δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες,απλα καταλαβε οτι με το να κανω κριτικη για την πιο βαρια ηττα της ιστοριας μας δεν εχω ως στοχο να διχασω τον λαο του ΠΑΟΚ αλλα να κραξω τους υπευθυνους.ποιοι ειναι οι υπευθυνοι στην προκειμενη?βεζυρτζης,παρασχος και παιχτες.αντε ο βεζυρτζης εφυγε,ο παρασχος δεν ηξερε το προγραμμα των φιλικων οταν τα κλεινανε?οι παιχτες και σε μπουζουκια μεχρι το πρωι να εχουνε παει δεν νοειτε να φανε 7.
τελοσπαντων ας ελπισουμε αυτη η ηττα να μας βγει σε καλο
Αυτός που έφταιγε , παρετήθηκε...
Εδώ στη Θεσσαλονίκη αρχίσανε πάλι τα όργανα...."Πείρε Λάκη ,Βρύζα , Σαλμον , θα μπορούσε να πάρει 2 ηγετες με αυτά τα λεφτα"... "Φέρε τον Μπάγεβιτς" , "Φέρε τον Χαάν" , "Φέρε τον Άγγελο" , "Αμα τρώμε 7 απο την πιτσαρία , πόσα θα φάμε απο την Ξάνθη" , "Είναι λίγος ο Παράσχος" , "Γιατί να πάρω διαρκείας , για να βλέπω αυτά τα ρεζίλια.." ...Πιστεύω τώρα να κατάλαβες τι σου έλεγα παραπάνω......Κρίμα γιατί μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.... Όλοι αυτοί λοιπόν που έχουν απλά "άποψη" και την εκφράζουν δημοσίος στα ΜΜΕ , έχουν πάει τον ΠΑΟΚ πίσω μέσα σε μιά μέρα , γιατί για μένα , καναμέ βήματα πίσω , δεν φταίνε τα 7 , φταίνε 50-60 μαλάκες που νομίζουν οτι επείδή λένε ΠΑΟΚ μπορούν να πουν ότι θέλουν και βεβαίως δεν διαφέρουν και σε τίποτα απο τα γαμημένα τα σκουλίκια που κάναν λες και κάτι έγινε ξερω γώ...
Υ.Γ. Για όλους εσάς που νομίζεται οτι πουλάω ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ και βάζω ΠΑΟΚόμετρα , σας πληροφορώ οτι είμαι τόσο ΠΑΟΚ όσο και εσείς....Αντε για να τελειώνουμε..
.
σχετικά με το υστερόγραφό σου Diego-4 , όσον αφορά εμένα εννοώ ότι κανείς Π.Α.Ο.Κ.τσής όταν δεν του αρέσει η άποψη άλλου , ΔΕΝ πρέπει να τον μειώνει ως λιγότερο Π.Α.Ο.Κ.τσή . Αυτό εννοούσα .
Αν εσύ θεωρείς ότι σε αφορά , δεκτό . Αν όχι , πάλι δεκτό .
Και βέβαια είσαι Π.Α.Ο.Κ.τσής όπως εγώ , ίσως και περισσότερο από εμένα με την έννοια -επειδή δεν σε γνωρίζω- να έχεις βοηθήσει τον Π.Α.Ο.Κ. περισσότερο από ότι εγώ .
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα ,
απλά δεν πρέπει -κατά τη γνώμη μου φίλε- να φοβάσαι ότι η διοίκηση του Θόδωρου μπορεί να κινδυνεύει από την ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ & ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ κριτική Π.Α.Ο.Κ.τσήδων .
Τώρα σε ότι αφορά τους 60 προπονητοπαράγοντες των Μ.Μ.Ε. που ισοπεδώνουν τα πάντα και θέλουν να διώξουν τη μισή ομάδα και το Παράσχο μαζί , ε λοιπόν εξαιτίας αυτών των ακραίων ΔΕΝ θα κόψουμε το δικαίωμα στην άποψη από όλους τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. .
H μεγάλη πλειοψηφεία του κόσμου και ο Θόδωρος δεν νομίζω ότι επιρρεάζονται από ισοπεδωτικές απόψεις .
Aυτοί οι ακραίοι είναι αθάνατοι , όπως οι Αθάνατοι της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής .
Υπήρχαν πριν το Ζαγοράκη , υπάρχουν και θα υπάρχουν εις τους αιώνας των αιώνων , αμήν !!