Author Topic: λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0 - 3 Σάββατο 14/2/2009 ώρα 16:45 στον alpha  (Read 6076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εγω στεναχωρηθηκα που κερδισαμε...Σαντος τον μπουλο!

dimos8enis

• Guest
Πάντως  το δερμάτινο θα χρειαστεί τον Μάρτη. Ελπίζω να μην φτιάξει ο καιρός.
φανταζεσαι καλοκαιρι να παιξουμε προκριματικα Τσα.Λι.??? θα τον βλεπεις και θα τον λυπασαι τον Σαντος μεσα στο δερματινο με 40 βαθμους εξω ;D ;D ;D

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Μια μεγαλη ομαδα ξερετε πως αντιδρα σε τετοια ρεζιλικια; Τη νυφη την πληρωνει ο επομενος... Προπονητης (κυριως) και παικτες "το 'χουν";

Η απαντηση το Σαββατο...

ΥΓ. προσωπικα θελω καθαρη νικη τυπου ΟΦΗ, Πανθραξ, οχι της πυρκαγιας, τυπου Θρασυβουλου.

Η απαντηση δοθηκε. Και ειναι ακρως ικανοποιητικη.
Για τους παικτες, να πω την αληθεια, δεν αμφεβαλλα ποτε. Εσυ ομως ρε Σαντος γιατι επεμενες να μας ταλαιπωρεις με το μισο-μηδεν και να κρατας την ομαδα πισω; Και να αδικεις και τον εαυτο σου και τους παικτες ετσι... Και επρεπε να ερθει η ξεφτιλα για να τη δεις διαφορετικα...
Τεσπα, καλλιο αργα παρα ποτε!

Αυτη ηταν επαγγελματικη νικη, οχι οι αλλες που κοψοχολιαζαμε μεχρι το 90φευγα ή που περιμαναμε να γινει η μιαμιση ευκαιρια γκολ. Το σημειο κλειδι κατ'εμε ηταν το γεγονος οτι δε γυρισαμε πισω μετα το 0-1. Επιτελους!

Θελουμε τετοιο πνευμα και τετοια νοοτροπια και στα επομενα -πιο δυσκολα- παιχνιδια!

Εδω κολλαει το παμε γι' αλλα. Μετα απο επιτυχιες. Μετα απο αποτυχιες δε πας γι' αλλα, αλλα ψαχνεις να βρεις τι πηγε στραβα και να το διορθωσεις.
Αυτα.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline dave

• Αλλαγή
θελω να ευχαριστησω προσωπικα ολους οσους κραζουν το χεστη καρπουζα, γιατι επιτελους τους ακουσε, και εβαλε η ΠΑΟΚΑΡΑ μας 3 γκολ.
καρπουζα εμας να ακους, εμεις τα λεμε απο την αρχη, δε θελουμε 1-0 θελουμε 3-0. οκ? ετσι να συνεχισεις.

(τι? 4-5-1 επαιξε παλι?? ???)

mpougatsas

• Guest
+100
πάλι καλά που διαβάζει το φόρουμ ο Σάντος κι ακούει και τα ράδια και έβαλε μυαλό.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Χιλια συγγνωμη, μπερδεψα το νοημα του φορουμ.
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

« Last Edit: February 15, 2009, 16:53:24 by tsakalaki »

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
4-5-1 ?
γκοου βιλατζ

Offline dave

• Αλλαγή

Χιλια συγγνωμη, μπερδεψα το νοημα του φορουμ.

ρε φιλε μη νομιζεις, εμεις οι στοκοι-χειροκροτητες (του ζαγορ του βρυζα και του σαντος) το ξερουμε οτι εσεις οι αντιδραστικοι ειστε τα μυαλα (εξαλου στον ΠΑΟΚ αντιδραστικος η μιζερος για μενα σημαινει ψαγμενος με αποψη), γιαυτο εχουμε και το κομπλεξ απεναντι σας κ συμπεριφερομαστε σα σουπεραδες.

προς μοντς, σορυ για αυτο το ποστ αλλα η προσβολη του παραπανω ποστ ειναι κ προς εσας και το τι φορουμ εχουμε. αν εσεις δεν απαντατε εγω για τη παρτη μου απαντησα
« Last Edit: February 15, 2009, 16:54:08 by tsakalaki »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
epic και λοιποί σε όποια πλευρά και να είστε, σε κανένα δεν εχουμε απογορεύσει να γράφει τη γνώμη του. Το αντίθετο μάλιστα, αλλά υπάρχει και ένα όριο.

Σταματήστε αυτή την κόντρα που κρατάει μια βδομάδα τώρα, κόψτε τις ειρωνίες προς τους άλλους.

ότι έχετε να λύστε κάντε το με πμ.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ρε'σεις τι εχει γινει στο φορουμ απο την προηγουμενη εβδομαδα τι εχετε παθει ολοι???
ηρεμηστε λιγο για συζητηση ειστε εδω μεσα.
ειρωνιες,μπινελικια,εξυπναδες,μαλλον εχασα επεισοδια και μαλλον ευτυχως.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

rounos

• Guest
Ρε παλικαρια γιατι αυτη η μιρλα τον τελευταιο καιρο?Ολοι νομιζετε οτι εχει προσωπικα καποιος με καποιον αλλο,με την ομαδα,με τον Σαντος.Ο ενας τι λεει στον αλλο,διαφωνιες,μαλωματα,ΚΑΤΙΝΙΕΣ.Τι σκατα ρε γαμω,σκουληκια γιναμε η' γαυροβαζελοι ρε φιλαρακια μου?
Ο καθενας λεει την αποψη του,σωστη-λαθος,αν την τεκμηριωνει,ασχετα αν μου τι δινει αυτο που γραφει,το δεχομαι.Αν τωρα γραφει κοτσανες και μου χαλαει τι διαθεση απλα τον γραφω στα @@@@ μου,απο το να απανταω στον καθε πικραμενο,και ισως και στημενο -ξερω τι γραφω εδω-,που μπαινει και προσπαθει να τα κανει πουτανα μετα απο μια ηττα η' κατι που δεν εκανε σωστα η διοικηση -ναι κανουν λαθη ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ-.Αραξτε ολοι,ηδη πολλα αξιολογα ατομα αποχωρουνν,αλλοι δε γραφουν,γιατι αυτη η κατασταση ειναι εκνευριστικη.Και λιγο νερο στο κρασι μας δεν ειναι κακο.Ολοι εχουμε μαλωσει,δε χρειαζεται να το κραταμε και ΣΥΝΕΧΕΙΑ να το χτυπαμε σε καποιον που διαφωνησαμε.

Οσο για μοντς κλπ -δημοκρατια εχουμε γραφει ο καθενας οτι γουσταρει,τους κραζουμε......σβηνουνε καποια ποστ,απο μερικους -και εμενα μου εχουν σβησει-,"γιατι τα εσβησες,δημοκρατια εχουμε" τους κραζουμε....δε παει ετσι.ΟΛΟΙ πρεπει να σεβομαστε αυτο το χωρο,γιατι πολλοι απλα αντιπροσωπευει ΟΠΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ -ετσι το νιωθω εγω τουλαχιστο-.Και μη ξεχναμε οτι για μια μαλακια που θα γραψουμε,υπαρχει περιπτωση να την πληρωσουν -νομικα- οι υπευθυνοι του σαιτ,και αν δε κανω λαθος παλιοτερα πρεπει να εχει γινει κιολας....

Εγω προσωπικα τωρα τελευταια δε πολυγραφω.Και εμενα μου γυρισε ο εγκεφαλος που χασαμε απο τον πατερα,αλλα κρατηθηκα,τα ζυγισα,ηρεμησα,και μετα απο μια βδομαδα 0-3 στη Λιβαδεια,σε ενα γηπεδο που ολοι κανανε ντουντουκα -εκτος βαζελου-,ανετα και χαλαρα.Σκεφτομουνα πολλα να γραψω την προηγουμενη εβδομαδα μετα το ματς με βαζελο,αλλα με ταπωσε ξανα η ΟΜΑΔΑΡΑ,οι ιδιοι παικτες,ο ιδιος προπονητης.
Το κοβω εδω,γιατι θα γραψω κανα κατεβατο και θα κουρασω πολλους,απλα ρε ΠΑΟΚΑΡΕΣ μου,ολοι λιγο κουλ,και ηρεμια.Μαλωνω στο σπιτι,μαλωνω στη δουλεια,στο γηπεδο, οχι ρε μαγκα να μαλωνω και με το πληκτρολογιο....
Το βλεπω και σαν αχαριστια μαλιστα,οταν βλεπω τι προσπαθεια γινετε στην ομαδα σε ΟΛΑ τα επιπεδα-ομαδα,κοσμος,γηπεδο,προπονητηριο,χρεη,αυξηση και και και- εμεις να μαλωνουμε για τον Σαντος και τον Μπαλαφα.Να πεις τη γνωμη σου,φυσικα,αλλα αν διαφωνησει καποιος μαζι σου,μην χτυπιεσαι κιολας,σκεφτεται αλλιως απο σενα....ληξις και μαλλον το εγραψα σε λαθος τοπικ  :P :P πως το μεταφερω?

Offline 4NIKOS1986

• Κερκίδα
  • *
Πιαδια μην γκρινιαζεται συνεχεια,η ομαδα χτεσ επαιξε μπαλαρα σε πολυ δυσκολο αγωνιστικο χωρο.Βεβαια δεν ειναι κριτιριο το σουβλακι αλλα φαινεται πως φορμαριζεται η ομαδα,με τη μια η μπαλα και πολλους συνδυασμους.Αν συνεχισουμε ετσι η 2η θεση στα play-off ειναι στο χερι μας

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Kαποιοι ειρωνευονται δημοσια καποιον αλλον και ο δευτερος, κακως ισως, τους επιστρεφει την ειρωνια. Και διαγραφεται μονο το δικο του ποστ του. Γιατι;

Το ποστ μου καταφεροταν εναντιον αυτων που θελουν με ειρωνιες και συκοφαντιες να περασουν το νομο του οχλου στο φορουμ, οχι εναντιον του φορουμ αυτου καθεαυτου.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Κοιταξε φίλε για να τελειώνουμε, απο εδώ και πέρα όποιο σχόλιο έχει ειρωνία θα τρώει σβήστρα.
Αντε γιατί κουραστήκαμε δεν θα αφήσουμε το φόρουμ να γίνει αμέρικαν μπαρ.

Ιδίως απο εμένα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
με το πέρας του αγώνα χθες πήρε το μάτι μου μερικά πιτσιρίκια να ζητάνε φανέλες από τους παίκτες μας...
με τέτοιες εμφανίσεις όπως χθες...μπορούμε να κάνουμε νέα ΠΑΟΚτσάκια σε όλη την Ελλάδα!

JamaicaN

• Guest
Ανανεωθηκε η Gallery με φωτο απο την Λειβαδεια, με yλικο απο τους piranhasgate4, PAOK_VOLOS και τον φιλο του PAOKWORLD!

GeorgT

• Guest
Μια εικόνα χίλιες λέξεις:

(ολα τα λεφτά ο χουτος με τα παπούτσια στο χέρι)

vagmag

• Guest
o μπαλαφας τι κανει? κοιμαται ή διαλογίζεται?  ;D ;D ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
Tα πάντα όλα χθες σε μιλάω...

Πήγαμε δοκιμάσαμε τα περίφημα σουβλάκια του γαυροχωρίου (κλαίν μάιν εδώ που τα λέμε), ρίξαμε τρία μπαλάκια, και γυρίσαμε σπίτι μας όμορφα και ωραία. Η κερκίδα ήταν αυτή που έπρεπε, για ακόμα μια φορά σε αγώνα εκτός έδρας φέτος, και η ομάδα έδειξε στους πάντες πως η ήττα από τη ζέλα δεν ήταν παρά μια κακή παρένθεση...

Το σημαντικότερο είναι πως (όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος) όταν η ομάδα έχει τον κόσμο στο πλευρό της εκτός Θεσσαλονίκης, κερδίζει (με εξαίρεση τον αγώνα με τον τέλη, στις Σέρρες προσωπικά δεν το θεωρώ εκτός έδρας). Αν και στα τρία εκτός με το ποκ είχαμε κόσμο, πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά... Το μόνο που με χάλασε χθες ήταν ότι μετά το τέλος του ματς, μονάχα μερικοί εκ των ποδοσφαιριστών μας γύρισαν να χειροκροτήσουν στην κερκίδα, ενό μόνο ο Χαλκιάς ήρθε μέχρι το πέταλο (και φυσικά αποθεώθηκε).

Γριούλα έρχεται η ώρα σου, η ομάδα έχει όρεξη και καύλες, και θα το νιώσεις και συ βαθιά μέσα σου στην Τούμπα την Κυριακή...

shaman4

• Guest
Λοιπον, δευτεροι με roommate....