Χαιρετώ σας κι εγώ αδέρφια.Όντως είναι πολλά αυτά που μας συνδέουν και αν μη τι άλλο δεν έχουμε απολύτως τίποτα να χωρίσουμε.Ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη δεν την θεωρώ ικανή αιτία να δημιουργίσει έχθρα,ούτε για 1 παιχνίδι.Νομίζω οτι άλλα είναι τα όνειρα που έχουμε για τις ομάδες μας,εσείς κι εμείς.
Συνοπτικά θεωρώ οτι ο Ο.Φ.Η. είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική εν υπνώσει.Μιλάμε για την εκπρόσωπο της πλέον αναπτυσσόμενης πληθυσμιακά και οικονομικά πόλης της Ελλάδας και μια ομάδα που μπορεί να εξελιχθεί σε ομάδα-νησί(εγώ είμαι Χανιώτης).Οι 30.000 κόσμου που έτρεξαν πέρυσι με Λεβαδειακό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που μπορεί να γίνει ένας ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο.Φ.Η.,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ με μια δυνατη διοίκηση η οποία θα ενσωματώσει στην ιστορία και τον λαό της ομάδας μας τις τεράστιες οικονομικές δυνατότητες που προσφέρει το Ηράκλειο.
Κάπως έτσι είναι και οι δικές σας σκέψεις για τον ΠΑΟΚ.Και πιστεύω κι εγώ οτι ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει ΜΑΚΡΑΝ πρώτη δύναμη στην Ελλάδα.Αν καταφέρει να βρέι εναν ΤΙΜΙΟ άνθρωπο με ΟΡΑΜΑ και ΑΓΑΠΗ στον ΠΑΟΚ(και όχι απαραίτητα πολλά λεφτά..) ο ΠΑΟΚ θα πάρει όλη την Μακεδονία μαζί του και με το πάθος και την δίψα που έχει ο κόσμος μπορεί πολλά..
Ένα ξέσπασμα ψάχνει ο ΠΑΟΚ και ο Ο.Φ.Η.,έναν ιδιοκτήτη με αγάπη και σεβασμό στις αξίες που αντιπροσωπεύουν η Κρήτη και η Μακεδονία και σε λίγα χρόνια θα παίζουμε για άλλους στόχους μεταξύ μας και όχι για UEFA.
Προσωπικά επειδή τρέφω σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ(χωρίς καμία διάθεση να ''γλείψω''),έχουμε τα ίδια χρώματα και την ίδια θύρα φανατικών,πάνω από όλα σεβασμό μεταξύ μας,αλλά και πολλά κοινά προβλήματα θα ήθελα τα μεταξύ μας παιχνίδια είτε στην Κρήτη,είτε στην Θεσ/νικη να είναι γιορτές.
Όσο για το ματσάκι την Κυριακή,καθένας ας υποστηρίξει την ομάδα του και ακόμα και 2-3 μπινελίκια να πέσουν,ας πούμε οτι ήταν..φιλοφρονήσεις!