Author Topic: Συνάντηση των μελών του φόρουμ για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Στίντα στη Μίκρα 3 την Κυριακή 15/2/2009 και ώρα 17:00  (Read 1238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Οπως ανεφερα και στο τοπικ της ομαδας χαντμπολ δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να μην γεμισουμε το κλειστο της Μικρας στις 15 Φεβρουαριου στο ευρωπαικο παιχνιδι της ομαδας μας με τους Ρουμανους!
Τι θα λεγατε να καναμε την αρχη απο εδω μεσα?
Να δηλωσουμε συμμετοχη οσοι θελουμε, να βρεθουμε και να παμε να παρακολουθησουμε ολοι μαζι τον αγωνα ενισχυοντας τις προσπαθειες των παιδιων!

« Last Edit: January 24, 2009, 15:06:37 by tsakalaki »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
εδω 2 φιλοι μου και με ψηνουν να παμε στον επαναληπτικο Ρουμανια , αλλα ειμαι δυσκολα λογω δουλειας να τραβιεμαι εξωτερικο(μμμ Ρουμανια)
Παρολα αυτα λογικα εκεινη τη μερα θα ερθω
Ξεκινηστε λιστα και θα γραψω αργοτερα αν ειναι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

babis99

• Guest
1. zagorakis
2. corrupt
3.biv
4.babis99 και 40 φιλαρακια........

goudas4

• Guest
1. zagorakis
2. corrupt
3. biv
4. babis99 και 40 φιλαρακια........
5. goudas4

BIANCONERO

• Guest
1. zagorakis
2. corrupt
3. biv
5. goudas4
6. Bianconero

fatal_invasion

• Guest
1. zagorakis
2. corrupt
3. biv
5. goudas4
6. Bianconero
7. invasion

babis99

• Guest
αντε να βλεπω κι αλλους!!!!!!!!!!!!παιδια,οποιος μπορει να το δημοσιευσει ακομη περισσοτερο!!!!!!!!να το κανει!!!!!!!!!!!να το δουν οσοι περισσοτεροι γινεται.......

DimNaoussa

• Guest
δυσκολη μερα παντως για να ερθει κοσμος γιατι ειναι και η εκδρομη στην λειβαδια..οσοι μεινουν ας πανε..

εντιτ: στο site της ΠΑΕ το δινει 15/2 το ματς ενω κανονικα ειναι 14..λαθος μου..
« Last Edit: February 05, 2009, 18:37:19 by Serifis-4- »

babis99

• Guest
αρα.....πρεπει να το γεμισουμε????και τι θα πει οσο μεινουνε.?????........λες και ειμαστε 5-10.000 μονο
εκατομμυρια ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Με Λιβαδεια ειναι Σαββατο το ματς.. το χαντμπολ ειναι Κυριακη...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Πάμε δεν πάμε στη λιβαδειά, σε αυτό το παιχνίδι οφείλουμε να δώσουμε βροντερό παρόν! Σιγά το Μίκρα 3 το καμπ νου, άμα θέλουμε το γεμίζουμε για πλάκα... Καμμιά ιδέα για σημείο συνάντησης;

Δάσκαλε ποιοί οργανώνουν εκδρομή για τον επαναληπτικό;

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Άρα δεν θέλουμε και δεν πηγαίνουμε τόσο καιρό σε όλα τα αθλήματα;

Ας μη το συνεχίσω και ξέρεις πως έχω δίκιο.

Όσο για την εκδρομή θα παρακαλέσω να τα πέιτε με πμ.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Όχι τσακ, έχεις δίκιο, γιατί αν όντως όλοι πιστεύαμε όλα αυτά που τραγουδάμε στο γήπεδο δεν θα ήμασταν 30-40 άτομα κάθε φορά σε τέτοια παιχνίδια, αλλά πολλοί περισσότεροι. Ούτε θέλω να το παίξω και καλά εγώ πηγαίνω παντού και πάντα, αλλά όσες φορές πήγα χάντμπολ φέτος, από πλευράς κόσμου η εικόνα ήταν απογοητευτική...

Και το θέμα της όλης υπόθεσης είναι ότι η βοήθεια της κερκίδας σε τέτοια αθλήματα είναι 100% ουσιαστική, κυριολεκτικά ο κόσμος δίνει φτερά στους παίχτες, η ομάδα μεταμορφώνεται... Και είναι και ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις την εκτίμηση στα πρόσωπα των αθλητών μετά την επίτευξη της νίκης, το πόσο αναγνωρίζουν τη συμβολή του κόσμου στη νίκη αυτή...

Το γεμίσαμε φέτος μια φορά το γηπεδάκι, ώρα να το ξαναγεμίσουμε.

GeorgT

• Guest
Μετα το μπασκετ  χθες θα χασω κ αυτο ρε πστ μου γ@μω την εξεταστικη μου #$^%^$%^&%^$!@*!!!!!!!!!!!! :14: :14:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αντε να μαζευομαστε για το ματσακι την Κυριακη... η ομαδα κανει τρομερη πορεια το τελευταιο διμηνο με συνεχομενες νικες μεσα εξω.. ας τους στηριξουμε.. την φανελα με τον Δικεφαλο φορανε και αυτοι!

Αν ψηνεστε βρισκομαστε για ενα καφεδακι Κυριακη πρωι να τα πουμε κιολας.. και  μετα παμε προς Μικρα..

zagorakis

• Guest
OΛΟΙ ΜΙΚΡΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ?

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Όχι τσακ, έχεις δίκιο, γιατί αν όντως όλοι πιστεύαμε όλα αυτά που τραγουδάμε στο γήπεδο δεν θα ήμασταν 30-40 άτομα κάθε φορά σε τέτοια παιχνίδια, αλλά πολλοί περισσότεροι. Ούτε θέλω να το παίξω και καλά εγώ πηγαίνω παντού και πάντα, αλλά όσες φορές πήγα χάντμπολ φέτος, από πλευράς κόσμου η εικόνα ήταν απογοητευτική...

Και το θέμα της όλης υπόθεσης είναι ότι η βοήθεια της κερκίδας σε τέτοια αθλήματα είναι 100% ουσιαστική, κυριολεκτικά ο κόσμος δίνει φτερά στους παίχτες, η ομάδα μεταμορφώνεται... Και είναι και ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις την εκτίμηση στα πρόσωπα των αθλητών μετά την επίτευξη της νίκης, το πόσο αναγνωρίζουν τη συμβολή του κόσμου στη νίκη αυτή...

Το γεμίσαμε φέτος μια φορά το γηπεδάκι, ώρα να το ξαναγεμίσουμε.

Συμφωνούμε και το ξέρεις. Ότι έγραψα δεν έχουν σχέση με το πρόσωπο σου αλλά με την νοοτροπία μας σαν φίλαθλοι - οπαδοί,
Μερικά πράγματα ίσως να τα λέμε μεταξύ μας αλλά δεν γράφονται εδώ μέσα.

Μακάρι να αρχίσει να πηγαίνει κόσμος και όχι μονο τώρα που είναι ευρωπαικός αγώνας, αλλά και στους αγώνες πρωταθλήματος, στους αγώνες των άλλων τμημάτων κλπ.

Αλήθεια πόσοι θα πάνε σήμερα στο βόλει;

Μετά φταίνε όλοι οι άλλοι για την κατάντια των τμημάτων (σύνδεσμοι, ΑΣ ΠΑΟΚ. διοικήσεις)  αλλά ποτέ εμείς σαν άτομα.

Ποτέ δεν κοιτάξαμε στον καθρέφτη να κάνουμε την κριτική μας, να ρωτήσουμε τον εαυτό μας γιατι δεν είμαστε μέλη σε σύνδεσμο;

Αραγε όλα αυτα τα όμορφα που γίνοντα στην Τούμπα ποιοι τα πληρώνουν και ποιοι τρέχουν για να γίνουν;

Εμείς μόνο να κοιτάμε και να κριτικάρουμε.

Γιατί δεν επεμβαίνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε όσα συμβαίνουν στα τμήματα;

Αραγε γραφτήκαμε στον ΑΣ για να έχουμε λόγο και να άλλαξουμε τα πράγματα;

Ξέχασα είναι πιο καλή η κριτική απ' έξω

Εκτός και αν δεν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ όσο λέμε και όσο δείχνουμε, παίζει και αυτό.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ