Author Topic: Ibrahima Bakayoko  (Read 13506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Ibrahima Bakayoko
« Reply #160 on: January 21, 2009, 16:55:46 »
νορθ να σου πω κατι . και εσυ και εγω να παιζαμε να δεις παθος που θα ειχαμε με το σκουλικι. το θεμα ειναι αν μπορει .γιατι και εγω τεχνικα τους εχω τα σκουλικια αλλα παιζω μονο για 3' και ενα σπριντ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #161 on: January 21, 2009, 17:01:55 »
Ο Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο δεν φαίνεται να τα έβαψε μαύρα μετά την κλήση του σε απολογία από την διοίκηση του ΠΑΟΚ για το επεισόδιο που είχε με τον Φερνάντο Σάντος. Το αντίθετο μάλιστα εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την συμπεριφορά της διοίκησης και στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμά του προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» τόνισε ουσιαστικά ότι στην κλήση του αυτή υπάρχει έλλειψη σεβασμού. Τόνισε πως αν δεν το θέλουν να του το πουν και πως εκείνος σέβεται όποιος τον σέβεται. Δηλώνει πως χαίρεται που είναι στον ΠΑΟΚ και θέλει τον ίδιο σεβασμό που δείχνει και αυτός.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=17278&catid=24

Τι έπαθε μωρέ αυτός τώρα; Τι ζόρι τραβάει;
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #162 on: January 21, 2009, 17:29:45 »
ρε παιδια τι ακουτε τα μμε?? αφου αλλα λεει το ενα αλλα το αλλο, το ενα λεει μετανιωμενος το αλλο λεει εκνευρισμενος.

οτι ο συγκεκριμενος εχει προβληματα συμπεριφορας ηταν δεδομενο και προσωπικα οταν ειχε πει ο αλαμανα για πεθαρχικο παραπτωμα απο το καλοκαιρι ημουν σιγουρος οτι ηταν αυτος.

παρολα αυτα ο μπακαγιοκο εχει προσφερει πολλα. και δε το λεω με τη γενικολογη εννοια κατα την οποια και ο παντελης φετος εχει προσφερει (παροτι δυστυχως εχει κοστισει παρα εχει προσφερει), ο μπακαγιοκο εχει δωσει βαθμους και προκριση στο κυπελλο σε μια χρονια που απο την αρχη τη ξεκινησε με πειθαρχικα παραπτωματα.

προσφορα σημαντικη παρα τα πεθαρχικα παραπτωματα. η διοικηση θα πραξει τα δεοντα.

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #163 on: January 21, 2009, 20:12:28 »
Εγώ ξέρω ότι δεν είναι συμπεριφορά ποδοσφαιριστή αυτή. Δεν μιλάς έτσι στον προπονητή. Στο κάτω κάτω ποιος είναι? Δεν είναι και ο Ροναλντίνιο. Όλα τα goal που έβαλε τα έβαλε επειδή ήταν την κατάλληλη στιγμή στην σωστή θέση. Στο mats με τον ari ένα control δεν μπόρεσε να κάνει. Σε όλα τα mats που έβαλε ο Μπακαγιόκο goal ακόμα και τον γιασεμάκη να έβαζε θα τα έβαζε. δεν τον χρειαζόμαστε. χίλιες φορες να φαΐ σουτ και να μπαίνει ο klaus.

η γνώμη μου αυτή είναι.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ.

Αδερφέ Δημήτρη, αυτό ακριβώς εννοούσα πριν πως το να το συζητάμε δεν είναι κακό, αλλά το να πάμε στα άκρα είναι...
Δεν θα τον βγάλουμε και παλτό τώρα. Βάζει γκολ και προσφέρει. Γιατί δεν τα βάζουν και οι άλλοι; (πλην Μούσλι φυσικά) Καλύτερα να τον έχουμε στην ομάδα σε καλή κατάσταση από το να μην τον έχουμε. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ναι συμφωνώ πως η ομάδα πάνω από όλα. Αλλά δεν έχουμε φτάσει στο απροχώρητο για να αρχίσουμε να του τα χώνουμε...

Έχεις δίκιο με πολλά από αυτά που λες αδερφέ. Όμως εγώ θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από κανέναν ποδοσφαιριστή. Δεν έχει κανένας ποδοσφαιριστής το δικαίωμα να pi στον προπονητή γιατί δεν με βάζεις να παίξω. Η γιατί με έβαλες μονο για 10 λεπτά. Λες και το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται αν παίξει ο Μπακαγιόκο η όχι.  Έτσι ρίχνει τους άλλους επιθετικούς. Και η γνώμη μου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή ήταν πάντα αυτή. Εγώ δεν τον θεωρώ ικανό επιθετικό. όσα goal και να έβαλε με την φανέλα τις PAOKARAS μας. Χίλιες φορες παραπάνω γούσταρα τον KLAUS.

Αλλα ένταξη ο καθένας έχει την γνώμη του. ;)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #164 on: January 21, 2009, 21:19:18 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=1675409

Τα πήραν στο... κρανίο

Των ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο είχε έντονη λογομαχία στη διάρκεια της προπόνησης με τον Φερνάντο Σάντος, μπροστά μάλιστα στον Ζήση Βρύζα, και σήμερα -στη μία το μεσημέρι- θα πρέπει να απολογηθεί για τη συμπεριφορά ενώπιον της διοίκησης.

Ολα ξεκίνησαν μισή ώρα μετά την έναρξη της προπόνησης, όταν οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό εκτελούσαν μια άσκηση υπό τις οδηγίες του Ζοάο Κόστα, του γυμναστή του ΠΑΟΚ. Ο Σάντος βρισκόταν έξω από το γήπεδο και παρακολουθούσε τους παίκτες του και κάποια στιγμή θεώρησε ότι ο Μπακαγιόκο δεν εκτελεί σωστά τις ασκήσεις.

«Παίξε ή φύγε» του φώναξε με έντονο ύφος, για να ξεκινήσει μια έντονη λογομαχία ανάμεσά τους και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

- «Παίξε ή φύγε».

- «Παίζω Μόνο σε μένα μιλάς έτσι».

- «Είμαι ο προπονητής σου και θα πρέπει να ακούς ό,τι σου λέω».

- «Ακούω, αλλά τι γίνεται; Είμαι μια μέσα, μια έξω».

- «Εγώ αποφασίζω και εσύ θα πρέπει να σέβεσαι και μένα και τις αποφάσεις μου».

- «Σε σέβομαι, γι' αυτό είμαι εδώ και παίζω για σένα» είπε τελευταίος ο Μπακαγιόκο, τον οποίο προσπαθούσε να ηρεμήσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης, αλλά δεν μπορούσε να τον συνεφέρει.

Η προπόνηση συνεχίστηκε κανονικά, με τον Μπακαγιόκο να συμμετέχει σε αυτήν «μουρμουρίζοντας» και τον Σάντος να παρακολουθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζήσης Βρύζας δεν μίλησε με τον Μπακαγιόκο μετά το τέλος της προπόνησης. Ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου» πλησίασε τον Φερνάντο Σάντος λίγο πριν οι παίκτες αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια και αργότερα ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ η κλήση σε απολογία του παίκτη.

Δυσφορία από τον Μπακαγιόκο

Το χθεσινό επεισόδιο δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του παίκτη με τον προπονητή. Ο Ιβοριανός είναι δεδομένο ότι δυσφορεί με τα συνεχόμενα μπες - βγες στην ενδεκάδα. Μάλιστα το είχε δείξει και στον αγώνα με τον Θρασύβουλο όταν έγινε αλλαγή από τον Φερνάντο Σάντος και αποχώρησε από το γήπεδο εμφανώς εκνευρισμένος. Από την άλλη πλευρά ο Πορτογάλος του έχει δώσει ευκαιρίες και ήδη ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τρία πολύ σημαντικά γκολ από τον Αφρικανό επιθετικό, που έχει δώσει και δύο ασίστ. Ωστόσο δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται τουλάχιστον για τη βασική ενδεκάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο ο Μπακαγιόκο ξεκίνησε μόνο σε ένα παιχνίδι βασικός, απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά μπαίνει σε όλα τα παιχνίδια σαν αλλαγή.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #165 on: January 21, 2009, 21:21:03 »
Τα παιδια στην διοικηση ξερουν τι να κανουν. Ο Μπακαγιοκο δειχνει ασχημη συμπεριφορα και στις αλλαγες. Το εχουμε δει ολοι και δεν μου φαινεται παραξενο αυτο που αναφερε ο Αλαμανα.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #166 on: January 21, 2009, 22:02:34 »
Εμένα γιατί μου φαίνεται τελείως ανθρώπινη η συμπεριφορά του; Αν ο διάλογος είναι αυθεντικός, τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Και εκνευρισμός θα υπάρχει και κάνα μικρής έντασης επισόδειο όπως το παραπάνω θα γίνει. Αλλά δεν μου φαίνεται ότι η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν, γιατί έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια και πρέπει να είμαστε 101% συγκεντρωμένοι στους στόχους μας.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #167 on: January 21, 2009, 22:14:09 »
Είναι επαγγελματίας, πληρώνεται on time και τουμπέκα από κει και πέρα...επίσης πρέπει να του πει κανεις ""ΜΑΛΑΚΑΚΟ" μου δεν πας την επομενη σε εφημερίδα και κανεις δηλώσεις για το "ητεμα""

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #168 on: January 22, 2009, 10:34:37 »
Εγώ συμφωνώ με τον egoist. ΑΝ ΟΝΤΩΣ αυτός ήταν ο διάλογος, σιγά το πράγμα.Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, και σε όλες τις ομάδες είναι πολύ συχνό αυτό το φαινόμενο. Φυσικά σωστή η κλήση σε απολογία γιατί δεν είμαστε "μπάτε σκύλοι αλέστε" αλλά και για να κρατηθούν οι ισορροπίες με τους άλλους.
Επίσης, σωστή είναι και η "κίτρινη" που του έδειξε ο Ζαγόρ αφού δεν είναι η πρώτη φορά. Προχωράμε κανονικά με τις όποιες ανθρώπινες παραξενιές έχει ο κάθε παίκτης.
Άλλωστε και ο Σάντος δεν μου δίνει εντύπωση ανθρώπου που αν τα είχε πάρει πραγματικά με κάποιον παίκτη, αυτός θα ξανάβλεπε όχι 11άδα, αλλά ούτε 18άδα ακόμα! Για να μην έχει συμβεί (ακόμα) κάτι τέτοιο μάλλον όλα είναι υπό έλεγχο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #169 on: January 27, 2009, 15:46:31 »
Πάλι εκτός αποστολής ο μπάκα.....

Σε συνδυασμό με τις έντονες σημερινές φήμες για τον χούτο
τον βλέπω να μας κουνάει μαντήλι....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Callahan

• Guest
« Reply #170 on: January 27, 2009, 16:25:24 »
Χούτος αντί Παπακατζιαν, όπως φαίνεται και όχι αντι Μπακαγιόκο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #171 on: January 27, 2009, 16:29:24 »
Ρε τσακάλια, ο χούτος δεν είναι χαφ ούτε κατά διάνοια....

Callahan

• Guest
« Reply #172 on: January 27, 2009, 17:05:18 »
Δεξία μπροστάμπορεί να βοηθήσει. Αυτό λεμε.

rokas

• Guest
« Reply #173 on: January 27, 2009, 22:17:22 »
ο χουτος εαν ερθει πιστευω θα ειναι βιδομενος διπλα απο τον μουσλι για 4 4 2 ειναι παικτης περιοχης και βαζει γκολ εκει που δεν το περημενης και πρεπει να εχεις τετοιους παικτες. :tsigaro:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #174 on: January 27, 2009, 23:57:40 »
ε και τον μπακα γιαυτο τον εχεις/ειχες..

Τεσπα, εγω τον γουσταρα τον φλοκο. Αυθεντικος μαυρος με σχεδον ολα τα υπερ αυτου του τυπου τους παιχτες (εκτοπισμα, ταχυτητα κλπ), που ομως οταν φευγει διακοπες επιστρεφει στην ωρα του..!
Ενταξει.. Δεν εχει το γκολ, και δυστυχως φαινεται να μην τα βρησκει καλα και στην επιθεση με τον μουσλι... I know....  :-\ Και ο χούτος όμως μπορεί να μας τινάξει τα αποδυτήρια στον αέρα, οπως επισης μπορει να τσακωθει στο πιτς φιτιλι και με τον μουσλι..

Γιαυτο λοιπον εχουμε μια τοσο καταρτισμενη ποδοσφαιρικα διοικηση, για να μας λυνει τετοιους γρυφους...  ;D

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #175 on: January 28, 2009, 14:37:55 »
Πάλι εκτός αποστολής ο μπάκα.....

Σε συνδυασμό με τις έντονες σημερινές φήμες για τον χούτο
τον βλέπω να μας κουνάει μαντήλι....

Υπάρχουν τρόποι τιμωρίας που πονάνε τον κάθε ποδοσφαιριστή. Στην περίπτωση του Μπακαγιόκο τον πονάει η μη συμμετοχή του στην αποστολή, λόγω όρων που έχει υπογράψει στο συμβολαίο του.
Ας έχουμε εμπιστοσύνη στις αποφάσεις διοίκησης και προπονητή.
Έτσι κερδίζετε ο σεβασμός στους θεσμούς (διοίκηση-προπονητή) που πρέπει να διέπουν μια ποδοσφαιρική ομάδα και κυρίως τους παίκτες.

ΥΓ. Ιβκοβιτς, Σάνον, Τσερνάϋ. Μεγάλο σχολείο για όσους θυμούνται σε θέματα πειθαρχείας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #176 on: January 28, 2009, 15:34:07 »
                       www.paok-magazine.gr

*Ιμπραιμα,εισαι ευχαριστημενος που βρισκεαι στον ΠΑΟΚ?

-Ειμαι πολυ χαρουμενος που ανηκω σε αυτην την ομαδα.Ειναι σημαντικος σταθμος στην καριερα μου.

*Αισθανεσαι δικαιωμενος,δηλαδη,απο την αποφαση που πηρες να μεταγραφεις στον ΠΑΟΚ?

-Πραγματι πηρα την σωστη αποφαση.Οταν μου εγινε η προταση,ζητησα απο παλιους συμπαικτες μου,οπως ο Νικος Νταμπιζας,καποιες πληροφοριες για τον ΠΑΟΚ.Διαπιστωνω οτι ηταν αληθεια τα καλα λογια που ακουσα τοτε για την ομαδα.

*Απο την αποδοση σου μεχρι τωρα εισαι ικανοποιημενος?

-Ως ενα βαθμο,ναι!Μπορω ομως,να δωσω περισσοτερα.Για την ακριβεια,θελω να δωσω ολες τις δυναμεις μου για να εχει ο ΠΑΟΚ οσο γινεται καλυτερη πορεια.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΓΚΟΛ

*Εχεις βαλει καποιον προσωπικο στοχο ως παικτης του ΠΑΟΚ?

-Θελω να πετυχω πανω απο δεκα γκολ αυτη τη σεζον.Πιστευω οτι μπορω να τα καταφερω!

*Αν ολα πανε καλα και σου κανει προταση η διοικηση να ανανεωσεις τη συνεργασια σου,θα το ηθελες?

-Υπαρχουν καποια δεδομενα.Η οικογενεια μου ζει ευχαριστα στη Θεσσαλονικη κι εγω προσωπικα,οπως ειπα,νιωθω καλα στην ομαδα.Επομενως,αν ο ΠΑΟΚ μου κανει προταση να παραμεινω και κρινω οτι η προταση ειναι ικανοποιητικη,θα το σκεφτω θετικα.Απο την διοικηση του συλλογου εξαρταται,αν συνεχισω στην ομαδα η οχι.

*Γενικως,η ζωη στην Ελλαδα και ειδικοτερα στην Θεσσαλονικη σου αρεσει?

-Ναι!Η Θεσσαλονικη ειναι ομορφη,αν και ειναι αληθεια οτι,λογω των προπονησεων και των προσωπικων μου υποχρεωσεων,δεν μου μενει πολυς ελευθερος χρονος για να γνωρισω καλυτερα την πολη.Παντως,μπορω να πω οτι θα μου αρεσε να μεινω στην Ελλαδα για παντα.

Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

*Εισαι απο τους αγαπημενους παικτες των οπαδων του ΠΑΟΚ.Σημαινει κατι αυτο για σενα?

-Σημαινει πολλα.Ο πατερας μου ελεγε οτι η αγαπη του κοσμου ειναι κατι που δεν αγοραζεται.Ευχαριστω τους οπαδους του ΠΑΟΚ,που αισθανονται ετσι για μενα.

*Γιατι,πιστευεις,οτι εχεις καταφερει να κερδισεις την εκτιμηση τους?

-Μαλλον,γιατι καταλαβαινουν οτι προσπαθω να δινω παντα τον καλυτερο εαυτο μου για την ομαδα.Αυτο ειναι κατι που αρεσει στον κοσμο,σε οποια ομαδα κι αν αγωνιζεσαι.

*Σε ενθουσιαζει η ατμοσφαιρα που δημιουργουν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ στην Τουμπα?

-Ποιον παικτη δεν ενθουσιαζει,αληθεια?Ολοι οι ποδοσφαιριστες πιστευω οτι θελουν να παιζουν σε μια τοσο θερμη ατμοσφαιρα!

*Εχεις περασει απο πολλες ομαδες.Αναλογη ατμοσφαιρα,οπως αυτη στην Τουμπα,εχεις συναντησει σε αλλη εδρα?

-Στη Μασσαλια.Οι εκδηλωσεις των οπαδων του ΠΑΟΚ μου θυμιζουν πολυ αυτες των οπαδων της Μαρσειγ.

*Απο τα παιχνιδια που εχεις παιξει μεχρι τωρα με την φανελα του ΠΑΟΚ σου εχει μεινει καποιο στο μυαλο?

-Αυτο με τη Λαρισα,γιατι σκοραρα και με αυτο το γκολ κερδισαμε.Αν και δεχτηκα σκληρη κριτικη....

*Τι εννοεις?Απο ποιον δεχτηκες κριτικη?

-Απο τα παιδια μου!Με ρωτουσαν την αλλη μερα γιατι εβαλα μονο ενα γκολ!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

*Ποιος ειναι ο στοχος του ΠΑΟΚ αυτη τη σεζον?

-Να κερδισουμε οσα περισσοτερα παιχνιδια μπορουμε και να εξασφαλισουμε την εξοδο της ομαδας στην Ευρωπη.Βεβαιως,και η κατακτηση του Κυπελλου ειναι στοχος,αλλα εκεινο που ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να παρουμε μια καλη θεση στη βαθμολογια και να τα καταφερουμε στα πλει οφ.

*Ειναι δυσκολο για τον ΠΑΟΚ να τοποθετησει τον πηχη ψηλοτερα?Να στοχευσει για παραδειγμα την εξοδο στο Champions League?

-Εχουμε να δωσουμε πολλα δυσκολα ματς στο δευτερο γυρο,ειδικα εκτος εδρας.Αν θελουμε να βαλουμε εναν τοσο υψηλο στοχο,πρεπι να κανουμε καποιες σημαντικες νικες.Πρεπει να ειμαστε τι ιδιο δυνατοι και στα εκτος εδρας παιχνιδια,οπως στην Τουμπα.Τουλαιχιστον,να μην χανουμε.Δεν ειναι ευκολο να βγουμε στο Champions League,αλλα δεν ειναι και ακατορθωτο.

*Αληθεια,γιατι κατα την γνωμη σου ο ΠΑΟΚ δεν εχει καταφερει να κανει νικη σε καποιο ντερμπυ,στο πρωταθλημα,εκτος απο αυτην κοντρα στον αρη?

-Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται μια μεγαλη νικη εκτος εδρας.Πιστευω οτι,αν ερχοταν νωριτερα,ολα θα ηταν διαφορετικα.Θα παιζαμε με μεγαλη αυτοπεποιθεση σε ολα τα υπολοιπα ματς.Αυτο λειπει.Να αλλαξουμε νοοτροπια!Αυτο πρεπει να προσοαθησουμε να καταφερουμε.Αν παρουμε μια νικη σε ενα ντερμπυ,η ομαδα στη συνεχεια θα ξεδιπλωσει ολες τις αρετες τις.

*Γενικοτερα,τον τροπο που αγωνιζεται ο ΠΑΟΚ πως τον κρινεις?

-Θα ελεγα οτι παιζουμε σωστα.Σε καποια εκτος εδρας ματς,ομως,ειμαστε λιγοτερο δημιουργικοι,απο οσο πρεπει.

ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

*Πως θα χαρακτηριζες τον ΠΑΟΚ ως συλλογο?

-Παθιασμενο!Μια ομαδα γεματη ενεργεια,ελκυστικη για οποιονδηποτε παικτη.

*Βρισκεται σε καλο επιπεδο,οσον αφορα στην οργανωση του?

-Θα ελεγα ναι,σε γενικες γραμμες.Πρεπει ομως,να γινει πολλη δουλεια ακομη,για να φτασει εκει που επιθυμουν οι ανθρωποι του και ο κοσμος του.Απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω,εχουν γινει καποια βηματα και εξακολουθουν να γινονται.Ο δρομος,στον οποιο βαδιζει ο ΠΑΟΚ οδηγει στην κορυφη.Αρκει να συνεχισει να βαδιζει σε αυτον....

*Ποια ειναι αυτα που λειπουν,κατα την αποψη σου,για να φτασει ο ΠΑΟΚ στην κορυφη?

-Συνολικα,χρειαζονται πολλα πραγματα.Να αρχισει η ομαδα να συμμετεχει στο Champions League,να αποκτησει ενα συγχρονο γηπεδο,να εχει το δικο της αθλητικο κεντρο και να αναπτυξει ακομα περισσοτερο την υποδομη της.Διαπιστωνω οτι γινεται προσπαθεια,γι αυτο ειμαι αισιοδοξος για τον ΠΑΟΚ.Οπως ειπα ομως,δεν πρεπει να βγει ο συλλογος απο το δρομο που εχει χαραξει.

*Ο ΠΑΟΚ εχει προεδρο εναν πρωην πολυ σημαντικο παικτη,οπως ειναι ο Θοδωρης Ζαγορακης,ενω στην θεση του τεχνικου διευθυντη ειναι ο Ζησης Βρυζας.Την παρουσια αυτων των ανθρωπων σε αυτα τα ποστα πως την κρινεις?

-Αυτι που συμβαινει στον ΠΑΟΚ ειναι το απολυτως φυσιολογικο!Αυτο πρεπει να γινεται στις ομαδες.Αν δεν διοικουν ανθρωποι που γνωριζουν ποδοσφαιρο,ποιοι πρεπει να διοικουν?

*Η αποψη σου για τον προεδρο ποια ειναι?

-Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εργαζεται πολυ για την ομαδα.Επισης,ειναι θετικο οτι μιλαει ευθεως στους παικτες.Αν εχει να σου πει κατι,θα το πει.Το ιδιο συμβαινει και με τον Ζηση Βρυζα.Αυτο το εκτιμω ιδαιτερα και στους δυο.

*Η αποψη σου για τον Φερναντο Σαντος?

-Ειναι πολυ σκληρος στη δουλεια του,αλλα και δικαιος.Ζηταει πολλα απο τους παικτες,αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα.Αλλωστε οι περισσοτεροι προπονητες που συναντησα στην καριερα μου,ζητουσαν πολλα απο τους παικτες.Ειναι φυσιολογικο,οταν εισαι σε ομαδα με στοχους και απαιτησεις.

ΤΑ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙΑ

*Η κατασταση που επικρατει στα αποδυτηρια,μεταξυ των παικτων,ειναι αυτη που πρεπει?

-Θα ελεγα οτι ειμαστε μια οικογενεια.Ετσι πρεπι να ειναι οι ομαδες και ευτυχως στον ΠΑΟΚ συμβαινει αυτο.Μονο ετσι βγαινουν κερδισμενοι ολοι.

*Λενε οτι μαζι με τον Μουσλιμοβιτς και τον Κονσιεσαο ειστε τα πειραχτηρια μες την ομαδα.Αληθευει αυτο?

-Νομιζω ναι!Το χρειαζεται,ομως,αυτο η ομαδα.Το χιουμορ ειναι απαραιτητο.

*Αληθεια,η συνεργασια σου με τον Μουσλιμοβιτς στον αγωνιστικο χωρο πως ειναι?

-Συνεργαζομαστε καλα.Ειναι τετοιος ο τροπος που αγωνιζεται ο καθενας,που βοηθαει τον αλλον να αποδωσει καλυτερα.Βοηθαει ολοκληρη την ομαδα αυτο.

*Η αποψη σου για τους αλλους στραικερ της ομαδας,τον Αναστασακο και τον Αθανασιαδη,ποια ειναι?

-Ειναι καλοι παικτες.Το ποιο σημαντικο,ομως,ειναι οτι σκοραρουν ολοι!Βεβαιως δεν πρεπει ποτε να σταματησουν να δουλευουν.Ειδικα ο Αθανασιαδης που ειναι ο νεωτερος.Βλεπω,ομως,οτι ειναι καλος μαθητης.Μαθαινει ευκολα και αυτο πιστευω θα τον βοηθησει στην καριερα του.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ

*Εχεις αγωνιστει σε πολλα και σημαντικα πρωταθληματα στην Ευρωπη.Το ελληνικο πως το βρισκεις?

-Ειναι δυνατο.Υπαρχουν αρκετες καλα οργανωμενες ομαδες.Χρειαζεται.ομως,οι μικροτερες να κερδιζουν τις μεγαλυτερες,για να ανεβει και αλλο το επιπεδο.Στην Ισπανια για παραδειγμα,το να χασει η Ρεαλ Μαδριτης στην εδρα της θεωρειτε νορμαλ.

*Ο ΠΑΟΚ μπορει να φτασει καποια στιγμη να διεκδικει τον τιτλο οπως επιθυμουν οι οπαδοι του?

-Ναι,με τον τροπο που ειπα.Συνεχιζοντας την καλη δουλεια σε ολους τους τομεις.Μονο ετσι θα αλλαξει επιπεδο και θα φτασει σε σημειο να διεκδικει τον τιτλο στην Ελλαδα.Πραγματικα,οι οπαδοι του ΠΑΟΚ το αξιζουν αυτο!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #177 on: January 28, 2009, 15:38:22 »
Πότε έγινε η συνέντευξη?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #178 on: January 28, 2009, 16:13:35 »
Η συνεντευξη δοθηκε μετα τον αγωνα με την Αεκ στο Οακα...κυκλοφορει στο περιοδικο του ΠΑΟΚ....

PAMPLO

• Guest
« Reply #179 on: January 31, 2009, 11:48:48 »
Παιδιά, ξέρουμε άν θά παίξει ό Μπάκα μέ εργοτέλη;