Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 3 - 0 Κυριακή 8/2/2009 ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 6393 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Χρειαζόταν αυτή η ήττα για να προσγειωθούμε και λιγάκι... Νομίζω χρειαζόταν ένα τέτοιο στραπάτσο για να συνειδητοποιήσουμε όλοι (οπαδοί-διοικηση-παίχτες) ότι είναι νωρίς ακόμη για να ονειρευόμαστε πρωταθλήματα... Αν και νομίζω η διοίκηση ποτέ δεν μπήκε σε αυτό το ... τρυπάκι του πρωταθλήματος, if you know what i mean... ;)

Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι ο ΠΑΟΚ χάνει έναν αγώνα και το γεγονός γίνεται πρωτοσέλιδο. Αποδεικνύει ότι η θέση της ομάδας στη συλλογική συνείδηση των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων έχει πλέον αποκατασταθεί... Μην ξεχνάμε ότι οι μοναδικές ήττες της ομάδας είναι με τους 3 του ποκ εκτός έδρας, ενώ μέχρι πέρσι η ομάδα έχανε από λάρισες και ρούληδες (πολλές φορές μέσα στην Τούμπα). Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, και το ταβάνι των μελλοντικών φιλοδοξιών και προσδοκιών μας για τον ΠΑΟΚ είναι μονάχα ο ουρανός...

Ο ΠΑΟΚτσής στα δύσκολα φαίνεται, δε μασάμε και συνεχίζουμε δυνατά για τη δεύτερη θέση που (προς το παρόν τουλάχιστον) δείχνει να είναι το διακύβευμα στην παρούσα φάση. Βλέπουμε και τι θα κάνουν οι γαύροβάζελοι στη συνέχεια με Ευρώπες και ιστορίες και αναλόγως κοιτάμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Παρόλα αυτά, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως η πρωτιά δεν είναι διόλου ακατόρθωτη...! Οψώμεθα. Το σημαντικότερο όλων είναι να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ομάδα και τις δυνατότητές της!

Προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για εκδρομούλα στη γραφική Βοιωτία το ερχόμενο σουκου. Ψηλά το κεφάλι! Όσο για το λαγουδάκι, θα τα πούμε στα play-offs μουνάκια...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline dave

• Αλλαγή
ενα πραγμα μονο προς το παρον για το ματς. ξαναδειτε το κ παρατηρηστε στο 20' κονσεισαο και σορλεν να βαριανασαινουν...

ετσι για να μη ξεχναμε τι περασαμε το τελευταιο μηνα..

makptol

• Guest
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.....αυτο λεει το τατουαζ του παμπλο γκαρσια  .....

toubiotis-4-

• Guest
Λοιπόν επειδή κάποιοι μπήκαν στον κόπο-τυγχάνει και αγαπημένη τους συνήθεια-και έκριναν,την ηλικία,το ΠΑΟΚτσηδιλίκι καθενός πιστεύω καλό είναι,να χαλαρώσουν αυτοί πρώτα.Δεύτερον το ότι όταν χάνουμε απο ομάδες ασταθείς -ΝΑΙ σαν το βάζελο-ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ,απορείτε και νευριάζετε γιατί θα βγουν και κάποιοι να κράξουν όχι μόνο ομάδα αλλά και τεχνικό επιτελείο.Κανείς όμως δεν θα πρεπει να αντιδρά,και να εξεγείρετε,όταν βλέπει καλοθελητές,του στυλ "έλα μωρέ ένα παιχνίδι είναι...", "τίποτα δεν χάθηκε ακόμα".Άτομα που σε κάθε αποτυχία θα λειτουργεί για αυτούς η ενότητα -που ναι όντως απαιτείται-,για το επόμενο ματς,σαν βάλσαμο για να καταπραύνουν τον πόνο τους.Το άρρωστο της υπόθεσης είναι ότι θα προσπαθήσουν να δουν το θέμα,στην τελική,απο "αντικειμενική" σκοπιά,επιχειρηματολογόντας πως δεν πρόκειται να κερδίσεις με τέτοιο μπάτζετ κ.ο.κ Και θα συμφωνούσα και εγώ μαζί τους,αλλά το θέμα του σημερινού αγώνα,δεν κρίθηκε ούτε στην ανώτερη κλάση των παικτών του βάζελου,ούτε σε ποκ,ούτε σε διαιτητικά "λάθη",αλλά στην κάκιστη παρουσία της ομάδας μου,που ΝΑΙ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να με παραξενέψει,αφού μέχρι τώρα φέτος,δεν έχω δείξει τόσο αστάθεια στο δυνατό αγωνιστικό μου κομμάτι στην άμυνα.

makptol

• Guest
ξερεις τι με θυμιζεις ρε φιλε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-2 ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΣΤΗΘΗΚΕ
.........ΚΑΘΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PLAY OF....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ....
τετοια κακη εμφανιση καναμε και με τον πανσεραικο απλα εκει ηταν ο πανσεραικος και δεν χασαμε .....η ομαδα δειχνει σταθεροτητα αλλα ειναι ομαδα
6 μηνων και μπορει να κανει και την πολυ ασχημη εμφανιση οπως η χθεσινη σταματηστε να δηλητιριαζετε το μυαλο σας παιξαμε χαλια και χασαμε
μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτο και ειναι ενα μαθημα μεγαλο για την συνεχεια του πρωταθληματος και του κυπελου......

Offline cure

• Αλλαγή
Ήμουν πολύ περίεργος να δω πως το πήρε ο λαός το σημερινό. Πήρα πρώτα μια μικρή τζούρα από ραδιόφωνα και μετά μπήκα εδώ. Αν εξαιρέσεις δυο τρεις γραφικούς που βλέπουν φαντάσματα με δοσμένα ματς και άλλες παρόμοιες πίπες, από τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου εισπράττω ένα "ψυχραιμία δεν έγινε και τίποτα, είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους μας".

Ειλικρινά ρε μάγκες δεν σας καταλαβαίνω. Αν φτάσαμε να ξεφτιλιζόμαστε έτσι σχέδιο, με μία στραβοκεφαλιά όλη κι όλη σε ένα ημίχρονο και 3 γκολ σε δέκα λεπτά και να μη μας αγγίζει το θέμα, αν είμαστε τόσο υπεράνω στη ξεφτίλα και καταπίνουμε για πολλοστή φορά μία εμφάνιση Προοδευτικής, τότε ποια ομάδα υποστηρίζουμε; Και πότε θα χτυπήσουμε το καμπανάκι; Όταν θα αποκλειστούμε και από το κύπελλο και μας περάσει και το χανούμι;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί ενώ δεν στοχεύουμε ψηλά και ο στόχος μας είναι η 4-5 θέση, παίζουμε σαν τον Λεβαδειακό; Γιατί οι βασικοί μας παίχτες έχουν λιώσει και δεν αλλάζουν ποτέ, εκτός αν τραυματιστούν ή τιμωρηθούν; Οι υπόλοιποι είναι κι αυτοί για διώξιμο; Δηλαδή για να παίξεις μπάλα και να διεκδικήσεις κάτι στο ελλαδιστάν θέλεις 22 μεταγραφές; Ρε πάμε καλά;

Γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει όλο και χειρότερα εκτός έδρας; Δύο χρόνια ρε πούστη μου είναι αυτά. Δύο ολόκληρα χρόνια. Πριν έφταιγαν οι σαρδέλες, τώρα ποιος φταίει; Οι τσιπούρες;

Αυτό το κλαρίνο θα μπορούσε να είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα να κερδίσει πολλά.
1ον να καταλάβει ότι αυτή η νοοτροπία εκτός έδρας δεν σου δίνει τίποτα απολύτως. 0 βαθμούς, 0 γκολ
και 2ον να καταλάβει η ομάδα ότι αν πάει στο τηγάνι για να κρατήσει το 0 θα φάει κανένα τάληρο.

Περισσότερο όμως ελπίζω παρά πιστεύω πως θα μας κάνει καλό. Μακάρι πάντως να μας αφυπνίσει.

Και για να μη μπερδεύεστε. Δεν χαλάστηκα επειδή νόμιζα πως χτυπούσαμε τίτλο και έπεσα από τα σύννεφα. Καμιά σχέση. Το έχω πει χιλιάδες φορές πως και 3οι να βγούμε θα είναι επιτυχία. Αυτό που με τρελαίνει είναι πως δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει τόσο φοβισμένα. Τόσο παθητικά με τις ομαδούλες που τις γαμάει ο κάθε Εργοτέλης για πλάκα. Αυτό δεν θα το δεχτώ ποτέ. Δεν το ανέχτηκα ούτε με Φρίγκερ ή Κοκότοβιτς στον πάγκο, ούτε με παίχτες ανύπαρκτους. Σε καμιά μεγάλη ομάδα δεν χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια και δεν τρέχει τίποτα.

Το μέτρο σύγκρισης του ΠΑΟΚ δεν είναι το πέρυσι, αλλά η ιστορία του. Η ομάδα του 70 και αυτή του 80. Μη πω για πιο πρόσφατα και θίξω ευαίσθητα θέματα και πάει αλλού η συζήτηση...

Άντε το κόβω να μη σας τη σπάω άλλο κι ελπίζω αυτό το χαστούκι να μας βγει σε καλό και να αλλάξει λίγο τα μυαλά και τη νοοτροπία στην ομάδα.
« Last Edit: February 09, 2009, 03:05:59 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Είμαι πολύ νευριασμένος με το χθεσινό ματς. Όχι γιατί χάσαμε, αλλά γιατί η ομάδα ήταν τραγική.
Απαράδεκτη εμφάνιση, καθόλου αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο ήταν άθλιοι. Ούτε τρεξίματα, ούτε πίεση, ούτε δημιουργία ... τίποτα. Μηδέν.

Το ότι πέρσι ήμασταν 9οι δεν αποτελεί δικαιολογία γαι τη σημερινή εμφάνιση. Από τη στιγμή που μπορούν παραπάνω, επιβάλεται να παίζουν για παραπάνω. Ούτε την κούραση δέχομαι σα δικαιολογία. Δε νοείται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να μη μπορεί να βγάλει δύο ματς τη βδομάδα. Αν παίζουν ένα ματς μεσοβδόμαδα και την Κυριακή σέρνονται τότε του χρόνου με το Ουεφα τι θα κάνουν;

Τέσπα, δε λέω τίποτε παραπάνω. Είναι ντροπή όμως να τρως 3 γκολ σε 10 λεπτά από αυτό τον ανύπαρκτο βάζελο. Διπλό στη Λειβαδιά.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

toubiotis-4-

• Guest
ξερεις τι με θυμιζεις ρε φιλε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-2 ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΣΤΗΘΗΚΕ
.........ΚΑΘΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PLAY OF....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ....
τετοια κακη εμφανιση καναμε και με τον πανσεραικο απλα εκει ηταν ο πανσεραικος και δεν χασαμε .....η ομαδα δειχνει σταθεροτητα αλλα ειναι ομαδα
6 μηνων και μπορει να κανει και την πολυ ασχημη εμφανιση οπως η χθεσινη σταματηστε να δηλητιριαζετε το μυαλο σας παιξαμε χαλια και χασαμε
μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτο και ειναι ενα μαθημα μεγαλο για την συνεχεια του πρωταθληματος και του κυπελου......

Αυτό που θα πρεπε να δηλητηριάζει το δικό σου μυαλό φίλε,είναι το ενδεχόμενο επαναλαμβανόμενης τέτοιας απόδοσης,ή εάν το θες πιο ξεκάθαρα,η συντονισμένη προσπάθεια του γαύρου να σε ξευτιλίσει μην πιάσει τόπο,και στο κύπελλο,αλλά κυρίως στην Τούμπα.
Aυτό που δηλητηριάζει το δικό μου το μυαλό,είναι ότι πάντα θα βρίσκουμε τρόπο,να δικαιολογήσουμε την θέση μας,κάτω απο κάθε πολυμετοχικό φιάσκο...
« Last Edit: February 09, 2009, 03:06:16 by toubiotis-4- »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν ξερω τι ειπωθηκε πιο πριν αλλα αποψη μου ειναι οτι η σημερινη εμφανιση ηταν αναμενομενη λογω κουρασης και μονο.
Δυνατοτητα για ξεκουραση ορισμενων παιχτων πχ.κονσεισαο,βερον,σορλεν, δεν ειχαμε κι ετσι εχουν βγαλει συνεχη ντερμπυ με πιεση κυριακη-τεταρτη..
Απο το πρωτο ημιχρονο φαινοταν πολυ καθαρα οτι δεν ειχαν καθολου δυναμεις οι δικοι μας.
Με ηρακλη περιμενω εναν ΠΑΟΚ τελειως διαφορετικο,με μουσλι ξεκουραστο ισως και βιερινια αντι κονσεισαο απο την αρχη..
Μοναδικο θετικο για μενα η εμφανιση του αραμπατζη που δειχνει να βρισκει τα πατηματα του.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Suicidal

• Βασικός
Κάντε όλοι σας τον κόπο και ξαναδιαβάστε τα 2 αυτά πόστ!
Και οι "μεν" και οι "δε" !

Χρειαζόταν αυτή η ήττα για να προσγειωθούμε και λιγάκι... Νομίζω χρειαζόταν ένα τέτοιο στραπάτσο για να συνειδητοποιήσουμε όλοι (οπαδοί-διοικηση-παίχτες) ότι είναι νωρίς ακόμη για να ονειρευόμαστε πρωταθλήματα... Αν και νομίζω η διοίκηση ποτέ δεν μπήκε σε αυτό το ... τρυπάκι του πρωταθλήματος, if you know what i mean... ;)

Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι ο ΠΑΟΚ χάνει έναν αγώνα και το γεγονός γίνεται πρωτοσέλιδο. Αποδεικνύει ότι η θέση της ομάδας στη συλλογική συνείδηση των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων έχει πλέον αποκατασταθεί... Μην ξεχνάμε ότι οι μοναδικές ήττες της ομάδας είναι με τους 3 του ποκ εκτός έδρας, ενώ μέχρι πέρσι η ομάδα έχανε από λάρισες και ρούληδες (πολλές φορές μέσα στην Τούμπα). Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, και το ταβάνι των μελλοντικών φιλοδοξιών και προσδοκιών μας για τον ΠΑΟΚ είναι μονάχα ο ουρανός...

Ο ΠΑΟΚτσής στα δύσκολα φαίνεται, δε μασάμε και συνεχίζουμε δυνατά για τη δεύτερη θέση που (προς το παρόν τουλάχιστον) δείχνει να είναι το διακύβευμα στην παρούσα φάση. Βλέπουμε και τι θα κάνουν οι γαύροβάζελοι στη συνέχεια με Ευρώπες και ιστορίες και αναλόγως κοιτάμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Παρόλα αυτά, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως η πρωτιά δεν είναι διόλου ακατόρθωτη...! Οψώμεθα. Το σημαντικότερο όλων είναι να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ομάδα και τις δυνατότητές της!

Προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για εκδρομούλα στη γραφική Βοιωτία το ερχόμενο σουκου. Ψηλά το κεφάλι! Όσο για το λαγουδάκι, θα τα πούμε στα play-offs μουνάκια...

Μιζεριάστε συνοπαδοί μου μιζεριάστε.
άνθρωποι είναι και όχι ρομπότ.Αναμενόμενη η κούραση.
Δεν πειράζει που χάσαμε,όχι γιατί δεν με πειράζει η ήττα,αλλά γιατί ξέρω ότι τα παλικάρια μας θα κάνουν ότι πρέπει για να κερδίσουν κάθε αγώνα.

έκανε λάθος ο Χαλκιάς,ε και;έκανε και μαλακίες ο Κοντρέρας.Κακός ο βερόν.Τα ίδια και ο σορλέν.0 ο αναστασάκος.Εντάξει κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό μες το πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε και στηρίζουμε.Γιατί αν με τη πρώτη στραβή μιζεριάζουμε τότε αυτό μόνο κατανόηση δε λέγεται..

Αναφερόμαστε στη νοοτροπία.άραγε τη δικιά μας νοοτροπία ποιος θα την αλλάξει;

Και τέλος κάτι για τον Σάντος.Ο Σάντος έδειξε τι προσανατολισμούς είχε από τη στιγμή που πέρασε και δεύτερο φορ μέσα.

Τα υπόλοιπα είναι για να λέμε.Καληνύχτα σας.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Ειλικρινά ρε μάγκες δεν σας καταλαβαίνω. Αν φτάσαμε να ξεφτιλιζόμαστε έτσι σχέδιο, με μία στραβοκεφαλιά όλη κι όλη σε ένα ημίχρονο και 3 γκολ σε δέκα λεπτά και να μη μας αγγίζει το θέμα, αν είμαστε τόσο υπεράνω στη ξεφτίλα και καταπίνουμε για πολλοστή φορά μία εμφάνιση Προοδευτικής, τότε ποια ομάδα υποστηρίζουμε; Και πότε θα χτυπήσουμε το καμπανάκι; Όταν θα αποκλειστούμε και από το κύπελλο και μας περάσει και το χανούμι;
εφοσον ειμαστε μεσα στους στοχους που εθεσε η ομαδα τι μπορεις να πεις?το καμπανακι θα επρεπε να το χτυπησουμε και με την λαρισα εντος οπως και με τον εργοτελη αλλα συνηθιζουμε στις επαγγελματικες νικες οποτε θα συνηθισουμε και στην κατακτηση των στοχων επαγγελματικα
Αυτό το κλαρίνο θα μπορούσε να είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα να κερδίσει πολλά.
1ον να καταλάβει ότι αυτή η νοοτροπία εκτός έδρας δεν σου δίνει τίποτα απολύτως. 0 βαθμούς, 0 γκολ
και 2ον να καταλάβει η ομάδα ότι αν πάει στο τηγάνι για να κρατήσει το 0 θα φάει κανένα τάληρο.

Περισσότερο όμως ελπίζω παρά πιστεύω πως θα μας κάνει καλό. Μακάρι πάντως να μας αφυπνίσει.
εκτος απο 0 βαθμους και ο γκολ ειχαμε και μηδενικες ευκαιρειες.εγω ελπιζω μονο οι καινουριοι παιχτες μας(οι φετινοι) που χανουν σχεδον με κατεβασμενα χερια να μην εμποτιστουν στην νοοτροπια αυτη
Το μέτρο σύγκρισης του ΠΑΟΚ δεν είναι το πέρυσι, αλλά η ιστορία του. Η ομάδα του 70 και αυτή του 80. Μη πω για πιο πρόσφατα και θίξω ευαίσθητα θέματα και πάει αλλού η συζήτηση...
για να θεωρησουμε οτι κανουμε βηματα μπροστα συγκρινουμε την ομαδα με το περυσι και το προπερσι.το χειροτερο ειναι οτι υποσυνειδητα το κανουν κι αυτοι που ειναι στην ομαδα (οι ιδιοι που ηταν και περυσι)
χωρις να θελω να φανω απαισιοδοξος για καποιους,αισιοδοξος για αλλους (που μικρυναν πολυ το μετρο τους και ανταγωνιζονται τον ρουλη και την τριπολη) η ομαδα απλα εφτασε στα επιπεδα της νορμαλ θεσης της τελευταιας δεκαπενταετιας,που οπως επιτυχημενα ειπε καποιος την εχουμε κανει τατουαζ στο μπρατσο

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
εκατσα και διαβασα ολα τα Posts των παιδιων  και ειδα να συμβαινει αυτο που γινεται παντα μετα απο καθε ηττα της ομαδας.μπαινει ενας ο οποιος αρχιζει και κραζει παικτες-σαντος-διοικηση και ολοι οι υπολοιποι πεφτουν στην παγιδα και γινεται της πουτανας στο φορουμ.το εχω ξαναγραψει και μετα απο προσφατη ηττα της ομαδας.οποιος δεν μπορει να συγκρατησει τα νευρα του την ωρα του αγωνα και μετα απο την ληξη ας μην μπαινει στο φορουμ.ας μπει την επομενη μερα το πρωι.τουλαχιστον εγω αυτο κανω...
οσο για το ματς θα πω αυτο που ειπε και ο μαλεζας.τι κουραση και χαζα.η ομαδα δεν επαιξε και εχασε.η κουραση ειναι για αυτους που ψαχνουν δικαιολογιες.ας ελπισουμε να γινει σωστη διαχειριση της ηττας γιατι μας περιμενει δυσκολο προγραμμα.μην γκρεμισουμε απο μονοι μας σε 3 αγωνιστικες οτι χτιζαμε σε 20.
επισης θα συμφωνησω με αυτο που ειπε ο serreos_4 αλλα οχι μονο για το ματς που ερχεται αλλα και για ολα τα επομενα...αντε ενα ντερμπι εμεινε με τον γαυρο για να κανουν το κομματι τους μερικοι και μετα ξανα στην ησυχια του καναπε τους...
και θα διαφωνησω με τον tasoyli.δεν υπαρχει περιπτωση η γρια να κοψει εστω εναν βαθμο απο τον βαζελο την αλλη κυριακη...εδω ειμαστε και θα το δουμε.ας κερδιζουμε εμεις και δεν εχουμε αναγκη απο κανεναν πουστη.

Offline bane

• Αλλαγή
παντως και η χαλαροτητα δε κανει καλο. ελα μωρε ειμαστε μεσα στους στοχους εγω βλεπω οτι η διοικηση εβαλε παραπανω τον πηχη με τις μεταγραφες του γεναρη. οχι για μενα δεν ειμαστε μεσα στους στοχους.αν ειμασταν επρεπε να ειχαμε 3-0 τον γαβρο και +5 βαθμους απο βαζελο. .και αν δεν πιεσεις λιγο μετα απο ηττα ετσι θα ειναι σε καθε ματς στην αθηνα. απλα να πω οτι οφη και γρια εχουν περισσοτερες νικες εκτος εδρας απο μας. ελεος.
δεν μπορει να πεφτουν τα φωτα σε ολους τους παικτες ταυτοχρονα . κατι φταιει.χθες δεν μπορουσα να βρω εναν διακριθεντα. τραλαλι τραλαλο μονο ο σερτζιο σαν αρχηγος ειπε τα πραγματα με το ονομα τους. νοοτροπια. αποκτησανε τετοια νοοτροπια ονμοματα σαν αυτα που ηρθαν φετος ?τι γινεται?ας ψαξουν να βρουν τι φταιει. οχι αλλο δεν πειραζει. φτανει.
3 νικες εκτος ,μια τον οφη που τον πηρε και ο καθε αγαμητος, μια τον πανθρακα με τα χιλια ζορια οταν δεν ηταν σε καλη κατασταση αυτος και μια τον βουλη στο 90φευγα
ΑΛΛΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ. αν δεν δουμε την πραγματικοτητα θα βρεθουμε προ εκπληξεων
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή
Εχασα 3 βαθμούς και τίποτα παραπάνω.

Το μόνο που διέκρινα είναι ότι η βλακεία ορισμένων έχει τελικά διάρκεια.

Κώστας Χαλκιάς:Δυστηχώς έκανε και αυτός την κοιλιά του
Νίκος Αραμπατζής:Ο καλύτερος μας παίκτης κατ΄εμέ και με έκανε και ρόμπα.
Στέλιος Μαλεζάς:Σε μέτρια επίπεδα έπαιζε όμως και μόνος
Φίλιππος Δάρλας:Η κατάσταση του πάει να γίνει μη αναστρέψιμη
Πάμπλο Κοντρέρας:Δυστηχώς ήταν και πάλι πολύ αρνητικός
Μασιέλ Λίνο:Τα ίδια με το δάρλα δε μάρκαρε ούτε με τα μάτια
(55' Ζλάταν Μουσλίμοβιτς):Εμφανώς ταλαιπωρημένος αλλά είναι Ζλάταν.
Σέρτζιο Κονσεϊσάο:χάθηκε αν και προσπάθησε
Πάμπλο Γκαρσία:κουρασμενος αλλά θετικός
Ρικάρντο Βερόν:turn off
Ολιβιέ Σορλέν:Σε λάθος θέση
81' Αντελίνο Βιεϊρίνια:έπαιξε λίγο
Ηλίας Αναστασάκος:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ
63' Στέφανος Αθανασιάδης:παληκάρι

Ενα ματς που κρίθηκε σε 8 λεπτά με συνοπτικές διαδικασίες, 2 στημένες φάσεις καρμπόν, και μια αριστερή πλευρά που δεν υπήρχε, με τα χαφ μας κουρασμένα και τους αμυνικούς μας σε πολύ κακή μέρα και έναν τερματοφύλακα που έκανε το κακό του 45΄λεπτο, προδωμένος συγχρώνος και από την άμυνά του.

Και ο προπονητής μας πιστεύω σε κακή μέρα, θα έπρεπε να δώσει λύση στην αριστερή πλευρά μας, θα ήθελα να δώ την ομάδα χωρίς τουλάχιστον τον βερόν που ήταν πραγματικά κουρασμένος και γενικότερα ένα φρεσκαρισματάκι δε θα έβλαπτε.Ο αναστασάκος σε καμιά περίπτωση δεν είναι μουσλί και παρότι έπιασε στην τούμπα με τον τέλη δε θα πιάνει συνέχεια επίσεις ο σορλέν δεν είναι ίβιτς, νομίζω ότι ο δάρλας δεν είναι για κάτι παραπάνω και επιμένω ότι του χρόνου τον θέλω για 2η ή 3η λύση στο αριστερό μπακ, και φυσικά ο κοντρέρας πρέπει να κάτσει λίγο στον πάγκο .

Προς παίκτες κυριώς αλλά και διοίκηση μαζάψτε τους που χουν γίνει ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι, χαλαρώστε λίγο με τις δήλώσεις και ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.
Μην εμφανίσουμε τώρα συμπτώματα μικρής ομάδας.

Για όλους τους γραφικούς-βλάκες-ανεγκέφαλους που πιστεύουν στο σικέ ματσάκι άφήστε να το πιστεύουν μην ασχολήστε εμείς την δουλειά μας στηρίζουμε και πάμε να πάρουμε το διπλό στο χωριό.

Εχασα 3 βαθμούς και τίποτα παραπάνω.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
μπηκα χθες το βραδυ σε αυτο το τοπικ διαβασα κατι λιγα τεντωθηκαν τα νευρα μου και ξαναβγηκα.
νοοτροπια να αλλαξει η ομαδα αλλα να αλλαξουμε κι εμεις ρε παιδια και να μαθουμε επιτελους να κανουμε κουμαντο τα συναισθηματα μας γιατι ειμαστε ή του υψους ή του βαθους.
κερδιζει η ομαδα? παμε πιο πανω απο τα συννεφα.
χανει η ομαδα? παμε πιο κατω απο τον πατο.
δεν εχουμε βρει τη μεση κατασταση και πιστευω δεν την εχουμε βρει γιατι ΕΜΕΙΣ δεν ειμασταν προετοιμασμενοι για την φετινη ομαδα και μας εκατσε τοσο ξαφνικο που μας ψιλοτρελανε και παρακαλουσαμε να μην ξυπνησουμε.τρελαθηκαμε βλεπωντας εναν παραγματικο ΠΑΟΚ.
και τωρα που ηρθε η ηττα και αναγκαστηκαμε να προσγειωθουμε,για καμια βδομαδα θελω να πιστευω,μας χαλασε και το βγαζουμε σε γκρινια.

χθες ηταν η μονη ηττα της ομαδας που με χαλασε κι εμενα αλλα μεχρι εκει εχουμε συνεχεια μπροστα.

υ.γ.γαματος ο σερραιος.

υ.γ. δειτε την θετικη πλευρα του ματς τελειωσαμε με 11  :P
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
είπα απλά φίλε μου senag2 ότι χαλαρώνουμε κ δε τρέχει τίποτα. δε θα τα βάψουμε και μαύρα γιατί είμαστε ΠΑΟΚ όχι γκρίνια επιτέλους. στο φινάλε τον αύγουστο αν σε ρωτούσαν δε θα απαντούσες ότι θα είχες αγκαλιιά την 2η θέση για το μισό και πλέον πρωτάθλημα.

εγώ το "άλλος ήταν ο στόχος μας αρχικά" το είπα και μετά τον αποκλεισμό του ερπετού και μετά τη νίκη επί των γκει και μετά τα διπλά σε κρήτη θρασύβουλο κομοτηνή. πάντα το ίδιο λέω γιατί είμαι προσγειωμένος και δεν ονειρεύομαι πρωταθλήματα και ιστορίες για αγρίους.

αν κάποιοι ονειρεύονται πρωταθληματα.........ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. δεν ήρθε ακόμα η ώρα

ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη αφοσιωμένους οπαδούς και κυρίως προσγειωμένους οπαδούς για αυτό και το τονίζω ακόμη μία φορά πως ο στόχος μας ήταν άλλος αρχικά και επειδή κάνουμε κάλή πορεία δε θα αλλάξουμε στόχους σε μία νύχτα.

το ποδόσφαιρο για μας είναι στα παπάρια μας.
εμείς ΠΑΟΚ είμαστε - όχι ποδόσφαιρο.

το ποδόσφαιρο όμως είναι business κ αν σε μία νύχτα και κάθε δυο και τρεις αλλάζουμε στόχους τότε αυτή η επιχείρηση θα αποτύχει.
γι αυτό το τονίζω με όλη την δύναμή μου πως.....

ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

και πολύ ασχοληθήκαμε με αυτή την ήττα

απόλυτο δίκιο έχει ο σερραίος...

να συμπληρώσω....ότι τζαμπατζήδες τέλος και ευκαιρία να πάρουν πόδι και οι τζαμπατζήδες και στα εκτός έδρας

προτιμώ αν πάρουμε 548 εισητήρια να είμαστε 548 παρά να είμαστε 550 και οι 2 να πάνε φυλακή.........

« Last Edit: February 09, 2009, 09:48:27 by Lennon_ »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Οντως αυτό να μπαίνεις μετα στα καπάκια από ματς και να γράφεις και να μαλώνεις με τον άλλον μάλλον γέλια προκαλεί την άλλη μέρα.

Συμπέρασμα δικό μου.

Αυτη η ομάδα έχει πολύ βαριά κορμιά. Είναι παίκτες με αρχίδια, παίκτες νιντζα, ή ξέρω εγώ μικροί θεοί κλπ αλλά η ομάδα είναι τρομερά αργή και θεωρώ οτι το σχήμα αυτό το σφιχτό που κατεβάζει ο Πορτογάλος καλύπτει αυτό το μειονέκτημα. Μικρότερα κενά λιγότερα τρεξίματα. Πιστεύω οτι με 2 μπροστά και 2 στο κέντρο θα οργίασουνε οι αντίπαλοι. Στα μείον ότι πλέον είναι κα προβλέψιμη. Η ανάπτυξη της στηρίζεται καθαρά από τα άκρα και είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε προπονητή.

Ειδα ξανα τις φάσεις του ΠΑΟΚ και πιστεύω οτι και ο παο ήταν πάρα πολύ καλά διαβασμένος. Σωστές τοποθετήσεις στα πλάγια 0 ευακαιρίες για εμας.

Αυτοι οι παίκτες είναι σκασμένοι. Φυσικά και είναι πτώματα φυσικά και είναι κουρασμένοι και φαίνεται ξεκάθαρα οτι στο β ημίχρονο σε κάθε ματς χτίζει ένα τείχος μπροστά απο το Χαλκιά και περιμένει. Φυσικά και για κανέναν προπονητή και παίκτη δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία αφού εάν ο Σάντος το παραδεχόταν θα δημιουργούσε νέο κύκλο παρεξηγήσεων. Η ομάδα παίζει με την ίδια 14αδα σε πόσα ματς φωτιά σερί αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας. Δεν είναι διαστημικοί να βγάλουνε το πιο δύσκολο μήνα αλόβητοι οι ίδιοι.

Είναι λάθος για μένα να συγκρίνουμε την ομάδα με την ομάδα του 70 του 80 και του Αναστασιάδη. Καμια σοβαρή ομάδα δεν χτίστηκε σε 5 μήνες. Μπορεί να κάνει 2 3 καλές παρουσίες αλλά πρακτικά και με την λογική κυρίως είναι αδύνατον να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Αυτη η ομάδα χτίζεται και μακάρι να χτίζεται για 4 χρόνια φτάνοντας στην τελειότητα. Να δημιουργήσει τις βάσεις ωστε κάθε αναπηρωματικός να δίνει τον καλυτερο του εαυτό κάθε Κυριακή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο δυστηχως. Είμαστε πρωταθλητές στον κόσμο μας έχουμε νοοτροπία νικητή, στραβώνουμε οταν χάνουμε απο την Μιλαν αλλά στο γήπεδο δεν παίζουμε εμείς.

Ούτε θέμα νοοτροπίας υπάρχει στην ομάδα. 11 παίκτες ξένοι στην πλειοψηφία οι οποίοι πασχίζουν για το αποτέλεσμα. 11 παίκτες που ξέρουν πολύ καλα που βρίσκονται. Να τους πέι τι δηλαδη παίξε για την νίκη μην παίζεις για το χ σε ποιούς δλδ, στον Γκαρσία στον Σορλέν, στον Λίνο.

Κοιτάξτε λίγο σήμερα ποιους παίκτες κράζετε και τι λέγατε την προηγούμενη βδομάδα? Δεν γίνονται οι παίκτες θεοί σε μια αγωνιστική ούτε για μπούλο την επόμενη. Είναι παρανοϊκό και θυμίζει νοοτροπία γαυροβάζελου.  Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζουμε.

Εχει δυνατότητες. Στο πρώτο μέρος κάθε παιχνιδιού δείχνει τι μπορεί να κάνει. Σε αυτο πρεπει να δουλέψουν για μένα στην διαχείριση ενός παιχνιδιού. Δόξα τον θεό έχουνε ένα τεχνικό τιμ το οποίο γνωρίζει και βλέπει καλύτερα απο όλους μας. Έχουμε μια διοιήκηση που είναι ότι πιο ιδανικό μπορούσαμε να έχουμε.

3 Βαθμοί χαμένοι και πάμε παρακάτω.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Εγω ειμαι με τον joker, μετα απο ηττα αφηστε το, καντε κανα τσιγαρο, πιειτε κανα ξυδι η οτι αλλο θελετε και την αλλη μερα, καλα να'μαστε, γραψτε. Με μερικους γελαμε περισσοτερο κι απο τον Φρεντο του σπορτ24 εδω μεσα. Ειναι αποριας αξιο αν ξαναδιαβαζετε ποτε τι γραφατε παλιοτερα.

Το συμπερασμα τελικα ειναι οτι η ομαδα ειναι για τον πουτσο, ο Κοντρερας κοντος και αμπαλος, ο Γκαρσια αργος και γέρος, ο Σορλεν (το πολυεργαλιο μεχρι και ΧΘΕΣ 18:59) παιχτακι της σειρας, ο Λινο με τις σεντρες ξυραφι και τις γαμηστερες επελασεις απο αριστερα ειναι απλα μπακ και δεν το εχει, ο Χαλκιας τροχονομος (ηθελα να ηξερα αν μετρησατε ΠΟΣΟΥΣ βαθμους εχει δωσει). Ρε συνελθετε και παρτε χαμπαρι οτι ειναι η ιδια ομαδα που ηταν 2η μεχρι χθες. Που κερδισε το πρωτο ματς στο κυπελλο, στοχο σου για φετος.

Δεν γινεται γαμω την ελληνικη μου νοοτροπια να εισαι καλη ομαδα μεχρι χθες και σε ενα απογευμα να εισαι γειτονια και οι παιχτες σου αμπαλοι. Αντε χορτασαμε ειδημονες εδω μεσα. 

Και μια που ειπα για νοοτροπια, γιατι αυτη η κωλολεξη ειναι η καινουρια μοδα-καραμελα μετα το "υπομονη" που καναμε 15 χρονια. Θελει να μου εξηγησει καποιος ποιος φταιει για την "νοοτροπια" της ομαδας? Τελικα ειναι νοοτροπια ομαδας που απορρεει απο επιλογες/εντολες του προπονητη ή νοοτροπια παιχτων που πηγαζει απο την ηττοπαθια, την μικροψυχια και την ελλειψη προσωπικοτητας? Η τελικα ειναι μια λεξη που την πεταμε σε καθε ηττα?

Αν η νοοτροπια ειναι θεμα προπονητη, τοτε πρεπει να το εξετασουμε σοβαρα το θεμα γιατι ο ανθρωπος πρεπει να ειναι τουλαχιστον ψυχασθενης, η να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο Σαντος να δινει εντολη παιξτε κατενατσιο στην προετοιμασια πριν το ματς, και να φωναζει σε αμυντικα χαφ και αμυντικους να ανεβουν πιο ψηλα και να βγουν απο την περιοχη μεσα στον αγωνα. Εκτος κι αν το θεμα ειναι 1-2 μετρα πιο πανω στο χορταρι. Δηλαδη αλλες οδηγιες πριν και αλλες μετα? Εκτος κι αν ειναι απροσαρμοστος. Η μηπως το συστημα υποδηλωνει αν εχεις νοοτροπια νικητη ή loser? Να θυμηθουμε ποσες ομαδες παιζουν 4-5-1 στην ευρωπη? Δεν ειμαι κανενας κολλητος του Σαντος ουτε κανενας φανατικος θαυμαστης. Ειναι ομως προπονητης του ΠΑΟΚ κι οσο τον πιστευει η Διοικηση τοτε θα τον στηριζω. Θα τον στηριζω και γιατι πιστευω οτι ο προπονητης, οπως και να λεγεται, πρεπει να μενει τουλαχιστον 1 χρονο στην ομαδα (με προετοιμασια) για να πεις αν σου κανει η οχι. Αλλα τι ξερω εγω..

Απο την αλλη να εξετασουμε την νοοτροπια των παιχτων. Ποιος ειναι loser? Ποιος δεν εχει προσωπικοτητα? Ο Γκαρσια? Ο Κονσεισαο? Ο Κοντρερας, ο Μουσλιμοβιτς κτλ? Δηλαδη τι να δεχτω? Οτι ακουνε βαζελος και χεζονται? Οτι ακουνε κλευτον και τρεμουν τα γονατα? Οτι ακουνε βυντρα και μενουν με το στομα ανοιχτο? Η οτι εχουν "συνηθησει" στις ηττες απο gay και χανουμι? Η μηπως καθονται και κοιτανε την προιστορια και λενε, που παμε ρε, θα χασουμε. Η μηπως παιζει 90λεπτα ο Μπαλαφας και ο Ηλιαδης (τυχαια παραδειγματα) που -και καλα- εχουν επαφη με την ελληνικη "πραγματικοτητα"? Δηλαδη οι υπολοιποι τι παιχτες εχουν? Τι "προσωπικοτητες" με αρχιδια και δεν μασανε υποτιθεται πουθενα? Τι "νοοτροπια"?

Ας μου πει τελικα ρε καποιος για ποια νοοτροπια μιλαμε?

ΥΓ. Κι οσοι μιλανε για "νοοτροπια" να μου κανουν στο καπακι και μια αναλυση για την νοοτροπια των οπαδων του ΠΑΟΚ. Αντε γιατι παντα του αλλου την καμπουρα κοιταμε..

ΥΓ2. "ΠΑΟΚ εισαι", ατακα με πολυπλευρη ερμηνια.. Ο καθενας ας κανει την αυτοκριτικη του.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Είχα πει πριν το παιχνίδι μόνη ελπίδα το μηδέν στην άμυνα. Χωρίς τον καλύτερο παίκτη της ομάδας τον τελευταίο μήνα και στυλοβάτη της άμυνας Μάρκος Αντόνιο, όμως, είμασταν καταδικασμένοι. 3 γκολ από κεφαλιά, τα λένε όλα.

2η αγωνιστική είπαμε δυο-τρεις κάποια πράγματα για την αγωνιστική νοοτροπία (και τα ακούσαμε). Χθες τα είπαν παίκτης (κονσεισαο)  και βετεράνος (αποστολίδης) της ομάδας. Ε, μέχρι τέλος θα ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι.

ΥΓ Ρε τον μαλάκα τον οπαπ που έδινε 1,50 στον άσσο...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης