Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 3 - 0 Κυριακή 8/2/2009 ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 6483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ας πω και εγω τα δικα μου λοιπον  :P

Ο βαζελος χθες σε επαιξε ανταξια του ονοματος σου. Προσπαθησε αρκετα και δοκιμασε τα παντα για να σου ανοιξει την αμυνα και να σε κερδισει. Τελικα το καταφερε με μια στημενη φαση, δηλαδη χτυπωντας ακριβως πανω στο δυνατο σου σημειο...

Ο χθεσινος ΠΑΟΚ ειχε κουρασμενους-ψοφιους παιχτες βαρομετρα για την αποδοση της ομαδας οπως βερον, κοντρερας και τωρα τελευταια ο σορλεν. Ελειπε ο πολυτιμος(!!) τελικα ιβιτς... Ελειπε και ο φορμαρισμενος σου αντωνης, οπως και το commando της αμυνας σου ο σναουτσνερ.  Μεσα σε ολα αυτα, σου ελειπε και ο αναντικαταστατος στον φετινο ΠΑΟΚ ζλαταν. Επισης πολλοι απο τους υπολοιπους παιχτες σου βρεθηκαν σε κακη μερα, αν εξερεσει κανεις τον αραμπατζη που ηταν ενα απο τα κερδη μας στο χθεσινο ματς, οποτε και μοιραια η ομαδα εχασε. Οι παιχτες μας "εσκασαν" και μας στοιχισε 3 βαθμους.  

Τιποτα δεν πηγε καλα χθες, οπως τιποτε δεν ειχε παει καλα και στο δευτερο ημιχρονο με τον πουστη στην τουμπα, αλλα εκει το 1 πηγε αουτ και το αλλο στο εσωσε ο χαλκιας. Καποια στιγμη θα γινοταν λοιπον... Χθες ο χαλκιας, μετα τα πολλα, εφαγε το αστειο γκολ και τον πηρε απο κατω. Πολυ κατω... Κατι σαν.. για 10 λεπτα να ζουσε ξανα στο aliance arena... Τα εχει ομως αυτα ο χαλκιας και τον δικαιολογω γιατι φετος ειναι αψογος, μας εχει χαρισει βαθμους και μας εχει κανει ρομπα ολους. Ενταξει, επρεπε να φτασει 8/2/2009 για να καταλαβουμε οτι το καλοκαιρι αγορασαμε τον χαλκια και οχι τον τσεχ.!

Γενικα λογω κουρασης, πηγανε περιπατο και η αγωνιστικη πειθαρχια και το καθαρο μυαλο.. Περα απο το πρωτο τεταρτο, ο ΠΑΟΚ δεν ηταν αυτος που ξερουμε και για αυτο πιστευω πως φταιει ολος αυτος ο σωρος απο προβληματα που ειχε η ομαδα στο συγκεκριμενο ματς και οχι η νοοτροπια κ οτι αλλο τετοιο εγκεφαλικο και επιστημονικο πραμα. Μια χαρα ειναι τα μυαλα των παμπλιτος, του σερτζιο, του βερον ακομα και του μαλεζα που φετος ειναι λες και του μεγαλωσανε ξαφνικα τα @@. Μετρημενα κουκια ηταν για μενα το χθεσινο. 1 και 1 κανουν 2. Πηγες με μιση και κουρασμενη ομαδα στο οακα και το 1,50 των books ηρθε..

Το ματς που για μενα θα μπορουσε να φταιει η νοοτροπια ηταν αυτο με την αεκ. Τοτε που δεν μπηκαμε ποτε στο γηπεδο, και δεν υπηρχε και λογος για να μην μπουμε.  Ή στο ματς με τις σερρες που οι παιχτουρες μας τρωγανε μελομακαρονα και φουσκωναν αγιο βασιλιδες. Τωρα ειχες 1002 προβληματα που σε επηρεασαν αμεσα και ουσιαστικα στην αυτη καθ'αυτη αγωνιστικη σου εικονα. Το οτι ο σαντος ζυγισε τι μπορει να παρει με την κουρασμενη του ομαδα και εβαλε εναν σχεδιο για να κρατησει το Χ μεχρι το 60 και μετα να βαλει τον ζλαταν και να παει να παρει οτι μπορει, δεν ειναι ηττοπαθες... Εξυπνο ειναι, βαση των ιδιαιτεροτητων του συγκεκριμενου ματς.

Την νοοτροπια της ομαδας την ειδαμε σαν λαμψη μες τα μιζεριασμενα ματια μας στο 1ο ημιχρονο μεσα στο τιγανι περσι. Εκει που επαιζες πασουλες και εκανες τριγονακια λες και δεν τρεχει τιποτα. Εκει ναι μεν εφαγες 2 γκολ αλλα για ενα ημιχρονο υψωσες αναστημα μες το βρωμοτιγανο και ισως αν δεν ειχαμε τα γνωστα να ειχαμε φυγει και με βαθμους. Απο νοοτροπια παντως τοτε ειμασταν full κομπλε. Δεν χαλασε λοιπον αυτο ξαφνικα. Δεν ξεχασαν οι παμπλιτος και ο σερτζιο πως ποτε τους δεν γουσταρουν να χανουν.... απλα "σκασανε" οι παιχτες μας.. Τα δωσανε ολα σε μια σειρα απο κρισιμα ματς και εμειναν απο δυναμεις. Ηταν ενα πολυ "καλο" και δυσκολο προγραμμα και σιγουρα η ομαδα μας εγινε καλυτερη. Δυστυχως για τους βιαστικους, ειμαστε ακομα στα μπετα, πραγμα που σημαινει οτι ισως να δουμε και αλλα τετοια "ξενερωτα" στην συνεχεια. Δεν μασαμε. Φαγαμε τον γουμενο, φαγαμε σαρδελα, σιγα μην κολλησουμε στα 2 πεταμενα γκολ του βυντρα. Το σαββατο εχει το μενου σουβλακι. Εγω το τρωω καλαμακι, αλλα στα @@ μου. ΠΑΟΚ εισαι λεμε ;D

υγ1.Ας κοιταξουμε μπροστα μιας και εχουμε πολυ δυσκολα ματς σε δυσκολες εδρες, που θα πρεπει να κερδισουμε. Ο ΠΑΟΚ πρεπει να μαθει να κερδιζει εκτος εδρας. Αυτο ειναι το στοιχημα τωρα. Ειναι το καταλληλο προγραμμα για να γινει κατι τετοιο μεχρι να αρχισουν τα playoffs. Ελπιζω η ομαδα να το εκμεταλλευτει στο επακρο, με τις λιγοτερες δυνατες απωλειες.

υγ2.Σημερα ολοι οι ποκεμονς ενωμενοι, οπως η ιστορια εχει διδαξει, επιτελους ξεσπασαν!! Ηρθε επιτελους η Δευτερα που δεν θα τους ξεφωνιζω παλι εγω.! Ολοι αναξερετερως το περιμενανε πως και πως. Απο χθες το βραδυ μεχρι σημερα, επαληθευτηκε για αλλη μια φορα το ποσο τους εχει τσουξει ο ΠΑΟΚ φετος και ποσο πολυ τον υπολογιζουν πλεον.

υγ3.Η 3αρα ειναι βαρυ σκορ... Οι γαυροι ηδη στεναχωριουνται που μας πεταξαν μονο 2 και οχι 4-5, γιατι ως κλασικοι γαυροι αλλαζωνες "σιγα την ομαδα που εχετε ρε ΠΑΟΚ". ....κι αν στην ζωη αλλαξαν ολα, οι γαυροι το πουλι τους.. Εμεις βεβαια αλλο που δεν θελουμε. Ειναι καλο που το βλεπουν ετσι, γιατι αν ο γκευ σε υποτιμησε 1 φορα στην τουμπα την τεταρτη που ηρθε χωρις τα λεοντοψαρα, μετα το χθεσινο μπορει να σε υποτιμησει κιαλλο και αυτο θα μας ειναι οτι πρεπει για μας για τις 4 μαρτιου.

υγ4.Συμφωνω απολυτα με τον Geo οτι η χθεσινη συντριβη ειναι η πολυτιμοτερη σφαλιαρα που έχουμε δεχθει φετος.

υγ.5 ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ.

« Last Edit: February 09, 2009, 22:46:03 by king »

Offline cure

• Αλλαγή
...
Αυτη η ομάδα έχει πολύ βαριά κορμιά. Είναι παίκτες με αρχίδια, παίκτες νιντζα, ή ξέρω εγώ μικροί θεοί κλπ αλλά η ομάδα είναι τρομερά αργή και θεωρώ οτι το σχήμα αυτό το σφιχτό που κατεβάζει ο Πορτογάλος καλύπτει αυτό το μειονέκτημα. Μικρότερα κενά λιγότερα τρεξίματα. Πιστεύω οτι με 2 μπροστά και 2 στο κέντρο θα οργίασουνε οι αντίπαλοι. Στα μείον ότι πλέον είναι κα προβλέψιμη. Η ανάπτυξη της στηρίζεται καθαρά από τα άκρα και είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε προπονητή.

...
Αυτοι οι παίκτες είναι σκασμένοι. Φυσικά και είναι πτώματα φυσικά και είναι κουρασμένοι και φαίνεται ξεκάθαρα οτι στο β ημίχρονο σε κάθε ματς χτίζει ένα τείχος μπροστά απο το Χαλκιά και περιμένει. Φυσικά και για κανέναν προπονητή και παίκτη δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία αφού εάν ο Σάντος το παραδεχόταν θα δημιουργούσε νέο κύκλο παρεξηγήσεων. Η ομάδα παίζει με την ίδια 14αδα σε πόσα ματς φωτιά σερί αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας. Δεν είναι διαστημικοί να βγάλουνε το πιο δύσκολο μήνα αλόβητοι οι ίδιοι.

Είναι λάθος για μένα να συγκρίνουμε την ομάδα με την ομάδα του 70 του 80 και του Αναστασιάδη. Καμια σοβαρή ομάδα δεν χτίστηκε σε 5 μήνες. Μπορεί να κάνει 2 3 καλές παρουσίες αλλά πρακτικά και με την λογική κυρίως είναι αδύνατον να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Αυτη η ομάδα χτίζεται και μακάρι να χτίζεται για 4 χρόνια φτάνοντας στην τελειότητα. Να δημιουργήσει τις βάσεις ωστε κάθε αναπηρωματικός να δίνει τον καλυτερο του εαυτό κάθε Κυριακή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο δυστηχως. Είμαστε πρωταθλητές στον κόσμο μας έχουμε νοοτροπία νικητή, στραβώνουμε οταν χάνουμε απο την Μιλαν αλλά στο γήπεδο δεν παίζουμε εμείς.
...
Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζουμε.

Χωρίς να έχω διάθεση για αντιπαράθεση με κανέναν, απλά συζήτηση κάνουμε, θέλω να μείνω σε δυο τρία πράγματα. Επαναλαμβάνω για συζήτηση κι όχι για τζερτζελέ. Από αγάπη γίνεται άλλωστε κι όχι από μίρλα.

Πάλι οι παίχτες φταίνει φίλε Davids4; Πέρυσι ήταν σαρδέλες. ΟΚ! Δηλαδή έχουμε παίχτες που δεν κάνουν στον Σάντος γιατί είναι αργοί; Τότε γιατί επέτρεψε να τους πάρουμε; Γιατί δεν ζήτησε γρήγορους παίχτες, αν αυτό του χρειαζόταν;

Το ότι προτιμάει τον σκασμένο Βερόν από τον ξεκούραστο Ηλιάδη και τον χωρίς παιχνίδια Σορλάν από τον Μπαλάφα κτλ κτλ τι σημαίνει; Ότι δεν τους υπολογίζει καθόλου. Αυτό και μόνο σημαίνει. Δουλειά του κάθε προπονητή είναι να ξέρει ποιος αντέχει και ποιος τα έχει φτύσει και όχι να το βλέπουμε μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα χτίζεται, γκρεμίζεται και συνεχίζει να χτίζεται από πέρυσι. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ, αλλά το γεγονός πως εκτός είμαστε τραγικοί και φοβοσμένοι δεν αλλάζει και είναι ΛΟΓΙΚΟ να ανησυχούμε.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μία τραγική εμφάνιση να περάσει στο ντούκου. Όλοι στηρίζουμε και στα περσινά χάλια και φέτος σε όποια τραγική εμφάνιση. Αλλά αμάν ρε παιδιά με αυτό το μη κράζετε.
Ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίστηκε και πρέπει να κράξουμε. Έτσι είναι! Αν σε κάθε πίπα λέμε δεν πειράζει θα μας γίνει συνήθεια.

Φίλε papakon. Ο ΟΠΑΠ μπορεί να μην έκανε λάθος με το 1,50 αλλά θα περίμενε κανείς αυτό να τσιτώσει την ομάδα λίγο. Αλλά μπα...

Και τέλος δυο τρία τηλεγραφικά.
Στον ΠΑΟΚ έχουν φάει κράξιμο ο Λόραντ, ο Άγγελος, ο Σάνον, ο Κούδας, ο Ιωσηφίδης, ο Κωστίκος, ο Βρύζας, ο Φραντζέσκος και πολλοί πολλοί άλλοι. Ο Σάντος θα γίνει ιερή αγελάδα; Στον ΠΑΟΚ απαγορεύεται να ξεφτιλίζεσαι. Κανείς δεν έχει ασυλία. Αυτό δεν σημαίνει Σάντος φύγε ή Δάρλα π.χ φύγε, αλλά Σάντος γίνε καλύτερος και Δάρλα π.χ. μην επαναπαύεσαι.

Το να λες που είσασταν να τα πείτε αυτά μετά την πρόκριση με το σκουλήκι και τη νίκη με το γαύρο είναι εύκολο, για κάποιον που από το 100% των σκέψεών του γνωρίζεις μόνο το 25% κι αυτό αν δεν βαριέται να γράψει. Το δύσκολο είναι να πεις σε μια μέρα χαράς πως ο ΠΑΟΚ ήταν για τον πούτσο κτλ
Περιττό και άσκοπο. Γιατί εκεί είναι που έχεις εμπιστοσύνη σε διοίκηση και προπονητή πως δεν φάγανε από την πρόκριση στη ρουλέτα των πέναλτι και θα διορθώσουν την κατάσταση.

Και επιτέλους δεν χρειάζεται να χτυπάς πρωτάθλημα για να μην κατεβαίνεις σαν να μπαίνεις στο Καμπ Νου κάθε φορά που παίζεις με το ποκ. Υπάρχει και η μέση οδός. Να πας και να παίξεις τη μπάλα σου. Εμένα με πειράζει η νοοτροπία να πάμε να γλιτώσουμε την ήττα. Αυτή τη νοοτροπία δεν την είχε η ομάδα σχεδόν ποτέ! Και κυρίως φέτος δεν καταλαβαίνω γιατί να την έχει. Δεν είναι κακό αυτό.

Αμέσως μετά από πίπα αρχίζετε κάποιοι, ωραία να προσγειωθούν μερικοί. Γιατί ρε παιδιά; Αν μιλάτε σοβαρά πως επειδή δεν έχουμε τους παίχτες και το μπάτζετ τους, οπότε δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από αυτά τα ματς, τότε συγγνώμη αλλά τα 70 από τα 83 χρόνια της ιστορίας μας θα έπρεπε να μην έχουμε καμία απάιτηση από την ομάδα να χτυπήσει το ποκ.
Σοβαρά τα λέτε αυτά ρε παιδιά;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Matador

• Αλλαγή
Ωραιος ο King!

Δεν μασαμε ρε σεις. Προχωραμε.
Αντε γιατι μετα απο καθε κακο αποτελεσμα πεφτει πολυ μιρλα απο πολλους. Και εγω βλεπω πραγματα που δεν μ αρεσουν στην ομαδα, αλλα τα κραταω για παρτι μου και τον απολογισμο θα τον κανω στο τελος της χρονιας.

Δες τι παικτες εχεις, τις απουσιες σου κανε μια σουμα και θα δεις γιατι ο ΠΑΟΚ παιζει οπως παιζει.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Το έγραψες και στο τοπικ του Αραμπατζή αλλα έδωσα τόπο στην οργή. Μην βάζεις σε καλούπι όλους τους φιλάθλους.

Σαρδέλα εγώ ποδοσφαιριστή και λοιπές τέτοιες μαλακίες δεν είπα ούτε περσι ούτε πρόπερσι . ΤΟ θεωρώ προσβολή για το σωματείο και για τον αθλητή. Πέρσι φώναζα για έλλειψη πάθους (μάλλον αδιαφορίας ) απο μερικούς παίκτες.

Να κολλήσω και το άλλο που διάβασα ότι τον αραμπατζή τον θεωρούσαμε τελειωμένο ποιοι? Με χιαστό περίμενε κανένας να παίξει μπάλα να μπαίνει σε κάθε φάση? Με χιαστό υπήρχε άνθρωπος σχετικός με την αποκατάσταση να περιμένει να βγάζει μάτια?

Οσον αφορά το άλλο. Και φυσικά είναι βαριά κορμιά αυτοι οι παίκτες στο κέντρο ειδικά. Ο ΠΑΟΚ μήπως ακριβώς γι αυτον τον λόγο παίζει με τριπλέτα στο κέντρο? Μηπως φοβάται πάρα πολυ τις μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους? Δεν είπα απαραίτητα ότι είναι λάθος επιλογές. Είναι επιλογές .Απλά τον Γκαρσία τυχαίνει να τον έβλεπα και πιο πριν και ξέρω τι στυλ παίκτη. Εσυ τους θεωρείς γρήγορους?

Ας πειραματιστεί και ας βάλει τους  2 μαζί στο κέντρο (το αναμενόμενο 4-4-2)  να μαζεύουμε κάθετες. Αυτή είναι η αποψή μου για τον Πορτογάλο στο θέμα στησίματος. Ποτε δεν εκρινα επιλογές του Σάντος (εκτός του Χουτου που τον μισώ απο τότε που τον είδα) και πιστεύω αρκετά στην έννοια ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ σε ένα σύνολο αθλητών και ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ πολυ ΚΑΛΑ τι σημαίνει και τι παραπάνω ξέρει από μένα. Γνωρίζω ότι κάθισε και σχεδίασε και είπε έτσι θα πράξω. Εμένα απο κει και πέρα η δουλειά μου είναι άλλη.

Μια κριτική στο πως βλέπω την ομάδα έκανα στην τελική και ξέρω οτι δεν πουλάει όπως τα ραδιοφωνικά σχόλια: σαρδέλα να φύγει ο Σάντος , χέστης ο Σάντος (εδω πεθαίνω στα γέλια).

Δεν υπάρχει χέζομαι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χέζομαι σε παίκτες με τέτοια εμπειρία. Αυτά ειναι αστεία πράματα δεν πάμε στο 8χ8. Δεν φτιάχτηκε καμιά σοβαρή ομάδα σε 5 μήνες και με έναν λίνο και όσες έγιναν ήταν πυροτεχνήματα ή βασίζονταν σε ένα διαιτητή. ΕΤΣΙ είναι αυτο το άθλημα τι να κάνουμε ωραίο παιχνίδι το μάνατζερ και το Προ αλλά δεν είναι η πραγματικότητα. Θα κολλούσα βέβαια τα ΑΜΕΤΡΗΤΑ παραδείγματα στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο για τα  παραπάνω αλλα μετα γίνομαι γραφικός και με την λένε οι άλλοι.

Στο θέμα Σκασμένου πάικτη συμφωνώ. Αλλά για μένα το να βάλεις ηλιάδη ή τον χ δίπλα σε εναν έμπειρο μέσο - επιθετικό - αμυντικό δεν σου κρεμάει την ομάδα. (Βλέπε Μαλεζας)

ΚΑΙ φιλαράκι ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν κράζω είναι οτι το να μαζεύεις την μπάλα σε ένα ντέρμπι απο τα δίχτυα να την στήνεις και να τρως στα καπάκια γκολ και μετά ξανά.... είναι συγκεκριμένο συναίσθημα για έναν αθλητή. Να το κράξω και να τον πώ τι οτι δεν έχεις τσαγανό? Οτι δεν ξέρεις που βρίσκεσαι? Οτι ξέρεις ποιος παο ρε μαλάκα εμείς εδώ. Εγώ προσωπικά σε τέτοιες παπαριές (στο φετινο σύνολο του ΠΑΟΚ) δεν αναλώνομαι τι να κάνουμε δεν γουστάρω και τα ράδια και τα λαϊκά δικαστήρια.

Καταλαβαίνω τι δίνουν και πότε το χάνουν και ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ να το χάνουν. Προτιμώ να δω την επομενη Κυριακή να δω τι άλλαξε. Σε καμια περίπτωση δεν θέλω να δω ΑΛΛΟΝ στον ΠΑΓΚΟ! Προτιμώ μια ποδοσφαιρική άποψη όπως του Αλαμάνα πάρα το αίωνιο κράξιμο λές και είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και χάσαμε στην Ρόδο.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής στην καρδιά μας. Δεν είναι ακόμα στο γήπεδο όμως. Δεν υπάρχει cheat in real life για να να χτύπησει ή καλύτερα να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ μια μάχη με την πρώτη θέση. Αυτό έχω εγω στο μυαλό μου και απο εκεί θα παίρνω βάση. Ναι όπως καταλάβατε είμαι ΧΕΣΤΗΣ.

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν γίνεται συζήτηση αν νομίζεις πως η άποψή σου είναι ενός γνώστη που έχει παίξει το άθλημα και η δική μου ενός που παίζει μάνατζερ. Δεν είναι έτσι αλλά δεν πειράζει.

Εγώ δεν θέλω να κάνω ποδοσφαιρική ανάλυση γιατί εκεί είναι που θα πω μαλακίες.
Εγώ λέω απλά πως βλέπω μία ομάδα που παίζει για να μη χάσει και αυτό το ονομάζω χέσιμο και τον εμπνευστή του παιχνιδιού αυτού χέστη. Εσύ πες τον προπονηταρά και δάσκαλο.

Αν είναι αργοί οι παίχτες να μη τους δεχόταν και να ζητούσε γρήγορους. Να έλεγε στον Βρύζα δεν μου κάνει ο Βερόν και μη μου παίρνεις τον Γκαρσία κτλ

Επίσης τον προπονητή που "αναγκάζεται" υποτίθεται να παίξει έτσι επί δύο χρόνια και δεν ζητάει παίχτες στο στυλ που θέλει για να αλλάξει αυτό το χάλι τον ονομάζω "τα φορτώνω πάντα αλλού".

Και για χιλιοστή φορά. Εγώ δεν θέλω πρωτάθλημα. Θέλω αξιοπρέπεια προς το παρών. Το να σε γαμάει ο Βύντρα και να σφυρίζεις αδιάφορα γιατί ξέρει ο Δον, μακριά από μένα.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απλα αναρωτηθειτε γιατι σε καθε ματς που νικαμε τα τοπικ των ποδοσφαιριστων παιρνουν φωτια ενω στην ηττα παιρνει φωτια αυτο του σαντος..
Πιστευω οτι εχει καλλιεργηθει ενα αρρωστημενο κλιμα απο περυσι που δεν βλεπω πως μπορει να αλλαξει..Το τι ακουγεται σε καθε ματς για τον σαντος δεν λεγεται ειδικα σε θυρες οπως 5-6..
Να εισαι ηρεμος να νικαει η ομαδα σου και να ακους τα απιστευτα για την αλλαγη στο 85!πχ και να σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..
Απιστευτα πραγματα,εμετικα πολλες φορες..
Δεν θυμαμαι αλλον προπονητη να εχει φαει τοσο κραξιμο.

Η πολυ θεοποιηση στους ποδοσφαιριστες βλαπτει.

Υγ.κι ο ρεχαγκελ χεστης δλδ?κι ο μουρινιο?μαλιστα....
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Mε φορτώνεις πολύ όμορφα οτι και καλά το παίζω ξερόλας για την μπάλα.

Τα περισσότερα δεν πηγαίνανε πάντως σε σένα ήταν αγανάκτηση για διάφορα σχόλια που έχω ακούσει εδώ.

Προπονητάρα δεν τον λέω. Απλά επειδή ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ έμενα προσωπικά να τον πιάσω και να το πω δυο κουβέντες απλά κρίνω ΜΕ ΟΣΟ γίνεται πιο καθαρό μυαλο τον τρόπο σκέψης του. Οσο γίνεται πιο καθαρό.

Και συγγνώμη έαν επιβάλω την γνώμη μου τόσο ακομψα αλλά στα οπαδικά δεν το ανοίγω το στοματάκι μου και ας έχω φαει κυνήγι και ψιλές (όπως φαντάζομαι αρκετοι). Αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω δεν έχω κάνει ντου στην 7.

Και δεν σου λέω καν εαν έπαιξα μπάλα. Την αγαπώ την πουτάνα και επειδη για τον α β λόγο κάθισα με κανα δυο γνωστικούς και τα είπαμε κάποια στιγμή στην πορεία μου γι αυτό λέω το κάτι παραπάνω μερικές φορές.

Τέλος παντων αυτη την ομάδα για μένα πρέπει να την στηρίξουμε την δεδομένη στιγμη επειδή έχει ένα μικρο γολγοθα μπροστά της

Και για να μην παρεξηγηθώ.ΚΑι επειδή ξέρω τι λέω οταν γράφω.

Είπα βαριά εννοώντας βαριά πόδια απο κούραση κυρίως. Γιατι τώρα κατάλαβα τι γράφεις και δεν έβγαζα νόημα.
« Last Edit: February 10, 2009, 01:35:16 by Davids4 »

Offline cure

• Αλλαγή
Εμένα πάντα μου αρέσει να διαβάζω αυτά που γράφεις για ποδόσφαιρο. Δε σε θεωρώ ξερόλα, με την κακή έννοια. Αντέδρασα μόνο γιατί χωρίς να με ξέρεις μου είπες για μάνατζερ και προ...

Αν πρόσεξες επίσης δεν διαφωνώ με όσα λες στην ουσία τους. Μόνο στο ότι δεν γίνεται να τον βγάζουμε λάδι πάντα. Και έκανα παράθεση εξαρχής σε σένα για να ξεκαθαρίσω πως δεν ζητάω πρωταθλήματα και άλλα τρελά, αλλά γιατί αυτό το χάλι δεν το είχαμε ούτε με άμπαλους.

Είσαι μάλλον πιο κουλ και έχεις μεγαλύτερη υπομονή. Αυτή τη διαφορά έχουμε

Όσο για τη στήριξη είναι αυτονόητη, αλλά άσχετη με το τουμπεκί.

Εδώ ο Άγγελος έφαγε ξύλο, ενώ ο Σάντος μια φορά κράχτηκε σε μία ξεφτίλα ντόρτι μέσα στη Τούμπα στο τέλος μιας ντροπιαστικής χρονιάς. Μέχρι και λουλούδια σε συνέντυξη τύπου του πήγαμε και στον ΠΑΟΚ είναι βασιλιάς και ότι πει είναι νόμος. Γι' αυτό και οι απαιτήσεις

Εγώ λέω πως λόγω Ζαγοράκη είναι ο προπονητής με τη μεγαλύτερη ανοχή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Melb4

• Guest
Τιμή και δόξα στη κερκίδα τη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ που δίνει νόημα ζωής σε κατι φλώρους να τραγουδάνε συνθήματα μας για 90 λεπτά.

ΕΛΕΟΣ

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Στο έγραφα πμ αλλα νομίζω οτι θα ενδιαφέρει και άλλους.

Το θέμα για το μάνατζερ απευθύνονταν σε άλλα πόστ που διάβασα εδώ σε αυτο το τόπικ, απλα ξέσπασα και γω σήμερα ότι δεν έκανα σε άλλες στιγμές. Δεν νομίζω οτι στο καιρό που είμαι εδω μέσα ειρωνευτικά με τόσο άσχημο τρόπο ανθρώπους που συζητήσαμε και περισσότερο παιδια  που με τα γραφόμενα τους κάνω αρχείο.

Μάλιστα το δανείστικα απο κάποιον άλλον που το πρωτοείπε. Αναφέρομαι σε κάποιες ακυρες και άκαιρες θέσεις που δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχουνε να μπαίνουνε εδω μέσα μετα τις ήττες.

Δεν είμαι πιο κουλ δεν θέλω να πιεστεί έτσι η ομάδα σε αυτην την περίοδο. Το καλοκαίρι θα ξεσπάσω και γω.

Ελπίζω να μην σε έβγαλα απο τα ρούχα σου.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ανοχη?Συμφωνω για περισυ γιατι ησουν 9ος αθλια μπαλα κλπ...
Αλλα φετος τι ανοχη υπαρχει ρε αδερφε?21η αγωνιστικη εισαι 2 βαθμους πισω απο τον βαζελο και 5 μπροστα απο την αεκ.Και 9 μπροστα απο τον στοχο σου την εισοδο στα πλευ-οφ..
Αρα για πιο λογο να κραξεις ωστε να υπαρχει ανοχη??
Αν λεγοταν μπεκενπαουερ και ειχε ερθει το καλοκαιρι και ηταν ετσι η ομαδα οπως ειναι τωρα,θα τον ειχαμε βγαλει προπονηταρα και μεγαλο προφεσσορα...
Απλα τα καταλοιπα τις περσινης χρονιας ειναι αυτα που δημιουργουν αυτην την αποψη.(ισως και δικαιολογημενα,ισως και οχι)
Και ισα ισα ο σαντος δεν βγαινει λαδι αλλα παντα τρωει το μεγαλυτερο κραξιμο στα στραβα αποτελεσματα ενω καποιοι ποδοσφαιριστες που δεν θελω να μιλησω γιατι δεν μου αρεσει στην μεση της χρονιας να κανω κριτικες απολαμβανουν την ασυλια τους.

Και στο κατω κατω το καταλαβαινω να κραξεις μετα την ηττα με 3-0 και να πεις ενα ''αρνητικο αποτελεσμα κ παλι,δεν αποδιδει η αμυντικη τακτικη ,ισως να επρεπε να δοκιμασει κατι αλλο" απο το ακομψο και προσβλητικο "χεστης"...
Τεσπα δεν θελω να κανω τον δικηγορο του σαντος,αν δεν βγουμε ουεφα θα τον κραξω πολυ..
Απλα βλεπω οτι ο ΠΑΟΚ βαδιζει σε ενα πλανο και φετος ο στοχος ειναι ουεφα και του χρονου διεκδικηση πρωταθληματος,οποτε δεν βλεπω λογο για κραξιμο εφοσον υλοποιηθει αυτος ο στοχος.
Και γενικα δεν βλεπω τον λογο να γινεται ολη αυτη η συζητηση τωρα και οχι στο τελος της χρονιας..
Εχουμε πολυ σημαντικους αγωνες μπροστα μας και πρεπει η στηριξη σε προπονητη και παιχτες να ειναι καθολικη..Μην χαλασει το κλιμα που τοσο καλα φτιαχτηκε με πολυ κοπο απο την αρχη της χρονιας.
Στο τελος κανουμε τον απολογισμο για το αμα μας κανει ο σαντος ή οχι.
ΠΑΟΚ G4Α

makptol

• Guest
Εμένα πάντα μου αρέσει να διαβάζω αυτά που γράφεις για ποδόσφαιρο. Δε σε θεωρώ ξερόλα, με την κακή έννοια. Αντέδρασα μόνο γιατί χωρίς να με ξέρεις μου είπες για μάνατζερ και προ...

Αν πρόσεξες επίσης δεν διαφωνώ με όσα λες στην ουσία τους. Μόνο στο ότι δεν γίνεται να τον βγάζουμε λάδι πάντα. Και έκανα παράθεση εξαρχής σε σένα για να ξεκαθαρίσω πως δεν ζητάω πρωταθλήματα και άλλα τρελά, αλλά γιατί αυτό το χάλι δεν το είχαμε ούτε με άμπαλους.

Είσαι μάλλον πιο κουλ και έχεις μεγαλύτερη υπομονή. Αυτή τη διαφορά έχουμε

Όσο για τη στήριξη είναι αυτονόητη, αλλά άσχετη με το τουμπεκί.

Εδώ ο Άγγελος έφαγε ξύλο, ενώ ο Σάντος μια φορά κράχτηκε σε μία ξεφτίλα ντόρτι μέσα στη Τούμπα στο τέλος μιας ντροπιαστικής χρονιάς. Μέχρι και λουλούδια σε συνέντυξη τύπου του πήγαμε και στον ΠΑΟΚ είναι βασιλιάς και ότι πει είναι νόμος. Γι' αυτό και οι απαιτήσεις

Εγώ λέω πως λόγω Ζαγοράκη είναι ο προπονητής με τη μεγαλύτερη ανοχή στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

ελα τωρα αυτη η απιστευτη μιρλα στα ραδιοφωνα ειναι απο τοτε που ηρθε ο σαντος και αν περσυ λογω αποτελεσματων ηταν δικαιολογημενη φετος
δεν ειναι ....η ομαδα ειναι 6 μηνων μας αρεσει δεν μας αρεσει απλα πολλοι περιμενουν στην γωνια για να κραξουν τον σαντος στην πρωτη στραβη
και φετος δεν ειχαν πολλες ευκαιριες να το κανουν  και τρελενονται.....ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ PAOKCURE ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΜΗ ΤΟΣΗ
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.....
αλλα αν εχουμε μυρτσους ζαγορες ραπτοπουλους που δηλητηριαζουν την αθλητικη θεσσαλονικη και τους ακουμε καλα να παθουμε......

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Τιποτα δεν πηγε καλα χθες, οπως τιποτε δεν ειχε παει καλα και στο δευτερο ημιχρονο με τον πουστη στην τουμπα, αλλα εκει το 1 πηγε αουτ και το αλλο στο εσωσε ο χαλκιας. Καποια στιγμη θα γινοταν λοιπον... Χθες ο χαλκιας, μετα τα πολλα, εφαγε το αστειο γκολ και τον πηρε απο κατω. Πολυ κατω... Κατι σαν.. για 10 λεπτα να ζουσε ξανα στο aliance arena... Τα εχει ομως αυτα ο χαλκιας και τον δικαιολογω γιατι φετος ειναι αψογος, μας εχει χαρισει βαθμους και μας εχει κανει ρομπα ολους. Ενταξει, επρεπε να φτασει 8/2/2009 για να καταλαβουμε οτι το καλοκαιρι αγορασαμε τον χαλκια και οχι τον τσεχ.!

αυτο νομιζω ειναι ολο το ματς.
ο χαλκιας κανει την μαλακια στο πρωτο και στο δευτερο δεν βγενει και ο αμπαλος βυντρα (το γραφω και ακομα δεν το πιστευω) κανει καρφωτη κεφαλια που δεν την κανει το καλυτερο σεντερ φορ στην ευρωπη.στο τριτο εχουν γινει πολλα λαθη γιατι ο μαλεζας εχει φτασει στο κορνερ να μαρκαρει που σημενει οτι εχει κενο στην αμυνα.
μπορει να μας πιεζανε αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα φετος και θα μπορουσαμε ανετα να κρατησουμε το 0 και να το χτυπησουμε στο δευτερο αλλα δεν μας εκατσε γιατι ο βαζελος αυτη η κολωφαρδη ομαδα γεννουσαν και τα κοκορια τους προχτες οι ανυπαρκτοι
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline dave

• Αλλαγή
πλεον λοιπον αρχιζουμε να συζηταμε για ανοχη, για ξεφτιλα, για χεστη προπονητη, για νοοτροπια παιζουμε να μη χασουμε κλπ...

ολα αυτα σε μια σεζον που μας βρισκει 3ους (εχουμε να βγουμε τριτοι απο το 2004) και πριν απο αυτο το 1997 αν θυμαμαι καλα, με 3 ηττες μεχρι τωρα. ο λογος? οι ηττες απο το ποκ στην αθηνα και ο χεσμενος τροπος που παιζουμε. λες και παλιοτερα μπαιναμε στην αθηνα και παιζαμε σα να ταν τουμπα. αν εσεις πιστευετε οτι παιξαμε χεσμενοι στο καραισκακη κατι κανετε λαθος νομιζω. το παιχνιδι χαθηκε οταν ενας εμπειρος παιχτης εκανε ενα μεγαλο λαθος για το οποιο εμεις τον αποθεωνουμε. παρανοια νουμερο 1. το ξεχναμε λοιπον αυτο και οι εμφανισεις στα επομενα δυο ματς με ποκ μας οδηγουν να βαλουμε στο ιδιο τσουβαλι κ το ματς στο καραισκακη. μαλιστα...στο ματς της κυριακης επισης απορω πως βλεπετε το χεσιμο του σαντος. οσο αντεχουν οι παιχτες, δλδ μεχρι το 20 ο ΠΑΟΚ ειναι ψηλα και πιεζει με 3 κατω απο το κεντρο και το ματς ειναι ισορροπημενο. μετα φυσικα η ομαδα γυρισε πισω....ξεκαθαρα κουραση, παρα χεσιμο προπονητη. τις διαθεσεις του τις εδειξε με το πως μπηκε στο ματς ο ΠΑΟΚ. στο ματς με κουλα δε διαφωνω καθολου, ειμασταν πολυ μαλθακοι

φαινεται λοιπον οτι τα φετινα ντερμπι στο ποκ δεν ειναι αρκετα για να βγαλουμε το σαντος χεστη οποτε τι κανουμε? κοτσαρουμε κ τα περσινα ενω οι ιδιοι λεγαμε περυσι οτι ο σαντος θα κριθει απο του χρονου. παρανοια νουμερο 2 δλδ. κ αν δε φτανει αυτο βαζουμε οποιοδηποτε ματς θυμομαστε για οποιονδηποτε λογο τον ΠΑΟΚ να αμυνεται στο μισο γηπεδο. λες και γιναμε ξαφνικα απο το απολυτο μηδεν των περασμενων χρονων η μαντσεστερ γιουναιτεντ και απαγορευετε να σκεφτουμε να προστατεψουμε το αποτελεσμα για καποιο διαστημα (δεν ειμαστε της ιταλικης σχολης, ΠΑΟΚ εισαι). λες και η μαντεστερ δε καθεται ποτε πισω απο το κεντρο να αμυνθει, ΜΑΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΙΣΑΙ. πλεον αρχιζουμε να γενικευουμε απροσεκτα, διαλεγωντας ολα τα στοιχεια που θα στηριξουν την αντιπαθεια μας για το σαντος και αφηνοντας απεξω εκεινα που δε μας χρειαζονται.

πλεον εκτος απο τη νοοτροπια του χεστη που του χουμε κολλησει ταμπελα αρχιζουμε να κρινουμε επιλογες παιχτων λεγοντας οτι αυτος επελεξε αργους παιχτες. λες και σου λενε απο τη διοικηση θες αργους η γρηγορους κ συ ως προπονητης λες αργους.
σε περιπτωση που ξεχναμε την οικονομικη μας δυνατοτητα, να θυμισω οτι σε μεγαλο ποσοστο δε γινεται να βρισκουμε παιχτες που εχουμε ολα τα στοιχεια που θα ηθελε καποιος προπονητης. με τα λεφτα που διαθεσαμε εχουμε βρει πολλα λαβρακια αλλα μη τρελαινομαστε οτι ειχαμε επιλογη και απο αλλους πιο γρηγορους, πιο δυνατους και ειπαμε οχι.

η κριτικη στο κραξιμο γινεται εκ του συμπερασματος οτι ο ΠΑΟΚ εχει κορυφαιο υλικο που ειναι εφαμιλλο των ομαδων του ποκ. ενω κανει μπαμ οτι δεν εχουμε τις μοναδες του γκει κ το βαθος του βαζελου εμεις δε βλεπουμε τον ελεφαντα που ειναι μεσα στο δωματιο. ξεχναμε οτι για μια περιοδο ενος μηνα περιπου στηριζομασταν στο σβουρα και το λακη. πειτε μου για ποια ομαδα α εθνικης ειναι αυτοι οι 2 αν φυγουν απο τον ΠΑΟΚ..

πλεον εχουμε συμφωνησει απολυτα με τα αρθρα του καρπετοπουλου για τις 'ομαδες σαντος' και το 'ποδοσφαιρο σαντος'. ο σαντος δλδ παιζει για να μη χασει, παιζει για το 1-0, δε μπορει ποτε ομαδα του σαντος να παιξει ελκυστικο ποδοσφαιρο. συγγνωμη αν θα στεναχωρησω καποιους αλλα δυστυχως η βρωμικη προπαγανδα του κοντου πουστη και αλλων του συναφιου περναει...και πετυχαινουν το στοχο τους απολυτα. αντι να κοιταμε το δασος κοιταμε το δεντρο...

apostolos

• Guest
Dave να σαι καλά παλικάρι μου, με έβγαλες από πολύ μεγάλο κόπο....

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Καταρχην δεν λέμε, είπα για αργους παίκτες, βασικά βαριά κορμιά είπα. Αλλό πράμα εννοούσα. Βαρια κορμιά είδα εγω στο μάτς είτε απο κούραση είτε απο οτιδήποτε. Βλέπω μια ομάδα που δεν έχει τα τρεξίματα να πιέσει ψηλά με αποτέλεσμα να περιμένει πίσω. Αυτο εννούσα.

Και φυσικά θεωρώ 101% επιτυχημένες όλες τις μεταγραφές (πλην Χουτου και Φρουνζα) του Σάντος και του Βρύζα.

Offline savage republic

• Βασικός
+1

Υπογραφή:
Ο μαϊντανός

Offline bozik

• Αλλαγή

πλεον εχουμε συμφωνησει απολυτα με τα αρθρα του καρπετοπουλου για τις 'ομαδες σαντος' και το 'ποδοσφαιρο σαντος'. ο σαντος δλδ παιζει για να μη χασει, παιζει για το 1-0, δε μπορει ποτε ομαδα του σαντος να παιξει ελκυστικο ποδοσφαιρο. συγγνωμη αν θα στεναχωρησω καποιους αλλα δυστυχως η βρωμικη προπαγανδα του κοντου πουστη και αλλων του συναφιου περναει...και πετυχαινουν το στοχο τους απολυτα. αντι να κοιταμε το δασος κοιταμε το δεντρο...

πες-πες-πες θα συμφωνήσουμε τη θα κάνουμε....εδώ φωνάζουμε το gay θρύλο...άντε με άλλες 2 γκέλες σουτια έξω από την ΤΟΥΜΠΑ...άσχημο πράγμα οι ηρεμία...δεν πουλάει άμα είσαι ανύπαρκτος ραδιοφωνατζής...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

ive4

• Guest
Έλεος με το παραμύθι που χρησιμοποιεί τόσα χρόνια το ΠΟΚ για να δικαιολογεί τα πρωταθλήματά του και τις στημένες διαιτησίες. Οτι δηλαδή έχουν παικταράδες, ικανές μονάδες, ότι επενδύουν σε μεγάλους παίκτες.

Εγώ δε δέχομαι ειδικά φέτος, ότι έχουν καλύτερες μονάδες ούτε ο γαύρος ούτε ο βάζελος (για την άεκ δε το συζητάμε).
Και ειδικά για τον βάζελο πιστεύω ότι σε υλικό είναι πιο ατάλαντοι από τους λατίνους του άρη.

Δεν θέλω να φύγει ο Σάντος. Θέλω να κριθεί στο τέλος της τρίτης χρονιάς και αν τελικά δε μας κάνει, να είμαστε έτοιμοι να φέρουμε έναν καλύτερο και όχι να πάμε προς τα πίσω.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Τι εννοείς; Δηλαδή δεν έχει δώσει τίποτα ο Σάντος στον ΠΑΟΚ και δουλεύει ακόμα στον ΠΑΟΚ, επειδή υπάρχει ο κολλητός του Ζαγοράκης;
Ξέρω ότι δεν το γράφεις με αυτό το νόημα, αλλά επειδή πολλοί μπορεί να σε παρεξηγήσουν, θέλω να το διευκρινίσεις.

Είναι πολύ καλό που τον ΠΑΟΚ διοικεί παλιός και έμπειρος ποδοσφαιριστής που γνωρίζει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο και ξέρει ότι η καλύτερη επιλογή για τον ΠΑΟΚ στο πόστο του προπονητή είναι ο Σάντος.

Ας εξηγήσω ελάχιστα για προπονητές και "προπονητές".
Ορισμένοι από "δαύτους", συνεργάζονται αποκλειστικά με συγκεκριμένους μάνατζερ και ψωνίζουν μόνο από αυτούς. Στα αρχίδια τους οι ανάγκες της ομάδας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν την μιζούλα τους.
Ορισμένοι από "δαύτους", δημιουργούν κλίκες με ρουφιάνους δικούς τους παίκτες για να μαθαίνουν τι συμβαίνει μέσα στα αποδυτήρια και τυχόν σαμποτάζ από παροπλισμένους παίκτες.
Ορισμένοι από "δαύτους", στο βωμό του προσωπικού τους συμφέρον, δίνουν στην πυρά τους παίκτες, αλλά και την διοίκηση της ομάδας. Τους παίκτες επειδή δεν εφαρμόζουν όσα τους λέει και την διοίκηση επειδή δεν φέρνει τους ποδοσφαιριστές που ήθελε ο ίδιος.
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι η ομάδα να γίνεται μπουρδέλο και κυρίως ο κόσμος της (που πάντα θέλει νίκες) να διχάζεται και να επιτίθεται εναντίον όλων.
Όσοι νομίζετε ότι τα παραπάνω αποτελούν εξαιρέσεις γελιούνται. Αποτελούν την πλειοψηφία είτε για έναν είτε για παραπάνω λόγους.

Στον ΠΑΟΚ έχουμε έναν προπονητή, που δεν βρίσκεται σε αυτή την λίστα. Γνωρίζει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα και συνεργάζεται άψογα με την διοίκηση για να βρουν τις καλύτερες λύσεις σε σχέση με τα χρήματα που μπορούν να ξοδευτούν. Γνωρίζει ότι οι παίκτες που αποκτιούνται μπορούν να δώσουν συγκεκριμένα πράγματα και προσαρμόζει το σύστημα της ομάδας πάνω τους. Κάποιος άλλος στην θέση του, θα προσπαθούσε να περάσει το δικό του σύστημα και να εκθέσει την διοίκηση και τις επιλογές της. Θα άκουγε τον κόσμο που θέλει πιο επιθετικό σύστημα και θα έλεγε: "Όλοι βουρ στην επίθεση και όσα φάμε και όσα βάλουμε." Πανεύκολο είναι, αλλά καταστροφικό για τους στόχους της ομάδας.

Όταν λέει η διοίκηση και ο προπονητής ότι η ομάδα χτίζεται ακόμα, ας κοιτάζει ο ΠΑΟΚτσής ήρεμα τις λύσεις που διαθέτει στο ρόστερ του και κυρίως τις προσθήκες που πραγματοποιεί.
Μπορεί στο κέντρο του ΠΑΟΚ να λείπει η ταχύτητα, αλλά υπάρχουν οι κάθετες μπαλιές. Για να τις εκμεταλευτεί η ομάδα χρειάζεται ταχύτατα εξτρέμ και φορ που θα μπορούν να βγαίνουν γρήγορα πίσω από την αντίπαλη άμυνα τρυπώντας την. Υπήρχε ο Βιερίνια και αποκτήθηκαν οι Λίνο και Χούτος για αυτόν τον λόγο.

Θα ξαναπώ άλλη μια φορά το αυτονότητο. Υπομονή. Τα καλύτερα έρχονται. Μπορεί φέτος να μην δούμε όσα ονειρευόμαστε, αλλά κάθε χρόνο θα είμαστε καλύτεροι. Η φανέλα θα ξαναβαραίνει και θα είναι αντίστοιχη των απαιτήσεων του κόσμου μας.

αυτο νομιζω ειναι ολο το ματς.
ο χαλκιας κανει την μαλακια στο πρωτο και στο δευτερο δεν βγενει και ο αμπαλος βυντρα (το γραφω και ακομα δεν το πιστευω) κανει καρφωτη κεφαλια που δεν την κανει το καλυτερο σεντερ φορ στην ευρωπη.στο τριτο εχουν γινει πολλα λαθη γιατι ο μαλεζας εχει φτασει στο κορνερ να μαρκαρει που σημενει οτι εχει κενο στην αμυνα.
μπορει να μας πιεζανε αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα φετος και θα μπορουσαμε ανετα να κρατησουμε το 0 και να το χτυπησουμε στο δευτερο αλλα δεν μας εκατσε γιατι ο βαζελος αυτη η κολωφαρδη ομαδα γεννουσαν και τα κοκορια τους προχτες οι ανυπαρκτοι

Διαφωνώ ότι φταίει μόνο ο Χαλκιάς. Την ευθύνη μοιράζονται οι αμυντικοί που άφησαν τον Βύντρα να πηδήξει μόνος του στα γκολ, καθώς και ο Μαλεζάς που άφησε τον Νίνη να του πάρει την εσωτερική και να βγάλει σέντρα γκολ στον Μάντζιο. Η ευθύνη του Χαλκιά υπάρχει μόνο στο πρώτο γκολ. Αλλά και πάλι εκεί θα έπρεπε να υπάρχει αμυντικός που να έπαιρνε καροτσάκι τον Βύντρα και να έπαιρνε πρώτος την κεφαλιά. Είναι κανόνας στα στημένα, να υπάρχουν παίκτες που "αγκαλιάζουν" τους αντίπαλους παίκτες. Προχθες, δεν εφαρμόσαμε τον κανόνα.
gdaou
"γάβροι=κότες"