να αναφερθειτε σιγα τα 5ε εχουν γινει και αλλα παρτακια που ηταν πιο ακριβο το εισητηριο.και στην τελικη αλλου αν πηγαινατε θα ξοδευατε περισσοτερα για τον ΠΑΟΚ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ

fricoulas22

• Guest
« Reply #129 on: September 20, 2008, 13:19:04 »
όχι παράθεση του ακριβώς προηγούμενου ποστ

Και πηγαμε και για τον Μπελλο , ρε παιδια.. Δηλαδη μονο που το συζηταμε , μαλακια ειναι ..

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Καλό είναι εδώ μέσα τουλάχιστον να μην αναφέρουμε ονόματα, οι καιροί είναι πονηροί και ποτέ δεν ξέρεις. Προσωπική άποψη πάντα
Το ποστ της KATISI4 διαγράφηκε
« Last Edit: September 20, 2008, 13:30:15 by tsakalaki »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #130 on: September 20, 2008, 13:31:25 »
σωστος τσακαλακι σορρυ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #131 on: September 20, 2008, 13:55:22 »
isa isa ierosilia einai na legontai pragmata opos auto pou eipes esi re gentlezos.
eleos. mia tetoia ekdilosi thelei treximo atoma exoda prosopiko xrono. k ta paidia
ta afierosan ola k apla xreiastikan ena GAMIMENO PENTAEURO gia na min paei
kati straba. de xero an eisai melos kapoiou sindesmou alla an eisai tote pame sto
deutero an. to deutero an einai oti prepei na eisai k drastirio melos kapoiou
sindesmou. MONO TOTE THA KATALABEIS TI ENNOW TREXIMO XORIS LOGO.

mpelo zeis gia panta PAOKtsis. distixos de mporesa na ertho logo poli kourasis
apo oli ti bdomada. o sf PAOK Arnaias panta mazi sas.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #132 on: September 20, 2008, 14:03:11 »
20/09/2008

Σε μία πραγματκά ΠΑΟΚτσίδικη εκδήλωση ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ τίμησε χθες στο ανοιχτό θέατρο δήμου Νεάπολης τη μνήμη του αείμνηστου αδερφού Μπελληγιάνη Γεώργιου "ΜΠΕΛΛΟΥ" .

Ο σύνδεσμος ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν,έπεξαν μουσική και τίμησαν με την παρουσία τους πρώτα απο όλα το "ΜΠΕΛΛΟ" και μετά τη μητέρα του και το σύνδεσμο.

ΜΠΕΛΛΟ ΖΕΙΣ        http://www.paokneapoli.gr/
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Scorpion4

• Guest
« Reply #133 on: September 20, 2008, 15:22:31 »
Itane poli oraia aderfia pragmatika opws eipe kai pio panw o Neapolitis to videaki ta spage...mas sigkinise olous...Genika mia oraia ekdilwsi kai timi se ena aksexasto atomo...To eisitirio re paidia mpike gt eprepe kapws na kalifthoun ta terastia eksoda apo oti ida itan arketa kala stimeni i ekdilwsi kai fisika den ipirxe kapoios megalos xorigos...ola itan poli kala euxaritoume aderfia.MPELLO THA ZEIS GIA PANTA MESA MAS.

GENTLESOS

• Guest
« Reply #134 on: September 20, 2008, 16:17:45 »
Και επειδή πολλοί είσαστε εσείς που δεν καταλάβατε τι θέλω να πω, συμπέρασμα ότι δεν το έθεσα σωστά.

αν είχα να διοργανώσω κάτι τέτοιο θα φρόντιζα να τα έβρισκα αδερφέ αυτά τα λεφτά από αλλού και όχι με εισιτήριο, και ο λόγος που το λέω αυτό δεν είναι τα 5 Ευρώ γιατί σαν ποσό είναι μηδαμινό αλλά για το όνομα του συνδέσμου της Νεάπολης και για τον Μπέλο.

το εισητηριο ρε παιδια σας πειραξε? υποτιθετε οτι τιμαμε την μνημη του μπελλου

Αυτό ακριβός λέω και εγώ αλλά με διαφορετική προσέγγιση. Ότι εγώ για αυτό το σκοπό αλλά και για το όνομα του συνδέσμου της Νεάπολης θα προσπαθούσα να βρω τα χρήματα από κάπου αλλού και όχι να τα ζητήσω από τον κόσμο, και φυσικά να ξαναπώ όπως παραπάνω ότι τα 5 Ευρώ είναι μηδαμινό ποσό.

isa isa ierosilia einai na legontai pragmata opos auto pou eipes esi re gentlezos.
eleos. mia tetoia ekdilosi thelei treximo atoma exoda prosopiko xrono. k ta paidia
ta afierosan ola k apla xreiastikan ena GAMIMENO PENTAEURO gia na min paei
kati straba. de xero an eisai melos kapoiou sindesmou alla an eisai tote pame sto
deutero an. to deutero an einai oti prepei na eisai k drastirio melos kapoiou
sindesmou. MONO TOTE THA KATALABEIS TI ENNOW TREXIMO XORIS LOGO.

mpelo zeis gia panta ΠΑΟΚτσής. distixos de mporesa na ertho logo poli kourasis
apo oli ti bdomada. o sf PAOK Arnaias panta mazi sas.

Αδερφέ καλός η κακός είμουνα είμαι και θα είμαι.
Είμουνα ο πρόεδρος του Melbourne Club PAOK αλλά λόγο το ότι κουράστηκα και πέρυσι είμουνα Ελλάδα έκανα step down και αυτή την στιγμή είμαι ο υπεύθυνος εξωτερικού του συνδέσμου και πρόεδρος του συνδέσμου είναι ο Βασίλης και το παιδί τα πάει περίφημα.
Τώρα για το τι χρειάζεται και πόσο πρέπει να τρέξεις για ένα σύνδεσμο μπορώ να σου αναλύσω αλλά όχι εδώ σε αυτό το τόπικ και αυτή την ώρα γιατί είναι πολλά που πρέπει να πω. Το να κρατήσεις σύνδεσμο στην Αυστραλία δεν είναι όπως Ελλάδα ειναι χίλιες φορές πιο δύσκολα. Ένα παράδειγμα ότι μόνο για ενοίκιο έχουμε περίπου $50000 το χρόνο. Εδώ δεν έχουμε ούτε εκδρομές ούτε άλλα τέτοια έσοδα... Anyway αν βάλεις και τηλέφωνα νερά ρεύματα ασφάλειες κτλ κτλ. Τέλος πάντων πολλά είπα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Όποιος κατάλαβε τον τρόπο και το σκεπτικό μου έχει καλός γιατί δεν νομίζω ότι πρέπει να ξανά αναφερθώ σε αυτό

Συγχαρητήρια στην Νεάπολη για την πετυχημένη βραδιά
ΜΠΕΛΛΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

goudas4

• Guest
« Reply #135 on: September 20, 2008, 17:07:40 »
Να πω την αληθεια αρχικα οταν εμαθα για την εισοδο κι εγω ξενερωσα...Αλλα στη συνεχεια που μπηκα μεσα στο θεατρακι
και ειδα την σκηνη και τα συγκροτηματα, καταλαβα οτι επρεπε να καλυφθουν ολα αυτα τα εξοδα...
Επισης εγινε αναφορα και απο παιδι του συνδεσμου οτι η εισοδος μπηκε καθαρα για να βγουν τα εξοδα της εκδηλωσης.

Παντως ηταν μια πολυ ωραια βραδια με αρκετο κοσμο και αρκετα συγκινητικη...
Το βιντεακι που επαιζε ηταν απιστευτο...Φωτογραφιες και βιντεο που δεν κυκλοφορουν πουθενα και αποτελουν πραγματικα κειμηλια...

Οσο για τα συγκροτηματα, ξεσηκωσαν την περιοχη με τις μουσικες τους...Μεχρι στο σπιτι μου στις Συκιες ακουγονταν... ;)

ΜΠΕΛΛΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

υ.γ. Neapoliti οποτε μπορεσεις ανεβασε το βιντεο αδερφε...Σιγουρα ειναι πολλοι αυτοι που θελουν να το δουν...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #136 on: September 20, 2008, 17:20:07 »
gia na mi to kanoume tsat edo mesa to stamato edo giati de blepo idiairero logo diafonias.
epeidi k ego eimai melos tou ds tou sf paok arnaias k xero k ego pente pragmata na sou po oti
opos tha gnorizeis ta exoda enos sindesmou de stamatoun pote. k afou isoun proedros tote esi
to xes kalitera apo mena.

mi kremasoume ta paidia tora. ena kalo pigan na kanoun k apo oti mathaino ta pigan kala.

mprabo tous k elixe.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #137 on: September 21, 2008, 00:03:57 »
Ρ Ε ΣΕΙς ειναι δυνατον αυτα που διαβαζω εδω μεσα?αντι να γραψει ο καθενας τις εντυπωσεις του για το πως περασε στο παρτυ καθεστε και αναλυετε γιατι να εχει εισοδο και ποσο ηταν το εισητηριο?ΕΛΕΟΣ.η εκδηλωση εγινε για να τιμηθει ενα προσωπο που προσφερε την ζωη του στον ΠΑΟΚ .εγω προσωπικα τον ηξερα φατσικα ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν συστηθηκαμε αλλα και μονο που ηξερα ολα αυτα που εχει κανει και ποσο ΠΑΟΚΣΗΣ σταθηκε δεν θα κατσω να αλλιοωθω για τα ''λογιστικα''.μπορει η εκδηλωση να γινοταν στην μνημη του δικου σας αδελφου.πως θα σας φαινοταν αν ακουγατε οτι σχολιαστηκε το εισητηριο και η τιμη του?ειναι δυνατον?και γιατι δεν βγηκατε να σχολιασετε την εισοδο που ειχε το παρτυ του σ.φ.ηλιουπολης που ηταν 10ε?γιατι δεν σχολιασατε την εισοδο που ειχε στο παρτυ που εκανε ο σ.φ.μακεδονες που ηταν 10ε?σας παρακαλω ρε παιδια αυτα δεν πρεπει να τα λετε.ειμαστε ΠΑΟΚ και ολοι αυτοι οι συνδεσμοι εχουν δεν εχουν εξοδα γινονται για να φερνουν τΗΝ ΠΑΟΚΣΗΔΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πιο καντα και να τιμηθουν καποιοι ανθρωποι που χαρισαν την ψυχη τους με οποιο κοστος.ενωμενος ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ θα παει την ομαδα μπροστα.και στην τελικη αν σε καποιους τους χαλαει που τετοιες εκδηλωσεις εχουν εισοδο τοτε ας κατσουν σπιτι τους και ας πιουν και μια μπυρα στην υγεια μας.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #138 on: September 21, 2008, 17:40:58 »
...kai ta polla logia einai ftwxia....... etsi akribos ! ! ! !

yg: tzampa koubenta anoi3e re paidia.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: September 21, 2008, 18:12:52 »
Ωραία μουσικούλα και καταπληκτικό υλικό με Μπέλο . Για το εισητήριο καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται αν ήσουν και έβλεπες ότι χρειάστηκε χρήμα που ένας σφ πολύ δύσκολα διαθέτει από μόνος του .Περίμενα περισσότερο κόσμο . Μπέλλο ζεις για πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ