Author Topic: ΠΑΟΚ - ηρακλής 1 - 0 Σάββατο 21/2/09 ώρα 19:00 novasports  (Read 6229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μιλησε η εμπειρια σημερα, και η κουραση, οι γριες στο κεντρο κουραστηκαν γρηγοροτερα, ηταν και αδικαιολογητα νευριασμενος ο ντιε (θαυμα που τελειωσε τον αγωνα, πως κρατηθηκε ο γκαρσια και δεν σηκωθηκε να τον φαει, απιστευτο)

βερον κουρασμενος, γκαρσια (για μενα) αναντικαταστατος οπως και να ειναι (αν εχει τραυματιστει, απλα γαμιεται το κωλοπαιδι ο ντιε)

ιβιτς την κουραζε συνεχεια την μπαλα και την εχανε

χουτος μουσλι για πρωτη φορα αρεσαν

δυσκολη αλλα σημαντικοτατη νικη, παμε γι αλλα

υγ. ΧΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑ   :-\
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
σωστα, είναι το 6ο τοπικό ντέρμπι και στα 5 από αυτά είχαμε αναγκαστικές αλλαγές από κλωτσιές, πουστοβιτόλο,πουστο ρεγκέιρο, πουστολαμπριάκος, πουστοκαράμπελας και τώρα ο πιθηκάνθρωπος!!!!! πρέπει να προστατευτού οι παίκτες μας, όσο αφορά τα επεισόδια ας λήξει εδώ το θέμα αρκεί να γίνουν ενέργειες ούτως ώστε να μην ξανανιώσουμε τόσο άσκημα στον ναό μας!!!!  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

vlahos4

• Guest
πουτσα παλι η γρια στο καρναβαλι!!!!!

makptol

• Guest
σκοραρουν ολοι οι παικτες μας μα ολοι μονο ο χαλκιας δεν σκοραρει μπραβο
στα παιδια............

mazur-4

• Guest
Ρε μαγκες τι σκατα εχουμε παθει??? Μεταξυ μας αβερτα ρεεεεε???
Σε συνδεσμους, σε φορουμ, στο γηπεδο..παντου?!
Φτανει ρε, αδερφια ειμαστε την ιδια καψουρα εχουμε, τον ιδιο νταλκα βγαζουμε. Τα νευρα, τη μουρλα και το χασιμο που εχουμε ας το βγαλουμε σε αλλους...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!
Υ.Γ. ΜΑΛΑΚΑΑΑΑ(Σε σενα, σε μενα μιλαω) ΑΥΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ
Υ.Γ.2 ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΔΙΑΔΑ ΜΕ ΓΑΒΡΟΠΟΥΣΤΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΓΚΑΒΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΑΛΛΑ Π Ο Τ Ε ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

giannis80

• Guest
Για το παιχνίδι.Κακή η ομάδα στο πρωτο, βελτιώθηκε στο δεύτερο.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.Πίεσε λίγο, έβγαλε 3-4 καλές φάσεις,έβαλε ένα γκολ,τέλος.
Για τις μανούρες στο τέλος, αν και δεν τα είδα.Δεν ξέρω πόσοι μπήκαν, αν ήταν 5,10 ή 100 άτομα, αλλά εκτός του ότι αυτοί φταίνε που μπήκαν, λίγο ευθύνη έχουν και οι σεκιουριτάδες,που κάνουν την δουλειά τους βαριεστημένα.Προς Θεού, δεν ρίχνω φταίξιμο στους σεκιουριτάδες,Αλλά, δεν γίνεται να είστε πρισσότεροι από αυτούς που κάνουν κανα ντου μέσα και να μην τους πιάνετε.Πέρα από αυτό,θεωρώ οτι ας μην δίνουμε καθόλου εισητήρια αν είναι σε τέτοια ματς για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο.Αφού αυτοί οι 10-20(γιατί τόσοι είναι) δεν διορθώνονται, δεν θα την πληρώσουν και όλοι οι υπόλοιποι.Ας πηγαίνουμε σε κάτι λειβαδιές,φυλές,ξάνθες,κομοτηνές, νέα σμύρνη κτλ να τελειώνουμε.Το ξέρω οτι θα φάω κράξιμο,αλλά στην τελική αυτό αποδεικνύεται.Είναι και το άλλο.Για 300-400 γριές σήμερα,έχασες τόσα εισητήρια,έλεος.

Υ.Γ Αλλάξτε το χόρτο το καλοκαίρι.Είναι απλά τραγικό.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
αν είναι για το καλο του ΠΑΟΚ ας μην το συζητήσουμε
αλλα τα προβλήματα πρέπει να λύνονται και όχι να τα σκεπάζουμε
αλλα τι περιμένεις από την στιγμή που έδειχνε στον αγώνα αυτόν τον μαλακα στην 4 με το λέιζερ και να μην έχει ένα παιδί ένας ηγέτης να πάει να τον αρπάξει από το γιακά και να τον στήλη σπίτι του
αγωνιστικά
σιγά την μπάλα
η ομάδα δεν παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο
αλλα δείχνει χαρακτήρα έρχονται τα δύσκολα και πρέπει να είμαστε ενωμένη
μπράβο για μια ακόμη φορα

BIANCONERO

• Guest
Μιας που οι ΥΜΝΟΙ δεν εχουν να μας προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ, αντιθετα η αυτοκριτικη παντα ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ....

α. Τελικα (μιας που ειχε γινει θεμα η σταση των κολογριων κ η απαντηση μας) ΕΜΕΙΣ βρισαμε ΠΡΩΤΟΙ Χατζηπαναγη και ακολουθησε το συνθημα για Ζαγορακη!!

β. Καλα και αγια αυτα που λεγαμε οτι θα "θαψουμε" τις φωνες των Γριων αλλα εγω στην 5-6 ΑΥΤΟΥΣ ακουγα απο το 1' ως το 55'. ΟΧΙ ΕΜΑΣ!!!!
Εμεις εκτος απο συνθηματα κατα των Γριων εχουμε να πουμε τιποτα αλλο? Γιατι το πρωτο συνθημα "ΠΑΟΚ" που ακολουθησε κ ξεσηκωσε ολο το γηπεδο ακουστηκε στο 60'!!!! Οποτε στην Τουμπα εχει Φιλοξενουμενους οπαδους φαινεται η ΓΥΜΝΙΑ μας στο θεμα κερκιδα....τις αλλες φορες - οταν ειμαστε μονοι μας - απλα καλυπτεται απο καπνογονα και χαρτακια!!

γ. Λυπαμαι αλλα δεν νομιζω να εχουμε ολοι την ΙΔΙΑ καψουρα!
Εσεις που μπουκαρατε μεσα (για να κανετε ΤΙ αραγε? Να πεθανετε τις γριες στα...ΓΕΛΙΑ?) ΔΕΝ ειστε ΠΑΟΚ. Ουτε το ονομα του ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ προστατευετε. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ!
Οπως ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ περσυ που πηγατε να κανετε τα ιδια στο Γριατζογλειο εκτος γηπεδου και σας κυνηγησαν 30 γριες μεχρι το μουσειο αθλητισμου!!! Για την ακριβεις ειστε τοσο ΛΙΓΟ ΠΑΟΚ (Η ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ) που μετανιωσα που δεν ειχα ενωθει κι εγω μαζι τους τοτε αλλα μπηκαμε με καποιους αλλους μπροστα για να μην σας μαζευουν!!!!!!!!!

δ. Κριμα που σημερα εδινες εξετασεις ως οπαδος στο κατα ποσο μπορεις να δεχτεις ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ και επομενως κατα ποσο μπορεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο τη διοικηση σου να ζηταει εισητηρια στα εκτος εδρας ΝΤΕΡΜΠΥ!
Αποδειχτηκε οτι δεν μπορεις να ζητας ΤΙΠΟΤΑ γιατι δεν αξιζεις τιποτα!
Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι εσεις που μπηκατε μεσα στο γηπεδο ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!
ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΝΗ ΣΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΡΕΙΟ!! ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ!!

ε. Δε θα βαρεθω να λεω, οσο και αν ενοχλει, οτι στη νεα αναποφευκτη εποχη που ξημερωνει για το Δικεφαλο Αετο, τροχοπεδι και αδυναμος κρικος ειναι ο κοσμος του ΠΑΟΚ (οχι ολοι προφανως).
Λυπαμαι που ξαναεζησα εποχες Γουμενομπατατουδηδων σημερα...γιατι απο τοτε ειχα να ακουσω απο κοσμο στο γηπεδο τη φραση "δεν ξαναπαταω γηπεδο ρε μαλακισμενα, σας σιχαθηκα"! Και αντε τοτε ηταν μετα απο ηττες που γινονταν οσα γινονταν..σημερα μας χαλασατε μια βδομαδα που θα πρεπε να χαιρομαστε!

στ. Το να μη μιλαμε μετα απο ασχημα , η να τα θαβουμε εμενα μου θυμιζουν τακτικες οπαδων αλλων ομαδων! ΑΥΤΟΙ ειναι που "ριχνουν" τα σαιτ τους μετα απο Ντροπες για να κοιμιζουν τον κοσμο μεχρι να περασει η Μπορα!
Δεν εχω κανενα προβλημα να σβηστουν ΚΑΙ τα δικα μου γραφομενα αλλα δικαιουμαι να λεω οτι το θεωρω ΛΑΘΟΣ!
Η πολιτικη του "τα σπρωχνω ολα κατω απο το χαλακι για να μη φαινονται" δεν μας εβγαλε ποτε πουθενα και το μονο που κανει ειναι να διαιωνιζει προβληματα.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Που να χάναμε κι ολας.

(ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΝΝΟΩ).
Γιατί πρέπει να εξηγούμε και τί εννοούμε με αυτά που λέμε.
« Last Edit: February 22, 2009, 01:18:19 by Thessalonikara »

Offline lik4

• Αλλαγή
κριμα γιατην παρτη σου τιποτα αλλο δεν εχω να πω (για το προηγουμενο ποστ)

Callahan

• Guest
Ο BIANCONERO έχει δίκιο σ' όλα. Αξίζει όμως να αναφέρουμε την στάση της κερκίδας σε αυτούς τους Γελοίους που πέρασαν μέσα, τα γιούχα και τα αντικείμενα που έφαγαν. Μου άρεσε όταν πέρασαν μπροστά από μας, στην άλλη πλευρά της 4, με τα κεφάλια σκυμμένα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος, αν δεν θέλουμε αστυνομία, ματ και λοιπά μέτρα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ.

Offline bozik

• Αλλαγή
ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ για σήμερα...σε μια κακή μέρα της ομάδας την σήκωσε -της έδωσες την ενέργεια που έλειπε και έτσι ήρθαν οι 3 βαθμοί...από τα λίγα παιχνίδια που ο κόσμος δεν σταμάτησε να φωνάζει λεπτό...και οι γριές που ξέρω ακόμη μιλάνε για το ampalaea ολόκληρης της 4 στο πρωτο ημίχρονο......επομενη στάση νέα σμύρνη για ένα ακόμη ρεσιτάλ κερκίδας του λαου του ΠΑΟΚ....που την ομάδα την έχει πάρει από το χέρι και θα την πάει νταηλίκι στην κορυφή...συνεχίζουμε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
πιστευω μια, δυο, τρεις φορες αργα η γρηγορα τα επεισοδια σαν τα σημερινα θα σταματησουν να γινονται. ειναι πολυ γελοιο το να φαγωνομαστε μεταξυ μας. στην τελικη οποιοι ηθελαν να πλακωθουν γιατι δεν πηγαινανε εξω απο το γηπεδο, σε κανα παρκο πουθενα αλλου βρε αδερφε. επρεπε δηλαδη να μπουνε μεσα στο ΝΑΟ?

ειμαι καθετα ΚΑΤΑ των επεισοδείων σαν το σημερινο, αν και πιστευω στην δυναμικη αμυνα σε περιπτωσεις που η βια ερχεται κατα πανω σου.

παντως αμα το παρεις εντελως συνομωσιολογικα, σε μια περιοδο που η ομαδα υψωνει το αναστημα της και παλι, χτιζεται απο την αρχη, ΑΝΑΣΤΑΣΗ κανονικη σα να λεμε, καποιοι που χωρις λογο  - δικαιολογια  πανε να κανουν κακο στην ομαδα ειναι..... τι? (και μη με πεις οτι ειχανε προηγουμενα με γριες αυτοι που μπηκαν μεσα, αμα ηταν το κανανε το σκηνικο ΕΚΤΟΣ γηπεδου - ειλικρινα πιστεψανε οτι θα τις φτανανε ως τη θυρα 8????).  απλα πραγματα. τα καστρα πεφτουν απο μεσα.  εαν απο μεσα εισαι κυριλε, το καστρο δεν πεφτει. μηπως θα πρεπει το μυαλο να παει αλλου?

η μηπως αυτη η παρανοια των επεισοδιων σε εποχη ΑΚΜΗΣ, ειναι ομοια με το φαινομενο τον πολεμιστων σε εποχη ειρηνης, οι οποιοι αισθανονται καπως out of place και δεν μπορουν να χωνεψουν οτι ο πολεμος εχει τελειωσει??

ας ειναι.
« Last Edit: February 22, 2009, 02:01:34 by thanos9t9 »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Να επισημάνω κάτι στον φίλο johnnyxatz

Δεν είναι " σκληρότητα " αυτό που έκανε ο παίκτης του ηρακλάκλη.

Αυτό φίλε είναι πουστιά ομοφυλοφιλία και βρόμικο παιχνίδι. Αλλό να παίζεις σκληρά και δυνατά στα ισια που λέμε (κερδίζεις κόντρες, παίρνεις κεφαλιά απο 3) και άλλο να χτυπάς τον άλλον χαλαρό αφου έχει φύγει η μπάλα απο τα πόδια του. Το χτύπημα στον Γκαρσία το είδα πριν απο λίγο και είναι γόνατο γόνατο με πρόθεση. Φυσικά και δεν περίμενα κάκωση αλλά το έμαθα και στεναχωρήθηκα.
Αυτός ο παίκτης πρέπει να πάει πειθαρχικό και να διαβάσει τι σημαίνει φερ πλευ.
Δεν πρόκειται να τον πω πίθηκο και άλλα τέτοια (χαζα) σχόλια, ξέρω ότι δεν μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη για να ξέρει τι εστί ο γαμιάς των γειτονιών αλλά κάποιοι πρέπει να δυναμίτισανε το κλίμα στο γηραιό. Ο τύπος ήταν απαράδεκτος (δεν τον έχω ποτέ να παίζει βέβαια, αν το έχει ξανακάνει δλδ). Αυτό το πράγμα με το παθολογικό μίσος των ομαδούλων της πόλης δεν ξέρω έαν μας δυναμώνει ή αν μας δημιουργεί προβλήματα. Κρίμα.

Υ.Γ δεν ήθελα να το γράψω στο τόπικ με τα ποστ αρθρα του μπλογκ για να μην σε χαλάσω την σειρά.

Offline lik4

• Αλλαγή
σ αυτους που κανουν σε καθε ματς (και σημερα)ρατσιστικα σχολια για αντιπαλους παιχτες θελω να τους ρωτησω  ρε πουστρακια οταν εβαζε τα γκολ ο μπακαγιοκο δεν τα πανυγηριζατε?οταν βγαζει τις σεντραρες ο λινο δεν χειροκροτατε?αυτοι δεν ειναι μαιμουδες οπως οι αντιπαλοι?αυτο το φαινομενο πρεπει να σταματησει γιατι μαζι με αυτους τους λιγους παρασερνονται και αλλοι αμυαλοι

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ πάλι thanos9t9...ενώ εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα με ότι έγινε...τώρα πιστεύω ότι ίσως έπρεπε και αυτό να γίνει...νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα το σκεφτεί πολύ καλά κάποιος για να πατήσει tartan...και μην μου πείτε για ρετσίνες και ναρκωτικά....τα παιδάκια που μπήκαν μέσα στο τέλος έψαχναν τρόπο να ανεβούν στην κερκίδα και δεν έβρισκαν....είμαι σίγουρος ότι την άκουσαν....και στο finale και αυτό θα μας βγει σε καλο...το θέμα αυτό δεν είναι θέμα για να φαγωθούμε μεταξύ μας,αφού πάνω-κάτω συμφωνούμε όλοι....άρα ας μην μπερδεύουμε "φασιστονομους" και διχαζόμαστε χωρίς λόγο...βεβαια βούτυρο στο ψωμί των ραδιοφωνατζήδων,δεν νομίζω να χάσουν τέτοια ευκαιρία...για  ανάλυση της διαφοράς της 4 με τη 5 της 6 με τα επίσημα των πρεζάκηδων με τους οικογενειάρχες,τον ήμο με τους τρέντι,του santos με τον άγγελο,της ΤΟΥΜΠΑΣ με το καρατάσου και όπου γουστάρουν να πάνε τη κουβέντα προκειμενου να τρελάνει κάποιον και να στείλει μήνυμα....ελπίζω να μην τους ακουλουθισουμε και εμείς εδώ μέσα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
σ αυτους που κανουν σε καθε ματς (και σημερα)ρατσιστικα σχολια για αντιπαλους παιχτες θελω να τους ρωτησω  ρε πουστρακια οταν εβαζε τα γκολ ο μπακαγιοκο δεν τα πανυγηριζατε?οταν βγαζει τις σεντραρες ο λινο δεν χειροκροτατε?αυτοι δεν ειναι μαιμουδες οπως οι αντιπαλοι?αυτο το φαινομενο πρεπει να σταματησει γιατι μαζι με αυτους τους λιγους παρασερνονται και αλλοι αμυαλοι
ακούστηκε τέτοιο πράγμα? πέφτει αυτό το post στο σημείο που εγώ είχα σκεφτεί λίγο νωρίτερα ότι μετά από τι ς βλαχομαγκες του ντιέ και το σοβαρό τραυματισμό του Γκαρσία δεν ακούστηκε oygk...και σκέφτηκα ότι ωραία κόπηκαν τουλάχιστον αυτά...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Μερικοί έχετε ξεφύγει νομίζω τελείως ο ένας δεν ήτανε στο γήπεδο και κάνει κριτική στα επεισόδια ο άλλος λέει για νόμους Ορφανού , ο άλλος λέει ο οργανωτής να πιάσει αυτόν με το λειζερ και επειδή δεν το έκανε δεν έχουμε ηγέτη . Αν έχετε νεύρα απλά μην γράφετε . @Bianconero . Αυτά που λες ότι φωνάξαμε πρώτο σύνθημα για ΠΑΟΚ στο 60 είναι λάθος . Μέχρι τότε πρόχειρα θυμάμαι το οοο ΠΑΟΚΑΡΑ , το οοοοοοοοοοο ΠΑΟΚ , το ΠΑΟΚ εδώ ΠΑΟΚ εκεί , forza PAOKARA . Δεν νομίζω ότι αυτά είναι κατά των γριών . Ο κόσμος σήμερα ήτανε πολύ καλός βοήθησε την ομάδα στα νεκρά της διαστήματα και είχε πολύ καλή συνοχή Δεν είχε κανένα νεκρό σημείο σήμερα πάνω από λεπτό ασταμάτητο τραγούδι. Επίσης πάνω στα νεύρα σου παραποίησες  την αλήθεια για τα γεγονότα στο Καυθατζόγλειο μιλώντας για ένα από τα πολλά που έγιναν αυτό πυ λες ήτανε μια πορεία  60 ατόμων με μέσο όρο ηλικίας 16  . Δύο χρόνια τώρα άλλο έργο παίζεται εκεί . Όσο για τις εξετάσεις που λες δεν νομίζω να χρειαζόμαστε εξετάσεις για να ακολουθούμε την ομάδα μας ΠΑΝΤΟΥ . Είναι κεκτημένο 50 χρόνων και δεν πρόκειται να αλλάξει όσο και αν το θέλουν κάποιοι . Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ένα μεγάλο λάθος . Καθόμουνα και κοιτούσα από τη μία αυτούς που ήταν μέσα και έλεγα τι κάνετε ρε μαλάκες και μετά δεν πίστευα όταν είδα άλλους να τους πετάνε μπουκάλια και πάλι δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο μαλάκες είναι . Και η μία ομάδα και η άλλη κόψατε κάτι από το μεγαλείο  του κόσμου μας σήμερα .
Γαμησερό αμπαλαέα η 4 σήμερα αντάξιο με αυτό της Παρτιζάν .

Γάμησε το Ρέμο το ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Οι γριές ήτανε 700 ?
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Οσο πιθηκανθρωποι και αραπηδες ειναι οι Λινο, Μπακαγιοκο, Ντιαρα και Γκρεγκορυ τοσο ειναι και ο Ντιε? η αυτος επειδη δεν φοραει ασπρομαυρα αντιμετωπιζεται αλλιως? ελεος ρε.. σβηστε τα ρατσιστικα σχολια..
« Last Edit: February 22, 2009, 12:37:14 by tsakalaki »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τν χατζηπαναγή τον βρίσαμε μετά που βρίσανε οι γριές των Ζαγοράκη.

:21: :21:
Λαθος αδερφε εμεις το ξεκινησαμε..