Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 3 - 0 Κυριακή 8/2/2009 ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 6463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

senag2

• Guest
Αμυντικογενές καντενατσιο και 3-0.
3 Γκόλ σε ΄8 λεπτά.

Σε ευχαριστώ Σάντος που έκανες μια καλή πορεία φέτος, αλλά δεν με εκφράζεις σαν ΠΑΟΚτσή.

Κάποιοι άλλοι θα έμπαιναν μέσα φουλ επίθεση όπως κάνουν οι προπονητές που πάνε για τη νίκη και όχι για το Χ. Δε μπορώ να βλέπω άλλο Ιταλική άμυνα και ας ήμαστε και 3οι στο πρωτάθλημα.

Μπές πίεσε τρέξε, κυνήγα και χάσε 5-0 γιατι ο αντίπαλος σου ήταν καλύτερος όχι έτσι με 10 παίχτες πίσω απο τη σέντρα και με κατεβασμένα τα χέρια.

Η ταπεινή μου γνώμη..........

trelos sporos

• Guest
το κανει μια το κανει δυο ποτε θα καταλαβει οτι ετσι δε παιρνουμε αποτελεσμα ρε πουστη μου

LoGotHeTiS

• Guest
Αγανάκτηση..

Καλό θα κάνουν να σοβαρευτούν κάποιοι..

voukefalas80

• Guest
Τα χαλια μου,τα χαλια μου!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
O Βυντρα? ο βυντρα?

το πρωτο του γκολ στην α εθνικη. Τπτ αλλο.

kostas4

• Guest
μπορουμε να πουμε πολλα και να κατηγορησουμε τους παντες αλλα πρεπει να θυμομαστε οτι χρειαζεται υπομονη και γερο στομαχι για να ξανακανουμε βαρια την φανελα.
ο βαζελος 12 χρονια προσπαθει να παρει πρωταθλημα με απειρα λεφτα και δεν μπορει.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
HTTA KOYΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα είμαι "εκτός κλίματος" παρακαλώ όλους να θυμιθούν, ότι όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν κακή εμφάνιση, ότι δεν ψάχνουμε σαν ομάδα για εξυλαστήρια θύματα (με ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ το Σάντος) και ότι δεν χάθηκε απολύτως τίποτε. Συνεχίζουμε με στόχο πάντοτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Όλους μας πειράζει μια τέτοια ήττα και κυρίως μια τέτοια εμφάνιση, αλλά απαιτείται τουλάχιστον απο εμάς καθαρό μυαλό (που δεν είχαν σήμερα οι παίκτες μας).
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
το κανει μια το κανει δυο ποτε θα καταλαβει οτι ετσι δε παιρνουμε αποτελεσμα ρε πουστη μου

Never...

Athinaios--4

• Guest
Για ένα ακόμα εκτός έδρας ντέρμπυ η ομάδα παίζει αμυντικά και σαν κότες. Χάνει για μία ακόμη φορά με τα χέρια κατεβασμένα (Για να μην πω τίποτα πιο βαρύ).
Γιαυτό λοιπόν κάποιοι εδώ μέσα φωνάζουμε εδώ και μήνες ότι η ομάδα δε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Και φυσικά δε μπορείς να πάρεις τη δεύτερη θέση πηγαίνοντας στα ντέρμπυ με σύστημα όλοι άμυνα και αν φάμε γκολ τότε θα σκεφτούμε να κάνουμε καμιά επίθεση!!!!
0 σουτ στο 1ο ημίχρονο κύριοι!! ΜΗΔΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ξεφτύλισε ο Λουκάς!!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα είμαι "εκτός κλίματος" παρακαλώ όλους να θυμιθούν, ότι όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν κακή εμφάνιση, ότι δεν ψάχνουμε σαν ομάδα για εξυλαστήρια θύματα (με ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ το Σάντος) και ότι δεν χάθηκε απολύτως τίποτε. Συνεχίζουμε με στόχο πάντοτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Όλους μας πειράζει μια τέτοια ήττα και κυρίως μια τέτοια εμφάνιση, αλλά απαιτείται τουλάχιστον απο εμάς καθαρό μυαλό (που δεν είχαν σήμερα οι παίκτες μας).

+1
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

nomercy4

• Guest
Χαλκιάς - ΠΑΟΚ = 3-0

Offline Vorious

• Αλλαγή
μεχρι το επομενο ματς προβλεπω οτι θα διαβασουμε παρα πολλα εδω μεσα... θα βγει πολλη κρατημενη χολη

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Απογοητεύθηκα όχι τόσο από την ήττα αλλά απο το σκορ..
Εντάξει βέβαια πρέπει να σκεφτούμε οτί είμαστε από πολύ βαρύ πρόγραμμα και η κουραση ήταν εμφανής.
Κοιτάμε παρακάτω και συνεχίζουμε...
ΑΡχίΔια

Offline tsag

• Αλλαγή
Ιδέα μου είναι ή τα τελευταία χρόνια παραδοσιακά ανασταίνουμε κάτι ξεχασμένους παίκτες του βάζελου ρε σεις? 2 γκολ από τον βύντρα? αν το λέγατε σε οποιονδήποτε πριν το ματς θα είχε κλάσει στο γέλιο! Απίστευτα πράγματα.

Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα κουράστηκε από τα συνεχόμενα ντέρμπυ. Φυσικά πάντα θα έχουμε το αμυντικογενές ποδόσφαιρο του Σάντος (που πάντως αυτό μας είχε μέχρι σήμερα στην 2η θέση). Δυστυχώς η ομάδα συνολικά βρέθηκε σε κακή μέρα και το πληρώσαμε με βαρύ σκορ...  Δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε κανέναν αυτή τη στιγμή. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε ποιους από τους στόχους που έθεσε η διοίκηση από την αρχή πετύχαμε ή όχι...

Τώρα θέλει ξεκούραση, ανασύνταξη δυνάμεων και ψυχραιμία για να πάμε να πάρουμε το διπλό στη λειβαδιά. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εννοείται...

Επαναλαμβάνω, δεν θα κερδίσουμε τίποτα αν αρχίσουμε να κράζουμε. Ένα ματς ήταν. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος. Βαρύ το σκορ αλλά βλέπουμε μπροστά. Τέλος
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tomkar

• Αποστολή
  • **
Επιτέλους χάσαμε.. ευκαρία να βγάλει ο καθένας το κόμπλεξ του...

ποιος χαλκιάς ρε φίλε..

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
το ότι κατέβηκε για το χω σάντος γιατί είναι κακό? ειδικά σε αυτό το σημείο του πραταθλήματος πρώτα έπρεπε να κοιτάξει να μην χάσει και μετά το επιθετικό ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε.

στην ουσια τωρα...η άμυνα σήμερα ήταν απλά τραγική. 500 δώρα τους έκανε. και στο πρώτο ημίχρονο 3 φορες και στο δεύτερο κατάφερε να φάει 3 κεφαλιές σε 9 λεπτά. δάρλας απλά τραγικός.... contreras παρα πολλές γκέλες. τζάμπα "απογοτεβεστε" πάντως πιστεύω...η κούραση είναι εμφανής πλέον. τα συνεχόμενα παιχνίδια φαίνονται.

τέλος θα συμφωνήσω ότι οι αλλαγές του σάντος ανούσιες...στο 3-0 τι κυνηγάς δηλαδή?την ανατροπή?καλύτερα να άφηνε έξω μούσλι μην υποτροπιάσει...EEEEEE
My Own WoRST ENeMy.....

Offline lik4

• Αλλαγή
σε οποιοδηποτε παιχνιδι παιζει ο ΠΑΟΚ φετος χωρις εστω και 100 οπαδους του στην κερκιδα μην περιμενε τριποντο ειδικοτερα και αν ειναι ντερμπυ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Ο χαλκιας εκανε μλκιες στα 2 γκολ τουλαχιστον.

Αλλα η νοοτροπια της ομαδας (του σαντος μαλλον) ειναι τραγικη και αυτο με πειραξε περοσσοτερο.

Ειπαμε χασε αλλα οχι ετσι.

Δεν μπορεις να παιζεις παντα ετσι. Δλδ στα πλευ οφ που παιζεις με αεκ παο, παλι ετσι θα πας? ξεφτιλα

Μπορει να παιρνουμε αποτελεσματα σε αλλα ματς(για αυτο και δεν γκρινιαζει κανεις), αλλα βλεπουμε πως ουτε εκει παιζουμε ετσι οπως θελουμε.

Τι σας εμεινε απο το παιχνιδι?
Εμενα μου εμεινε πως μπηκαμε μεσα καναμε 0 ευκαιριες και περιμεναμε μπας και ερθει κανα Χ. (γιατι οταν δεν πας να κανεις ευκαιρια το πολυ Χ θα παρεις) .

ðáëáëüò

• Guest
Δεν θα γκρινιαξω, δεν θελω να γκρινιαξω....θελω να σταθω σε ενα μονο, διοτι αυριο εχω δυσκολη μερα...εχω να ακουσω ΤΗΝ καζουρα απο φιλους, εχθρους , και συναδερφους στην δουλεια...

ο ΠΑΟΚ δεν αξιζει και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παιζει για το "χ"....

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ