Author Topic: λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0 - 3 Σάββατο 14/2/2009 ώρα 16:45 στον alpha  (Read 6132 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ρε συ tol, αμα εβαζε αθανασιαδη μετα θα ελεγες γιατι δεν εβαλε χουτο...Δηλαδη ΠΑΟΚ ειναι μονο για νικες σε ΠΟΚ, στα αλλα υποτιμουμε την ομαδα?...

Τες παντων.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
γιατί ειρωνεύεστε ρε παιδιά? ότι η ομάδα επιτέλους έκανε το αυτονόητο , αυτό που ζητούσαν όλοι όσοι μιλούσαν για το σύστημα-santos ,έβαλε ένα goal και δεν κλείστηκε πίσω να το κρατήσει αλλα πήγε για δεύτερο  ...3ο.....40... και συνεχεια πίεζε για goal...και εσείς ειρωνεύεστε?νιώθετε δικαιωμένοι που η ομάδα άλλαξε νοοτροπία?μια ολόκληρη χρονια είδατε ποτε να παίζει τόσο επιθετικά η ομάδα?ένα ΜΕΓΑΛΟ bravo σε όλους tous pextes,proponiti,lao.
My Own WoRST ENeMy.....

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Πιστεψε με panic, αν σημερα καναμε γκελα ολοι παλι θα κραζανε ξερεις γιατι?...Γιατι παλι παιζαμε με 4-5-1...Σκεψου τι κραξιμο θα επεφτε αυτην την ωρα...

Αρα για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι δεν παιζει ρολο τοσο αν παιζεις με εναν επιθετικο, αλλα κατα ποσον βγαινουν απο πισω οι μεσοι οταν επιτιθεσαι...Ενα 4-4-2 χωρις μεσους που θα ανεβαινουνε μπορει να ειναι πιο αναποτελεσματικο...Για αυτο να ειμαστε ψυχραιμοι.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

vagmag

• Guest
"ΠΑΟΚ γερά και τη ζωή μου δίνω, στα αρχ...α μου τον γράφω τον Αγιο Βαλεντίνο", έγραφε ένα πανό των φίλων του ΠΑΟΚ που έκλεψε την παράσταση στη Λειβαδιά.

Diego-4

• Guest
Ο χειρότερος ΠΑΟΚ όλων των εποχών..Απογοήτευση..Το τερατούργημα του Σάντος..Είμαι θλιμμένος
Ναι αλλα ρε si Diego δεν τον είδες? Πάλι στο 88 έκανε αλλαγές... Και στο 20'-45' τους είπε να γυρίσουμε να κρατήσουμε το 0-1... Και σιγά την νίκη δηλαδή, τον λεβαδιακακο νίκησες δεν νίκησες το ποκ...άσε που δεν έπαιξε ο Αθανασιάδης,,,

Πάνε να δείς την Cheltenham United αμα δε γουστάρεις..

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Ο χειρότερος ΠΑΟΚ όλων των εποχών..Απογοήτευση..Το τερατούργημα του Σάντος..Είμαι θλιμμένος
Ναι αλλα ρε si Diego δεν τον είδες? Πάλι στο 88 έκανε αλλαγές... Και στο 20'-45' τους είπε να γυρίσουμε να κρατήσουμε το 0-1... Και σιγά την νίκη δηλαδή, τον λεβαδιακακο νίκησες δεν νίκησες το ποκ...άσε που δεν έπαιξε ο Αθανασιάδης,,,

Πάνε να δείς την Cheltenham United αμα δε γουστάρεις..
+1000 αν και διαφωνω με την τσελτεναμ..θα προτεινα νταγκεναμ & ρεντ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
την γνώμη του λέει....μην τον δείρεις.... αν και νομίζω ότι και αυτός στο κλίμα σου είναι.
My Own WoRST ENeMy.....

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
πολυ χαιρομαι που η ομαδα ειναι στον κοσμο της, δεν ακουει κανεναν και συνεχιζει να κανει αυτο που εχει σχεδιαστει εδω και καιρο.

κυπελο-δευτερη θεση και του χρονου αντε γεια.

γελιο θαχει με γρια το αλλο σαββατο

DimNaoussa

• Guest
ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!!

apaoki13

• Guest
Αν δεν ήταν τόσο χάλια το γήπεδο θα είχαμε πραγματικά θρίαμβο. Πόσο μ' αρέσει όταν βλέπω μπάλα χαλαρά. Μηδέν άγχος σήμερα.

Callahan

• Guest
Όλα καλά πήγαν σήμερα, όλοι οι παίκτες συνέβαλαν θετικά, αλλά ο Στρατηγός Garcia είναι άλλο πραμα...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Είχαμε ωραία γούστα απόψες, χαλαροί το ματσάκι, τρελίτσα, ωραία κερκίδα..πάντα τέτοια!
ΑΡχίΔια

PAOK_VOLOS

• Guest
Μπράβο στην ομάδα,που με την καλη εμφάνισή της καθάρισε το ματς πιο εύκολα απ΄οσο περιμέναμε.
Η Λιβαδειά χόρτασε ΠΑΟΚ σήμερα χάρη στον πρωταθλητή λαό μας.

Offline Matador

• Αλλαγή
Αν ειχαμε χασει το τοπικ θα ειχε 30 σελιδες τωρα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
ΠΑΟΚΑΡΑ .................ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..........

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
πριν πατήσετε το κουμπάκι "απόστολη" δείτε τι γράφουν οι από πάνω και κυρίως "πως" τα γράφουν (με ποιό νόημα δηλαδή..)....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στην ομάδα και φυσικά στον κόσμο που κατέβηκε και δεν σταμάτησε να τραγουδάει! Αναγκαία , επαγγελματική και άνετη νίκη , δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πολλά. Να συμφωνήσω και εγώ πως όλα είναι θέμα νοοτροπίας όπως είχε πει ο Σάντος και οι παίχτες και είδαμε πως κάνει την διαφορά σήμερα! Ότι καλύτερο ύστερα από την πιο ευρέα μας ήττα να έρθει η πιο ευρέα μας νίκη και μάλιστα εκτός έδρας αυτό σημαίνει πολλά και για τους παίχτες και για τον Σάντος.

Με την ίδια νοοτροπία και στο επόμενο ματς με την γριά, καθαρίσατε, σκουπίσατε, τελειώσατε! Επίσης θέλω και πολύ κόσμο, γιατί όχι και ένα sold out!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
φοβερη μερα ο σιφουνας παιρασε κ απο τα γαυροσουβλακια αντε τραβατε εκει στην Β τσιρακια, ωραια γουστα βγαλαμε σημερα ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ Κ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ...

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
Αν ειχαμε χασει το τοπικ θα ειχε 30 σελιδες τωρα!
ακριβως την προηγουμενη κυριακη ειχε παρει φωτια το φορουμ.....
ευχαριστω μεγαλε ΠΑΟΚ που με κανεις περηφανο.....
δεν ξερω για σας αλλα εγω σημερα γουσταρα μπαλα στο πρωτο τεταρτο και σε ολο το δευτερο...
χιλια μπραβο και στον λαο.....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

dimos8enis

• Guest
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ ειμαι χαλιααα, βλεπω εναν αετο μ'οχτω κεφαλιαααα, που τα βλεπωωω, τ'αλλα έξιιι, ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι χαλια τα χω παιξει!