Author Topic: λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 0 - 3 Σάββατο 14/2/2009 ώρα 16:45 στον alpha  (Read 6078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Άντε και με το διπλό σήμεραααα....ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!!! :lalalalala: :spray: :b191:

Offline spartiatis

• Αλλαγή
διπλό μεσα στους δουλους

καλό δρόμο και καλή επιστροφή σε όσους ταξιδεύουν. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ με τη νικη! 

TAKISRIGAS

• Guest
ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩ

TAKISRIGAS

• Guest
 :prosk:παοκαρα ολε

TAKISRIGAS

• Guest
παοκαρα ειμαι χαλια βλεπω εναν αετο με δυο κεφαλια

Offline tsag

• Αλλαγή
Πάμε γερά για το διπλό για να ξεκινήσει η ανάκαμψη μάγκες. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.

FORZA ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

LIN4

• Guest
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ, ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
 :05a: :05a: :05a:

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ας εχουμε στο νου μας τα εξης:
σημερα παιζουμε σε πολυ δυσκολη εδρα που μονο ο βαζελος εχει κερδισει
η ομαδα θελει οπωσδηποτε το διπλο για μενα κυριως για να κανει καλο στη ψυχολογια μετα το ναυαγιο με το βαζελο
πρεπει να παιξουμε απο το πρωτο λεπτο κυνηγωντας το γκολ και οπωσδηποτε χουτος-μουσλι να ξεκινησουν μαζι
                                        ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

baron

• Guest

Καλά αδελφέ ο μούσλι φυσικά-- ο χούτος γιατί?
Μήπως μας ήρθε ως ο μεγάλος παίχτης με συνεχή παρουσία και με φοβερες αποδόσεις? Ας τον άνθρωπο να κάνει καμια προπόνηση πρώτα και βλέπουμε.

Μπορεί να παρεξηγηθεί και με κάνα Santos όπως προεκανε από το μπουρδέλο που ήρθε και να χούμε κι αλλα...
« Last Edit: February 14, 2009, 14:59:26 by BillYpoglwssioS »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ας ειναι ο αθανασιαδης δεν εχω προβλημα και ισα ισα εγω πολυ περισσοτερο θα τον ηθελα να το δω διπλα στο μουσλι.απλα επειδη ο santos σημερα εχει σκοπο να ξεκινησει χουτο,αν ισχυουν οσα γραφονται.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Καλά αδελφέ ο μούσλι φυσικά-- ο χούτος γιατί?
Μήπως μας ήρθε ως ο μεγάλος παίχτης με συνεχή παρουσία και με φοβερες αποδόσεις? Ας τον άνθρωπο να κάνει καμια προπόνηση πρώτα και βλέπουμε.

Μπορεί να παρεξηγηθεί και με κάνα Santos όπως προεκανε από το μπουρδέλο που ήρθε και να χούμε κι αλλα...

αυτοί που τον έφεραν κάτι παραπάνω θα ξέρουν από μας  ;)
« Last Edit: February 14, 2009, 14:59:55 by BillYpoglwssioS »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ λειβαδια
ΠΑΟΚ παντου!!!

reset4

• Guest
O-2

ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ..

reset4

• Guest
0-3

..ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ Τ'ΑΛΛΑ 6 ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ

Diego-4

• Guest
Ο χειρότερος ΠΑΟΚ όλων των εποχών..Απογοήτευση..Το τερατούργημα του Σάντος..Είμαι θλιμένος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
0-15' και 45'-9'3 παίξαμε ωραιότατα! να χαίρεσαι να βλέπεις!

15-45...ξενερώσαμε?

όπως και έχει..ωραίο 2ο ημίχρονο και διακριθέντες:
Ιβιτς, Κονσε, Σορλάν...

και φυσικά για άλλη μια φορά σταθερά ο ΚΟΣΜΟΣ!

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Επαγγελματικο διπλο σε μια δυσκολη εδρα?...

Με ασσο στην Τουμπα με γρια ανεβαινουμε ακομα πιο ψηλα, γιατι ο βαζελος θα γκελαρει δεν μπορει...

Συγχαρητηρια στα παιδια που κατεβηκανε, αψογη κερκιδα απο λαο που ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

giannis80

• Guest
Εμφατική εμφάνιση ομάδας και λαού σε μια έδρα με 300 οπαδούς γηπεδούχου, όπου πάντα έτσι πρέπει να κάνει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Και φυσικά αναδεικνύεται η προσωπικότητα των παικτών που διαθέτεις,μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με σχόλια μετά την βαριά ήττα κτλ,ούτε που επηρεάστηκαν και κάνανε τη δουλειά τους.

Υ.Γ Θέλω σε κάθε παιχνίδι μια 11αδα με την λύσσα του Μουσλίμοβιτς για νίκη.

vagmag

• Guest
μπραβο σε κοσμο κ ομαδα! με βαζελο ημασταν ατυχοι φαγαμε 2 γκολ απο βυντρα(πραγμα που γινεται μια φορα στα 10 χρονια)...εμεις συνεχιζουμε την δουλεια κ ασε τους αλλους να τραγουδανε...λες κ ολοι οι υπολοιποι θα τερματισουν αηττητοι!
με αυτες τις κιτρινες που μοιαζονται οπου κ οπως να ειναι κατι πρεπει να γινει-δεν παει αλλο!! :cwm23:

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
Ο χειρότερος ΠΑΟΚ όλων των εποχών..Απογοήτευση..Το τερατούργημα του Σάντος..Είμαι θλιμμένος
Ναι αλλα ρε si Diego δεν τον είδες? Πάλι στο 88 έκανε αλλαγές... Και στο 20'-45' τους είπε να γυρίσουμε να κρατήσουμε το 0-1... Και σιγά την νίκη δηλαδή, τον λεβαδιακακο νίκησες δεν νίκησες το ποκ...άσε που δεν έπαιξε ο Αθανασιάδης,,,