Ρε παλικαρια γιατι αυτη η μιρλα τον τελευταιο καιρο?Ολοι νομιζετε οτι εχει προσωπικα καποιος με καποιον αλλο,με την ομαδα,με τον Σαντος.Ο ενας τι λεει στον αλλο,διαφωνιες,μαλωματα,ΚΑΤΙΝΙΕΣ.Τι σκατα ρε γαμω,σκουληκια γιναμε η' γαυροβαζελοι ρε φιλαρακια μου?
Ο καθενας λεει την αποψη του,σωστη-λαθος,αν την τεκμηριωνει,ασχετα αν μου τι δινει αυτο που γραφει,το δεχομαι.Αν τωρα γραφει κοτσανες και μου χαλαει τι διαθεση απλα τον γραφω στα @@@@ μου,απο το να απανταω στον καθε πικραμενο,και ισως και στημενο -ξερω τι γραφω εδω-,που μπαινει και προσπαθει να τα κανει πουτανα μετα απο μια ηττα η' κατι που δεν εκανε σωστα η διοικηση -ναι κανουν λαθη ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ-.Αραξτε ολοι,ηδη πολλα αξιολογα ατομα αποχωρουνν,αλλοι δε γραφουν,γιατι αυτη η κατασταση ειναι εκνευριστικη.Και λιγο νερο στο κρασι μας δεν ειναι κακο.Ολοι εχουμε μαλωσει,δε χρειαζεται να το κραταμε και ΣΥΝΕΧΕΙΑ να το χτυπαμε σε καποιον που διαφωνησαμε.
Οσο για μοντς κλπ -δημοκρατια εχουμε γραφει ο καθενας οτι γουσταρει,τους κραζουμε......σβηνουνε καποια ποστ,απο μερικους -και εμενα μου εχουν σβησει-,"γιατι τα εσβησες,δημοκρατια εχουμε" τους κραζουμε....δε παει ετσι.ΟΛΟΙ πρεπει να σεβομαστε αυτο το χωρο,γιατι πολλοι απλα αντιπροσωπευει ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ -ετσι το νιωθω εγω τουλαχιστο-.Και μη ξεχναμε οτι για μια μαλακια που θα γραψουμε,υπαρχει περιπτωση να την πληρωσουν -νομικα- οι υπευθυνοι του σαιτ,και αν δε κανω λαθος παλιοτερα πρεπει να εχει γινει κιολας....
Εγω προσωπικα τωρα τελευταια δε πολυγραφω.Και εμενα μου γυρισε ο εγκεφαλος που χασαμε απο τον πατερα,αλλα κρατηθηκα,τα ζυγισα,ηρεμησα,και μετα απο μια βδομαδα 0-3 στη Λιβαδεια,σε ενα γηπεδο που ολοι κανανε ντουντουκα -εκτος βαζελου-,ανετα και χαλαρα.Σκεφτομουνα πολλα να γραψω την προηγουμενη εβδομαδα μετα το ματς με βαζελο,αλλα με ταπωσε ξανα η ΟΜΑΔΑΡΑ,οι ιδιοι παικτες,ο ιδιος προπονητης.
Το κοβω εδω,γιατι θα γραψω κανα κατεβατο και θα κουρασω πολλους,απλα ρε ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου,ολοι λιγο κουλ,και ηρεμια.Μαλωνω στο σπιτι,μαλωνω στη δουλεια,στο γηπεδο, οχι ρε μαγκα να μαλωνω και με το πληκτρολογιο....
Το βλεπω και σαν αχαριστια μαλιστα,οταν βλεπω τι προσπαθεια γινετε στην ομαδα σε ΟΛΑ τα επιπεδα-ομαδα,κοσμος,γηπεδο,προπονητηριο,χρεη,αυξηση και και και- εμεις να μαλωνουμε για τον Σαντος και τον Μπαλαφα.Να πεις τη γνωμη σου,φυσικα,αλλα αν διαφωνησει καποιος μαζι σου,μην χτυπιεσαι κιολας,σκεφτεται αλλιως απο σενα....ληξις και μαλλον το εγραψα σε λαθος τοπικ

πως το μεταφερω?