Τι θέατρο , και τι τσίρκο είναι αυτό ρε .. ..τα Μ.Μ.Ε. έπνιξαν το κωμικοτραγικό χαρακτήρα των γεγον'ότων.
Λεφτά δεν έχουμε , χρέη έχουμε μπόλικα, ας είναι καλά ο πανελούδης μας τα άφησε να τον θυμόμαστε ...
Ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται πρώτιστα προπονητή ή παίκτες ;;
έχει ο μπαλτγουιν 2ετες συμβόλαιο , και διαρρέουν σαν ομάδα του χωριού μεσω δημοσιογράφων < έλα μωρέ διώξαμε (στο μιλητό) τον Μπάλτγουιν και θάρθει ο Κώστας ο Φλεβαράκης>
και βέβαια ως συνήθως οι ξένοι που δεν είναι ερασιτέχνες πανηγυρτζήδες όπως οι συμπατριώτες μου , τους είπε ο Μπάλτγουιν λοιπόν <είστε διοίκηση και με απολύετε απ τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα ;; δώστε μου αν είστε η διοίκηση εγγράφως την απόλυση>
Kαι εάν θέλετε να τον διώξετε, καλέστε τον μιλήστε του με ειλικρίνεια πέιτε του ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ - διαπραγματευτείτε τη λύση της συνεργασίας .
Πως εκτίθεται ρε έτσι ο σύλλογος ...
φίλε north_pole ρωτάς ποιός θα συγκρατήσει τους Π.Α.Ο.Κ.άρχες και τα δεκανίκια τους που οδήγησαν τον Π.Α.Ο.Κ. στο χείλος του γκρεμού .΄..
Σε όλους όσους αναρωτιόμαστε κάτι τέτοιο, έχω να μας πώ :
Η Πυροσβεστική και η Ύδρευση περιμένουμε να το κάνουν, να παρέμβουν στον Π.Α.Ο.Κ.;; ΄σίγουρα όχι .
Οι συμπολίτες αρειανοί & ηρακλειδείς περιμένουμε να βοηθήσουν τον Π.Α.Ο.Κ. ;; δεν νομίζω - αντίθετα, είναι ικανοποιημένοι με την κατάσταση στον Π.Α.Ο.Κ. που βλέπουμε εδώ και χρόνια και που θα ξαναδούμε αργά ή γρήγορα...
εσύ north_pole και εγώ σαν Π.Α.Ο.Κ. τσήδες πρέπει να νοιαστούμε !
όμορφα , νόμιμα , και ωραία : μέσα απ τις διαδικασίες που προβλέπει ο σύλλογος και το καταστατικό .
Ως μέλη στον ερασιτέχνη - στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. μπορούμε να κάνουμε ΠΟΛΛΑ !
Όλα τα άλλα είναι λόγια του φόρουμ και του καφενείου .
ΟΛΟΙ σήμερα ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ