αδέρφια, μην μας πιανει πανικός επειδή βρέθηκε κάποιος, να πεί κάποια πράγματα που δεν είναι αρεστά στην πλατιά μάζα, όσοι καταλάβουν κατάλαβαν, δεν είμαι πιο ΠΑΟΚ από όσο εσείς, το ίδιο ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, απλά ο καθένας σε ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ μπορεί να λέει την άποψή του ελεύθερα, όποια και να είναι αυτή...δεν είμαι προσωπολάτρης και γι αυτό μπορώ να είμαι ελεύθερος από πάθη και συμπάθειες...πριν σηκώνεται τις "πέτρες" του "λιθοβολισμού" κρίνεται πρώτα τις δικές σας απόψεις και πόσο "ελεύθερες" είναι και άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι να μην απομονώνετε τα λεγόμενα, παρα μόνο το σύνολο. Ευχαριστώ για το βήμα έκφρασης, αν δεν είναι αρεστός ο τρόπος μου και θέλετε να σταματήσω το κάνω..είμαι υπέρ του διαλόγου και όχι της δια βοής απόφασης...
υ.γ. αν διαβάσετε καλά το κείμενο, θα δείτε που ο Ζαγοράκης συγκάλειψε - ποιον- και πού έγκειτε η αλλαζονεία του-έστω και μικρή ποσοτικά...
ο χρόνος να γραφτούν όλα αυτά συμβαδίζει με το χρονικό σημείο της ανανέωσης του συμβολαίου με τον πορτογάλο....
όσο για τη προπαγ'ανδα κατά της νοημοσύνης όλων μας, έ τι να πώ τώρα...όταν η τύχη θα σου γυρίσει την πλάτη και δεν θα έχεις -λογικό- το θετικό αποτέλεσμα που περιμένεις στο 90+ τότε κάποιος "Μασμανίδης" που θα εκδώσει το γραφείο τύπου θα σε κάνει να μιλάς για άρες μάρες κουκουνάρες.