Author Topic: λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0 - 3 Σάββατο 14/2/2009 ώρα 16:45 στον alpha  (Read 6080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
Πάνε να δείς την Cheltenham United αμα δε γουστάρεις..
Πηγαίνω και τους βλέπω αδερφέ, αλλά πέρα απ'αυτο με παρεξήγησες... Και αφού έκανες τον κόπο να ψάξεις το προφίλ μου, θα μπορούσες να δεις και τα τελευταία μηνύματα μου...
Anyway, υγεία

euboia4

• Guest
Η ομαδα εκτος απο 3 γκολ ειχε και 3-4 πολυ καλες ευκαιριες για γκολ και το κυριοτερο μετα το 0-3 τρεχανε ασταματητα και ειχαμε και αυτοματισμους.Δηλαδη τι αλλο να κανει η ομαδα να βαλει 8 γκολ?Μπραβο σε ομαδα και προπονητη
Μονο αρνητικο οι καθηστερημενες αλλαγες

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
μπαλαρα η ομαδα σημερα και σε κακο αγωνιστικο χωρο.παρολο που γκρινιαζω για σαντος και νοοτροπια (+ 6-3-1 εντος του λεβαδειακου) σημερα οπως πηγαιναμε γηπεδο πιστευα σε πολυ ανετο διπλο κυριως γιατι ηθελαν οι παιχτες να αποδειξουν οτι μπορουν...αν και ψιλοξενερωτα ηταν μετα το 0-2,ουτε αγωνια ουτε αντιπαλοι οπαδοι να εχουμε καμια κοντρα ουτε τιποτα.(εδω ακουστηκε συνθημα εσυ εσυ με το καφετι η μανα σου...)το μονο που εμεινε ηταν ενα γκολ για τον μουσλιμοβιτς που εδειχνε τρελαμενος με τις ευκαιρειες.πολυ καλος κι ο ιβιτς που γεμιζε περιοχη.

ελεος με την καθε κωλοομαδα και το καθε κωλοχωρι με γηπεδα χωραφια,χωρις οπαδους,χωρις τιποτα παρα μονο τα κονε με τον κοκκαλη και τις κουμπαριες.μπουλο ολοι

τιγκα στις μιλφαρες ηταν η αραχωβα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=παρα πολυ καλη η αποδοση της ΠΑΟΚαρας μας σημερα.οι παιχτες μας φανηκε απο το πρωτο λεπτο οτι μπηκαν για να κερδισουν οπωδηποτε!ειχαν μεγαλη ορεξη σημερα!
2=η νικη γινεται σημαντικοτερη γιατι κερδισαμε μεσα σε μια εδρα που χει μονο 1 ηττα απο τη βαζελολαγοκοτα η οποια εφτυσε αιμα για να νικησει.εμεις καναμε πλακα,περασαμε αερα εναντια σε μια ομαδα που χει καποιους πολυ ποιοτικους παιχτες στη συνθεση της.
3=mvp ο ivits.παρολο που στη τελικη προσπαθεια ηταν μετριος σ ολα τ αλλα του καθηκοντα εσπερνε το παληκαρι.
4=και πραγματι συγχαρητηρια στα τσακαλια που τραβηχτηκανε σ αυτη τη γαυροπεριοχη και κανανε κερκιδαρα σημερα!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΚΛΙΚΑΣ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ
sold out στα σουβλακια σας δεν εκανε κανενας
- - - -

υγ1. με τον Σαντος δεν έχω τίποτα. Με τους πιτσιρικάδες τα έχω που οταν καθε φορά μπουκαρουν μετα τη λήξη να παρουν φανέλες δε παει ουτε ένας να παρει το μπουφαν του Σαντος  ;D  ;D  ;D
υγ.2. recpect στον 78χρονο κ. Χαρίλαο που είδα μαζί του σήμερα το παιχνίδι και με έκανε να συγκινηθώ με όσα συζητήσαμε. Ταξίδεψε μόνος με τρένο απο Θεσσαλονίκη αλλά να είναι καλά το πούλμαν των Μακεδόνων που τον πήραν μαζί στην επιστροφή. Να είναι καλά και πάντα γερός να βλέπει το ΠΑΟΚ όπου κι αν παίζει  :)
« Last Edit: February 14, 2009, 23:58:01 by spartiatis »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μολις γυρισα κ εγω απο λιβαδια και εφτιαξα ενα ροφημα με κατι ματζουνια που πηρα απο μια γιαγια απο κει με λιγο μεταξα να ζεσταθει το κοκκαλακι μου. Πολυ κρυο φαγαμε ρε μαγκες, αλλα αξιζε.

Λιγο πολυ για το παιχνιδι τα ειπαν οι προηγουμενοι. Μπαλα και χαρακτηρας ανωτερης ομαδας ο ΠΑΟΚ, που απλα εκανε αυτο που πρεπει να κανει μια μεγαλη ομαδα οταν παιζει με ενα χωριο.
Η κερκιδα ηταν ολα τα λεφτα. Αλλη μια αποδειξη του οτι οταν λειπουν οι πανηγυρτζηδες και οι ντερμπακιδες, ο λαος απλα ΓΑΜΑΕΙ. Φαγαμε βροχη και χιονη στην αρχη, αλλα  ευτυχως σταματησε κατα τη διαρκεια του αγωνα. Αν συνεχιζε εκεινο το χιονι πολυ ζορικα θα παιζοταν μπαλα.

Κατι που αξιζει να σημειωθει ειναι τα πολλα ΠΑΟΚσακια απο λιβαδια και γυρω περιοχες. Πραγματικα δεν περιμενα τοσους πολλους σε γαυροπεριοχη. Προσπαθουν να οργανωθουν αλλα δεν υπαρχει χρονος για το αρχικο τρεξιμο και τη γραφειοκρατια. Παντως το εχουν παρει ζεστα για συνδεσμο στην περιοχη.

Γενικα πολυ καλη εκδρομη, και δε γουσταρω να πεσει ο λεβαδειακος οπως λενε μερικοι. Οπως δε γουσταρω να πεσει και κανεις που μας εχει δωσει εισητηρια για να κανουμε μια εκδρομη της προκοπης και να βγαλουμε γουστα οπως σημερα. Οι ομαδες που ανεβοκατεβαινουν κατηγοριες ειναι ολες χωρια με λιγοστο κοσμο και υποκαταστηματα του ποκ, αρα δεν κανει καμμια διαφορα. Οποτε προτιμω να ειναι στην κατηγορια οσοι επιτρεπουν εκδρομες, και κατα προτιμηση διαθετουν μασα, πιωμα, ωραια τοπια, και τρελλα milf οπως σημερα  ::)
Στον κοσμο αλλος κανενας

dimos8enis

• Guest
1.εδω ακουστηκε συνθημα εσυ εσυ με το καφετι η μανα σου...
2.τιγκα στις μιλφαρες ηταν η αραχωβα
1. πορτοκαλι
2. οντως

Πολυ καλη εκδρομη οντως, περασαμε μια χαρα και σκασαμε στα σουβλακια (+2 κιλα)

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
μαγκες παιζει φωτο με το πανι που παιχτηκε για τον αγιο βαλεντινο?τρελη φαση
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
"ΠΑΟΚ γερά και τη ζωή μου δίνω, στα αρχ...α μου τον γράφω τον Αγιο Βαλεντίνο", έγραφε ένα πανό των φίλων του ΠΑΟΚ που έκλεψε την παράσταση στη Λειβαδιά.

Που μπορούμε να το βρούμε αυτό σε καμιά φωτογραφία????

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

bagos1

• Guest
Νικάμε 0-3 και έδωσε ο απίθανος διαιτητής κάρτα στον λίνο για καθυστέρηση!!! ήμαρτον ρε πούστη μου τι άλλο θα δούμε

Offline cure

• Αλλαγή
Επιτέλους ΠΑΟΚ!
Μπράβο στο λαό που τραβήχτηκε και έσπειρε και μπράβο και στην ομάδα που δεν σταμάτησε να σκορπάει τρόμο στο παράρτημα του γαύρου.
Άντε κι άλλα τέτοια να έχουμε στη συνέχεια να γουστάρουμε ΠΑΟΚάρα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apaoki13

• Guest
υγ1. με τον Σαντος δεν έχω τίποτα. Με τους πιτσιρικάδες τα έχω που οταν καθε φορά μπουκαρουν μετα τη λήξη να παρουν φανέλες δε παει ουτε ένας να παρει το μπουφαν του Σαντος  ;D  ;D  ;D

Με έπνιξες πρωί πρωί.  :D

Πάντως  το δερμάτινο θα χρειαστεί τον Μάρτη. Ελπίζω να μην φτιάξει ο καιρός.

rokas

• Guest
μπραβο παληκαρια οχι τα 40 αλλα τα 1500 που ηταν εκει διπλα στην ομαδα.η ομαδα εκανε το αυτονοητο να κερδιση με ωραιο ποδοσφαιρο που το χαρικαν οσοι ηταν εκει αλλα και οσοι το ειδαν απο tv.το προβλημα ειναι ενα τα [κορακια] που βγαζουν της καρτες λες και ειναι τσιχλες απο το παντελονι  >:(αντε να παει στο διαολο οσο για τα πεναλτυ πρεπει να βρεξει στην σαχαρα για να μας δωσουν βρομοκορακα. :tsigaro: αλλα ειμαι ΠΑΟΚ και ετσι εμαθα να παλευω.

ÃÉÙÑÃÏÓ ÁÓÐÑÏÌÁÕÑÏÓ

• Guest
ενα μεγάλο  ΜΠΡΑΒΟ στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ που μας έφτιαξε με την ωραία μπάλα που
έπαιξε  ,γούσταρα  τρελά
στα  παλικάρια  που βρεθήκανε  στο γήπεδο τι να πω , έκανα ΤΟΥΜΠΑ το σπίτι μου
φωνάζωντας  συνθήματα απο το γήπεδο ,ξεσήκωσα την πολυκατοικία εδώ στην Λάρισα,ηταν ολοι τους  κομάντος ,απο την ψυχή μου τους ευχαριστώ.
αντε  τώρα  και τρια  μπαλάκια στις  γριές να τελειώνουμε
ΑΔΕΡΦΙΑ  ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ  ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ

ΓΑΥΡΕ  ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ  ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Μεγάλη νίκη σε κομβικο ματς.Συνεχίστε έτσι παληκάρια και δε φοβόμαστε τίποτα με τέτοιες εμφανίσεις.Χάρηκα περισσότερο για το Σάντος που ξεμπρόστιασε όσους τον κατηγορούν ότι παίζει παθητικά με ενα μόνο CF.Χιλια μπράβο και στο Λαό που μας έφερε το διπλό.Πολύ θα γουσταρα να ήμουν και γω σε τετοια εκδρομή.Εχει αλλη γλυκα το ταξιδι της επιστροφής
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
κολωγριες γαμω τα σπιτια σας ...κερδιστε σημερα τον λαγο!!!  μονο με μας  σκυλιαζετε μαλακισμενα.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καθαρα θεμα νοοτροπιας,και παθους η χθεσινη νικη..Η ποιοτικη διαφορα των 2 ομαδων ειναι πολυ μεγαλη,και οταν μπαινεις σε τετοια ματς αποφασισμενος μονο για νικη,ο αντιπαλος δεν εχει σχεδον καμια ελπιδα..
ΠΑΟΚ G4Α

shaman4

• Guest
κολωγριες γαμω τα σπιτια σας ...κερδιστε σημερα τον λαγο!!!  μονο με μας  σκυλιαζετε μαλακισμενα.

Δυσκολο εως απιθανο.
Το ματσακι θα το παρατησει η αδιαφορη γρια..

Αλλωστε γιατι να σκιστει, με τον ΠΑΟΚ παιζει?

Ολες οι μικρες τα παρατανε και κανουν συντηρυση δυναμεων οταν παιζουν με ΠΟΚ.

Μακαρι να βγω ψευτης γιατι εχουνε αναγκη να χασει βαθμους ο πρασσινος.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Προσωπικά πιστεύω θα το παλέψουν μέχρι το 0-1 για να κρατήσουν τα προσχήματα...
Μετά λευκή πετσέτα.

Για εχθές τί να πούμε... Μπήκε ο ΠΑΟΚ και έπαιξε ψηλά, 3 ευκαιρίες στο 10λεπτο και απόδειξη του πόσο σημαντικό είναι το γρήγορο γκολ.
Με το που πάει να σηκώσει κεφάλι ο αντίπαλος πάρε και το 0-2.
Έτσι πρέπει να σε σέβεται ο αντίπαλος, να ξέρει ότι εάν πάει να ισοφαρίσει ή να βάλει γκολ κινδυνεύει να διασυρθεί.
Όχι όπως μας αντιμετωπίζουν μέχρι σήμερα, σαν μια ευκαιρία να αναστηθούν δηλαδή...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι