Author Topic: Συνάντηση των μελών του φόρουμ για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Στίντα στη Μίκρα 3 την Κυριακή 15/2/2009 και ώρα 17:00  (Read 1241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Έπεσε η πρόταση να μαζευτούμε Τούμπα για καμμιά μάσα ή κάνα καφέ και να πάμε μετά στο ματς... Στο γνωστό μέρος είναι καλά;

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Suicidal

• Βασικός
1. zagorakis
2. corrupt
3. biv
4. babis99 και 40 φιλαρακια........
5. goudas4
6. Bianconero
7. invasion
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ώρα; Υπόψιν κάποιοι θα είναι από λειβαδιά ξενυχτισμένοι... Στις 14.00 είναι καλά;

zagorakis

• Guest
μια χαρα ειναι 14.00 στο γνωστο μερος ;)

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
μαγκες εγω επειδη μαλλον δεν θα κατεβω λειβαδεια γιατι οι σοφοι καθηγητες της σχολης μου σκεφτηκαν να μας βαλουν να δωσουμε μαθημα....(ευκολη λυση να μν το δωσω αλλα δεν μας περνει πλεον) οποτε κυριακη θα σκασω μυτη.....

goudas4

• Guest
Όχι τσακ, έχεις δίκιο, γιατί αν όντως όλοι πιστεύαμε όλα αυτά που τραγουδάμε στο γήπεδο δεν θα ήμασταν 30-40 άτομα κάθε φορά σε τέτοια παιχνίδια, αλλά πολλοί περισσότεροι. Ούτε θέλω να το παίξω και καλά εγώ πηγαίνω παντού και πάντα, αλλά όσες φορές πήγα χάντμπολ φέτος, από πλευράς κόσμου η εικόνα ήταν απογοητευτική...

Και το θέμα της όλης υπόθεσης είναι ότι η βοήθεια της κερκίδας σε τέτοια αθλήματα είναι 100% ουσιαστική, κυριολεκτικά ο κόσμος δίνει φτερά στους παίχτες, η ομάδα μεταμορφώνεται... Και είναι και ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις την εκτίμηση στα πρόσωπα των αθλητών μετά την επίτευξη της νίκης, το πόσο αναγνωρίζουν τη συμβολή του κόσμου στη νίκη αυτή...

Το γεμίσαμε φέτος μια φορά το γηπεδάκι, ώρα να το ξαναγεμίσουμε.

Συμφωνούμε και το ξέρεις. Ότι έγραψα δεν έχουν σχέση με το πρόσωπο σου αλλά με την νοοτροπία μας σαν φίλαθλοι - οπαδοί,
Μερικά πράγματα ίσως να τα λέμε μεταξύ μας αλλά δεν γράφονται εδώ μέσα.

Μακάρι να αρχίσει να πηγαίνει κόσμος και όχι μονο τώρα που είναι ευρωπαικός αγώνας, αλλά και στους αγώνες πρωταθλήματος, στους αγώνες των άλλων τμημάτων κλπ.

Αλήθεια πόσοι θα πάνε σήμερα στο βόλει;

Μετά φταίνε όλοι οι άλλοι για την κατάντια των τμημάτων (σύνδεσμοι, ΑΣ ΠΑΟΚ. διοικήσεις)  αλλά ποτέ εμείς σαν άτομα.

Ποτέ δεν κοιτάξαμε στον καθρέφτη να κάνουμε την κριτική μας, να ρωτήσουμε τον εαυτό μας γιατι δεν είμαστε μέλη σε σύνδεσμο;

Αραγε όλα αυτα τα όμορφα που γίνοντα στην Τούμπα ποιοι τα πληρώνουν και ποιοι τρέχουν για να γίνουν;

Εμείς μόνο να κοιτάμε και να κριτικάρουμε.

Γιατί δεν επεμβαίνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε όσα συμβαίνουν στα τμήματα;

Αραγε γραφτήκαμε στον ΑΣ για να έχουμε λόγο και να άλλαξουμε τα πράγματα;

Ξέχασα είναι πιο καλή η κριτική απ' έξω

Εκτός και αν δεν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ όσο λέμε και όσο δείχνουμε, παίζει και αυτό.

Ποσο δικιο εχεις ρε τσακαλακι... ;)

Η προηγουμενη λιστα δεν ισχυει Μπιλλυ γιατι πολλοι απο δω μεσα θα κατεβουν Λειβαδεια και ισως να μην μπορουν να ερθουν την Κυριακη...
Οποτε παμε απο την αρχη παλι:

1. zagorakis
2. biv
3. zapatistag4
4. corrupt
5. goudas4 (αν τα καταφερω θα ερθω...)

fatal_invasion

• Guest
1. zagorakis
2. biv
3. zapatistag4
4. corrupt
6. FI

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
1. zagorakis
2. biv
3. zapatistag4
4. corrupt
6. FI
7.Pitriscz
8.DASKALOS-4

babis99

• Guest
εγω θα παω κατευθειαν στο ματς γιατι εχω μια δουλεια πριν..........θα φερω και πολλα φιλαρακια.............ελατε οσοι μπορειτε και φερτε οσους μπορειτε............το εισητηριο ειναι ξεφτελιστικο......5 ευρω

babis99

• Guest
ΑΝΤΕ, να το γεμισουμε να γινει χαμος!!!!!!!!!!!!!!εχουν δειξει απο τη μερια τους τι ειναι ΠΑΟΚ................εφτασε τωρα και η δικια μας σειρα.............

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
1. zagorakis
2. biv
3. zapatistag4
4. corrupt
6. FI
7.Pitriscz
8.DASKALOS-4
9. zakynthos_4
10. giannis_depo

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
μπραβο ρε παιδια εστω και που το προσπαθειτε..εγω δυστηχως δεν μπορω λογω εξεταστικης σε αλλη πολη,αλλα πραγματικα σας χαιρομαι
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

BIANCONERO

• Guest
Απ: Συνάντηση των μελών του φόρουμ γι^
« Reply #35 on: February 13, 2009, 23:45:27 »
1. zagorakis
2. biv
3. zapatistag4
4. corrupt
6. FI
7.Pitriscz
8.DASKALOS-4
9. zakynthos_4
10. giannis_depo
11. Bianconero (Να μου ζησουν οι Θεσσαλονικαρες ΠΑΟΚτσηδες! Ο ΠΑΟΚ παιζει Ευρωπη μεθαυριο!!!!)

zagorakis

• Guest
OΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ....

MetroStar

• Guest
Εγώ θα έρθω στο ματς και θέλω να κάνω μια πρόταση, όχι για τώρα αλλά για το μέλλον αν θέλετε ακούστε αν θέλετε όχι στο χαντμπολ ιδιαίτερα ας μαζευτούμε μια φορά και στην Καλαμαρια-Κρήνη έτσι μιας που θα ρθετε προς τα δω έτσι κι αλλιώς. Θα είναι καλή φάση.

MetroStar

• Guest
http://europeancup.eurohandball.com/chc/men/2008-09/match/4/001/A.C.+PAOK+-+Stiinta+Municipal+Dedeman+Bacau
http://www.eurohandball.com/ec/chc/men/2008-09/clubs/001971/Stiinta+Municipal+Dedeman+Bacau

ειναι τριτοι στο ρουμανικο πρωταθλημα. κ εχουν τρεις παικτες στους πρωτους σκορερ.
http://www.frh.ro/loturi/clasamentlnm.htm

Και στο ματς είμαστε καμμένοι απο χέρι. Δείτε τι διαιτητές έχουμε...  :P

Bayern4

• Guest
θα γινει συναντηση αλλου;
ή στο γηπεδο;