Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 3 - 0 Κυριακή 8/2/2009 ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 6654 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
PlayOffs ΟΠΑΠ 2009           
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ (21η αγων.)
  2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ         2
  -. Π.Α.Ο.Κ.                  2
  4. Α.Ε.Κ.                     1
  5. ΑΡΗΣ ή ΛΑΡΙΣΑ         0

Συνεχιζουμε....
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

MetroStar

• Guest
Άμα κερδίζαμε πως θα ήταν? Ή την προηγούμενη αγωνιστική?

apaoki13

• Guest
Καλή τύχη στους mods απόψε. Πριν αρχίσετε τις μαλακίες μερικοί σκεφτείτε τι θα γράψετε πριν πατήσετε "Αποστολή".

Δεν μας βγήκε το παιχνίδι όπως δεν μας βγήκε και με τον Πανσεραϊκό. Από το πρώτο ημίχρονο φαινόμασταν αποσυντονισμένοι την στιγμή που αυτοί ήταν με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να αποδείξουν ότι τα μύρια που πληρώνονται είναι δικαιολογημένα.

Ας πούμε ότι ήταν μια καλή αφύπνιση για τη δύσκολη συνέχεια.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
γράσσο...πολυμετοχικοί ...4 μύρια ... οικοδόμο ... μελλίση ...άσσος στο οακα?
Κλασσικά πράγματα στο forum μάγκες, σε όλες τις ήττες πετάγονται οι κλασικοί κράχτες + κάποια 'νέα σκουλικοφιντάνια και βγάζουν χολή και απωθημένα(ειδικά για τον Χαλκιά γιατί τους τσούζει) και κάποιοι λίγοι ελάχιστοι άρρωστοι που λένε πράγματα πάνω στα νεύρα και τους παίρνει η μπάλα κι αυτούς...Σε όλους τους υπολοιπους έχω να πω ξυδάκι, τον Santos θα τον φάτε στην μάπα θέλετε δεν θέλετε, και θα κριθεί πρωτα απο ολους από την διοίκηση με βάση το αποτέλεσμα τις φετινής αλλά κυρίως τις επόμενης χρονιάς... Άσχημη ήττα, αλλά με μια νίκη μέσα στη λιβαδειά και γκέλα του βαζελου ρεφάρεις και ξανααποκτας ψυχολογία , δεν ήταν match ζωής και θανάτου...πόσο μάλλον αν ο 'αμυντικογενείς' Santos σε πάρει την πρόκριση μέσα στο λιμάνι...  
Τον Βρυζα παίδες να μην διώξουμε μονο αυτο.
μην τρελαινεσται ρε για ενα ματς που ήταν χαμένο πριν αρχίσει!!!
Βρε καλως τον, εξαφανισμένος το τελευταίο 6μηνο... για ξύπνα μας και μας και πες μας τι ακριβώς εννοείς μ'αυτο

αφου το επιασες τι ρωτας??? ξερεις οτι εγω ειμαι η αλλη αποψη... και θα τα λεω...
************** και δικιο εχει το παιδι που τον πειρατε ολοι στο ντου... εχει αδικο???

3 φορες εχασε τη μπαλα απο τα χερια. αλλα οι "μπαλαρινες" ειναι ανικανες να βαλουν γκολ εστω και ετσι...
επρεπε να κερδισουν και κερδισαν ρε ψηλε πως να το κανουμε... δεν γινεται να κατεβαινεις στο ντερμπι που θεωριτικα κρινει την δευτερη θεση (ασχετα που ο βαζελος θα κανει και αλλου γκελες) και να εχεις εκτος αποστολης τον Χουτο και να παιρνεις Μουσλιμοβιτς ανετοιμο...

εκτος αν θες να αρχιζω τον Σαντος... θες να το κανω?? μου ειναι πολυ ευκολο γιατι ετσι και αλλιως δεν τον παω μια... αλλα δεν φταιει ο Σαντος σημερα ψηλε!!!

Edit Capricorn

Προσέξτε τις εκφράσεις σας, δεν θα λέμε τα ίδια συνέχεια
« Last Edit: February 08, 2009, 22:24:45 by Capricorn »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=MΑΖΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!!!
2=σημερα η ΠΑΟΚΑΡΑ εκανε ενα πρωτο ημιχρονο που σ δινε την εντυπωση οτι αποκλειεται να φαει γκολ.
3=κι ομως στο δευτερο ειμασταν τραγικοτατοι και δικαιως παθαμε οτι παθαμε...
4=ΚΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
5=το μονο που με πειραξε ειναι οτι καναμε μαγκες τους αμπαλους...
6=ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
βγηκε η κουραση αυτο ειναι φανερο πολλα λαθη βαρυ σκορ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ PLAY OF ετοιμοπολεμη και εκει μπορουμε να παρουμε
την εκδικηση μας και θα τους τσουξει περισσοτερο .........
ο χαλκιας εκανε την χειροτερη εμφανιση του στον ΠΑΟΚ αλλα αχαριστος δεν ειμαι τον στηριζω και θα προσφερει πολλα στην συνεχεια.....
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ.....ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..........

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου
Αλλά και η καταστροφή σου (γι' αυτούς που ξεχνάνε πολύ εύκολα)

Όσο για τον αγώνα κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι και χάσαμε.Στους στόχους είμαστε μέσα και προχωράμε με προσοχή.Έχουμε πολλά ύπουλα match μπροστά μας.

MΑΖΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Επειδή οι μέρες αλλά και οι νύχτες είναι πονηρές και πολλοί θα κοιτάξουν να το εκμεταλευτούν εδώ μέσα.

Θα παρακαλέσω λοιπόν να είμαστε πιο συγκρατημένοι και να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κατι, τα γραπτά θα μείνουν και θα εκτεθείτε κάποια στιγμή.

Κοιτάμε μπροστά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

MetroStar

• Guest
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές (από μένα τουλάχιστον) αρκεί να μην αναπαράγουν ανυπόστατες φήμες και να μην είναι προσβλήτικές για τον σύλλογο αφήνοντας υπονοούμενα.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Φταιει ο ζαγορ ε ταζ?...Τι ξεχρεωσε τις μεταγραφες?....Ε βεβαια τοσους μηνες κρυβομαστε και περιμενουμε στη γωνια...

Και εσυ που ξερεις το λογο που δεν πηρε χουτο ο σαντος?..Εισαι στις προπονησεις κανεις ρεπορταζ ΠΑΟΚ και τον ειδες να πεταει?..Για διαφωτησε μας..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η εκδικηση κωλοβαζελε σκατοφλωρε του κερατα θα ρθει και στα play-of αλλα κυριως στον τελικο κυπελου...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

charisps

• Guest
με ξεκούραστη και κομπλέ την ομάδα (έλειψε φοβερά ο Μάρκος Αντώνιο) από αυτούς δε χάναμε ούτε σε δέκα μάτς!!!!! Ψηλά το κεφάλι και πού θα πάει ....θα τους βρούμε και ξεκούραστοι!!!!!!!

makptol

• Guest
Κλασσικά πράγματα στο forum μάγκες, σε όλες τις ήττες πετάγονται οι κλασικοί κράχτες + κάποια 'νέα σκουλικοφιντάνια και βγάζουν χολή και απωθημένα(ειδικά για τον Χαλκιά γιατί τους τσούζει) και κάποιοι λίγοι ελάχιστοι άρρωστοι που λένε πράγματα πάνω στα νεύρα και τους παίρνει η μπάλα κι αυτούς...Σε όλους τους υπολοιπους έχω να πω ξυδάκι, τον Santos θα τον φάτε στην μάπα θέλετε δεν θέλετε, και θα κριθεί πρωτα απο ολους από την διοίκηση με βάση το αποτέλεσμα τις φετινής αλλά κυρίως τις επόμενης χρονιάς... Άσχημη ήττα, αλλά με μια νίκη μέσα στη λιβαδειά και γκέλα του βαζελου ρεφάρεις και ξανααποκτας ψυχολογία , δεν ήταν match ζωής και θανάτου...πόσο μάλλον αν ο 'αμυντικογενείς' Santos σε πάρει την πρόκριση μέσα στο λιμάνι...  
Βρε καλως τον, εξαφανισμένος το τελευταίο 6μηνο... για ξύπνα μας και μας και πες μας τι ακριβώς εννοείς μ'αυτο

αφου το επιασες τι ρωτας??? ξερεις οτι εγω ειμαι η αλλη αποψη... και θα τα λεω...
************** και δικιο εχει το παιδι που τον πειρατε ολοι στο ντου... εχει αδικο???

3 φορες εχασε τη μπαλα απο τα χερια. αλλα οι "μπαλαρινες" ειναι ανικανες να βαλουν γκολ εστω και ετσι...
επρεπε να κερδισουν και κερδισαν ρε ψηλε πως να το κανουμε... δεν γινεται να κατεβαινεις στο ντερμπι που θεωριτικα κρινει την δευτερη θεση (ασχετα που ο βαζελος θα κανει και αλλου γκελες) και να εχεις εκτος αποστολης τον Χουτο και να παιρνεις Μουσλιμοβιτς ανετοιμο...

εκτος αν θες να αρχιζω τον Σαντος... θες να το κανω?? μου ειναι πολυ ευκολο γιατι ετσι και αλλιως δεν τον παω μια... αλλα δεν φταιει ο Σαντος σημερα ψηλε!!!

Edit Capricorn

taz εσυ εισαι  ο ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗΣ που στο μπασκετ στο τρικαλα -  ΠΑΟΚ ελεγες ενα σωρο μαλακιες και μην ερθετε και θα δειτε τι θα παθετε κλπ. ?
και οταν πηγανε τα αλανια το βουλωσες ?
ΠΑΟΚΤΣΗΣ εισαι αντε ρε υποστηριξε τα τρικαλα και ασε μας....
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
.........δεν δεχομε να προσβαλεις τον συλλογο που υποτιθετε ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.....

Κόψτε όλοι σας τους χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη, για όποιον ξεφεύγει είμαστε εμείς εδώ να τον επαναφέρουμε στην τάξη.
Ηρεμήστε μην αρχίσουμε τις κάρτες
« Last Edit: February 08, 2009, 22:37:14 by tsakalaki »

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
Φταιει ο ζαγορ ε ταζ?...Τι ξεχρεωσε τις μεταγραφες?....Ε βεβαια τοσους μηνες κρυβομαστε και περιμενουμε στη γωνια...

Και εσυ που ξερεις το λογο που δεν πηρε χουτο ο σαντος?..Εισαι στις προπονησεις κανεις ρεπορταζ ΠΑΟΚ και τον ειδες να πεταει?..Για διαφωτησε μας..

Ωραια χαιρομαι αρχισαμε τα παλαια τα ωραια... iron εσυ που εισαι και ο μεγαλος της παρεας!!!
ειπα εγω οτι φταει ο Ζαγορακης? κανεις δεν φταιει για το σημερινο.
διαλυμενος ησουν και σε εσωσε ο βαζελος... και την ομαδα την δημιουργησες με τα λεφτα του... γιατι δεν το δεχεστε αυτο δεν μπορω να καταλαβω ωρες-ωρες. ναι ειναι ασχημο, σου γαμαει τον εγωισμο, αλλα ειναι η αληθεια... το θελουμε ή οχι ετσι ειναι.
απλα εχεις την ευτυχια σαν ΠΑΟΚ να εχεις τον ΜΕΓΙΣΤΟ Ζηση Βρυζα να σου κανει τις μεταγραφες... οπως ειπε και ενα αλλο παιδι, αυτος ειναι που πρεπει να κρατησουμε. γιατι μεταξυ σοβαρου και αστειου, οταν μιλαω με αλλοθρησκους και ειδικα με Βαζελους αυτο λενε. πρωτη μεταγραφη το καλοκαιρι θελουνε τον Βρυζα.

απο εκει και περα εσυ μαλλον θα πρεπει να ξερεις πως ειναι οι αυτες οι συναλλες... οτι δινεις παιρνεις δεν λενε στην πιατσα???

οσο για τον Χουτο... μια χαρα ειναι αγωνιστικα και το ξερουν ολοι αυτο... και αν ειδες τις τελευταιες μερες στι φυλλαδες γραφανε οτι και καλα θελει να του εξηγησει ο Σαντος το πλανο της ομαδας και τον αφησε εκτος... αφηνεις τετοιο παικτη εκτος αποστολης???

thomas

• Guest
(λογικα στον τελικο θα φτασει ζευγαρι ΠΑΟΚ/ΟΣΦΠ-ΑΕΚ/ΠΑΟ οποτε και ο 5ος βγαινει ΟΥΕΦΑ).

Αυτό είναι σίγουρα έτσι?

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

Edit Capricorn

taz εσυ εισαι  ο ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗΣ που στο μπασκετ στο τρικαλα -  ΠΑΟΚ ελεγες ενα σωρο μαλακιες και μην ερθετε και θα δειτε τι θα παθετε κλπ. ?
και οταν πηγανε τα αλανια το βουλωσες ?
ΠΑΟΚΤΣΗΣ εισαι αντε ρε υποστηριξε τα τρικαλα και ασε μας....
ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ Μ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ
.........δεν δεχομε να προσβαλεις τον συλλογο που υποτιθετε ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.....

ντεμεκ εισαι και φαινεσαι...ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

θα μας πεις και για ΠΑΟΚ απο τον καναπε...
« Last Edit: February 08, 2009, 22:44:23 by tsakalaki »

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
taz που ησουνα ρε παλικαρε μετα την προκριση επι του ρουλη και τη νικη με το γαυρο?
ξαφνικα σημερα θυμηθηκες να μπεις και να κανεις 15 ποστ για να κραξεις??

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

Kαι πάνε δες και τι έχω γράψει για τον Σάντος απο πέρσι..

Τελοςπαντων δεν συμφωνω με τους άλλους για μένα πρέπει να ξεκολλήσουμε λίγο με τους ίδιους 14.

Εχω την εντύπωση οτι η απώλεια δυνάμεων η κούραση κλπ κλπ έχουν κάνει την ομάδα να κάθεται στο μισό γήπεδο. Για μένα αυτος ο λόγος που η ομάδα παίζει τόσο αμυντικά και απλά περιμένει.

3 γκόλ τα έφαγες εκείνη την στιγμή αντι να ξεκινήσεις να γυρίσεις το 1-0 πας με 3 στην πλάτη απο το πουθενά. Δεν νομίζω οτι ανάμεσα σε παίκτες με τέτοια εμπειρία και τόσες παραστάσεις απο μεγάλες διοργανώσεις μπορείς να μιλάς για ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Δηλαδή να παώ εγώ στον Παμπλο Γκαρσία το 12 της ρεαλ πριν απο χρόνια και να τον μπω παιξε ρε γατι για να κερδίσουμε. Αυτες ειναι για μένα δικαιολογίες να χαμε να λέγα αντι να κάτσουμε να βρούμε τα αίτια της παρουσίας μας στα μεγάλα ματς.

Αυτα

και μην κολλήσετε στα ράδια σήμερα γιατι μόνο κακό θα μας κάνουνε. Ο ΠΑΟΚ έχει μια αξιόλογη ομάδα που δουλευει πάνω σε αυτά που λέμε. οποιος το αγνοεί ας κάτσει να δει που είμασταν περσυ.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Taz πρωτη φορα βλεπεις Χαλκια στην ζωη σου?  Πρωτη φορα τον βλεπεις να τρωει ενα γκολ ξεφτυλισμενο και μετα να τον παιρνει απο κατω και να τα ρουφαει ενα-ενα?? Πρωτη φορα βλεπεις αυτο το εργο ε?

Τον χουτο που ηρθε στην ομαδα την τριτη, τον θεωρεις πιο σημαντικο απο τον "αδυναμο" λογω ιωσης Ζλαταν?? Πολυ σωστη σκεψη μαν... να την χαιρεσαι. Αυτα που λες, σορρυ κιολας αλλα δεν ειναι "αλλη αποψη"... Το τι ειναι δεν θα στο πω εγω γιατι θα γινω κακος...