Author Topic: βάζελος - ΠΑΟΚ 3 - 0 Κυριακή 8/2/2009 ώρα 19:00 στη ΝΕΤ  (Read 6418 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
δεν βλεπω τον χουτο. Κριμα...αλλα κατι θα ξερει ο Σαντος παραπανω.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Τελικα θα παιξει ο μουσλι η οχι?

MetroStar

• Guest
Tελικά ναι λένε, ο Αντώνης δε θα παίξει.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Νομιζω οτι τα πραγματα για την 11αδα ειναι ξεκαθαρα. Χαλκιας, Αραμπατζης, Δαρλας, Κοντρερας, Μαλεζας, Γκαρσια, Βερον, Σορλαν, Κονσεισαο, Λινο και μπροστα ειτε Μουσλιμοβιτς ειτε Αναστασακος.

Το ματς παντως ειναι πολυ δυσκολο, δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι υποτιματε το βαζελο. Καταρχην, για διαφορους λογους το ματς το χρειαζονται και το θελουν πιο πολυ απο εμας. Κι επισης, αυτος ο "αστειος" βαζελος ειναι μολις 1 βαθμο πισω απο την "ομαδαρα" μας. Γι'αυτο χαμηλα τη μπαλλα. Μπορουμε να παρουμε αποτελεσμα; Σιγουρα ναι! Αλλα επισης μπορουμε και να χασουμε σχετικα χαλαρα. Ο βαζελος αμυντικα δεν ειναι ιδιαιτερα καλος αλλα επιθετικα βαζει γκολ πολυ ευκολα (2 γκολ/αγωνα εντος εδρας)

rokas

• Guest
εσει σαν ομαδα δεν δεχεσαι ευκολα γκολ για αυτο εχω και μια απο της καλητερες αμηνες της ευρωπης και πια ειναι αυτη η ομαδα που το θελει πιο πολυ απο μενα την νικη απο την στιγμη που ειναι μεσα στην γκρινια και ολα τους φτεναι ενω εγω ειμαι ομαδα με ολοι την σημασια της λεξεως ε; :tsigaro:

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Δυσκολο το ματς.

Το πιο εξοργιστικο ομως ειναι η αποδοση που δινει ο μπουκ στον ασσο..Δινει 1,50 για νικη βαζελου! Δηλαδη λες και παιζει με πανσερραικο η θρασυβουλο..Εδω και 20 αγωνες ειμαστε πανω απο το βαζελο, με καλυτερη παρουσια και ο οπαπ πουλαει τρελα.

Το ματς εξαρταται απο τον ΠΑΟΚ και οχι απο τους αλλους..Αν υπερνικησουμε την κουραση και αντεξουμε δεν βλεπω πως μπορουμε να φαμε γκολ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
εσει σαν ομαδα δεν δεχεσαι ευκολα γκολ για αυτο εχω και μια απο της καλητερες αμηνες της ευρωπης και πια ειναι αυτη η ομαδα που το θελει πιο πολυ απο μενα την νικη απο την στιγμη που ειναι μεσα στην γκρινια και ολα τους φτεναι ενω εγω ειμαι ομαδα με ολοι την σημασια της λεξεως ε; :tsigaro:

Ακριβως επειδη ειναι με την πλατη στον τοιχο, το θελουν περισσοτερο. Παρα πολλοι παικτες του βαζελου ξερουν οτι σε ενδεχομενη ηττα τα πραγματα θα γινουν πολυ δθσκολα γιάυτους και θα πρεπει να ψαχνουν αλλη επαγγελματικη στεγη το καλοκαιρι...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εγω τα 'δεν κεριζεις ντερμπυ' και 'δεν παιζεις μπαλα εκτος εδρας' τα ακουω βερεσε. Ειναι ντερμπυ με μια ομαδα που πλησιαζει τα ορια του ανεκδοτου φετος. Δεν εχω να φοβηθω τιποτα απο τον πολυμετοχικο φλωρο, που αγωνιστηκα τον εχουν κοντραρει οι περισσοτερες μικρομεσαιες ομαδες του πρωταθληματος. Μπορει και να χασω, αλλα δε θα χασω με τα βρακια κατω. Αυτες οι νοοτροπιες πρεπει να εξαφανιστουν για παντα απο τους ΠΑΟΚσηδες, γιατι απο τους παιχτες του ΠΑΟΚ, εχουν ηδη εξαφανιστει.
Το παιχνιδι ειναι δυσκολο και θελει προσοχη, αλλα συμφωνα με τη λογικη και την ως τωρα πορεια των δυο ομαδων,το παιχνιδι πρεπει να το φοβουνται οι βαζελοι, οχι εμεις.
Ευκολα δεν χασαμε απο κανενα και ουτε προκειται.
Ακουγεται κλισε, αλλα ΠΑΟΚ εισαι, οχι εορδαικος. Φτανει με την μιρλα και την ηττοπαθεια
Στον κοσμο αλλος κανενας

dimos8enis

• Guest
φετος ο ΠΑΟΚ παει για νικη σε καθε ματς, δεν πιστευω οτι υπαρχει ομαδα που να μας τρομαζει με την εννοια οτι θα παμε με την νοοτροπια παει το χασαμε το ματς και οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε θα το κανουμε. η νοοτροπια νικητη που υποσχεθηκε ο Φερναντο Σαντος ειναι πραγματικοτητα. αλλο αν δεν εχουνε ερθει ολα τα αποτελεσματα που θα μπορουσαμε να παρουμε. Με βαζελο παμε για νικη και καλη εμφανιση, τιποτα λιγοτερο απο αλλα ματς, τι κι αν ειναι ντερμπυ οι στοχοι ειναι ιδιοι.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Tωρα αδερφε skyclad με τσιγκλας... ;D
Που ειδες να εχει εξαφανιστει αυτη η νοοτροπια απο τους παικτες; Στα ντερμπυ του πρωτου γυρου οπου παιξαμε για το Χ μεσα στην Τουμπα; Στα παιχνιδια με γαυρο και αεκ εκτος που χασαμε ευκολα και πολυ ευκολα, αντιστοιχα, χωρις να τα διεκδικησουμε στο ελαχιστο; Στο β' ημιχρονο με το γαυρο οπου οπισθοχωρησαμε μαζικα και οπου ακομα και στο τελευταιο κορνερ καναμε καθυστερησεις; Δε νομιζω...
Προσθεσε σε ολα αυτα την κουραση και την κακιστη προϊστορια στο ΟΑΚΑ και πες μου αν ησουν μπουκ ποσο διαφορετικα ποσοστα θα εδινες.
Σε επιπεδο νοοτροπιας ομαδας εχουμε πολυ δρομο να διανυσουμε ακομα. Σε επιπεδο κοσμου ημασταν και θα ειμαστε ο Νο1 ΝΙΚΗΤΗΣ κοσμος στην Ελλαδα. Μακαρι και η ομαδα να ακολουθησει καποια στιγμη.
Αυτα που εξεφρασαν καποιοι αδερφοι δεν ειναι μιρλα και μιζερια αλλα μια ψυχραιμη -ψυχρη αν θες- αντιμετωπιση της αυριανης αναμετρησης.
Η αποψη μου, φιλικα παντα!  :)
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Ξεσκιστε τες τις πριμαντονες:

http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/02/pao_2008_2009b.jpg
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

JamaicaN

• Guest
Ακουγεται κλισε, αλλα ΠΑΟΚ εισαι, οχι εορδαικος. Φτανει με την μιρλα και την ηττοπαθεια
EORDAIKOS=3os at G' national
Show some respect m8 ;D

Sorry for the English but I writing from an Ipod

Offline savage republic

• Βασικός
Όσοι θέλουν να μειώνουν τον ΠΑΟΚ, να ξέρουν ότι δεν θα τους περάσει. Τα υπόλοιπα αύριο. Μετά το διπλό.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@epic να σε πω. Πραγματικα δε νομιζω πως στα ντερμπυ εκτος χασαμε ευκολα. Δεν παιξαμε καλυτερα απο τους αντιπαλους, αλλα ειμασταν και ατυχοι με τραυματισμους, γκολ στο 45' κλπ. Δεν ειμασταν μακρυα απο το Χ και με γαυρο και με χανουμι, απλα δεν μας εκατσε.

Οντως ο Σαντος σε καποια παιχνιδια ειναι λιγο παραπανω επιφυλακτικος. Οι παιχτες ομως δεν πιστευω πως κοιτανε προιστοριες, ουτε εχουν αρνητικη νοοτροπια, για τον απλο λογο οτι δεν γνωρισαν πετρινα χρονια και δεν ζησαν καιρο την ελληνικη πραγματικοτητα. Οι παιχτες μας δεν ειχαν ποτε νοοτροπια looser, για να την χασουν τωρα. Με λιγα λογια, δεν πιστευω πως θα πεισεις τον Γκαρσια, τον Κοντρερας, τον Κονσεισαο, τον Μουσλι, κλπ, οτι θα χασουν για πλακα απο τον γκουμα, τον σαριεγκι και τον σπυροπουλο.

Εγω οχι μονο σαν οπαδος του ΠΑΟΚ, αλλα και ξανθη και πανιωνιος και τριπολη να ειμουν, τον βαζελο φετος δεν τον φοβαμαι. Καθαρα με ποδοσφαιρικα κριτηρια, χωρις προιστοριες και παρασκηνια και προκαταληψεις.

Οσο για τους στοιχηματζηδες, εγω οταν βλεπω ντερμπυ μονο αποδεκτο στο 1.50, ή τραβιεμαι, ή το παιζω αναποδα  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

makptol

• Guest

καλα ρε φιλε ο εορδαικος τι σε φταιει ? ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ...... ;D
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΟΗΤΡΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PLAY OF ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΓΑΒΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ ΣΤΑ PLAY OF
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ.......

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Με λιγα λογια, δεν πιστευω πως θα πεισεις τον Γκαρσια, τον Κοντρερας, τον Κονσεισαο, τον Μουσλι, κλπ, οτι θα χασουν για πλακα απο τον γκουμα, τον σαριεγκι και τον σπυροπουλο.

Ουτε καν γκουμας και σαριεγκι. Αυτοι δεν παιζουν αυριο. Βυντρα και γιακουμπ θα εχουν για στοπερ αυριο.  ;D
Το πιο γαμάτο ομως ειναι αλλο.. ακουσα οτι παιζει να βαλουν νιλσον δεξι μπακ... Μονο που σκεφτομαι τον λινο να κατεβαινει απο αριστερα, γελαω ασυναισθητα χοχοοχοχοο  :D

Offline epic

• Αποστολή
  • **
skyclad αυτα που λες σωστα ειναι, αλλα στη θεωρια. Να τα δουμε και στην πραξη καποια στιγμη θελουμε! ;) Για μενα η ευκαιρια ηταν με την αεκ. Αυριο η δικαιολογια της κουρασης, αν τελικα δε φανουμε ανταγωνιστικοι λογω κοπωσης, θα στεκει. Θα δουμε...
 Παντως πιο πολυ περιεργος ειμαι παρα αγχωμενος, και αυτο γιατι...
...αυτο που λεει ο makptol ειναι σωστο. Σε σχεση με τον μελλοντικο αγωνα των play off το αυριανο πιο πολυ ματς γοητρου μοιαζει.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Bάλτε τους παίχτες των δύο ομάδων δίπλα δίπλα και συγκρίνετε τους με όση περισσότερη ψυχραιμία κ αντικειμενικότητα διαθέτετε και μετά δείτε την απόδοση του 1.50......

Άυριο είναι η ευκαιρία μας να εδραιωθούμε τόσο στην 2η θέση όσο και στην συνείδηση και του τελευταίου άπιστου θωμά.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

giannis80

• Guest
Εδώ που φτάσαμε, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον 5ο για να έχουμε και περισσότερους βαθμούς στα πλει οφ.Οπότε,οπως και να το δει κανείς,κάθε ματς είναι σημαντικό απο δω και πέρα και πάμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.Πολλοί βλέπω οτι υποτιμάτε τον βάζελο,αλλά σύμφωνα με την προϊοστορία και τις εμφανίσεις μας φέτος με αεκ-γαύρο εκτός,είμαστε αουτσάιντερ για αύριο.Αν όμως ο ΠΑΟΚ παίξει όπως στο πρώτο ημίχρονο με τον γαύρο,νομίζω οτι θα κερδίσει και άνετα.Αλλά αυτό λίγο δύσκολο να συμβεί, οπότε περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι που λογικά θα κριθεί στο γκολ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ξεχνατε οτι στα ντερμπυ συνήθως τελειώναμε 10.