Author Topic: ΠΑΟΚ - ηρακλής 1 - 0 Σάββατο 21/2/09 ώρα 19:00 novasports  (Read 6185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marfan

• Guest
sorry για την ερώτηση bozik αλλα που να το bάλο το παιχνίδι? ???

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Τι να πω ρε παιδιά. Εγω λόγω Κρήτης που βλέπω τα παιγνίδια απο tv δεν ηταν καλή κερκίδα. Τηλεοπτικά λέμε έτσι. Γιατί μπορεί να έφταιγε και η κάλυψη. Αλλά γιατί σε δυο τρία συνθήματα έτριξε η τηλεόραση, μια και την βάζω και σχεδόν τέρμα, όπως και στα άλλα ματς.
Οχι προσέξτε....!!!!!! Οχι ότι δεν ακουγόταν τίποτα. Αλίμονο, δε λέω αυτο. Αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα αλλα παιγνίδια που σου έπαιρνε τα αυτιά. Βεβαιως και ακουγόταν, αλλα πολύ νωθρά. Μάλιστα τα παιδία και η γυναίκα με ρωτούσαν... Μα καλά τι έπαθαν σήμερα οι δικοί μας και ακούγονται λίγο........

Offline bozik

• Αλλαγή
sorry για την ερώτηση bozik αλλα που να το bάλο το παιχνίδι? ???
χρησιμοποίησα το post σου απλώς αδερφέ...και απευθύνθηκα στον  Administrator Δικέφαλος http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=profile;u=1 επειδή υπάρχει διαφορα στα λεγόμενα σου με αυτά του αδερφού ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

marfan

• Guest
Μπορεί να έχει δίκιο ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Για μένα ήτανε το πρώτο mats που μπόρεσα να δω φέτος από το 1 μέχρι το 90 και δεν μου φάνηκε και τόσο άσχημη η κερκίδα. Δεν ξέρω τι γινότανε στα αλλα mats που λέει κι ο αδερφός.Δεν λέω ότι έχω εγώ δίκιο και ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ άδικο,προς θεού

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Ναι αδέλφια αμα σας λέω καμία σχέση με τα αλλα μάτσ.
Τέλος πάντων εγω σας το μετέφερα ως πληροφορία(γιατι για να πω την αλήθεια δε μου άρεσε αυτη η πτώση), για να δω αν όντως κάτι συνέβαινε. Μη το κάνουμε και θέμα.
Πάμε για άλλα ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος ........... και μετάααα παλι απο την αρχη.......

GeorgT

• Guest
εχει κανείς λινκ για τις φάσεις του παιχνιδιου στο youtube?

Offline bozik

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=sFvhgTY34i0
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Τι να πω ρε παιδιά. Εγω λόγω Κρήτης που βλέπω τα παιγνίδια απο tv δεν ηταν καλή κερκίδα. Τηλεοπτικά λέμε έτσι. Γιατί μπορεί να έφταιγε και η κάλυψη. Αλλά γιατί σε δυο τρία συνθήματα έτριξε η τηλεόραση, μια και την βάζω και σχεδόν τέρμα, όπως και στα άλλα ματς.
Οχι προσέξτε....!!!!!! Οχι ότι δεν ακουγόταν τίποτα. Αλίμονο, δε λέω αυτο. Αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα αλλα παιγνίδια που σου έπαιρνε τα αυτιά. Βεβαιως και ακουγόταν, αλλα πολύ νωθρά. Μάλιστα τα παιδία και η γυναίκα με ρωτούσαν... Μα καλά τι έπαθαν σήμερα οι δικοί μας και ακούγονται λίγο........

Η κερκιδα ητανε της πλακας για μενα, ετσι ειναι ΚΡΗΤΙΚΕ...Παιδικη χαρα θυμησε... 4 συνθηματα ολα και ολα και συνεχεια τα ιδια..

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεν υπαρχει κανενας διχασμος στον κοσμο. Κατι αλητακια, βρωμερα σκουληκια με φανελες του ΠΑΟΚ που την ειδαν μαγκες και γαμιαδες, θα μετρησουν τις τελευταιες ωρες τους στην Τουμπα. Το πανηγυρι τελειωσε μαλακισμενα, η μαγκια στη γκομενα ως εδω. Ετοιμαστειτε για τα κλωτσιδια που σας αξιζουν. Αν νομιζετε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μαγαζακι σας και η Τουμπα το τσαρδι σας θα εχετε την οδυνηρη ευκαιρια να διαπιστωσετε ποσο λαθος κανατε. Τελος η ιστορια σας και η βλαχομαγκια σας μαλακισμενα.
Κανενας δε θα σας κανει πλατες, σας καταλαβαν ολοι ποσο σκουληκι ειστε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Η ψυχή που αναφέρεις ότι είχε μιλήσει για μπερδεμένους είχε πει και κάτι άλλο.Δεν ξέρω αν θυμάσαι το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ,με την Καλαμάτα στην Τούμπα. Είχαμε παίξει πολύ μέτρια αλλα είχε πει η ψυχή το εξής: "κάναμε πολλές ευκαιρίες και μην βιαστείτε να πείτε ότι δεν ξέρω τι λέω γιατί εγώ μετράω και τις πάσες που δεν βγήκανε κι αν βγαίνανε θα ήταν goal".
Πω πω ρε φίλε, αν το θυμάμαι λέει! Από τότε που είπε αυτή τη κουβέντα ειλικρινά άλλαξα τον τρόπο που βλέπω μπάλα και έχω μάθει να βλέπω ευκαιρίες και όσες πάσες κόπηκαν τελευταία στιγμή και όσες ενέργειες χάλασαν για ελάχιστα εκατοστά κτλ. Μου άνοιξαν τα μάτια κυριολεκτικά. Οι λεγόμενες "καλύτερες φάσεις" είναι αυτές που δεν δείχνουν στα Highlights.
Σου έκανε τόση εντύπωση και σε σένα έτσι;

Sorry για το off topic και το κόβω παιδιά...

Για τον αρχηγό τα εξηγώ καλύτερα στο topic του. Κακώς είπα τη λέξη τραγικός.
« Last Edit: February 23, 2009, 00:51:12 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tool4a

• Αλλαγή
Δε ξέρω πόσοι το πήρατε χαμπάρι(μεσα στο πανικό του γκολ) αλλά για άλλη μια φορά έπεσε πυρσός πάνω σε συνοπαδό μας.Οταν βάλαμε το γκολ
και καθώς ήταν πολλοι στα κάγκελα πετάχτηκε ένας πυρσός και χτύπησε ένα παιδί στο χέρι και τον είδα να πέφτει.
Ελπίζω να ναι καλά το παιδί.
Αμα δεν μπορείται να κρατήσετε πυρσό δώστε τον σε κάποιον άλλον ή μην τον ανάβετε καθόλου.Και στην τελική μην το πετάτε.
Τι να πείς...
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline KATISI4

• Αλλαγή
+1.Εκτος απο αυτο καποιος ''πανεξυπνος'' κυκλοφορουσε αναμεσα στις κερκιδες με τον πυρσο αναμενο με αποτελεσμα να παρουν φωτια τα μαλλια μιας κοπελιας...ευτηχως καποια τσακαλια την πηραν γραμμη γρηγορα και προλαβαν να την σβυσουν πριν επεκταθει σε ολοκληρο το κεφαλι...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ο γελοίος μεταφραστής της παε ηρακλής που ήτανε κρυμμένος?
αληθεια που ησουν <<κυριε>> κολιαδη?

ο παπαγλυφυτζούρης δεν μοιάζει με τον τασούλη τον κατσιαμπή στα νειάτα του?

αυτο το καραγκιοζακι ο παπαζαχαριας οταν βγηκε η ομαδα της γριας για προθερμανση και πλησιασε προς την 5 εκανε μια χαρακτηριστικη κινηση με το στομα του οτι και καλα θα κανουμε τσιμπουκι και αλλα τετοια,αλλα τελικα την εβαλε στο στομα του ο κοντρερας...αντε στο διαολο ρε κωλογριες που ηρθατε στην ΤΟΥΜΠΑ να κανετε το παιχνιδι της ζωης σας.και αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι σας...οσο για τον ανυπερβλητο λαο σας :a1006: που κατεκλυσε με 700 ατομα την θυρα 8 δεν εχω να σχολιασω τιποτα...μ'αρεσει που θα ερχοσασταν και παραπανω απο 1300 ατομα και θα μπαινατε με ντου γιατι τα εισιτηρια που σας δωσαμε δεν σας εφταναν :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

GeorgT

• Guest
Ηταν στο πάγκο τους κ σηκώθηκε καμια 2 φορές οταν κανανε τις αλλαγές! Το πανάκριβο κουστουμάκι βέβαια το άλλαξε με μια φόρμα του γλου ωστε να μην ξεχωρίζει στον πάγκο τους κ να μην λερωθεί!

Callahan

• Guest

αυτο το καραγκιοζακι ο παπαζαχαριας οταν βγηκε η ομαδα της γριας για προθερμανση και πλησιασε προς την 5 εκανε μια χαρακτηριστικη κινηση με το στομα του οτι και καλα θα κανουμε τσιμπουκι και αλλα τετοια,αλλα τελικα την εβαλε στο στομα του ο κοντρερας...αντε στο διαολο ρε κωλογριες που ηρθατε στην ΤΟΥΜΠΑ να κανετε το παιχνιδι της ζωης σας.και αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι σας...οσο για τον ανυπερβλητο λαο σας :a1006: που κατεκλυσε με 700 ατομα την θυρα 8 δεν εχω να σχολιασω τιποτα...μ'αρεσει που θα ερχοσασταν και παραπανω απο 1300 ατομα και θα μπαινατε με ντου γιατι τα εισιτηρια που σας δωσαμε δεν σας εφταναν :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Ο Παπαζαχαρίας φίλε είναι Παοκτσάκι, δεν νομίζω να το έκανε αυτό. Μάλλον τα χέρια του ζέσταινε. Και όσο για τη δήλωση, δεν τη πίστευε ούτε ο ίδιος. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να καθότανε δίπλα σου... 

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Καποτε στην Επανομη οταν επαιζε μπορει να ηταν παοκσακι κ ηταν οντως.Τωρα ισως εχει παθει εκει που βρισκεται καμια πλυση εγκεφαλου κ ενεση κομπλεξισμου κ μεταλλαχτηκε
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

Ο Παπαζαχαρίας φίλε είναι Παοκτσάκι, δεν νομίζω να το έκανε αυτό. Μάλλον τα χέρια του ζέσταινε. Και όσο για τη δήλωση, δεν τη πίστευε ούτε ο ίδιος. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να καθότανε δίπλα σου... 

δεν εκανε κινηση με τα χερια του..κατι με την γλωσσα του και το μαγουλο του εκανε και μαλιστα και τις 2 φορες που ηρθε προς την 5 στο ζεσταμα...και δεν το ειδα μονο εγω.το ειδαμε παρα πολλοι εκει στην 5 και τρεξαμε κατευθειαν στο καγκελο να τον κραξουμε και αυτος γελουσε....και ο σαλπιγγιδης ΠΑΟΚ ειναι...
για τον παπαζαχαρια δεν το πιστευω....εκτος αν τον ξερεις προσωπικα οποτε παω πασο.αν μου ελεγες για τον παπαστεργιανο το ξερω κι εγω οτι ειναι ΠΑΟΚ...

Callahan

• Guest
Έχεις δίκιο με Σαλπιγγίδη κλπ. Τον Ταταλία τον ξέρω πάρα πάρα πάρα πολύ καλα. Δεν λέω τίποτα άλλο γιατι θα καρφωθώ. Πάντως αν το έκανε, με την πρώτη ευκαιρία θα τ' ακούσει.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν χρειαζεται να πεις κατι παραπανω.παω πασο.οποτε μαλλον συμβαινει αυτο που γραφει πιο πανω ο gate4salonika....