Εγω ειμαι με τον joker, μετα απο ηττα αφηστε το, καντε κανα τσιγαρο, πιειτε κανα ξυδι η οτι αλλο θελετε και την αλλη μερα, καλα να'μαστε, γραψτε. Με μερικους γελαμε περισσοτερο κι απο τον Φρεντο του σπορτ24 εδω μεσα. Ειναι αποριας αξιο αν ξαναδιαβαζετε ποτε τι γραφατε παλιοτερα.
Το συμπερασμα τελικα ειναι οτι η ομαδα ειναι για τον πουτσο, ο Κοντρερας κοντος και αμπαλος, ο Γκαρσια αργος και γέρος, ο Σορλεν (το πολυεργαλιο μεχρι και ΧΘΕΣ 18:59) παιχτακι της σειρας, ο Λινο με τις σεντρες ξυραφι και τις γαμηστερες επελασεις απο αριστερα ειναι απλα μπακ και δεν το εχει, ο Χαλκιας τροχονομος (ηθελα να ηξερα αν μετρησατε ΠΟΣΟΥΣ βαθμους εχει δωσει). Ρε συνελθετε και παρτε χαμπαρι οτι ειναι η ιδια ομαδα που ηταν 2η μεχρι χθες. Που κερδισε το πρωτο ματς στο κυπελλο, στοχο σου για φετος.
Δεν γινεται γαμω την ελληνικη μου νοοτροπια να εισαι καλη ομαδα μεχρι χθες και σε ενα απογευμα να εισαι γειτονια και οι παιχτες σου αμπαλοι. Αντε χορτασαμε ειδημονες εδω μεσα.
Και μια που ειπα για νοοτροπια, γιατι αυτη η κωλολεξη ειναι η καινουρια μοδα-καραμελα μετα το "υπομονη" που καναμε 15 χρονια. Θελει να μου εξηγησει καποιος ποιος φταιει για την "νοοτροπια" της ομαδας? Τελικα ειναι νοοτροπια ομαδας που απορρεει απο επιλογες/εντολες του προπονητη ή νοοτροπια παιχτων που πηγαζει απο την ηττοπαθια, την μικροψυχια και την ελλειψη προσωπικοτητας? Η τελικα ειναι μια λεξη που την πεταμε σε καθε ηττα?
Αν η νοοτροπια ειναι θεμα προπονητη, τοτε πρεπει να το εξετασουμε σοβαρα το θεμα γιατι ο ανθρωπος πρεπει να ειναι τουλαχιστον ψυχασθενης, η να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο Σαντος να δινει εντολη παιξτε κατενατσιο στην προετοιμασια πριν το ματς, και να φωναζει σε αμυντικα χαφ και αμυντικους να ανεβουν πιο ψηλα και να βγουν απο την περιοχη μεσα στον αγωνα. Εκτος κι αν το θεμα ειναι 1-2 μετρα πιο πανω στο χορταρι. Δηλαδη αλλες οδηγιες πριν και αλλες μετα? Εκτος κι αν ειναι απροσαρμοστος. Η μηπως το συστημα υποδηλωνει αν εχεις νοοτροπια νικητη ή loser? Να θυμηθουμε ποσες ομαδες παιζουν 4-5-1 στην ευρωπη? Δεν ειμαι κανενας κολλητος του Σαντος ουτε κανενας φανατικος θαυμαστης. Ειναι ομως προπονητης του ΠΑΟΚ κι οσο τον πιστευει η Διοικηση τοτε θα τον στηριζω. Θα τον στηριζω και γιατι πιστευω οτι ο προπονητης, οπως και να λεγεται, πρεπει να μενει τουλαχιστον 1 χρονο στην ομαδα (με προετοιμασια) για να πεις αν σου κανει η οχι. Αλλα τι ξερω εγω..
Απο την αλλη να εξετασουμε την νοοτροπια των παιχτων. Ποιος ειναι loser? Ποιος δεν εχει προσωπικοτητα? Ο Γκαρσια? Ο Κονσεισαο? Ο Κοντρερας, ο Μουσλιμοβιτς κτλ? Δηλαδη τι να δεχτω? Οτι ακουνε βαζελος και χεζονται? Οτι ακουνε κλευτον και τρεμουν τα γονατα? Οτι ακουνε βυντρα και μενουν με το στομα ανοιχτο? Η οτι εχουν "συνηθησει" στις ηττες απο gay και χανουμι? Η μηπως καθονται και κοιτανε την προιστορια και λενε, που παμε ρε, θα χασουμε. Η μηπως παιζει 90λεπτα ο Μπαλαφας και ο Ηλιαδης (τυχαια παραδειγματα) που -και καλα- εχουν επαφη με την ελληνικη "πραγματικοτητα"? Δηλαδη οι υπολοιποι τι παιχτες εχουν? Τι "προσωπικοτητες" με αρχιδια και δεν μασανε υποτιθεται πουθενα? Τι "νοοτροπια"?
Ας μου πει τελικα ρε καποιος για ποια νοοτροπια μιλαμε?
ΥΓ. Κι οσοι μιλανε για "νοοτροπια" να μου κανουν στο καπακι και μια αναλυση για την νοοτροπια των οπαδων του ΠΑΟΚ. Αντε γιατι παντα του αλλου την καμπουρα κοιταμε..
ΥΓ2. "ΠΑΟΚ εισαι", ατακα με πολυπλευρη ερμηνια.. Ο καθενας ας κανει την αυτοκριτικη του.