Και επειδή πολλοί είσαστε εσείς που δεν καταλάβατε τι θέλω να πω, συμπέρασμα ότι δεν το έθεσα σωστά.
αν είχα να διοργανώσω κάτι τέτοιο θα φρόντιζα να τα έβρισκα αδερφέ αυτά τα λεφτά από αλλού και όχι με εισιτήριο, και ο λόγος που το λέω αυτό δεν είναι τα 5 Ευρώ γιατί σαν ποσό είναι μηδαμινό αλλά για το όνομα του συνδέσμου της Νεάπολης και για τον Μπέλο.
το εισητηριο ρε παιδια σας πειραξε? υποτιθετε οτι τιμαμε την μνημη του μπελλου
Αυτό ακριβός λέω και εγώ αλλά με διαφορετική προσέγγιση. Ότι εγώ για αυτό το σκοπό αλλά και για το όνομα του συνδέσμου της Νεάπολης θα προσπαθούσα να βρω τα χρήματα από κάπου αλλού και όχι να τα ζητήσω από τον κόσμο, και φυσικά να ξαναπώ όπως παραπάνω ότι τα 5 Ευρώ είναι μηδαμινό ποσό.
isa isa ierosilia einai na legontai pragmata opos auto pou eipes esi re gentlezos.
eleos. mia tetoia ekdilosi thelei treximo atoma exoda prosopiko xrono. k ta paidia
ta afierosan ola k apla xreiastikan ena GAMIMENO PENTAEURO gia na min paei
kati straba. de xero an eisai melos kapoiou sindesmou alla an eisai tote pame sto
deutero an. to deutero an einai oti prepei na eisai k drastirio melos kapoiou
sindesmou. MONO TOTE THA KATALABEIS TI ENNOW TREXIMO XORIS LOGO.
mpelo zeis gia panta ΠΑΟΚτσής. distixos de mporesa na ertho logo poli kourasis
apo oli ti bdomada. o sf PAOK Arnaias panta mazi sas.
Αδερφέ καλός η κακός είμουνα είμαι και θα είμαι.
Είμουνα ο πρόεδρος του Melbourne Club PAOK αλλά λόγο το ότι κουράστηκα και πέρυσι είμουνα Ελλάδα έκανα step down και αυτή την στιγμή είμαι ο υπεύθυνος εξωτερικού του συνδέσμου και πρόεδρος του συνδέσμου είναι ο Βασίλης και το παιδί τα πάει περίφημα.
Τώρα για το τι χρειάζεται και πόσο πρέπει να τρέξεις για ένα σύνδεσμο μπορώ να σου αναλύσω αλλά όχι εδώ σε αυτό το τόπικ και αυτή την ώρα γιατί είναι πολλά που πρέπει να πω. Το να κρατήσεις σύνδεσμο στην Αυστραλία δεν είναι όπως Ελλάδα ειναι χίλιες φορές πιο δύσκολα. Ένα παράδειγμα ότι μόνο για ενοίκιο έχουμε περίπου $50000 το χρόνο. Εδώ δεν έχουμε ούτε εκδρομές ούτε άλλα τέτοια έσοδα... Anyway αν βάλεις και τηλέφωνα νερά ρεύματα ασφάλειες κτλ κτλ. Τέλος πάντων πολλά είπα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Όποιος κατάλαβε τον τρόπο και το σκεπτικό μου έχει καλός γιατί δεν νομίζω ότι πρέπει να ξανά αναφερθώ σε αυτό
Συγχαρητήρια στην Νεάπολη για την πετυχημένη βραδιά
ΜΠΕΛΛΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ