enas megalos efyge....8EWDOROS PARASIDHS.PAOKtshs TRELOKOMEIO.mas koitaei apo EKEI PSHLA....
kai ena EKSISOU IERO TERAS TU LAOU TU PAOK THS DEKAETIAS TU 80 TON ANTIKA8ISTA!
"jamal" kyries & kyrioi....h "jamalikos" an protimate....h SYNEXEIA epi tu RADIOU sas....h tou INTERNET sas ,an protimate.
pairnw trellh pasa apo ton xrhsto na pw kai egw to pws kollhsa apo ayth thn aniath arrwstia tu P.A.O.K....
gennhma 8rema kozaniths alla megalwmenos 8essalonikh...gennhmenos se xronies pu h polh phgaine pera dw8e...8elete apo thn megalh omada tu paok, 8elete apo ton trello kai aspromavro lao, 8elete apo tus asxhmus seismus ekeinhs ths periodu, 8elete apo th gennhsh mu

!!!!opws kai na exei ta prwta 15 xronia ths zwhs mu zw mesa se palmus 8essalonikhs (me nterby se xarilau apo ta 7 mu me patera sto plai, me prwta8lhma to 85, me teliko sth a8hna me larisa me to i.x. tu patera mu)..kai na fantastei kaneis oti o pateras kammia sxesh me paok!!!apla xerei panta na anagnwrizei to XEXWRISTO!!...genika mia katastash tu styl ti omada eisai "PAOK r c ti allo!!"...alla ekei kai tpt para panw mias kai poly mikros akoma...
sth 15etia panw loipon kai logw ergasias tu patera metakomizume pros ton noto (evia)...ta adelfia (8etia kai 6etia megalyteroi apo emena) paramenun 8essalonikh logw spudwn...ka8e fora pu erxontusan xalkida fernan mazi kai empeiries-istories apo ekdromes me thn paokara ana thn ellada...siga siga exei arxisei kai funtwnei h aspromavrh floga...
mhn ta polylogw kati h napoli, kati ta polla nterby me rulh sto basket, kati to pseydwnymo "vulgaros"/"ÐÁÏÊôóáêé" ekei sthn xalkida apo olus tus kollhtus, kati to goal tu Mpormpokaru to 91 me th Malin (ekei xepsarwsa kai ekana to prwto mu ampalaea mesa se kafeteria sthn xalkida, afhnwntas malakes prassinus, kokkinus, kitrinus, roz kai poya!!), kati mwsa mu exei arxisei kai me sprwxnei pros ta trena ths xalkidas me proorismo thn a8hna kai ton tote syndesmo mas sth veratzeru olo kai pio syxna..."pu pas alexh??", "katw r mana sth paralia (xalkidas) gia kafedaki, kyriakh einai ti na kanw??"...exexexex...tsup sto trenaki kai se miamish writsa ston panellhnio...panta o kafes mu eixe deiarkeia to ligotero 7 me 9 wres!!!

htan h epoxh pu tote ston panellhnio (opws kai ka8e epoxh, opws kai twra) pu yphrxan ta atoma pu ta evlepes kai ta xazeves...eite logw trellas, eite logw kapoias atakas pu 8a elegan ka8e 2 lepta, eite logw ths idias ths zwhs pu zusan...na 8ymh8w ton epi sxedon 20 xronia proedro kai agerasto maxhth ths ideas tu P.A.O.K.!!!na 8ymh8w ton makarith Vaggelara (gamioles alvanoi) pu gia 5 sxedon xronia eixe kanei spiti tu to syndesmo zwntas mono me retsines kai to ÐÁÏÊôóÞ sta xeria!!!na 8ymh8w ton 8anash (pu eytyxws akoma kai shmera) ton vriskw sto treno apo avlwna kai mu deixnei tis kavatzes ths a8hnas!!!kai alloi tosoi pu an arxisw na grafw den 8a teleiwsume pote...aytoi oloi apo noto...
pame kai sta atomakia pu katevainan apo 8essalonikh kai makedonia...ston Niko ton kateriniwth (akoma idios me thn trellh xaith), sta palikaria kai sthn treloparea (edw kollaei to quote tu chris) ta opoia eixame agwna th kyriakh kai katevainan a8hna apo paraskevh!!!h parea tu kwsta tu jamaliku, tu polyzwh, tu makarith tu mariu kai fysika tu makh...ateleiwtes istories me ayta ta 4 atomakia...polles fores klaigame apo ta gelia me ayta pu kanan, isws alles fores mas nevriazan mias kai fernan ton s.f. kai ton idio to proedro se poly dyskoles faseis, alles fores mas vgazan apo kwlokatastaseis me tus a8hnaius, alles pali niw8ame oloi asfaleis pu eimastan sto plai tus...
gia na katalhxw giati xwris plaka mporw na grafw gia ayta ta skhnika mexri na fygei o batman,
P.A.O.K. egina logw aytu tu trellu lau...- mporei na megalwsa 8essalonikh ("aspromavrh einai olh!!"),
- mporei na exw zhsei thn allh mu mish zwh sto noto (ta ÐÁÏÊôóÜêéá tu notu xerun pws einai h fash),
- mporei h oikogeneia mu na einai aspromavrh (mana, adelfia),
- mporei na hmun mesa se giortes gia titlus, prokriseis, ntermpy,
- mporei apo panta na hmun antidrastiko atomo kai na dialega ton epanastath P.A.O.K.,
- mporei na exw kanei polla xiliometra (mporei kai liga se sxesh me allus)
...mporei, mporei xilia dyo mporei!!!!
ALLAayto pu mu dwsan (kai akoma merikoi dinun) kai ayta pu peira (kai pu akoma "mazevw") apo ta atoma opws o jamalikos, o proedros a8hnwn, ta adelfia mu kai alloi trelloi kai palavoi 8a i8ela poly kapoia mera na ta paradwsw kai egw se mikroterus mu WSTE NA GINUN P.A.O.K.
etsi wste na kleisun mesa tus[glow=white, black,2,300]ME TON PIO OMORFO TROPO TO MEGALEIO AYTO PU LEGETAI P.A.O.K.[/glow]
giati den einai mia aplh kuventa to na les "egina P.A.O.K. apo to lao tu P.A.O.K"....
einai kator8wma kai synolo empeiriwn!!
P.G.:pragmatika kollhsa shmera pu akusa ton kwsta to jamal sto radio...kai xwris plaka lhsmonhsa oles aytes tis faseis kai isws kai na stenaxwre8hka gia ta xronia pu pernan etsi aera...giati opws kai na to kanume allazun ta xronia...poios 8a to fantazotan o kwstakhs mesa se ena studio me akustika, mikrofwna, kalwdia, vismata kai opadus tu rulh ws synomilhtes tu!!!!
kalh epityxia r 8hrio!!!DEN XEXNAW gia osa exeis prosferei...ton kukula den ton ezhsa pote alla apo oti exw akusei eyxomai na eisai axios synexisths ths udeterhs wras 3-4 ;) 8) :P :) :D