Author Topic: Ερευνα, πως γίνατε, γίναμε ΠΑΟΚ;  (Read 2533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GENTLESOS

• Guest
Απ: Ερευνα, πως γίνατε, γίναμε ΠΑΟΚ;
« Reply #20 on: May 22, 2003, 05:56:42 »
Ego aderfia ena pragma exo na po

Se eyxaristo patera pou me ekanes ton pio eytixismeno anthropo ston kosmo
« Last Edit: May 22, 2003, 05:59:20 by GENTLESOS »

dimpap

• Guest
« Reply #21 on: May 23, 2003, 04:22:00 »
Ego re paidia xoris plaka gennh8hka PAOK giati apo tote pou 8umamai ton eauto mou panta trelameno ÐÁÏÊôóáêé hmouna opote mallon prepei na euxaristhso thn oikogeneia mou gi'auto. H proth anamnhsh pou exo apo ton PAOK kai mia apo tis protes tis zohs mou einai na mpaino mesa sth 8ura tou ghpedou kai proxorontas na emfanizetai siga siga to prasino kai oi kerkides ths Toumpas. Htan apisteuto sunais8hma auto pou eixa zhsei tote, akoma to 8umamai kai anatrixiazo, kai e8istika ston PAOK kai thn Toumpa gia mia zoh...

kikipaok

• Guest
« Reply #22 on: May 28, 2003, 15:41:24 »
O pateras mou molis gennithika me phre apo to nosokomeio me ta aspromavra!!!! Pws na mh gennitheis PAOKtsis!!!!
S'eyxaristw trele patera mou megale PAOKTSI!!!!  

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
« Reply #23 on: June 03, 2003, 03:13:15 »
enas megalos efyge....8EWDOROS PARASIDHS.PAOKtshs TRELOKOMEIO.mas koitaei apo EKEI PSHLA....
kai ena EKSISOU IERO TERAS TU LAOU TU PAOK THS DEKAETIAS TU 80 TON ANTIKA8ISTA!
"jamal" kyries & kyrioi....h "jamalikos" an protimate....h SYNEXEIA epi tu RADIOU sas....h tou INTERNET sas ,an protimate.

pairnw trellh pasa apo ton xrhsto na pw kai egw to pws kollhsa apo ayth thn aniath arrwstia tu P.A.O.K....

gennhma 8rema kozaniths alla megalwmenos 8essalonikh...gennhmenos se xronies pu h polh phgaine pera dw8e...8elete apo thn megalh omada tu paok, 8elete apo ton trello kai aspromavro lao, 8elete apo tus asxhmus seismus ekeinhs ths periodu, 8elete apo th gennhsh mu :P!!!!opws kai na exei ta prwta 15 xronia ths zwhs mu zw mesa se palmus 8essalonikhs (me nterby se xarilau apo ta 7 mu me patera sto plai, me prwta8lhma to 85, me teliko sth a8hna me larisa me to i.x. tu patera mu)..kai na fantastei kaneis oti o pateras kammia sxesh me paok!!!apla xerei panta na anagnwrizei to XEXWRISTO!!...genika mia katastash tu styl ti omada eisai "PAOK r c ti allo!!"...alla ekei kai tpt para panw mias kai poly mikros akoma...

sth 15etia panw loipon kai logw ergasias tu patera metakomizume pros ton noto (evia)...ta adelfia (8etia kai 6etia megalyteroi apo emena) paramenun 8essalonikh logw spudwn...ka8e fora pu erxontusan xalkida fernan mazi kai empeiries-istories apo ekdromes me thn paokara ana thn ellada...siga siga exei arxisei kai funtwnei h aspromavrh floga...

mhn ta polylogw kati h napoli, kati ta polla nterby me rulh sto basket, kati to pseydwnymo "vulgaros"/"ÐÁÏÊôóáêé" ekei sthn xalkida apo olus tus kollhtus, kati to goal tu Mpormpokaru to 91 me th Malin (ekei xepsarwsa kai ekana to prwto mu ampalaea mesa se kafeteria sthn xalkida, afhnwntas malakes prassinus, kokkinus, kitrinus, roz kai poya!!), kati mwsa mu exei arxisei kai me sprwxnei pros ta trena ths xalkidas me proorismo thn a8hna kai ton tote syndesmo mas sth veratzeru olo kai pio syxna..."pu pas alexh??", "katw r mana sth paralia (xalkidas) gia kafedaki, kyriakh einai ti na kanw??"...exexexex...tsup sto trenaki kai se miamish writsa ston panellhnio...panta o kafes mu eixe deiarkeia to ligotero 7 me 9 wres!!! :o

htan h epoxh pu tote ston panellhnio (opws kai ka8e epoxh, opws kai twra) pu yphrxan ta atoma pu ta evlepes kai ta xazeves...eite logw trellas, eite logw kapoias atakas pu 8a elegan ka8e 2 lepta, eite logw ths idias ths zwhs pu zusan...na 8ymh8w ton epi sxedon 20 xronia proedro kai agerasto maxhth ths ideas tu P.A.O.K.!!!na 8ymh8w ton makarith Vaggelara (gamioles alvanoi) pu gia 5 sxedon xronia eixe kanei spiti tu to syndesmo zwntas mono me retsines kai to ÐÁÏÊôóÞ sta xeria!!!na 8ymh8w ton 8anash (pu eytyxws akoma kai shmera) ton vriskw sto treno apo avlwna kai mu deixnei tis kavatzes ths a8hnas!!!kai alloi tosoi pu an arxisw na grafw den 8a teleiwsume pote...aytoi oloi apo noto...

pame kai sta atomakia pu katevainan apo 8essalonikh kai makedonia...ston Niko ton kateriniwth (akoma idios me thn trellh xaith), sta palikaria kai sthn treloparea (edw kollaei to quote tu chris) ta opoia eixame agwna th kyriakh kai katevainan a8hna apo paraskevh!!!h parea tu kwsta tu jamaliku, tu polyzwh, tu makarith tu mariu kai fysika tu makh...ateleiwtes istories me ayta ta 4 atomakia...polles fores klaigame apo ta gelia me ayta pu kanan, isws alles fores mas nevriazan mias kai fernan ton s.f. kai ton idio to proedro se poly dyskoles faseis, alles fores mas vgazan apo kwlokatastaseis me tus a8hnaius, alles pali niw8ame oloi asfaleis pu eimastan sto plai tus...

gia na katalhxw giati xwris plaka mporw na grafw gia ayta ta skhnika mexri na fygei o batman, P.A.O.K. egina logw aytu tu trellu lau...

• mporei na megalwsa 8essalonikh ("aspromavrh einai olh!!"),
  • mporei na exw zhsei thn allh mu mish zwh sto noto (ta ÐÁÏÊôóÜêéá tu notu xerun pws einai h fash),
  • mporei h oikogeneia mu na einai aspromavrh (mana, adelfia),
  • mporei na hmun mesa se giortes gia titlus, prokriseis, ntermpy,
  • mporei apo panta na hmun antidrastiko atomo kai na dialega ton epanastath P.A.O.K.,
  • mporei na exw kanei polla xiliometra (mporei kai liga se sxesh me allus)
...mporei, mporei xilia dyo mporei!!!!
ALLA
ayto pu mu dwsan (kai akoma merikoi dinun) kai ayta pu peira (kai pu akoma "mazevw") apo ta atoma opws o jamalikos, o proedros a8hnwn, ta adelfia mu kai alloi trelloi kai palavoi 8a i8ela poly kapoia mera na ta paradwsw kai egw se mikroterus mu WSTE NA GINUN P.A.O.K.

etsi wste na kleisun mesa tus[glow=white, black,2,300]ME TON PIO OMORFO TROPO TO MEGALEIO AYTO PU LEGETAI P.A.O.K.[/glow]
giati den einai mia aplh kuventa to na les "egina P.A.O.K. apo to lao tu P.A.O.K"....
einai kator8wma kai synolo empeiriwn!!

P.G.:pragmatika kollhsa shmera pu akusa ton kwsta to jamal sto radio...kai xwris plaka lhsmonhsa oles aytes tis faseis kai isws kai na stenaxwre8hka gia ta xronia pu pernan etsi aera...giati opws kai na to kanume allazun ta xronia...poios 8a to fantazotan o kwstakhs mesa se ena studio me akustika, mikrofwna, kalwdia, vismata kai opadus tu rulh ws synomilhtes tu!!!!
kalh epityxia r 8hrio!!!DEN XEXNAW gia osa exeis prosferei...ton kukula den ton ezhsa pote alla apo oti exw akusei eyxomai na eisai axios synexisths ths udeterhs wras 3-4 ;) 8) :P :) :D
« Last Edit: June 03, 2003, 03:34:05 by shpongle4 »

PAOK_LAMIA

• Guest
« Reply #24 on: July 17, 2003, 04:09:10 »
Swstos o aderfos spongle.

Gia mena to oroshmo htan o telikos me tous Larisaious sthn A8hna. Pitsirikas twra, eixa paei me goneis sto xwrio mou opou den eixame thleorash kai 8ymamai pou akouga to paixnidi sto radio me to afti kollhmeno sto hxeio gia na mhn xypnhsw tous dikous mou. Ton PAOK den ton eixa dei pote oute eixa kanenan allo sthn oikogeneia mou PAOK, mporei oute sthn idia mou thn polh. 8ymamai oti eklega sto ston ypno mou otan xasame ekeino to kypello.Ektote h trela gia thn PAOKARA mas fountwse kai paramenei.

Symperasma:: PAOK den se kanei kaneis oute xreiazesai eidikes syn8hkes gia na ginei. H idea tou PAOK apef8ynetai se ekeinous tous an8rwpous pou telika thn aspazontai gia kati tous leei sthn psyxh tous, giati etsi htan grafto na ginei.

Einai otan les to PAOK ETSI APLA kai niw8eis oti mesa se 3 lexeis exeis vgalei ola osa symainei o PAOK gia sena.
« Last Edit: July 17, 2003, 04:10:36 by PAOK_LAMIA »

Passenger-4

• Guest
« Reply #25 on: July 19, 2003, 13:31:54 »
Ston teliko auto itan mesa o pateras mou kai o aderfos mou...autoi feroun kai tin eythini pou egina-gennithika ki egw PAOKtsis..A RE PATERAAAAAAAAAAAAAAA ;D

tiore

• Guest
« Reply #26 on: July 25, 2003, 03:47:28 »
ama ta parw ta pragmata me thn swsth seira tote mallon apo fovo egina PAOKtsis...
exigw.....
o pateras mou elege opios den einai paok exw apo to spiti.. egw opws kathe fisiologiko paidaki tis ilikias twn 3-4 antidrastikos tou thn eipa mia fora oti den eimai paok...
to apotelesma htane na vrethw ontws exw apo to spiti , me arpaxe xwris deuterh skepsi kai me evgale exw... fantazeste twra ti tromara einai ayth gia ena pitsiriko ... apo tote den xanadianoithika estw kai gia plaka na alaxw omada... :)

genika mirize poly paok to spiti, aderfos megaluteros trelamenos PAOKtsis, i aderfi ta idia i mana mou oloi...ehw mia giagia twra kleinei ta 95 ths kai mexri ta 90 oso mporouse kai  kratousane ta matia ths  evlepe i kaimeni  ola ta mats tou paok, eidika basket me korfa,bane trenenontan... einai kati san oikogenoiaki paradosh gia emas ...ARWSTIA AGIATREUTH

ypirhe periptwsh na ginw  kati allo ektos apo PAOK? ??? me tipota

whitetower

• Guest
« Reply #27 on: August 05, 2003, 08:27:46 »
Ego egina PAOKtsis apo ton patera mou. Alla to 1984 otan piga stin ellada gia tin proti fora egina perisoteros PAOKtsis kai apo tote mono PAOK skeftome kai O PAOK einai I zoi mou.  Thimame tote eihame kerdisi ton Gavro sto teleftaio lepto me penalty tou Skartado stin Toumba kai to goal pou eihe vali O Papritsa stin Athina me tous Vazeles.

Tote thimame eihame paiktes san ton Kostikos, Alavantas, Vasilakos, Dimopoulos ktl.

Oso me to teliko me tin Larissa to akousa to paihnidi se metadosi edo stin Australia stis 3 ta ksimeromata kai mas pligose I omada mas me tin emfanisi tou.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #28 on: August 05, 2003, 11:32:24 »
Egw den kserw pws egina P.A.O.K. giati sto xwrio pou megalwsa hmoun o monos PAOKtsis opote agnwsto apo pou to patha....thymamai omws poly kala th fash pou pragmatika kollisa kai fysika exei sxesh me kapoion allo megalyteto Paoktsi.1983 kai zw pia Germania paizoume me Bayern sto Monaxo kai egw,pitsirikas akoma,paw me ton patera mou se enan filo tou na doume to mats sthn thleorash pou to deixne h germaniki thleorash. Ekeinos eixe provlima me thn ygeia tou kai den ton afhsan na kateyei Monaxo.Normal typos,oikogeneiarxhs,hremos alla mhn tou eleges kouventa gia ton P.A.O.K. (kai ton kazantzidi....).Paei to mats opws paei,ftanei sta penalty,ginetai ekeino to alismonhto me ta penalty pou apekrouse o fortoula kai epanalifthikan,xanei kai to teleutaio o Kwstakhs o Malioufas,kai o P.A.O.K. menei ap eksw.....egw xalia ,mono pou den me eixan parei ta klammata,kai o typos na stekete kai na koitazei thn thleorash kokkalwmenos.Wspou se kapoia fash shkwnetai orthios,shkwnei thn thleorash stous omous tou kai thn skaei ston apenanti toixo!!Na mhn ta polulogw i tv eixe parei fwtia,to idio ginotan kai me to xali sto patwma,i gynaika tou na trexei allofronh mesa sto spiti kai na prospathei na ton hremhsei,kai aytos sthn kosmara tou."Ase re gynaika olo tha to kapsw to spiti gia ton P.A.O.K.".E,ayto htan kollisa apo thn arrwsteia tou,o anthrwpos htan trellos gia ton P.A.O.K.Ta epomena xronia tis kyriakes tis efaga mazi me ton typo kai thn parea tou na kathomaste panw ap ena radiofwnaki kai na prospathoun na piasoun elliniki radiofwnia gia na akoume ta mats tou P.A.O.K. apo ellada.

kostas4

• Guest
« Reply #29 on: August 07, 2003, 01:11:19 »
Pos egina PAOK...Ti mou thimizete tora...

Loipon emena o pateras mou itan gay-ros!elege "o gios mou tha ginei gay-ros!".loipon megalonontas ego eixa 2 theious poli trelamenous,ti na sas leo tora.o enas loipon eixe paei geneui kai mou efere to proto mou kaskol!apo tote arxisa na simpatho ton PAOK.itan i epoxi pou kiriarxousame se oli tin europi.evlepa tin omada kai ton lao stin kerkida kai mageuomoun.siga siga to mono pou me enoiaze itan o PAOK.sto dimotiko oloi mou i filoi itan PAOK,ego imoun idi PAOKtsis alla oloi mazi trelenomastan.

Apo tote pou gennithika omos pote den mou arese alli omada.I PAOK tha imouna i tipota!

PS. simera o pateras mou einai PAOK(an kai den to paradexetai).Gia gay-ro oute thelei na akouei,apo auta pou exei dei pleon einai gia auton i pio misiti omada.apo oti mou eipe gay-ros eixe ginei epeidi ston xorio tou tote mono autin tin omada tous mathenane.

PAOK EDO,PAOK EKEI,PAOK THA EIMAI MIA ZOH...

eloy4

• Guest
« Reply #30 on: September 30, 2003, 03:56:16 »
pairnw trellh pasa apo ton xrhsto na pw kai egw to pws kollhsa apo ayth thn aniath arrwstia tu P.A.O.K....
SAKIS
gennhma 8rema kozaniths egw genima 8rema Peiraia, kai megalomenos Peiraia, se mia polh poy mono apsromayrh den einai olh! Edw ta blepeis ola kokkina. alla megalwmenos 8essalonikh...gennhmenos se xronies pu h polh phgaine pera dw8e...8elete apo thn megalh omada tu paok, 8elete apo ton trello kai aspromavro lao,De me ekane PAOK o laos. To lao toy PAOK ton gnorisa afoy hmoyn PAOK!!! Kai eixa thn eytyxia na ton gnwrisw se kales epoxes. 8elete apo tus asxhmus seismus ekeinhs ths periodu, 8elete apo th gennhsh mu :P!!!!opws kai na exei ta prwta 15 xronia ths zwhs mu zw mesa se palmus 8essalonikhs (me nterby se xarilau apo ta 7 mu me patera sto plai, me prwta8lhma to 85, me teliko sth a8hna me larisa me to i.x. tu patera mu)..kai na fantastei kaneis oti o pateras kammia sxesh me paok!!!apla xerei panta na anagnwrizei to XEXWRISTO!!...genika mia katastash tu styl ti omada eisai "PAOK r c ti allo!!"...alla ekei kai tpt para panw mias kai poly mikros akoma...

sth 15etia panw loipon kai logw ergasias tu patera metakomizume pros ton noto (evia)...ta adelfia (8etia kai 6etia megalyteroi apo emena) paramenun 8essalonikh logw spudwn...ka8e fora pu erxontusan xalkida fernan mazi kai empeiries-istories apo ekdromes me thn paokara ana thn ellada...siga siga exei arxisei kai funtwnei h aspromavrh floga...

mhn ta polylogw kati h napoli, kati ta polla nterby me rulh sto basket, kati to pseydwnymo "vulgaros"/"ÐÁÏÊôóáêé" Boylgaro arxisan na me fwnazoyn peripoy to 1980 gia na me ksexwrizoyn mia kai syxnaza se ena rock club poy htan to megalytero ths epoxhs ekeinhs se olh thn Ellada, alla ektos apo mena syxnaze kai olh h 8yra 7, opote to «boylgaros» de moy to elegan san brisia ennoeitai (allwste parea moy tote kiolas, kai lew tote giati den 3erw posoi apo autoys epeita apo 20 xronia den 3erw posoi zoyn apo autoys kai se ti katastash mporei na einai) giati san brisia trelenomoyn mia kai th 8ewrw mia apo tis xeiroteresekei sthn xalkida apo olus tus kollhtus, kati to goal tu Mpormpokaru to 91 me th Malin (ekei xepsarwsa kai ekana to prwto mu ampalaea mesa se kafeteria sthn xalkida, afhnwntas malakes prassinus, kokkinus, kitrinus, roz kai poya!!), kati mwsa mu exei arxisei kai me sprwxnei pros ta trena ths xalkidas me proorismo thn a8hna kai ton tote syndesmo mas sth veratzeruHtan to 1o ktirio mas kai ena ktirio syndesmos istorikos poy den prokeitai na ksexasw pote mia kai einai stis kalyteres moy anamnhseis afoy ekei  hmoyn tote poy phrame prwta8lhma, tote poy trexame polla leoforeia se olh thn Ellada olo kai pio syxna..."pu pas alexh??", "katw r mana sth paralia (xalkidas) gia kafedaki, kyriakh einai ti na kanw??"...exexexex...tsup sto trenaki kai se miamish writsa ston panellhnio...Panellhnios! O syndesmos poy pernages ap'e3w kai mirize PAOK, o pragmatika kai me thn ennoia ths le3ews aspromayros, me thn terastia tampela poy elege: Panellhnios Syndesmos Filwn P.A.O.K.  A8hnwnpanta o kafes mu eixe deiarkeia to ligotero 7 me 9 wres!!! :o

htan h epoxh pu tote ston panellhnio (opws kai ka8e epoxh, opws kai twra) pu yphrxan ta atoma pu ta evlepes kai ta xazeves...eite logw trellas, eite logw kapoias atakas pu 8a elegan ka8e 2 lepta, eite logw ths idias ths zwhs pu zusan...na 8ymh8w ton epi sxedon 20 xronia proedro kai agerasto maxhth ths ideas tu P.A.O.K.!!!na 8ymh8w ton makarith Vaggelara (gamioles alvanoi) pu gia 5 sxedon xronia eixe kanei spiti tu to syndesmo zwntas mono me retsines kai to PAOKTSH sta xeria!!!na 8ymh8w ton 8anash (pu eytyxws akoma kai shmera) ton vriskw sto treno apo avlwna o 8anashs hr8e prin kamposa xronia sto syndesmo mas kai apo tote de stamathse na erxetai POTE. To Dekembrio hr8e kai me brhke 8essalonikh poy eixa paei pio prin apo auton me alloys 2 A8hnaioys PAOKtshdes kai phgame Tsexia.kai mu deixnei tis kavatzes ths a8hnas!!!kai alloi tosoi pu an arxisw na grafw den 8a teleiwsume pote...aytoi oloi apo noto...

pame kai sta atomakia pu katevainan apo 8essalonikh kai makedonia...ston Niko ton kateriniwth (akoma idios me thn trellh xaith), sta palikaria kai sthn treloparea (edw kollaei to quote tu chris) ta opoia eixame agwna th kyriakh kai katevainan a8hna apo paraskevh!!!h parea tu kwsta tu jamaliku, tu polyzwh, tu makarith tu mariu kai fysika tu makh...ateleiwtes istories me ayta ta 4 atomakia...polles fores klaigame apo ta gelia me ayta pu kanan, isws alles fores mas nevriazan mias kai fernan ton s.f. kai ton idio to proedro se poly dyskoles faseis, alles fores mas vgazan apo kwlokatastaseis me tus a8hnaius, alles pali niw8ame oloi asfaleis pu eimastan sto plai tus...
Adelfe kai poy na h3eres posoi erxontoysan kai den einai pia sth zwh!!!
gia na katalhxw giati xwris plaka mporw na grafw gia ayta ta skhnika mexri na fygei o batman, P.A.O.K. egina logw aytu tu trellu lau...

• mporei na megalwsa egw peiraia, kokkinoaspros einai olos, sta arxidia moy kai mena8essalonikh ("aspromavrh einai olh!!"),
  • mporei na exw zhsei thn allh mu mish zwh sto notoolh moy th zwh sto noto (ta PAOKtshdes tu notu xerun pws einai h fash),
  • mporei h oikogeneia mu na einai aspromavrh h oikogenoia moy den einai aspromayrh kai den goystarei ton PAOK h mana moy kai o pateras mou mia kai blepei oti apo tote poy arxisa na phganw ston PAOK taksidia, epoxes arxes dekaetias '80, o ade;fos mou prospa8hse otan hmoyn mikros na me kanei aek.(mana, adelfia),
  • mporei na hmun mesa se giortes gia titlus, prokriseis, ntermpy,
  • mporei apo panta na hmun antidrastiko atomo kai na dialega ton epanastath P.A.O.K., edw o PAOK einai antidrash. e eimai antidrastikos, ti na kanoume twra???
  • mporei na exw kanei polla xiliometra ama hmoyn counter 8a eixa spasei(mporei kai liga se sxesh me allus)
...mporei, mporei xilia dyo mporei!!!!
ALLA
ayto pu mu dwsan (kai akoma merikoi dinun) kai ayta pu peira (kai pu akoma "mazevw") apo ta atoma opws o jamalikos, o proedros a8hnwn, ta adelfia mu kai alloi trelloi kai palavoi 8a i8ela poly kapoia mera na ta paradwsw kai egw se mikroterus mu WSTE NA GINUN P.A.O.K.

etsi wste na kleisun mesa tus[glow=white, black,2,300]ME TON PIO OMORFO TROPO TO MEGALEIO AYTO PU LEGETAI P.A.O.K.[/glow]
giati den einai mia aplh kuventa to na les "egina P.A.O.K. apo to lao tu P.A.O.K"....aytos den einai opados toy PAOK, einai opados dikos moy poy eimai PAOKtshs, opws kai dikos soy!
einai kator8wma kai synolo empeiriwn!!

P.G.:pragmatika kollhsa shmera pu akusa ton kwsta to jamal sto radio...kai xwris plaka lhsmonhsa oles aytes tis faseis kai isws kai na stenaxwre8hka gia ta xronia pu pernan etsi aera...giati opws kai na to kanume allazun ta xronia...poios 8a to fantazotan o kwstakhs mesa se ena studio me akustika, mikrofwna, kalwdia, vismata kai opadus tu rulh ws synomilhtes tu!!!!Pisteyw oti ekane megalo la8os na asxolh8ei me to radio o Jamalikos. Ton 3erw poly ma poly kala kai para para polla xronia, kai nomizw ekane la8os.
kalh epityxia r 8hrio!!!DEN XEXNAW gia osa exeis prosferei...ton kukula den ton ezhsa pote alla apo oti exw akusei eyxomai na eisai axios synexisths ths udeterhs wras 3-4 ;) 8) :P :) :D
S'olh th zoh moy trelamenos, PAOKARA os to telos. NAI RE! P.A.O.K. -NIKAIA
BLEPETE POS O KA8ENAS PAOKTSHS EXEI TH DIKH TOY ISTORIA KAI TON KA8ENA TON ODHGHSE ISWS KAI KATI DIAFORETIKO STO NA GINEI PAOK. ME TO FILO PARAPANW DEN EXW KAMIA SXESH STO PWS GINAME P.A.O.K. KAI OI 2. KANENA KOINO. MONO ENA, ALLA ISXYRO. O P.A.O.K. !!!!!
« Last Edit: January 03, 2004, 14:40:03 by chris »

Toumpakias

• Guest
« Reply #31 on: February 13, 2004, 10:29:17 »
Arxes '90 sto mikro nisi tis Leukadas.Pitsirikas tote kai to mono pou akouga gia mpala itan gay-ros-Pao kai ligo Aek. Gia Paok tipota.Oloi oi filoi mou gayroi ,i oikogeneia,to soi...oi pantes prasinokokkinoi.Kai tote -to '92- etyxe na dw ton agwna PAOK-ParisSZ  se ena magazaki sto xwrio mou pou akoma kai stis portes eixan kremasei kokkina kaskols. An thymamai kala tin idia wra mallon epaize kai h AEK 'h o vazelos-den thymamai-afou apo ton agwna -oso paixtike-mono merika stigmiotypa thymamai. Gemato to magazi kai ftanei i wra pou arxizoun ta epeisodia. Kai tote sinevei kati re paidia pou akoma kai simera den mporw na to katalavw. Anti na asxolountai me ta alla(;h allo) paixnidia ..arxisan oloi na ta xwnoun stous Mpaoktzides(etsi mas apokalousan)...kai na vgazoun ena komplex(?) gia tin Toumpa...gia tin Voulgaria(karamela apo tote) kai genika gia ton LAO mas. Ta eixa paiksei teleiws....Kai na sou oi istories apo ton kathe pikrameno gayro-vazelo-xanoumi...gia tote pou anevike epanw...kai genika ginotan tis poutanas mesa sto magazi.  O kathenas eixe na pai kai mia istoria...p.x. " Re otan paizame sto Karaiskaki me ton Paok , sto imixrono arxise fasaria akrivws dipla mou. Eixan piasei ena Ã�Ã�Ã�Ã�ôóÃ� -kathotan mesa stous gayrous- kai ton eixan sapisei sto ksylo. Mia olokliri kerkida ton kinigage. Petagomai se kapoious dipla mou kai tous lew< Re, afiste to paidi ...tha to skotwsete...ti malakies einai autes?> Kai gyrnaei o typos kai mou leei< Re file , exeis paei Toumpa? Ante parata mas?>".
Apo ekeino to vrady ...mexri simera kai ews otou me fitepsoun sto xwma-me ton dikefalo agalia- .....P.A.O.K.
Giati? Giati goustarw antidrasi se kathe morfi katestimenou(genikotera)....giati goustarw ton PRAGMATIKO MYTHO TIS TOYMPAS ( edw katw ....autin tin leksi otan tin proferoun kounane tautoxrona kai to kefali tous ...san na lene ...Gamise ta,KOLASI!)....kai giati den me noiazoun oute ta (klemena - stimena -gamw tin AthinoEllada sas)tropaia para mono na mpainw -oses fores mporw-ston NAO alla kai opou vrethw-twra eimai stin xavouza- kai na fwnazw "PAOKARAAAAAAAAA".

Y.G. Opoia omada ypostirizeis ,auto eisai......

petrovgr

• Guest
« Reply #32 on: February 13, 2004, 17:39:17 »
To na rwtas ena paoktsi ''Giati eisai paok'' einai san na rwtas ena syggrafea ''giati grafeis?''

Oi perissoteroi apantane ''Giati den mporw na mi grafw''

Kati analogo einai h apantisi gia ton logo pou eimaste paoktsides.Den mporoume na fantastoume tous eaytous mas alliws.O Paok den einai apla h omada pou dialeksame na pigainoume sto gipedo tis kathe kyriaki gia na pername tin wra mas.Shmainei polla,einai synifasmenos me tin istoria twn progonwn mas kai tou politismou mas.
O fantastikos kosmos einai APOTELESMA olwn aytwn kai oxi h aitia.Niwthwntas ola ta parapanw einai FYSIKO na eisai o kosmos me tin pio vronteri fwni,me tin pio entypwsiaki parousia,na tous afineis olous me to stoma anoixto.
Den egina paok apo ton kosmo.Ton vrika stin poreia.Ton gnwrisa siga-siga ton P.A.O.K. ,ki akomh ton gnwrizw se mia sxesi pou me travaei olo kai perissotero.
Thelw na dw olous aytous pou kouvalousan petres gia na ftiaksoun to gipedo tou Paok monoi tous xwris kerdos,olous aytous pou onomasan ta tessera grammata,olous aytous pou empneystikan ton dikefalo aeto.Olous aytous pou exasan th zwh tous kai olous pou mexri simera agwnizontai gia ayton.P.A.O.K. eimaste oloi giayto den tha mporesoume pote na katalavoume to megaleio tou...

notts4

• Guest
« Reply #33 on: February 20, 2004, 23:05:29 »
Na einai kala o dragon4 pou me stratologise apo mikro. Ws Athinaios eixa klisi stis megales tote (mikres twra) athinaikes omades...Ligi plisi egefalou + "xerw egw de xerw", kati oi istories gia ton lao tou PAOK, kati ta epeisodia, kati oi fotos apo aspromauri Touba, dem ithela +poli goia na blexw....+xeroun oi Athinaioi ti paei na pei na eisai Athinaios PAOKtsis+na eisai akoma mathitis sxoliou..
 Meta ekatse + to fainal 4 sto SEF +irthe na desei i kavla...
Ti na prwto thimithw? Bane, Korfa, Levingston, Barloou...
Nomizw plaka plaka apo to basket xekinisan ola!!!

GEIA SOU RE MITSARA!!!!

kostas4

• Guest
« Reply #34 on: February 25, 2004, 01:42:48 »
egw vasika den katalava pws egina PAOK alla pote den eixa to dillima na dialexw anemesa ston PAOK kai alli omada.Apla PAOK.Kai se auto nomizw voithisan 2-3 peristatika.To prwto itan otan enas trelamenos theios mou pou eixe paei Geneui mou efere to prwto mou kaskol kai...ligi apo tin trela tou.to deutero egine tin idia xronia otan enas allos episis trelamenos theios mou mou edwse mia megali simaia tou PAOK kai kateutheian kremastike sto toixo tou dwmatiou mou.etsi siga siga arxisa na trelainomai kai egw..episis poly voithise kai to basket sto diastima 90-94 kai oi epikes emfaniseis tou laou mas.

apaoki13

• Guest
« Reply #35 on: March 04, 2004, 00:41:17 »
PAOK den me ekane oute o laos, oute h omada, oute h filosofia. Me ekane o 8eios mou pou htan arrwstos PAOKtsis. Me ekane to gegonos oti apo ta prwta pragmata pou ema8a na lew einai to onoma mou kai thn entekada tou paok. Me ekane to gegonos oti bre8hka gia prwth fora sthn 4 se hlikia triwn xronwn kai eixa xazepsei. Epestrepsa spiti tragoudontas Foire Malaka psa3e sthn Ntoulapa (sygkini8hka otan to fwna3ame ston teliko me ton Rouli). Den 8a mporw na fantastw na eimai kati allo kai oute mporw na fantastw thn zwh mou xwris PAOK. Tis perissoteres fores pou eklapsa htan gia ton PAOK. Otan eimai xaroumenos tragoudaw syn8hmata kai otan peytw na koimh8w fantazomai titlous kai megaleia.
 PAOK s'agapw ki otan 8a pe8anw 8elw ton dikefalo ston tafo mou apanw. Aytos einai o PAOK kai gi' ayto eimai PAOK.

nomercy4

• Guest
« Reply #36 on: May 03, 2004, 16:19:20 »
pws egina PAOK? ofeiletai ston patera mou...thimamai 5-6 xronwn na vlepoume mazi agwnes tou PAOK kai na me leei istories gia toumpa kai gia paixnidia stin athina katw...e apo tote PAOKara mia zwi.kai to gliko edese otan prwtopiga toumpa kai molis mpika mesa koitousa deksia aristera tis kerkides na vlepw tous trelamenous sta kagkela panw tous pirsous to astamatito xoropidima kai na anatrixiazw.
P.s na nai kala o father mou pou me mathe tin idea PAOK.apo ton evro katagwgi o father oloi ki oloi 3-4 PAOKtsides sto soufli ta xronia ekeina....a re trelamene patera ;)

Londrezos

• Guest
« Reply #37 on: May 04, 2004, 02:58:46 »
Egw pantws ektos Toymbas ktlp (pou phgaina apo mikros me ton patera mou) 8ymamai epishs pou katevena (pitsirikas 11-12 xronwn) se kati soia sth xavouza kai akouga apo ta ksaderfia mou kai filous toys to: kalws ton voulgaro kai kati anti8essalonikiotika syn8hmata. To gelio epefte otan toys rwtousa an exete er8ei Toumba kai mou apantousan fysika Oxi, giati oi Paoktzhdes einai oi pio fanatikoi opadoi kai oi pio trelloi apo olous.
To voulwnan re magkes otan toys rwtousa kati tetoio kai emena mono ayth h ekfrash proswpoy toys me gemize kai me porwne.Me ekane na niw8w perissotero oti anhkw ston kalytero kai pio trello lao, ayton toy PAOK.
Einai dynaton allwstev na mh xw8eis akoma pio mesa stoys kolpoys toy PAOK???
« Last Edit: May 04, 2004, 03:03:01 by Londrezos »

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: November 13, 2004, 11:13:34 »
Thimame mia istoria apo ton patera mou pou eixe paei stin toumpa kai den tou arese pou petousan petres stous antipalous.P.A.O.K. egina me tis istories apo tis ekdromes pou kanan ta aderfia kai itan o tromos kai o fobos...kai den tha ksexaso ston agona benfica-P.A.O.K. pou etrexe i miti mou aima giati mou anebike i piesi kai oi trigiro mou eixan palabosei eno ego imoun kolimenos ston agona tou P.A.O.K. mas!!!
Ta aimata potamia st'arxidia mou ego.... :headbang:
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Saltapidas

• Guest
« Reply #39 on: November 13, 2004, 12:45:57 »
Ego mexri 3i dimotikou imoun thrinaki . ksero megali ntropi alla tote ekana parea m'enan gay ksaderfo mou kai etsi ki allios den m'enoiazan kai toso poli t'athlitika.meta egine PAOK apo ton patera mou kai apo 2-3 theious mou alla imoun apla PAOK oute iksera i deologia kai tetia.Oste eftase i stigmi pou piga gia triti fora sti Toumpa persi me to aekaki ,auto to magiko 3-2 . E piga kai stin 4 , o laos parolo pou xaname 0-2 itan trelos kai me epiase i megali fanatila pou diarkei gia panta (kai sto paradeiso kai stin kolasi panta PAOK).apo tote vevaia i omada den paei kala alla katalava oti isxiei to oso me pligoneis toso me poroneis afou isterra apo kathe mlk tis omadas imoun pio trelamenos...